tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
draga mea, la un astfel de concert, ma crezi ca stiam de mult de el, dinainte ca presa si publicitatea sa afle ceva?
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
salutare!
lume noua, lume veche. frumos aici la noi.
lume noua, lume veche. frumos aici la noi.
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
poi esti albastra ca esti moderator.
asa ca muta si tu un tred doo.
acuma serios vb, asa e bine si frumos.
asa ca muta si tu un tred doo.

acuma serios vb, asa e bine si frumos.

-
eliana - Administrator
-
Daimon - Mesaje: 5074
bonsoar. lene si aici, dar urmeaza concert.
bye ppl.
pup fata harnica.
bye ppl.
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 2 (2 membri si 0 vizitatori)
eliana, helga+
pup fata harnica.

-
eliana - Administrator
helga scrie:am mutat o pagina de treduri si casc cum nu se poate mai tare...
trebuie sa schimb "moderatoru" ala de sub nick... ma simt de parca ar scrie presedinte, sau prim-ministru....
yo il las sa vada lumea ca m-am ajuns si sa stie sa ma trateze cu respectul si onoarea cuvenita

-
anjin-san - Mesaje: 1045
Spor la toate cele va urez si eu. Si poate azi ma fac fetitza cuminte si cetesc ceva, desi lenea de inceput de saptamana imi bantuie si ungherele goale si intunecate ale chestiei care-mi sta pe umeri sa nu ma ploua-n gat
.
Anjin, sa-mi spui daca pana acum te-am tratat cu horoarea cuvenita (nu ma mai risc acum ca "te-ai ajuns"
)

Anjin, sa-mi spui daca pana acum te-am tratat cu horoarea cuvenita (nu ma mai risc acum ca "te-ai ajuns"

-
Brahma - Junior Member
deci NU.
comertul ilegal cu animale vii nu e la colt de strada!!!
mai copii. e asa:
anjine: catelusi si pisicute, gasesti pe la cafenele, cu pedigri. vin tiganii si-i vand mintind ca au carnet de sanatate si vaccinuri facute. de obicei mor in 2 saptamani.
caini vagabonzi: la oferta, hraniti de babele de la bloc. ocazional ingrasati de japonezi/copii rataciti te miri unde haaaat la joaca pe strada/pulpe de cetateni respectabili.
porci si vite (incaltate) - dupa caz:
a. in Parlament
b. la sediul Guvernului.
pese: pisicile, nu musca in schimb le gasesti dupa miros. daca-ti muta nasu' subsolul...jackpot.
comertul ilegal cu animale vii nu e la colt de strada!!!
mai copii. e asa:
anjine: catelusi si pisicute, gasesti pe la cafenele, cu pedigri. vin tiganii si-i vand mintind ca au carnet de sanatate si vaccinuri facute. de obicei mor in 2 saptamani.
caini vagabonzi: la oferta, hraniti de babele de la bloc. ocazional ingrasati de japonezi/copii rataciti te miri unde haaaat la joaca pe strada/pulpe de cetateni respectabili.
porci si vite (incaltate) - dupa caz:
a. in Parlament
b. la sediul Guvernului.
pese: pisicile, nu musca in schimb le gasesti dupa miros. daca-ti muta nasu' subsolul...jackpot.

-
eliana - Administrator
-
Daimon - Mesaje: 5074
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma