Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
7 victorii consecutive...:T ca si realul din madrid, inseamna ca saptamana viitoare o sa luati bataie
mie mi-a incantat sufletul faptul ca Barí§a e din nou la 7 puncte de real :j

mie mi-a incantat sufletul faptul ca Barí§a e din nou la 7 puncte de real :j
-
Catalánul - Mesaje: 625
Azi am luat 5-ul ala la care doar visam la psihologia grupurilor mici....doamne, imi zboara sufletelu pe langa sufletelele celorlalti 3 competenti ce si-au luat examenul...cu aceeasi nota...din 25 de alti incompetenti
Like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
Sucker love I always find,
Someone to bruise and leave behind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
Sucker love I always find,
Someone to bruise and leave behind.
-
Akyta - Junior Member
c'am reusit sa'mi reinstalez windows'ul.. n'aveti idee cum tot fug de treaba asta de 3 luni de zile!
tot ce mai tb sa fac acum ar fi sa m'apuc sa fac curat si prin alta parte, dar pe'acolo e cu muuuult mai complicat, si cred c'o sa'mi ia ceva mai mult de 3 luni de zile..
tot ce mai tb sa fac acum ar fi sa m'apuc sa fac curat si prin alta parte, dar pe'acolo e cu muuuult mai complicat, si cred c'o sa'mi ia ceva mai mult de 3 luni de zile..
odi et amo
- adonys
- Junior Member
amaterasu, nici n'am spus c'ar fi murdar, nici macar dezordine nu e, desi e un "pic" de ravaseala acum.. doar ca sunt niste chestii pe'acolo care nu prea stau bine unde stau 
hova, mi'ar fi placut mie sa i se'aprinda, dar din pacate nici macar nu'i fumega
si n'ai nici cea mai vaga idee cat de modest este.. si de fapt, cred ca mi'ai dat o idee.. sa vedem ce'o sa iasa 
PS: poftim si ideea tovarase hova http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=13759 , poate ma incanti si pe mine c'o prestatie pe'acolo, sa te vedem de ce esti in stare

hova, mi'ar fi placut mie sa i se'aprinda, dar din pacate nici macar nu'i fumega

PS: poftim si ideea tovarase hova http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=13759 , poate ma incanti si pe mine c'o prestatie pe'acolo, sa te vedem de ce esti in stare

odi et amo
- adonys
- Junior Member
ca am dat si ca voi da martzishuoare.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ptiu drace, si io credeam ca te-ancantat ca tz-a fatat pisica 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Necko scrie:ieri m-a incintat o friptura magnifica
si incet, incet si necko o ia pe urmele miraculosului

mai urmeaza s-o incante o bere ceheasca

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:si incet, incet si necko o ia pe urmele miraculosuluimai urmeaza s-o incante o bere ceheasca
deci asa incepe :-? ~o heeelp!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma