Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
-
Daimon - Mesaje: 5074
Mie mi-a incantat sufletul astazi soarele de pe cer si izul primaverii. In aceste momente, greu de pus pe hartie, devin un melancolic irecuberabil. Ma duc seara pe malul marii si ma uit la apusul de soare, sperind sa am linga mine o fata frumoasa, pe care sa o pot tine de mana si sa-i spun cat de mult o iubesc, cit de mult o doresc pentru toata viata.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
pe mine m-a incantat la lacrimi asta:
ca in viteza am citit Love Verde are si ea doua maladii. Una de aur si una de bronz...
si nu ma pot opri din ras de 10 minute
~p
Love Verde are si ea doua medalii. Una de aur si una de bronz.
ca in viteza am citit Love Verde are si ea doua maladii. Una de aur si una de bronz...
si nu ma pot opri din ras de 10 minute

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
.... soarele, cerul piersichiu de dimineata, figurile luminate, noi si primavaratice ale conlocuitorilor mei... pe care prima oara pe anul acesta i-am vazut zambind. Buchetelul de flori primit la pranz... si tot asa.. toata ziua a fost o incantare...
pies: bre, da` ce de lume indragostita pe aici! ma pot alatura si eu grupului de tineri indragostiti iremediabil si indubitabil fara de care dragoste nu se poate?
pies: bre, da` ce de lume indragostita pe aici! ma pot alatura si eu grupului de tineri indragostiti iremediabil si indubitabil fara de care dragoste nu se poate?

Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
Mi-a incantat sufletul ca tocmai am iesit pe balcon si e asa..foarte cald. Si adie briza. Pentru moment am crezut ca sunt la Neptun, pe balcon la hotel Apollo.
Sau de ce nu...pe balcon la hotel Saphyr...la o barfa cu Love2Fly :yD
A venit vara !
Sau de ce nu...pe balcon la hotel Saphyr...la o barfa cu Love2Fly :yD
A venit vara !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
DIDO, am redescoperit o melodie care m-a ajutat sa trec peste multe momente de singuratate, acum un an. now, makes me hope...
-
Daimon - Mesaje: 5074
-narcise si zambile in orice gradina sau p marginea drumului
-Toffee Muffins
-Soarele
-Melodii demult uitate
-Toffee Muffins
-Soarele
-Melodii demult uitate
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
melodii si mie: 3 breakbeat si una mai dance cred. plus cand am descarcat ceva la sfarsit a scris 990% cine vrea print-screenul, sa mi-l ceara!
plus cateva bipuri de la prieteni buni;
cartofi prajitzi, asa buni, ca-mi stau in gat
si amintirea ca ieri am cunoscut in sfarsit pe unu' pe care il stiam de cativa ani

plus cateva bipuri de la prieteni buni;
cartofi prajitzi, asa buni, ca-mi stau in gat

si amintirea ca ieri am cunoscut in sfarsit pe unu' pe care il stiam de cativa ani
i love you, you pay my rent
-
Dee-Dee71 - Mesaje: 388
7.42 - un dush fain cu lumina stinsa si lumanari parfumate, ca sa incep ziua cu bine
8.06 - timp suficient sa-mi usuc parul si sa ma machez, ceea ce s-a intamplat extrem de rar in ultimele 5 luni
8.30 - soarele si caldurica de afara, lumina, verdele din jur, calmul zilei de Good Friday (Vinerea Mare la noi). linistea din jur
8.46 - un glas de copil care rade fericit. pentru el a inceput o noau zi de joaca - si de euizat Mirelele nedormite
o cana de cafea tare, ca sa ma repuna e icioare dupa noaptea alba a cata saptamana asta??)
un moment pentru mine pe net
gandul la telefonul de ieri, si la tanti care ma intreba fara nici o intrducere cand pot sa incep munca. de marti, i'm gonna have a proper job, with proper money. part time, and certainly not my dream job, but it'll pay my bills.
9.37 - mai cateva minute pentru mine, dupa care o ieshire in parc
mama, ce fain e sa fiu si eu matinala, for a change...
8.06 - timp suficient sa-mi usuc parul si sa ma machez, ceea ce s-a intamplat extrem de rar in ultimele 5 luni
8.30 - soarele si caldurica de afara, lumina, verdele din jur, calmul zilei de Good Friday (Vinerea Mare la noi). linistea din jur
8.46 - un glas de copil care rade fericit. pentru el a inceput o noau zi de joaca - si de euizat Mirelele nedormite
o cana de cafea tare, ca sa ma repuna e icioare dupa noaptea alba a cata saptamana asta??)
un moment pentru mine pe net
gandul la telefonul de ieri, si la tanti care ma intreba fara nici o intrducere cand pot sa incep munca. de marti, i'm gonna have a proper job, with proper money. part time, and certainly not my dream job, but it'll pay my bills.
9.37 - mai cateva minute pentru mine, dupa care o ieshire in parc

mama, ce fain e sa fiu si eu matinala, for a change...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Shaki..acum nu cred ca mai subscrii ! Ai o noua imunitate la Survivor 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma