Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde MiG29 » Mie Aug 18, 2004 11:45 am

imi pare rau nu se fac cursuri de initiere.aici ie o jungla,fiecare supravietzuiejte cum puate:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 18, 2004 11:46 am

stai linistit, tinere Iehova...ca te luam noi pe locomotive, dupa ce mai cresti.
nu-i asa, k@tzy ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Aug 18, 2004 11:49 am

Io i-am zis inca de ieri sa te contacteze, da' se crede prea bun pt. voi! Doar ie DBa nu -i chiar de ici de colo.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Mie Aug 18, 2004 11:53 am

bre nu stricatz bunatatae de thread cu offtopice ...

iote ce zice ofenderu vietzii

pe vremea cind se sarbatorea mileniul (anul 2000) in etiopia era 1993

tu-i mileniu' vietzii :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde h0va » Mie Aug 18, 2004 11:53 am

?!?

oke..whateva..

?!
h0va

Mesajde Shaki » Mie Aug 18, 2004 11:56 am

Oribilul Mosh scrie:stai linistit, tinere Iehova...ca te luam noi pe locomotive, dupa ce mai cresti.
nu-i asa, k@tzy ?

daca repopulezi locomotivele cu toti ionuzzzi, macar n-o mai baga si pe katzy la inaintare, k nu cred k ii convine...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 18, 2004 11:57 am

Tu vezi-ti de treburile tale. N-ai tu treaba nici cu k@tzy nici cu mine...nici cu locomotivele. Iar vorbeste gura fara tine ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Aug 18, 2004 12:03 pm

bah miraculosule, daca te mai iei de shaki iti inchid ioreu si te las fara loc de munca. ciocu mic
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 18, 2004 12:09 pm

inchide-l, tata...dar zii la Shaki a ta sa inceteze in a lua apararea unor copii de 16 ani care oricum sunt peste ea din toate punctele de vedere.
Asa s-a bagat si pt. dark_soul...tot aiurea. Nici nu stie despre ce e vorba aici.
Te rog sa o potolesti.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Aug 18, 2004 12:11 pm

Oribilul Mosh scrie:unor copii de 16 ani care oricum sunt peste ea din toate punctele de vedere.

shi categoric peste miraculosul titanic, cel putzin gramatical vorbind. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde piskeshu » Mie Aug 18, 2004 12:12 pm

Moshule, vorbesti prostii. Las-o in pace pa Shaki. Ieri erati prieteni, amu o spurci? ce prietenie ie asta?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 18, 2004 12:22 pm

Nu spurc pe nimeni. Si ieri eram prieteni...dar azi parca a luat-o razna. Ii place ei sa se bage peste tot si sa puna lumea la punct. I-am adresat eu azi lu' Shaki v-reo vorba ? NU ! Ea s-a bagat in seama cu mine...spunand sa nu mai vorbesc despre un alt user, user pe care ea nici nu il cunoaste. Asa a facut si cu dark soul.
E ca si cum ti-as spune eu tie..."piskeshule...ai grija ce spui aici...sa nu-l superi pe eye ! "
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Shaki » Mie Aug 18, 2004 12:26 pm

moshule, nu m-am bagat aiurea, m-a rugat katzy... eu zic sa vb cu ea in particular si sa nu mai faci circ.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 18, 2004 12:28 pm

te-a rugat k@tzy ? ~o
dar ce ? a uitat care e adresa mea de yahoo messenger ?
ce esti tu ? porumbel calator de transmiti mesaje ? sau esti chiar Hermes ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Aug 18, 2004 12:31 pm

in atentia lu unii useri care probabil au ceva mult mai interesant de facut decat se de-a apa la moara lu diversi miracoli: deci lasa-til in pace. pute-ti sa o lua-ti ca o rugaminte.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 18, 2004 12:34 pm

vezi, baix ? zici mereu ca nu te las eu in pace...dar pe unde postez eu...apar imediat posturi d'ale tale...de fiecare data aceleasi. oricum...eu m-am obisnuit cu tine...si stiu ca de atat esti in stare. atat + calcule la prono. ~)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Aug 18, 2004 12:46 pm

Oribilul Mosh scrie: Iar vorbeste gura fara tine ?

rade ciob de oala sparta ~p

tot ie bine ca ionuzziiiii posteaza unde trebe ~p
gaga

Mesajde kahlan » Mie Aug 18, 2004 1:34 pm

Da, Moshu puate are dreptate, pot spune si singura ce gandesc: moshule, nu imi place cand ma bagi la inaintare sau se intampla sa vorbesti in numele meu.
Am procedat prost cand am rugat-o pe Shaki sa-ti spuna asta.
Imi cer scuze pentru tuate neintelegerile.
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 18, 2004 1:38 pm

Dar unde am vorbit in numele tau ? Iar asta cu bagatul la inaintare...se vede de la o posta ca nu sunt cuvintele tale.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde h0va » Mie Aug 18, 2004 2:02 pm

regret dak io sunt motivu' pt care s'a ajuns la asta..

pe bune!

pace

?!
h0va

Mesajde gaga » Mie Aug 18, 2004 2:17 pm

Oribilul Mosh scrie: ...se vede de la o posta ca nu sunt cuvintele tale.

ce bine ca postatzi aici, imi aduc aminte de un post al unei useritze banate scris de ex-adminu' de fatza. crezi ca totzi fac ca matale?
gaga

Mesajde theOffender » Mie Aug 18, 2004 4:09 pm

danone scrie:acolo cere-te si puate ti se va da

iota na ca cer!... ce-mi dai?

off-topic: retzeta aia de duminica fu super!

danone scrie:tanzanieni n-avem si facem colectzie de natzii

am vedere cu timbru!... da-mi adresa shi se rezolva; dak' ma stradui trimit unu shi prin fax...
da ripidi ca nu mai stau mult.... ~p
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 18, 2004 4:58 pm

Draga si scumpa danone, inteleg ca vrei sa spui ca eu am scris posturi pentru Nanuka, ori ma insel ? Daca am intuit ceea ce vrei sa spui, poate imi arati si mie la ce te referi. Daca nu am intuit ceea ce vrei sa spui...poate vrei sa imi explici ce ai vrut sa spui.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde theOffender » Joi Aug 19, 2004 8:28 am

maBateDacaZic scrie:sint o solutie extrema

te rog sa acceptzi apologiile mele. sincere.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde aphextwinz » Joi Aug 19, 2004 2:59 pm

young hope scrie:apostrofu' e mai aproape de SHIFT decat cratima (liniutza de care vorbeai).
poate n-atz observat ca individu' scrie numa' cu litere mici.
cum s-ar zice, io propun sa inlocuim liniutza shi apostrofu' cu / intrucat e cel mai apropiat de shift shi de alt, adica cum ar fi s/o tzinem tot asha!
aphextwinz
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Aug 19, 2004 3:26 pm

afecs, io zic ca mai bine inlocuim cratima cu shiftu si apostrofu cu alt. asa sigur este cel mai bine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Aug 20, 2004 8:21 am

din ciclu "unde nu ie nici D-zeu nu cere" miraculosu ne declara:

stiu ca ti-ai dorit un post frumos din partea mea....dar mai mult nu se poate
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde supermouse » Vin Aug 20, 2004 8:24 am

http://forum.fanclub.ro/showthread.php?t=4596&page=2

intoarcerea suptmarinului ratacitor
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde neatza » Vin Aug 20, 2004 10:48 am

deci vam spart !

asta este de departe cea mai tare aberatzie pe care am citito vrodat !

[quote="Rock Chick"]eu mai mult cand eram mica ma gandeam la sinucidere... :) dar de fapt..shi atunci mi-era frica :D ziceam k cica inainte de a muri de batranetze sa incerc "diferite chestii" d'astea...de ex. vroiam neaparat sa vad cum e sa-mi tai venele shi ziceam k oricum dak mor de batranetze,pot inainte sa incerc sa vad cum e... :D

Aylin,ei se pot sinucide,dar nu-ti mai pot spune cum e ]

acu stau eo shi mantreb: no fi cumva mai lejer sa te sinucizi dupe ce mori de batranetze ? shi daca mori de boala lunga ce faci ? incerci sa te insanatosheshti post-mortem ?

shi mai am o curiozitate: pentru sinucidere po sa iei concediu medical ? platit sau neplatit ? adica cat itz opreshte din salariu pe perioada cat ieshti sinucis ? shi shi daca stau sinucis mai mult de cinjpe zile, ma scuate shi de la intretzinere ?

am mai cugetat umpic la problema shi miau mai venit nejte intrebari. deci:
- cat tinp ieshti sinucis, mai ai erectzii ? shi daca da, cum itzi dai seama shi la ce foloseshte ?
- ce mananci cat ieshi sinucis ? ie vrun regim spacial ?
- ie voie sa consumi alcol in tinpu sinuciderii ? cat alcol ?
- poa sa vina pretenii pe la tine sa te vada sinucis ?
- cat stai sinucis, corpu continua sa se cace shi sa se pishe ? shi in caz ca da, cum se duce corpu sinucis la buda ?
- shi in caz ca se duce la buda, inseamna ca foloseshte apa, deci ma mai scoate de la intretzinere ?

shi probabil ultimele intrebari: cum te dezsinucizi ? pui ciasu ? suni un preten ? vine cineva sa te dezsinucida ? este persuane autorizate pentru dezsinucidere ? deci carei treaba ?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nae cinefil » Vin Aug 20, 2004 12:07 pm

deci in scopu pentru casa-l ajut pe iuzeru nedumerit, pre numele de scena neatza:
- da, se pare ca studii ale sexologilor americani(shi uneori canadieni) au demonstrat ca sinucigashii prin spanzurare au erectzie. ezista doo probleme neelucidate: 1. daca masculii au erectzie, atunci femelele ce au? shi 2. cat dureaza erectzia?
- cu mancarea e invers, sinucigashii fiind cei mancatz, de jermi! regimul nu ie spatzial, ie...pamantesc de-a dreptu!
- da, ie formol, shi se foloseshte la anumite organe(ex. vezi IML Mina Minovici, intreaba de Terente!);
- poa sa vina, daca aduc flori in nr. cu sotz;
- aceieashi cercetatori de mai sus a zis ca da, sinucigashii se caca shi se pisha, in primu` rand pe veatza(d`aia puate shi renuntza ulterior la iea!) shi in al doilea rand cant realizeaza ca ie prea tarziu sa renuntze, ca nodu ie prea strans! la Buddha se duce numa budishtii. eilaltz merg in treaba lor!
- deci aici ie mai conplicat. nu foloseshte apa deuoarece finca dupe ce intra in descompunere, ie posibil ca jetu` puternic sa le desprinda oareshce organe(ierea sa zic vitale).

alceva?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma