Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
A Nice Day!
azi au venit Hades si cu Moshu in Galatzi sa ma vada...dupa indelungi cautari am reusit sa ne gasim...am faqt poze si am mai vorbit si noi,da pe fuga k ne km grabeam.m-am bucurat sa-i vad...at last!!! ~)
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-
Trinnity - Mesaje: 657
Am dormit. Mult. Si n-am mai avut cosmaru' care imi terorizeaza somnu' de ceva timp... Am avut altu'. 

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Tocmai am mancat un McSundae cu caramel... Delicios :drool:
(un fel de "remember the time"..)
(un fel de "remember the time"..)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
ca dupa o pauza de un an si 4 luni am mancat si io un kebab
in sfarsit am dat de un restaurant pakistanez care serveste astfel de ''fast-food-uri'' 

-
Catalánul - Mesaje: 625
deci da. azi nu mi-a incantat nimic sufletu dar postez preventiv pentru maine.
Cubu, nocti, ce thread mai casapim zilele astea?
Cubu, nocti, ce thread mai casapim zilele astea?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
tribunele urla, tot preventiv: the wake up show (tm, tb, tdc, ftt)
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
-
cutuma© - Mesaje: 3047
ftt nu-i destul de explicit? e remarca de la finalul: when you fuck with h.h. you fuck with me
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
hash brownies cumva?
-
Wild Rose scrie:Tocmai am mancat un McSundae cu caramel... Delicios :drool:
eu am mancat o merdenea cu varza (8 mii) si o merdenea cu branza (10 mii). deci in total 18 mii, de la o patiserie de pe decebal.
dar altceva mi-a incantat sufletul azi....
Azi am fugit dupa 16...si l-am luat din mers...si era sa cad de pe scara...si m-a tras un mosh inauntru. Altfel cadeam. Si i-am multumit...si m-a batut pe umar.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
aaaaaa, m-am prins, erau alpha-nympho-esctasy
nu shtiu daca tzi-or cazut bine la stomac da' la abac in mod sigur o dat cu virgula
eu am mancat o merdenea cu varza (8 mii) si o merdenea cu branza (10 mii). deci in total 10 mii, de la o patiserie de pe decebal.

nu shtiu daca tzi-or cazut bine la stomac da' la abac in mod sigur o dat cu virgula

-
Oribilul Mosh scrie:eu am mancat o merdenea cu varza (8 mii) si o merdenea cu branza (10 mii). deci in total 18 mii, de la o patiserie de pe decebal.
...inteleg sa te incante daca ti le facea cinste cineva dar asha?....sunt banii tai munciti din greu timp de....4 zile

-
Love2Fly - Junior Member
pai tocmai...ca nu m-a incantat. am si zis ca altceva m-a incantat...in spetza ca puteam sa mor....cazand din tramvai....dar m-a saltvat un batran. eu cred ca nu era un batran oarecare...ci insasi vrajitoarea Necko luand forma unui umil batran 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
soarele care s-a hotarat sa iasa dintre nori si copacii infloritzi pe care ii vad in fiecare dimineatza in drumul meu spre scoala...a!si o melodie de la E.M.I.L."Copacii infloritzi"!
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-
Trinnity - Mesaje: 657
off topic:ie boala cu Copacii ajtia tre sa-mi procur shi eu melodia:D
abar n-am de ce m-apuca fericirea.. ca n-am dormit az noapte si am fost opt ore la Fuckultate... dunno, poa ca nu-s eo normal:)
abar n-am de ce m-apuca fericirea.. ca n-am dormit az noapte si am fost opt ore la Fuckultate... dunno, poa ca nu-s eo normal:)
-
Daimon - Mesaje: 5074
frappuccino cu caramel de la starbucks care a fost mai bun ca de obicei acuma
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma