Aberatia zilei
Moderator: anjin-san
See above
Ash dori sa il revendic pe nenea Teck ca Ionuzzz
memet- dau 100 de beri!
Ash dori sa il revendic pe nenea Teck ca Ionuzzz
memet- dau 100 de beri!
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
TECK scrie:Am fost invitat de Oribilul Mosh sa postez aici.
cand te-am invitat eu sa postezi aici ? :rolleyes:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nu shtiu de ce, dar am senzatzia ca genul asta de animal se intoarce...
sa speram ca ai dreptate though
by the way, imi dai shi mie o retzeta de prajituri simple shi ushor de facut?
pretty please?
sa speram ca ai dreptate though
by the way, imi dai shi mie o retzeta de prajituri simple shi ushor de facut?
pretty please?
- supermouse
- Junior Member
de ce teck si-a pus primul si ultimul post pe "aberatia si caterica zilei"??? :yD
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
pokenitza scrie:de ce teck si-a pus primul si ultimul post pe "aberatia si caterica zilei"??? :yD
a stiut el ce-a stiut
Aiu acuma tre sa watch his back acuma, nu vezi :A
ce-mi plac mie "e-thugs" de genul asta
PS: in ce thread a scris eyewitness fraza aia despre nanukutza?
-
Dany_S - Junior Member
TECK scrie:lui Raluca
eventual, Ralucí£i, analfabetule.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Nanuka, da-i sotzului tau (ca el zice ca nu mai intra) sa citeasca urmatoarele:
- frumos gestul de a-ti apara nevasta, dar nu e cazul aici. Forumul e pentru divertisment, remarcile ironice, mai mult sau mai putzin fine fac parte din asta. S-a degenerat si in jigniri, dar vina e impartzita, nu e cazul sa iti aratzi muschii pe forum, pastreaza-i pt prezetarile de moda.
Nevasta-ta a dat cu bata in balta pe diverse teme si a fost "taxata" ca atare.
De exemplu cand a debitat tampeniile despre VoIP am avut rabdare sa ii explic sistemul VoIP si ca ce a spus ea e absurd. Dar in cazurile cand persista in absurditatzi se ajunge unde a ajuns cu eyewitness.
- si pleosc cu bata in balta.De unde cunosti tu cariera lui eyewitness? Du-te si te racoreste ca batzi campii amice!
Inca ceva, pe forum nu cariera ti-e cartea de vizita ci posturile. Eyewitness si-a castigat respectul pe forum datorita culturii sale vaste si a simtului umorului dezvoltat nu datorita carierei!
Crezi ca rezolvi ceva cu jigniri ieftine la adresa lui? Treci la tembelizoru de 3000 de para si mai da pe Discovery. Ia-ti si nevasta!
DA!
Si as adauga mai respectat. Amice, poti avea toti banii din lume, fara o minima cultura generala vei fi tot un ghiolban.
In afara de buzunar si tembelizoru de 3000 de para mai sunt si alte lucruri in viatza! Lucruri pe care voi nu stiti sa le apreciatzi si nu intelegeti de ce sunteti luatzi in p**a. PT CA O MERITATZI! Poate asa o sa va educatzi copii sa nu fie atat de infatuatzi/incultzi/ingramaditzi.
Si daca iti spun ca esti retard este purul adevar.
Amice, aici e un forum nu o comunitate unita! Oameni cu interese/pasinuni comune schimba idei si fac misto
Daca ai dat cu bata in balta esti "taxat". Daca te duce capu sa inveti din treaba asta ai numa de castigat. Poti afla o gramada de lucruri noi si interesante de aici, chiar daca nu iti sunt spuse la modul "dragul meu, treaba sta asa". Pt modul ala platesti si faci un curs in domeniul cu pricina. (A propos, explica-i nevestii tale ca VoIP-u nu ie inventat de voi si ca se practica si in Europa.)
La final urarea eyewitnessiana: Amice, esti idiot!
edit: darken, domnu' lucreaza in domeniul VoIP despre care eu citesc mult (ca la noi inca nu a ajuns) deci mi se cuvine mie ca ionuzzz.
- frumos gestul de a-ti apara nevasta, dar nu e cazul aici. Forumul e pentru divertisment, remarcile ironice, mai mult sau mai putzin fine fac parte din asta. S-a degenerat si in jigniri, dar vina e impartzita, nu e cazul sa iti aratzi muschii pe forum, pastreaza-i pt prezetarile de moda.
Nevasta-ta a dat cu bata in balta pe diverse teme si a fost "taxata" ca atare.
De exemplu cand a debitat tampeniile despre VoIP am avut rabdare sa ii explic sistemul VoIP si ca ce a spus ea e absurd. Dar in cazurile cand persista in absurditatzi se ajunge unde a ajuns cu eyewitness.
TECK scrie:strivit de o cariera de cacat ...
- si pleosc cu bata in balta.De unde cunosti tu cariera lui eyewitness? Du-te si te racoreste ca batzi campii amice!
Inca ceva, pe forum nu cariera ti-e cartea de vizita ci posturile. Eyewitness si-a castigat respectul pe forum datorita culturii sale vaste si a simtului umorului dezvoltat nu datorita carierei!
Crezi ca rezolvi ceva cu jigniri ieftine la adresa lui? Treci la tembelizoru de 3000 de para si mai da pe Discovery. Ia-ti si nevasta!
TECK scrie:Pai ce importantza are felul cum scrii mai? Te face mai bogat?
DA!
Si as adauga mai respectat. Amice, poti avea toti banii din lume, fara o minima cultura generala vei fi tot un ghiolban.
In afara de buzunar si tembelizoru de 3000 de para mai sunt si alte lucruri in viatza! Lucruri pe care voi nu stiti sa le apreciatzi si nu intelegeti de ce sunteti luatzi in p**a. PT CA O MERITATZI! Poate asa o sa va educatzi copii sa nu fie atat de infatuatzi/incultzi/ingramaditzi.
TECK scrie:Sincer sa fiu, putin imi pasa mie cum scriu, daca scriu asa este pentru ca asa vrea muschiu' meu dorsal.
Si daca iti spun ca esti retard este purul adevar.
TECK scrie:Pai cum vreti sa aveti o comunitate unita daca nu exista un mod de communicatie constructiv??? E esential asta.
In loc sa critici o persoana si sa rizi de ea, ajut-o in loc, iti va fi recunoscatoare si te va ajuta si ea la rindul ei...
A fi uman si prietenos e o calitate, nu un defect.
Atit am de spus, pentru cei care stiu sa asculte citeasca ba , nu sa insulte.
Amice, aici e un forum nu o comunitate unita! Oameni cu interese/pasinuni comune schimba idei si fac misto

Daca ai dat cu bata in balta esti "taxat". Daca te duce capu sa inveti din treaba asta ai numa de castigat. Poti afla o gramada de lucruri noi si interesante de aici, chiar daca nu iti sunt spuse la modul "dragul meu, treaba sta asa". Pt modul ala platesti si faci un curs in domeniul cu pricina. (A propos, explica-i nevestii tale ca VoIP-u nu ie inventat de voi si ca se practica si in Europa.)
La final urarea eyewitnessiana: Amice, esti idiot!
edit: darken, domnu' lucreaza in domeniul VoIP despre care eu citesc mult (ca la noi inca nu a ajuns) deci mi se cuvine mie ca ionuzzz.
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Dany_S ---> un nou avertisment pt. quote la postul anterior
(fiecare cu ale lui. voi cu certurile...eu cu sanctiunile
)
(fiecare cu ale lui. voi cu certurile...eu cu sanctiunile

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
pai daca-i pace omului sa dea quote...
mi se pare normal sa nu tii minte ce s-a scris chiar inaintea ta si sa trebuiasca sa faci o fotocopie
mi se pare normal sa nu tii minte ce s-a scris chiar inaintea ta si sa trebuiasca sa faci o fotocopie
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
teck, am ras cu lacrimi , iejti varianta masculina a nanukai
creca la voi se aplica ideal vorba aia "cine se aseamana se aduna" amandoi aveti acelasi limbaj elevat, aceiasi cultura si eruditie. felicitari bre, reprezentati un tandem de invidiat.
va astept cu noi posturi si interventii, momente de reala incantare si desfatare. cel putin pentru mine.
peseu1
era un raspuns pe pemeu la un pemeu primit de la nanuka pe care dl teck a omis sa-l quoteze. ma intreb uare de ce ?
...si cum nu-mi sta in caracter sa postez pemeiele primite de la useri va las pe voi sa banuiti cam ce ar fi putut nanuka sa scrie in acel pemeu cunoscandu-i limbajul decent
bine ca nu se dau banari pentru pemeie
peseu2
rog in mod deosebit adminii sa nu baneze niciodata tandemu nanuka & teck.

creca la voi se aplica ideal vorba aia "cine se aseamana se aduna" amandoi aveti acelasi limbaj elevat, aceiasi cultura si eruditie. felicitari bre, reprezentati un tandem de invidiat.
va astept cu noi posturi si interventii, momente de reala incantare si desfatare. cel putin pentru mine.
peseu1
Dany_S scrie:in ce thread a scris eyewitness fraza aia despre nanukutza?
era un raspuns pe pemeu la un pemeu primit de la nanuka pe care dl teck a omis sa-l quoteze. ma intreb uare de ce ?

bine ca nu se dau banari pentru pemeie

peseu2
rog in mod deosebit adminii sa nu baneze niciodata tandemu nanuka & teck.

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bassplayer scrie:La final urarea eyewitnessiana: Amice, esti idiot!
caragiale n-a murit, ne vegheaza indarjit.

dar acum sa revenim...
(Moshule, sa lasi postul asta sa fie vazut de toata lumea, poate altii vor incerca sa realizeze ceva si sa se schimbe in comportament)
de ce ar trebui sa realizeze cineva ceva si sa se mai si schimbe? cu ce a gresit? a demonstrat nanuka vreun geniu creativ, lingvistic, vreo capacitate deosebita de comunicare si a fost luata in bataie de joc? Nu, ea a dat toate motivele pentru care e tratata cum e tratata. adica, nu prea cade cu tronc sa pui poze dintr-o limuzina, de la un cazino si un hotel de 80.5 stele si dupa ce te-au balacarit toti tu inca sa continui... nu se cade, spre exemplu, sa intrebi lumea despre diferite notiuni gramaticale si dupa sa incerci a te da 'entelectuala printre altii. daca nanuka avea atata clasa precat pretinzi tu in postul tau ca ar merita nu ar fi trecut la injurii imediat ce vocabularul sau s-a terminat. si, stii cum e, daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
bre gabuba, io nu pricep, tu tzii cu lupu' sau cu varza?
sigur, moshu abordand aerul de nevinovatzie. de parca nu te shtim.
ashteptam cu mare interes sa apara shi pretinul izei de la bursa de capshuni din spania, sa vie shi dansu sa posteze shi mai ales sa citeasca perlele fetii.

cand te-am invitat eu sa postezi aici ?
sigur, moshu abordand aerul de nevinovatzie. de parca nu te shtim.
ashteptam cu mare interes sa apara shi pretinul izei de la bursa de capshuni din spania, sa vie shi dansu sa posteze shi mai ales sa citeasca perlele fetii.

-
nocturna - Mesaje: 8725
nocturno, eu tin cu capsunarul. se pune?
cum, bre, necko sa slavesti domnul cand tanarul sotz al nanucai, ce prematur il ameninta atat de spumos pe aiu, n-o sa mai scrie? pai noi ce-o sa facem? tot pe nanuka? am luat-o si din fata, si din spate...
auziti. v-ati gandit vreo secunda ca ionuzzz ar putea fi iubitul izzzzei? asta ar explica absenta sa de pe forum: bursa la capsunarit in spania
iar acesta, inainte de a pleca, i-a spus ca o ultima dorinta izzzei... 'fa, intra pe incernet la fanclab punct ro si vezi ce faci cu aia ca ie de rau' ; moment in care iza isi lua soarta in maini si fu decisa sa afle cine mama lui e ala incernet... ca de fanclab dadea ea usor...
Doamne, parca mai ieri ma ameninta dormea ca ma impusca

" scrie:darken, n-ai auzit ca asta e primul si ultimul lui post? Slava Domnului !!!
cum, bre, necko sa slavesti domnul cand tanarul sotz al nanucai, ce prematur il ameninta atat de spumos pe aiu, n-o sa mai scrie? pai noi ce-o sa facem? tot pe nanuka? am luat-o si din fata, si din spate...

auziti. v-ati gandit vreo secunda ca ionuzzz ar putea fi iubitul izzzzei? asta ar explica absenta sa de pe forum: bursa la capsunarit in spania

iar acesta, inainte de a pleca, i-a spus ca o ultima dorinta izzzei... 'fa, intra pe incernet la fanclab punct ro si vezi ce faci cu aia ca ie de rau' ; moment in care iza isi lua soarta in maini si fu decisa sa afle cine mama lui e ala incernet... ca de fanclab dadea ea usor...

Doamne, parca mai ieri ma ameninta dormea ca ma impusca

- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
ce faci, nocturna ? petreci sambata seara in stilul tau caracteristic ?
-
si eu am o scuza. am parte de un meci mai mult decat nespectaculos. dar cu toate astea nu ma iau de tine.
Isti sa isti o cearta, prin intrigile tale pline de nonsensuri.
Isti sa isti o cearta, prin intrigile tale pline de nonsensuri.
-
imi pare rau pentru mine ca-mi perd timpu cu....scandalu asta da am o afinitate pentru specia demigrant de canada.
teck ma baiatule, nu te mai strofoca atata, canada te intretine orcum, nu tre sa te dai peste cap sa le-aratz si sa ne aratz ca esti cel putin ignorant. si cand te gandesht ca intelectu-i singuru lucru care ne deosebeshte de animale...
stiu ca pentru astia ca tine e un adevarat privilegiu ca ai reusit sa-tz faci cont la aia cu vebuletinele, la iahu te-au primit sau... ? incearca sa mai stai in aer liber, nu numa-n casa, uoteluri, limuzine, du-te la munte ia aer curat si nu mai face pe desteptu cu astia din romania. macar pe noi nu ne-ntretine statu...
legat de problema arzatuare, nanuka mi s-a parut initial simpatica, pe parcurs insa mi-am schimbat parerea. eu am preferat s-o ignor - desi uneori s-a intrecut mult cu gluma in materie de cunostinte etalate - altii au preferat sa-i zica in fata care-i treaba. stii tu, libera exprimare.
din cate vaz eo c-ai scris, esti tu in stare duar de raspunsuri gen 'ba pe-a ma-tii', aruncand afirmatii despre al caror sens nici tu n-ai 'abar. parca am vazut si niste amenintari, da banuiesc ca-i divina elanu muncitoresc. ba mai mult, ai tupeu' sa vorbesht de 'comunicatie' (ma rog, communicatie) acolo unde nu e cazu. din cate-ai zis, imi dau seama ca tu nici nu respiri daca nu esti platit.
sunt convins ca ceteshti ce zice fanii, asa ca daca-tz mai sta ceva pe limba da-mi pm si pun eo pe forum ca sa nu fie nevoie sa mai faci post-uri. bafta.
teck ma baiatule, nu te mai strofoca atata, canada te intretine orcum, nu tre sa te dai peste cap sa le-aratz si sa ne aratz ca esti cel putin ignorant. si cand te gandesht ca intelectu-i singuru lucru care ne deosebeshte de animale...
stiu ca pentru astia ca tine e un adevarat privilegiu ca ai reusit sa-tz faci cont la aia cu vebuletinele, la iahu te-au primit sau... ? incearca sa mai stai in aer liber, nu numa-n casa, uoteluri, limuzine, du-te la munte ia aer curat si nu mai face pe desteptu cu astia din romania. macar pe noi nu ne-ntretine statu...
legat de problema arzatuare, nanuka mi s-a parut initial simpatica, pe parcurs insa mi-am schimbat parerea. eu am preferat s-o ignor - desi uneori s-a intrecut mult cu gluma in materie de cunostinte etalate - altii au preferat sa-i zica in fata care-i treaba. stii tu, libera exprimare.
din cate vaz eo c-ai scris, esti tu in stare duar de raspunsuri gen 'ba pe-a ma-tii', aruncand afirmatii despre al caror sens nici tu n-ai 'abar. parca am vazut si niste amenintari, da banuiesc ca-i divina elanu muncitoresc. ba mai mult, ai tupeu' sa vorbesht de 'comunicatie' (ma rog, communicatie) acolo unde nu e cazu. din cate-ai zis, imi dau seama ca tu nici nu respiri daca nu esti platit.
sunt convins ca ceteshti ce zice fanii, asa ca daca-tz mai sta ceva pe limba da-mi pm si pun eo pe forum ca sa nu fie nevoie sa mai faci post-uri. bafta.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
tre scrie:si cand te gandesht ca intelectu-i singuru lucru care ne deosebeshte de animale...
amu', graiu' articulat cui il lasasi? nu ca unii, altii de prin zari indepartate ar avea ocazia de a afla ce-i aia, dar asa ca fapt divers... ;n
pentru fetele care cunoaste:
:M :M :M
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Draga Teck, esti la fel de infect si de lipsit de gust ca si sucu de la dozatoru cu acelasi nume!
In privintza amenintzarilor las-o mai moale, ca nu se stie niciodata de la cine ti-o furi cand mai vii pe meleagurile natale. Creca sunt deja destui care ti-ar da in freza pentru singurul post de pana acuma.
Nanuka: n-am crezut ca esti in stare sa-l pui pe barbatu-tau sa debiteze asemenea idiotenii pe forum. Nimeni nu s-a luat de tine atat de tare incat sa fie nevoit sa se murdareasca cu balele lu Florin, dc bine am retinut. Ca shi alti iuseri, io nu m-am luat de tine din cauza limbajului, creca esti de acord, shi oarecum am incercat sa te-nteleg. Da' cand ai demonstrat o adevarata spurcaciune sufleteasca, a inceput sa mi se faca greatza.
Astept sa-ti cer scuze de la Eyewitness shi de la toti cei pe care postu idiot a lu Teck i-a calcat pe nervi (chiar daca componenta de idiotzenie din el e oarecum amuzanta ) sau macar sa ai decentza de a nu mai posta pa forumu asta!
In privintza amenintzarilor las-o mai moale, ca nu se stie niciodata de la cine ti-o furi cand mai vii pe meleagurile natale. Creca sunt deja destui care ti-ar da in freza pentru singurul post de pana acuma.
Nanuka: n-am crezut ca esti in stare sa-l pui pe barbatu-tau sa debiteze asemenea idiotenii pe forum. Nimeni nu s-a luat de tine atat de tare incat sa fie nevoit sa se murdareasca cu balele lu Florin, dc bine am retinut. Ca shi alti iuseri, io nu m-am luat de tine din cauza limbajului, creca esti de acord, shi oarecum am incercat sa te-nteleg. Da' cand ai demonstrat o adevarata spurcaciune sufleteasca, a inceput sa mi se faca greatza.
Astept sa-ti cer scuze de la Eyewitness shi de la toti cei pe care postu idiot a lu Teck i-a calcat pe nervi (chiar daca componenta de idiotzenie din el e oarecum amuzanta ) sau macar sa ai decentza de a nu mai posta pa forumu asta!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
din ciclul "cine are decolteu, posteaza cu mult tupeu" sau nici usturoi n-am mancat si nici gura nu-mi pute , am ales pentru dvs postul de debut al nanukulitzucii dupa spectaculoasa si intelijenta interventie a lu teck:
facand abstractie de exprimarea si coerenta tipica cu care suntem deja obisnuiti, am inteles ca intre nanukulitza si gabi a fost candva o idila care s-a stins dar care s-a reinfiripat ulterior ca acum in final sa se destrame iar. uita-ma din nou gabi , spune aceasta cometa fara suflet cu aparitii periodice in viata nefericitului de gabi care pentru a nu jtiu cata uara trebe iar s-o uite. uare cei de la bell jtie?
Okay, I'm back...
Mi s-a cerut de a-mi cere scuze unui anumit user pe acest forum, ei bine nu o voi face si nici nu am de gand de a renunta la acest forum ..voi incerca doar sa-mi schimb comportamentul , asa cum au fost certuri intre OM si Catzelusha si s-a tecut cu vederea, asa se poate trece cu vederea si in privinta mea. TECK nu va mai posta pe acest forum, a avut toate drepturile de a posta si mai ales de a aduce jigniri anumiti useri, a fost parerea lui, punct..si-a asumat cu ocazia asta si banul.
Deci uita-ma din nou Gabi, ...l-am convins sa-mi deblocheze sita
facand abstractie de exprimarea si coerenta tipica cu care suntem deja obisnuiti, am inteles ca intre nanukulitza si gabi a fost candva o idila care s-a stins dar care s-a reinfiripat ulterior ca acum in final sa se destrame iar. uita-ma din nou gabi , spune aceasta cometa fara suflet cu aparitii periodice in viata nefericitului de gabi care pentru a nu jtiu cata uara trebe iar s-o uite. uare cei de la bell jtie?
-

adeca sacu are petec, deci mosh craciun ezipsta
bah astia ar merita greutatea lor in aier, adeca nu e suficient ca se face o persuana de cacao, isi invita tuata famelia la bairam.
io sincer, abia o ashtept pe mami

jenial!!!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
OM ar face bine sa marturiseasca acuma repede care , ce shi cum
in other news, nu sunt eu omul sa public PM-uri, ca atzi avea motive de ras de acum shi pana la Pashte
Voi credetzi cumva ca tanti a suferit o lobotomie in weekendul asta?
in other news, nu sunt eu omul sa public PM-uri, ca atzi avea motive de ras de acum shi pana la Pashte
Voi credetzi cumva ca tanti a suferit o lobotomie in weekendul asta?
- supermouse
- Junior Member
din ciclu "cu barosu si tarnacopu am involuat hiphopu " :
fara comentarii
Bboy-SBt scrie:k...ce am observat eu e ca Parazitii....odata cu trecerea timpului...se duc tot mai bine...adica au versuri tot mai gandite...glume...caterinca subtila...mesaje puternice...si negative mai bune...spre deosebire de Mafia care se duce tot in jos...fata de alti ani...albumul de anu asta e...cum e...parca si versurile sunt mai mediocre...poate au crescut putin la negative...!!!!
intrebarea mea e de ce se intampla lucrul asta...???
fara comentarii

-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma