Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
si la ce te ajuta ca le trimiti pe serverele de la gmail...cand tu acasa ai dial-up ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
mai bine ii dai o bere lu' boorsuky si iti ia el de pe dc++ ce ai tu la servici si iti si pune pe cd-uri 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
nfs7 sau need for speed underground 2
nu stiu cum a fost primul dar asta imi place
ma enerveaza stabilitatea masinii dar jocul e super
nu stiu cum a fost primul dar asta imi place
ma enerveaza stabilitatea masinii dar jocul e super
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Pisica neagra care mi`a trecut prin fatza ieri. Chiar mi`a incantat sufletul. Bine ca nu sunt superstitzios, dar nu prea conteaza asta. In rest niste zile de nota -10, n`am ce zice....
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
-
Razorel - Junior Member
eu cred ca adonys si crazy_felina sunt cuplatzi...ca prea posteaza unu dupa altu peste tot...si cu subintelesuri ! :yD
mie astazi mi-a incantat sufletu ca am baut cu muncitori care repara linia de la iesirea din gara Basarab...o bere Burger....cred ca cea mai proasta bere pe care am baut-o vreodata...
mie astazi mi-a incantat sufletu ca am baut cu muncitori care repara linia de la iesirea din gara Basarab...o bere Burger....cred ca cea mai proasta bere pe care am baut-o vreodata...
-
Oribilul Mosh scrie:eu cred ca adonys si crazy_felina sunt cuplatzi...ca prea posteaza unu dupa altu peste tot...si cu subintelesuri ! :yD
Moshule, ma uimesti! De cand esti tu asa atat de perspicace??! s-o trage de la burger, ai?!
Una peste alta... abtine-te ... ca nu te prinde imaginea asta de "intelligence services".
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
bine...atunci revin la imaginea de batator de maimutza si nu mai zic nimic :T
-
asa... keep up the good work....
PeSeu: Aloo... da` cu pedofilia de cariera cum ramane?!
Peseu doi (rau de tot): mah, chestia asta cu "batutu` maimutzei" a devenit patologica! ai sa dai in damblageala in curand!
Am zis.
PeSeu: Aloo... da` cu pedofilia de cariera cum ramane?!
Peseu doi (rau de tot): mah, chestia asta cu "batutu` maimutzei" a devenit patologica! ai sa dai in damblageala in curand!
Am zis.
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
cateva ore de net, era sa uit cum e :B
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
- _Matei_
lotr in format electronic
pentru cea care mi la dat

-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma