tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
salutari.
asai. da tot naspa e, de fapt.
asai. da tot naspa e, de fapt.
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
anjine sa nu uiti ca te astept pe mess dupa orele 19.00.
papa lumi, saptamana s-a incheiat.

ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
seara buna!
o,of,of da ce te mai plangi si ce te mai tratezi la sfatul medicului
sigur, cand are febra si e racit, isi aduce brux aminte parola de la mess:P
anjin-san scrie:uff, sunt racit rau, ceva febra, doare usor mingea de pe umeri.
sunt off-topic, da ma plang si yo p-acilea.
o,of,of da ce te mai plangi si ce te mai tratezi la sfatul medicului

eliana scrie:anjine sa nu uiti ca te astept pe mess dupa orele 19.00.
sigur, cand are febra si e racit, isi aduce brux aminte parola de la mess:P
-
viXen - Junior Member
-
Daimon - Mesaje: 5074
hello pipal.
pluaieee. da sper sa apuc sio sa ermin chestii. si vreau si eu ziua aia linistita ca lui daimon. pliiiiiiiiz.
pluaieee. da sper sa apuc sio sa ermin chestii. si vreau si eu ziua aia linistita ca lui daimon. pliiiiiiiiz.

-
eliana - Administrator
buna dimineata.
soare=durere de cap
in rest afara e frumos, si sper sa fie totu la fel si acasa.
soare=durere de cap
in rest afara e frumos, si sper sa fie totu la fel si acasa.

-
eliana - Administrator
a cam venit de tot tuamna.
bizi dei. din pacate mai putin faina decat aia de ieri. dar recuperez deseara.
bizi dei. din pacate mai putin faina decat aia de ieri. dar recuperez deseara.
-
good morning sunshine.
ozi bizi astazi. desi cred ca ar trebui sa incep sa ma bucur de calmul de acum, pe langa cate se vor aduna mult prea curand.
in rest otate bune si foarte bune, azi imi voi pun ein practica stiinta de plombier, de fapt asta e o fantezie de-a mea, intotdeauna mi-a placut cum suna in fr plombier (in romana e mult mai prozaic, instalator)
si astept o noua melodie de la anjin, fireste tot cu bitza, pt care vad ca are o optsesie.
ozi bizi astazi. desi cred ca ar trebui sa incep sa ma bucur de calmul de acum, pe langa cate se vor aduna mult prea curand.
in rest otate bune si foarte bune, azi imi voi pun ein practica stiinta de plombier, de fapt asta e o fantezie de-a mea, intotdeauna mi-a placut cum suna in fr plombier (in romana e mult mai prozaic, instalator)
si astept o noua melodie de la anjin, fireste tot cu bitza, pt care vad ca are o optsesie.
-
bonzi.
eu nu sunt instalator, dar daca as fi m-as pricepe. sa stric. si sa repar, ocazional.
neatza. eu astept o noua melodie de la altcineva in afara de anjin, shaki si danutz.
eu nu sunt instalator, dar daca as fi m-as pricepe. sa stric. si sa repar, ocazional.

neatza. eu astept o noua melodie de la altcineva in afara de anjin, shaki si danutz.

-
eliana - Administrator
nu cheie, cauciuc siliconic sau si mai bine banda izolanta. gasesc eu de cumparat pe undeva aici in sat.
-
ma uitai acu' pe threadul de publicitate. auzi cica "vand tigari electronice" ce sa fac yo cu ele? astept un anunt cu "vand tigari fara timbru" (astea m-ar interesa ca e mai ieftine
)
coane ciuhandru curaj zi-ne ceva si acilea, ma bagai doara yo in seama pe metaforele muzicii fotbalistice.

coane ciuhandru curaj zi-ne ceva si acilea, ma bagai doara yo in seama pe metaforele muzicii fotbalistice.

-
anjin-san - Mesaje: 1045
anjin-san scrie:coane ciuhandru curaj zi-ne ceva si acilea, ma bagai doara yo in seama pe metaforele muzicii fotbalistice.
mosule, iaca, am zis ceva si p-acilisea.

mai baga si tu pe Holocaust, vezi ca te-am laudat.

Regele si Patria! Nihil sine Deo!
-
Ciuhandru - Burghez monarhist
- Custom user title: Burghez monarhist
eu zic ca asta e ceva de notat in calendarul forumului.
laudabila si de apreciat initiativa, domnilor. continuati.

laudabila si de apreciat initiativa, domnilor. continuati.

-
eliana - Administrator
-
e searaaaaaaaaaaaa....si tocmai am vcazut afisul cu jessy dixon la publicitate, si mi-am reamintit ca in WE am conceeeeeeeeeeert! yeeeah!\:/ 

-
eliana - Administrator
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma