Aberatia zilei
Moderator: anjin-san
stai linistit, tinere Iehova...ca te luam noi pe locomotive, dupa ce mai cresti.
nu-i asa, k@tzy ?
nu-i asa, k@tzy ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:stai linistit, tinere Iehova...ca te luam noi pe locomotive, dupa ce mai cresti.
nu-i asa, k@tzy ?
daca repopulezi locomotivele cu toti ionuzzzi, macar n-o mai baga si pe katzy la inaintare, k nu cred k ii convine...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Tu vezi-ti de treburile tale. N-ai tu treaba nici cu k@tzy nici cu mine...nici cu locomotivele. Iar vorbeste gura fara tine ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
bah miraculosule, daca te mai iei de shaki iti inchid ioreu si te las fara loc de munca. ciocu mic
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
inchide-l, tata...dar zii la Shaki a ta sa inceteze in a lua apararea unor copii de 16 ani care oricum sunt peste ea din toate punctele de vedere.
Asa s-a bagat si pt. dark_soul...tot aiurea. Nici nu stie despre ce e vorba aici.
Te rog sa o potolesti.
Asa s-a bagat si pt. dark_soul...tot aiurea. Nici nu stie despre ce e vorba aici.
Te rog sa o potolesti.
-
Nu spurc pe nimeni. Si ieri eram prieteni...dar azi parca a luat-o razna. Ii place ei sa se bage peste tot si sa puna lumea la punct. I-am adresat eu azi lu' Shaki v-reo vorba ? NU ! Ea s-a bagat in seama cu mine...spunand sa nu mai vorbesc despre un alt user, user pe care ea nici nu il cunoaste. Asa a facut si cu dark soul.
E ca si cum ti-as spune eu tie..."piskeshule...ai grija ce spui aici...sa nu-l superi pe eye ! "
E ca si cum ti-as spune eu tie..."piskeshule...ai grija ce spui aici...sa nu-l superi pe eye ! "
-
te-a rugat k@tzy ? ~o
dar ce ? a uitat care e adresa mea de yahoo messenger ?
ce esti tu ? porumbel calator de transmiti mesaje ? sau esti chiar Hermes ?
dar ce ? a uitat care e adresa mea de yahoo messenger ?
ce esti tu ? porumbel calator de transmiti mesaje ? sau esti chiar Hermes ?
-
in atentia lu unii useri care probabil au ceva mult mai interesant de facut decat se de-a apa la moara lu diversi miracoli: deci lasa-til in pace. pute-ti sa o lua-ti ca o rugaminte.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
vezi, baix ? zici mereu ca nu te las eu in pace...dar pe unde postez eu...apar imediat posturi d'ale tale...de fiecare data aceleasi. oricum...eu m-am obisnuit cu tine...si stiu ca de atat esti in stare. atat + calcule la prono. ~)
-
Da, Moshu puate are dreptate, pot spune si singura ce gandesc: moshule, nu imi place cand ma bagi la inaintare sau se intampla sa vorbesti in numele meu.
Am procedat prost cand am rugat-o pe Shaki sa-ti spuna asta.
Imi cer scuze pentru tuate neintelegerile.
Am procedat prost cand am rugat-o pe Shaki sa-ti spuna asta.
Imi cer scuze pentru tuate neintelegerile.
- kahlan
- Junior Member
Dar unde am vorbit in numele tau ? Iar asta cu bagatul la inaintare...se vede de la o posta ca nu sunt cuvintele tale.
-
Oribilul Mosh scrie: ...se vede de la o posta ca nu sunt cuvintele tale.
ce bine ca postatzi aici, imi aduc aminte de un post al unei useritze banate scris de ex-adminu' de fatza. crezi ca totzi fac ca matale?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danone scrie:acolo cere-te si puate ti se va da
iota na ca cer!... ce-mi dai?
off-topic: retzeta aia de duminica fu super!
danone scrie:tanzanieni n-avem si facem colectzie de natzii
am vedere cu timbru!... da-mi adresa shi se rezolva; dak' ma stradui trimit unu shi prin fax...
da ripidi ca nu mai stau mult....

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
Draga si scumpa danone, inteleg ca vrei sa spui ca eu am scris posturi pentru Nanuka, ori ma insel ? Daca am intuit ceea ce vrei sa spui, poate imi arati si mie la ce te referi. Daca nu am intuit ceea ce vrei sa spui...poate vrei sa imi explici ce ai vrut sa spui.
-
maBateDacaZic scrie:sint o solutie extrema
te rog sa acceptzi apologiile mele. sincere.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
poate n-atz observat ca individu' scrie numa' cu litere mici.young hope scrie:apostrofu' e mai aproape de SHIFT decat cratima (liniutza de care vorbeai).
cum s-ar zice, io propun sa inlocuim liniutza shi apostrofu' cu / intrucat e cel mai apropiat de shift shi de alt, adica cum ar fi s/o tzinem tot asha!
- aphextwinz
- Junior Member
afecs, io zic ca mai bine inlocuim cratima cu shiftu si apostrofu cu alt. asa sigur este cel mai bine.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
din ciclu "unde nu ie nici D-zeu nu cere" miraculosu ne declara:
stiu ca ti-ai dorit un post frumos din partea mea....dar mai mult nu se poate
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
- supermouse
- Junior Member
deci vam spart !
asta este de departe cea mai tare aberatzie pe care am citito vrodat !
[quote="Rock Chick"]eu mai mult cand eram mica ma gandeam la sinucidere...
dar de fapt..shi atunci mi-era frica
ziceam k cica inainte de a muri de batranetze sa incerc "diferite chestii" d'astea...de ex. vroiam neaparat sa vad cum e sa-mi tai venele shi ziceam k oricum dak mor de batranetze,pot inainte sa incerc sa vad cum e...
Aylin,ei se pot sinucide,dar nu-ti mai pot spune cum e ]
acu stau eo shi mantreb: no fi cumva mai lejer sa te sinucizi dupe ce mori de batranetze ? shi daca mori de boala lunga ce faci ? incerci sa te insanatosheshti post-mortem ?
shi mai am o curiozitate: pentru sinucidere po sa iei concediu medical ? platit sau neplatit ? adica cat itz opreshte din salariu pe perioada cat ieshti sinucis ? shi shi daca stau sinucis mai mult de cinjpe zile, ma scuate shi de la intretzinere ?
am mai cugetat umpic la problema shi miau mai venit nejte intrebari. deci:
- cat tinp ieshti sinucis, mai ai erectzii ? shi daca da, cum itzi dai seama shi la ce foloseshte ?
- ce mananci cat ieshi sinucis ? ie vrun regim spacial ?
- ie voie sa consumi alcol in tinpu sinuciderii ? cat alcol ?
- poa sa vina pretenii pe la tine sa te vada sinucis ?
- cat stai sinucis, corpu continua sa se cace shi sa se pishe ? shi in caz ca da, cum se duce corpu sinucis la buda ?
- shi in caz ca se duce la buda, inseamna ca foloseshte apa, deci ma mai scoate de la intretzinere ?
shi probabil ultimele intrebari: cum te dezsinucizi ? pui ciasu ? suni un preten ? vine cineva sa te dezsinucida ? este persuane autorizate pentru dezsinucidere ? deci carei treaba ?
asta este de departe cea mai tare aberatzie pe care am citito vrodat !
[quote="Rock Chick"]eu mai mult cand eram mica ma gandeam la sinucidere...

Aylin,ei se pot sinucide,dar nu-ti mai pot spune cum e ]
acu stau eo shi mantreb: no fi cumva mai lejer sa te sinucizi dupe ce mori de batranetze ? shi daca mori de boala lunga ce faci ? incerci sa te insanatosheshti post-mortem ?
shi mai am o curiozitate: pentru sinucidere po sa iei concediu medical ? platit sau neplatit ? adica cat itz opreshte din salariu pe perioada cat ieshti sinucis ? shi shi daca stau sinucis mai mult de cinjpe zile, ma scuate shi de la intretzinere ?
am mai cugetat umpic la problema shi miau mai venit nejte intrebari. deci:
- cat tinp ieshti sinucis, mai ai erectzii ? shi daca da, cum itzi dai seama shi la ce foloseshte ?
- ce mananci cat ieshi sinucis ? ie vrun regim spacial ?
- ie voie sa consumi alcol in tinpu sinuciderii ? cat alcol ?
- poa sa vina pretenii pe la tine sa te vada sinucis ?
- cat stai sinucis, corpu continua sa se cace shi sa se pishe ? shi in caz ca da, cum se duce corpu sinucis la buda ?
- shi in caz ca se duce la buda, inseamna ca foloseshte apa, deci ma mai scoate de la intretzinere ?
shi probabil ultimele intrebari: cum te dezsinucizi ? pui ciasu ? suni un preten ? vine cineva sa te dezsinucida ? este persuane autorizate pentru dezsinucidere ? deci carei treaba ?
-
neatza - Mesaje: 5820
deci in scopu pentru casa-l ajut pe iuzeru nedumerit, pre numele de scena neatza:
- da, se pare ca studii ale sexologilor americani(shi uneori canadieni) au demonstrat ca sinucigashii prin spanzurare au erectzie. ezista doo probleme neelucidate: 1. daca masculii au erectzie, atunci femelele ce au? shi 2. cat dureaza erectzia?
- cu mancarea e invers, sinucigashii fiind cei mancatz, de jermi! regimul nu ie spatzial, ie...pamantesc de-a dreptu!
- da, ie formol, shi se foloseshte la anumite organe(ex. vezi IML Mina Minovici, intreaba de Terente!);
- poa sa vina, daca aduc flori in nr. cu sotz;
- aceieashi cercetatori de mai sus a zis ca da, sinucigashii se caca shi se pisha, in primu` rand pe veatza(d`aia puate shi renuntza ulterior la iea!) shi in al doilea rand cant realizeaza ca ie prea tarziu sa renuntze, ca nodu ie prea strans! la Buddha se duce numa budishtii. eilaltz merg in treaba lor!
- deci aici ie mai conplicat. nu foloseshte apa deuoarece finca dupe ce intra in descompunere, ie posibil ca jetu` puternic sa le desprinda oareshce organe(ierea sa zic vitale).
alceva?
- da, se pare ca studii ale sexologilor americani(shi uneori canadieni) au demonstrat ca sinucigashii prin spanzurare au erectzie. ezista doo probleme neelucidate: 1. daca masculii au erectzie, atunci femelele ce au? shi 2. cat dureaza erectzia?
- cu mancarea e invers, sinucigashii fiind cei mancatz, de jermi! regimul nu ie spatzial, ie...pamantesc de-a dreptu!
- da, ie formol, shi se foloseshte la anumite organe(ex. vezi IML Mina Minovici, intreaba de Terente!);
- poa sa vina, daca aduc flori in nr. cu sotz;
- aceieashi cercetatori de mai sus a zis ca da, sinucigashii se caca shi se pisha, in primu` rand pe veatza(d`aia puate shi renuntza ulterior la iea!) shi in al doilea rand cant realizeaza ca ie prea tarziu sa renuntze, ca nodu ie prea strans! la Buddha se duce numa budishtii. eilaltz merg in treaba lor!
- deci aici ie mai conplicat. nu foloseshte apa deuoarece finca dupe ce intra in descompunere, ie posibil ca jetu` puternic sa le desprinda oareshce organe(ierea sa zic vitale).
alceva?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma