canalu' de stiri - useri, nick-uri si alte informatii utile
Moderator: anjin-san
bre alexutzo (nu mai zic abarnista, ca vad ca te ovtici tare), noi ne amuzam - daca te tzine sa te amuzi cu noi, ie oche, radem in preuna; daca nu, radem numa noi (si asta nu finca am avea ceva cu tine, ci finca asta ie ocupatzia nuastra obijnuita) si tu te ovtici nainte
si aici, pe treadu ista, se fac anuntzuri (chestiuni pe care le optserva un iuzar si le aduce la cunojtintza altora, care ar putea sa fie interesatz) - daca n-ai nica de anuntzat, nu mai posta aici
ete, io anuntz ca alex@ ie (si) mincinuasa: a zis undeva ca are doojdoi de ani, da' la profil scrie ca numa dooshunu
unde/cand atz mintzit, domnule basescu?
si aici, pe treadu ista, se fac anuntzuri (chestiuni pe care le optserva un iuzar si le aduce la cunojtintza altora, care ar putea sa fie interesatz) - daca n-ai nica de anuntzat, nu mai posta aici
ete, io anuntz ca alex@ ie (si) mincinuasa: a zis undeva ca are doojdoi de ani, da' la profil scrie ca numa dooshunu
unde/cand atz mintzit, domnule basescu?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
bre abarnache, o trecut o ora si vaz ca tot mai bantui p'aci - tzii blocata scurgerea (spre loco! ia nejte lma cu tine si radeon colo)
or puate ca teai hotarat sa tzii la gluma?
si caza vez cineo mai vinit pila noi:
Bun venit celui mai nou membru, ADRIANA MOGA
ofi muma lu marius-cel-mare?
or puate ca teai hotarat sa tzii la gluma?
si caza vez cineo mai vinit pila noi:
Bun venit celui mai nou membru, ADRIANA MOGA
ofi muma lu marius-cel-mare?
- kant emir
vai duamne, cem vad ochii:
deci alecs@, posa pleci, avem jucarie care mujca si sgarie, nu bocejte si stupejte
IOAN
Viewing Thread
Pavel Corut - cel mai bun scriitor roman postdecembrist ??
deci alecs@, posa pleci, avem jucarie care mujca si sgarie, nu bocejte si stupejte
- kant emir
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma