Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde eyewitness » Mar Iun 29, 2004 10:49 am

azi din ciclul "noi muncim nu gandim ,comunismu construim"

ban direct darken

desi sunt de acord cu ceea ce vrei sa zici ... modul in care te referi la nanuka e un pic prea inteligent si pentru regulament ...

propun sa inseram in regulament o limita de intelijentza peste care, daca se trece ,ban derect, fara comentarii. in felul asta unii pot rasufla usurati si pot fi mandri ca nimeni nu ie mai intelijenti ca iei. :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde catharsis » Mar Iun 29, 2004 11:21 pm

eko scrie:Hahahahahahahaha!(Nu rad,e doar o insiruire alternativa de litere,imi place ce model iese).Pai cum ,adica stii canta blues,progresiv etc. dar nu stii metal?Pai metalu ii cel mai simplu,iti arunci mainile pe corzi din orice pozitie(grija sa nu te tai la maini!)si iese metal.Succes!
adica a canta metal e un fel de bungee jumping combinat cu aschiere?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde balrogu' » Vin Iul 02, 2004 12:37 pm

cicaValbog zice:
"Saky Sunt Ca Un Mielusel Asa Ca Nu Vad De Ce Ai Fi Pudica Cu Mine? Rushinoasa Mica Ce Esti!"
Bre da mielu' asta n-are mama?
bau
balrogu'
Junior Member

Mesajde tester » Vin Iul 02, 2004 7:41 pm

goni q scrie:daca ai o alimentatie naturala, bazata pe verdeturi si pietzarii, fara prostii si gustul este altul, mirosul soft si placut ....

Pare desprins din Cosmopolitan sau alte reviste, vorbind despre o alimentazie sanatoasa. Sa va zic despre ce e vorba?

Despre pizda. ~p

Iar pietzarii or fi taranii vajnici si dotatzi, care dau aroma aia soft.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde tester » Lun Iul 05, 2004 9:13 pm

Sursa eterna de inspiratzie , forumul de sex:
peergynt scrie:Dar toate astea ar putea fi doar speculatii, deocamdata n-am vazut orgasmatronul in magazin.

De fapt exista ceva modele, incep pe la 14.99 cu livrare in 1-3 saptamani. Succes.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Mar Iul 06, 2004 8:50 am

valbog scrie:Consider ca bisexualitatea are anumite avantaje numai daca la un moment dat poti spune stop pentru a nu-ti influentza viata prea mult! mai ales pt cei care au familii!

trecem pentru orientarea(sau mai bine zis, dezorientarea) sexuala a multisexualului! ce ma revolta pe mine e dorintza sa de a nu-shi influentza viatza! pai cum mah ionuzzzzzzule, tu te fereshti sa-tzi influentzezi viatza in vreun fel? ia sa vezi cum tz-o influentzeaza o gonoree mica(aici putetzi inlocui cu orice BTS, la alegere) luata pana spui tu stop!
de familishti sa nu mai vorbim, ca ashtia casatoritzi devin bi shi chiar trisexuali de cate ori li se iveshte ocazia, numa` sa nu afle sotzu/sotzia!:)
tot el! scrie:avantaje sunt pentru ca ai posibilitatea sa apelezi la altceva in l]
apeleaza mai bine 961!
acelashi! scrie: da dovada de adaptabilitate

daaaaaaaaaaaaa, adica cu cat faci sex cu mai multe/diverse vietatzi, eshti mai adaptabil! Adapteaza-te tu la avicola lu Nastase de la Corbu!
[quote="inconfundabilu`"]iar ca dezevantaje modul societatii de a privii chestia asta cu toate ca nu ar trebui sa-i intereseze pe ceilalti ce facem in dormitor si cu cine! Nu este un criteriu de competentza sau de clasificare a unui om! ]
vezi tu, mah valbogule, chiar mi se falfaie ce faci tu in dormitor(ai grija numa sa nu orbeshti!), da` sa nu te puna dracu sa te vad fatzaindu-te prin parcu Operei sau lingandu-te pe strada cu vreun caine(imi cer scuze posesorilor de caini!), ca tz-ai loat adio de la viatza shi odata cu viatza shi de la sexu ala de-l ai doar 3 zile din 7!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde nocturna » Mar Iul 06, 2004 9:04 am

oribilul scrie:Love2Fly...vezi-ti de treburile tale. Parca plecai in Antalya cu nocturna.

io ma duc numa cu gabuba, i-am achizitzionat shi pampershi pe masura, ca sa nu ma faca de ras.

ex-admin, pastreza-tzi sfatul shi preocupa-te de ale tale activitatzi deosebit de interesante shi istovituare, cum ar fi halitul shaormei doar cu o mana, ca acuma daca nu mai esht admin nu inseamna ca ne permitem glume de foreshti dumbi.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde baixinho© » Mar Iul 06, 2004 9:11 am

aha. si inainte va permite-a-ti?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Mar Iul 06, 2004 9:12 am

nu bre, da' inainte nu puteam ca sa...i raspund cum se cuvine ca duar avea imunitatea vietzii. ~p

nocturna

Mesajde baixinho© » Mar Iul 06, 2004 9:15 am

Piti, Piti, Piti lasa-neeeeeeeeeeeee, lasa-neeeeeeeeee, lasa-neeeeeeeeeee!

intelege fiecare ce vrea
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Mar Iul 06, 2004 9:48 am

eko scrie:Totusi,daca mergi la piata si ai un orgasm desi tu n-ai in gand asa ceva,da-mi voie sa-l numesc involuntar.

este bine shtiut ca majoritatea gospodinelor cand merg la piatza au multiple orgasme datorate de la varietatea de legume shi fructe frumos aranjate in laditze de diferite marimi. pentru a diferi acest orgasm de celelalte, il vom numi agro-orgasm sau orgasm casnic. shi cateodata orgasmu asta casnic este brutal intrerupt in plina desfashurare de pretzurile care cresc odata cu euro, benzina, dolarul, lira sterlina, francu elvetzian shi yenul japonez, toate concomitent. shi astfel, inca de timpuriu, se instaureaza la femeile casnice frigiditatea casnica. am uitat sa spun, daca mai era nevoie, ca orgasmul casnic este, evident, involuntar. :D

nocturna

Mesajde piskeshu » Mar Iul 06, 2004 11:28 am

Valbog scrie:Bah ma crucesc la ce-mi vad ochii ca puteti scrie! fete serioase se gasesc daca vrei neaparat sa ai parte de una, dar mai important este sa si stii cum sa o ti langa tine in momentul in care ai gasit-o! La biblioteca nu sunt stoarfe sau dinalea care se dau destepte pt ca proastele nici macar nu stiu unde este biblioteca dar sa mai deschida si usa! am observat totusi ca mai sunt unele intruse ca sa le zic asa care merg la sala de auditii si ghiciti ce asculta: 3 sude-est)))
Pe varianta sunt numai fete serioase in sensul ca-si dau silintza sa faca bine ce fac numai ca sa platesti gras!
in cluburi sunt deja bete sau drogate dar mai sunt si bunaciuni serioase dar alea au prieteni. In tramvaie si troleibuze sunt lesinate de caldura asa ca nu prea poti sa-ti dai seama care e faza cu ele!
Cel mai bine este sa ai rabdare ca inca se mai gasesc si fete serioase cu care poati sa ai o relatie frumoasa!
Cine vrea cu disperare o fata serioasa sa mearga la tzara ca acolo gaseste si alea nu sunt serioase pt ca asa sunt ele ci le este frica de gura satului)
asa ca nu prea exista alternative , ci doar tre sa ai rabdare!

Exista sau nu fete serioase? Aceasta-i intrebarea oameni buni. Sincer omu asta m-a lasat fara cuvinte. Sa speram ca nu ne va parasi prea curand pt. una din categoriile enumerate mai sus.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde vali » Mar Iul 06, 2004 12:30 pm

omu e profund rau de tot...
some people deserve to die
vali

Mesajde memetshot » Mar Iul 06, 2004 1:03 pm

omu e profund

bre zoso cetz facu omu casai zici asa ca ii place fundurili?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde balrogu' » Mar Iul 06, 2004 2:51 pm

welcome back Anakin

"mai spuse cineva in forum ca toate orgasmele sunt involuntare, foarte neadevarat deoarece te poti controla si il poti amana sau declansa cu o eroare de cateva zeci de secunde"
cam cate zeci de secunde? in plus sau in minus eroarea aia? ar fi mishto sa termin si dupe aia sa ma razgandesc shi s-o iau de la inceput...
bau
balrogu'
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Iul 06, 2004 3:19 pm

bre african incult ce ejti. asa e ma cu orgazmele astea. Am luat si io odata unu de la piata, dar nu l-am luat decat atunci cand am vrut io. din pacate pentru mine iera un orgasm incetinit asa ca a venit cu o eroare de 10 secunde in plus sau in minus, ca era unpic incet la minte si nu stia care e plusu sau minusu. Acu ceret-i scuze la amicu daknin care el este cel mai sanatos...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde balrogu' » Mar Iul 06, 2004 3:26 pm

pai poa' nu iera copt bah! din ce piatza iera?
scuzoaiele mele
ie bine asha?
bau
balrogu'
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Mie Iul 07, 2004 1:12 pm

apropo de piatza. orgasmul printre roshii, castravetzi, dovlecei, pastarnac s.a., dialog intre doua ..."doamne" la tarabe concurente:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=2767&goto=newpost
shi urmatoarele...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Mie Iul 07, 2004 4:40 pm

din ciclu " rau cu rau da mai rau fara gugal" un post de mare angajament pe care memetu, citindu-l , si-a bagat unghia-n gat de invidie ,stacheta lui de incoerenta fiind in sfarsit doborata

[quote="vicious"]yeah, well i guess ca unul dintre fragmente este flea funk slap lesson de 2,7 m
in fine
]
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Joi Iul 08, 2004 1:32 pm

tase zice

Credetzi ca dragostea poate sa invinga toate obstacolele, toate prejudecatzile, moartea? ? Atunic ar reusi sa fie mai importanta ca sinele

acuma io necunoscand-o pe Atunic asta pot sa cred ca ar putea sa sa fie mai importanta ca sinele, desi e cam ambigua mai vechea noastra cunostintza tanase:

ie vorba de sine de cale ferata, de metrou, sau de alea de la galeria de care se agatza perdeaua?

edit ca nu vazui:

personagui mai are si semnatura ~p

Asta ne este vita si moartea/ un etern sfarsit si inceput/ de lumi si de morti si de vieti mi-e totuna/ caci lumea e un etern nesfarsit

~p no comment ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde cubu » Joi Iul 08, 2004 2:25 pm

Ghici cine s-a-ntors...

Rock Chick scrie:pey...Evanescence pe primul loc(am toate mel. lor-sunt vreo 40 in total...nu numai dp "Fallen" shi ma regasesc in versuri...etc...)..apoi Linkin Park,Praf in Ochi...shi...Dimmu Borgir,Nightwish(nu sunt chiar fana,dar imi plac),Guano Apes,Good Charlotte,Lillix,No Doubt,Rage Against The Machine,P.O.D.(dar aici la fel,nu sunt fana,doar imi plac shi ii ascult...)etc...

Naituiso, ia zi, cate melodii au aia de la Nightwish?
indescifrabil
cubu

Mesajde supermouse » Joi Iul 08, 2004 6:35 pm

rocketman scrie:Adica hair-metal e fix ce canta aia cu plete, gen Sepultura si Metallica. A nu se intelege ca am ceva impotriva acestora, ba chiar imi plac. Pe de alta parte, ce deosebeste printre altele hair-metalul de nu-metal e lipsa solourilor de orice fel!

dau £500 cui are curaj sa se duca la Max Cavallera shi sa-i zica "Sepultura is a hair band"
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde vali » Joi Iul 08, 2004 7:00 pm

unde unde, pe ce topic?
some people deserve to die
vali

Mesajde supermouse » Joi Iul 08, 2004 7:16 pm

rock romanesc, pe forumul de rock
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

bai! care mi-ai stins lumanarea?

Mesajde nodingat » Vin Iul 09, 2004 3:07 am

dupa ce am vazut/placut avatarul lui SOD si pe cel al lui vali (fostu') m-am chinuit sa gasesc shi io 1 mai shmecher si bineintzeles ca m-am umplut de draci pt ca tot ce-mi placea ocupa mai mult spatiu decat permite forumu' pt avatar...
intr-un final m-am oprit la lumanarea asta, ma rog mai caut...
acum vreo 2h tot bateam io p-aici cand vad ca lumanarea mea era stinsa si nu se mai aprindea nici de-a Dreaku; zic iar e ceva in neregula cu forumu' las' ca-si revine ea... da vad ca avataru' lu' SOD se misca (avea animatie), ma mai uit la alte 2-3 gif-uri ... mergeau toate...
concluzia: unul ditre voi ashtia mai vechi p-aicea mi-a stins lumanarea.

protest: NU MAI IMI STINGETI LUMANAREA!
nodingat

Mesajde cubu » Vin Iul 09, 2004 10:12 am

dEpEchEmIND scrie:Mey Hades, hai sa zicem si noi ceva p'aici. Zicea mosh pe YM ca s-o chemam si pe darky. A zis ca ma roaga frumos sa-i zic. Ar fi fain sa vina si ea.

Io ma fa cca postez, tu te faci ca postezi, noi ne facem ca postam, poate nu ne desfiinteaza vali threadu... Stai linitita, darky nu face de-astea.
indescifrabil
cubu

Mesajde nocturna » Vin Iul 09, 2004 7:35 pm

cubule, vezi ca aghilera ie a lu vali, o data, shi a lu bassu de doo ori. :D

nocturna

Mesajde baixinho© » Vin Iul 09, 2004 7:41 pm

vezi ca abarnai? titina e only a mea.
ANTI

baixinho©

Mesajde gabuba » Vin Iul 09, 2004 8:04 pm

deci, baixule, cand o puneti si voi? :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cubu » Sâm Iul 10, 2004 2:58 am

Da mai lasati-ma bre cu Titina, ce, i-am pus mana pe buci? Luati-o verilor, faceti ce vreti cu ea...
indescifrabil
cubu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma