comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
darkshines scrie:care miercuri?
asa, deci azi e wednesday (ziua), adica vineri (dublu sens, si ziua si userul), si atunci cand o sa fie miercuri (cea frumoasa), o sa ii amintesc lui friday (tot ea, nu ?!?) sa vorbeasca cu cealalta miercuri, adica vineri, adica wednesday (userul) care de fapt e vineri (userul) sa se fereasca de sica.
-
whatever - Mesaje: 2848
ai, mă, nene, c-a inţeles toată lumea că vă iubiţi. mai răsfira-ţi, vorba bancului.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
chiar, a pus poze nanuk shi voi vb prostii
nanuk, deci in prima poza mai frumoasa shatena decat blondele . da' vezi k atzi pierdut un cd pe jos
nice kitten... am avut shi io una la fel

nanuk, deci in prima poza mai frumoasa shatena decat blondele . da' vezi k atzi pierdut un cd pe jos

nice kitten... am avut shi io una la fel

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
mie-mi place de blodele lu nanuk. au dintii albi! se vede ca-s din canada, ca nu au carii si alte prostii in gura. plus ca ie in denim, ceea ce ie foarte bine, adica nu au pretentii la haine, etc. de o floare ma scot da de unde plm bani de rochii si cercei cu diamante?
Sodu a pus o poza unde corpul lui astral ie reflectat de soare. Plus ca-i nud acolo. da ie bine. Nuditatea ie pura.
Sodu a pus o poza unde corpul lui astral ie reflectat de soare. Plus ca-i nud acolo. da ie bine. Nuditatea ie pura.

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
vad ca au cam inceput fetele sa-si arate pisicile prin poze
nanuka ce fel de petrecere a fost acolo ?
in aceste vremuri grele pt ficatul si ochii mei ma bucur ca mai vad si ceva frumos (roxana)
de mult nu am mai fost la o pizza in oras
nanuka ce fel de petrecere a fost acolo ?

in aceste vremuri grele pt ficatul si ochii mei ma bucur ca mai vad si ceva frumos (roxana)
de mult nu am mai fost la o pizza in oras

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
sica am si io o nelamurire.
1)ce numar porti la sutien?
1)se deschide in fatza?
1)care e mai mult o sugestie-era mai interesanta o poza cu fata in fatza,aceeasi pozitzie.
1)ce numar porti la sutien?
1)se deschide in fatza?
1)care e mai mult o sugestie-era mai interesanta o poza cu fata in fatza,aceeasi pozitzie.
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
ROXANA scrie:caciula este chiar din par de pisica...
eu nu as face din pisica mea o caciula
Nici eu nu as face din pisica mea caciula, dar cred ca nu mi-ar sta rau o caciula facuta din pisica ta.
E cam tot aia cu ce zici tu, iti iubesti pisica dar porti caciula din blana altei pisici (care putea fi foarte bine ma-sa sau bunica-sa). Daca iubesti animalele arunca dracului caciula aia si convinge-i pe altii sa nu cumpere asa ceva.
Cata falsitate... bleah
fhhadf: de poze nu comentez ca vei zice ca am ceva cu tine (comentariile invartindu-se in jurul gustului tau indoielnic)
human being/being human
-
basstard - Junior Member
perfect de acord cu bassu
si io vreau o caciula din pisica roxanei,a mea e prea dragutza
a si sica,m-am prins ce-i cu fata aia-la ce ochi rosii are,e clar ca tu erai cina,daca ai 2 puncte rosii pe gat,sa stii ca nu-s de la tzantzari.

a si sica,m-am prins ce-i cu fata aia-la ce ochi rosii are,e clar ca tu erai cina,daca ai 2 puncte rosii pe gat,sa stii ca nu-s de la tzantzari.
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
bah sica, ejt baet frumos! frumushele si fatucile (dadadadada!) din pozele tale, nimic de zis. Da masculashii aia inberbi de p'acolo ie de poveste! sa ma erte iei dac-or ceti p'aci, da daca tot puarta rezumatu meniului den zilele precedente pe dintzishori, macar sa se mire cu boticu inchis, c-or mai fi uameni sarmani pe lumea asta (ar putea muri de pohta, or de invidie - daca vad atata abundentza)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
haoleo, c-amu numa vazui pozele lu sica!
bre, da` di ce n-a focalizat ala de-o facut poza pe tipa den spatele tau? nu aia de te tzine de tzatza, ci aia de i se vede crupa! bun exemplar!
asta facand apstractzie de dizainu enterior, ca de-ar vedea neatza ce colectzie de bibilouri shi mileuri ai acolo, tz-ar face o oferta pe loc!
bre, da` di ce n-a focalizat ala de-o facut poza pe tipa den spatele tau? nu aia de te tzine de tzatza, ci aia de i se vede crupa! bun exemplar!
asta facand apstractzie de dizainu enterior, ca de-ar vedea neatza ce colectzie de bibilouri shi mileuri ai acolo, tz-ar face o oferta pe loc!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
SODilicuţelu, eşti tare, ca de obicei.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
SOD, tuata stima si tuot respectul
Sica, dragutze pozele
as fi indiscreta de te intreb daca in casa in care s-a tinut dezmatul, la tuate cheile shi cheitele de la dulapuri iaste cate o ciorchina de struguri, macrame, bine si inteles?
auzi, shi baiatul ala blundut mai din dreapta ta, de ce e asha socat? ce prepestenii faceati voi acole de traumatizati baietul? 

Sica, dragutze pozele

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
de abia acum am vazut poza lu sodu de luni. *lol* "mature" pe bune! ce nebun ie. plm, daca ieram in locul lui, lingeam ceva frisca de pe tzitzele lu cucoana cu blugii pe ea. asa la misto. si faceam poza si o puneam aici. sa moara lumea de ciuda! sau de scarba, care cum vrea si poate.
Io nu am poze cu femei reale!
Io nu am poze cu femei reale!

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
cine a zis ca-i nostim?
de estetica uratului, grotescului, ridicolului ai auzit?
de estetica uratului, grotescului, ridicolului ai auzit?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
testy scrie:ce prepestenii faceati voi acole de traumatizati baietul?

Habeeb scrie:sica_wine chestia aia de o bagi in gura e un irigator pt clisme sau ceva similar ?!!?
cam asa ceva, numai ca se baga in gura

Nanuka scrie:Iotee ce bairam manelist o avut Sica
din pacate ai dreptate, m-au omorat in seara aia cu manelele, mai spre dimineata cand erau toti beti am reusit sa ma racoresc si eu cu un house si niste hip-hop

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma