Cine/ce ne calca pa nervi
Moderator: anjin-san
bre, daca cauta careva frun ionuzzz l-ati gasit aici. succes !
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nota de 8 luata la examenul de istorie a literaturii romane pentru ca in mod cinstit trebuia sa fie 10. Dar se pare ca domnul profesor a vrut altceva. Asta ma deranjeaza cel mai mult la facultate, notele luate pe nedrept, si notele altora (mai mari) luate prin alte metode. Trist.
-
whatever - Mesaje: 2848
sotu lu victoria becam.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
whatever scrie:echipa de fotbal a greciei
bine, nea, atunci nu mai iei nici un ban. ii pastrez eu.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
1. rockerii prosti si teribilisti
2. oamenii banali si fara opinie

2. oamenii banali si fara opinie

Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii
vand tricou TOOL
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii
vand tricou TOOL
-
LeSharK - Junior Member
Sefii care ma suna de cinci ori pe zi cand sunt in concediu si care mi-au interzis sa-mi inchid mobilu'.
- fahrenheit
- Junior Member
ma enerveaza caldura..........ma enerveaza diriga cu care m-am intalintit azi si mi-a tinut predica.....ma deranjeaza lumea in general ....cartonas rosu pt lumea intreaga 

Eu sunt copilul rebel din tine
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
-
DeathBride - Junior Member
MA enerveaza ca ne-a dat drumul tarziu de la munca. As fi iesit sa beau. dar acum mi-e foame si somn. Naspa!
-
Tanase - Mesaje: 1238
MA enerveaza betivii violenti, care dau in femei si ma enerveaza aia care nu inteleg versurile melodiilor si se comporta ca atare. MA enerveaza oamenii care nu vad dincolo de metafora si ironie si se comporta exact asa cum spun versurile.
-
ma enerveaza cei care vorbesc doar k sa s nu taca, cei care fac pe desteptii si nu sunt, ma enerveaza k apa marii e rece si seara itzi ingheatza sangele-n tine... ma enerveaza betzivii si aurolacii manelistii si tziganii. :bleah: in rest..totul e roz...yeah right! i wish! [-(
- shcumpix
- Junior Member
Ma enerveaza ca ploua afara. Ma enerveaza ca am ramas singur in birou si ca trebuie sa muncesc cat sapte. Da o sa iau din nou concediu pe 16 si o sa plec iN Baia Mare si in vama Veche. Dar tot ma enerveaza ploaia de afara si ca mai trebuie sa scriu o stire si sa refac minitestul si sa...si asta pana diseara. cand voi iesi sa beau. Ma enerveaza toti care intra la mine pe messenger sa se planga. Tocmai de ei aveam eu nevoie. Fiecare are probleme in ziua de azi. si trebuie sa le rezolv eu pe toate. NAspa.
bucuriile o sa le scriu la Jurnal
bucuriile o sa le scriu la Jurnal
-
hardbeat scrie:rockerii (pentru ca majoritatea sunt prosti si fara personalitate). desigur, exista si exceptii dar sunt atat de rare!
asta de unde ai scos-o? faptul ca ai avut experiente proaste nu justifica ce spui. pe mine ma cam enerveaza oamenii care dau cu noroi in alti decat ca sa se bage in seama
"The distance grows
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
I'm sinking down
-
Faded Existence - Junior Member
Ma enerveaza ideile preconcepute si generalizarile de tot felul.
Ma enerveaza ca mi-e foame
MA enerveaza ca mi-e sete
Ma enerveaza tot ce e in jurul meu azi si asta pentru ca dimineata cineva m-a indispus. MA enerveaza multe lucruri, dar o sa beau o bere si-o sa-mi treaca. Yeah right.
DAr de la 12 noaptea incolo voi avea 26 de ani
Ma enerveaza ca mi-e foame
MA enerveaza ca mi-e sete
Ma enerveaza tot ce e in jurul meu azi si asta pentru ca dimineata cineva m-a indispus. MA enerveaza multe lucruri, dar o sa beau o bere si-o sa-mi treaca. Yeah right.
DAr de la 12 noaptea incolo voi avea 26 de ani
-
La multi ani!
Ma enerveaza virusii si faptul ca mi-a picat toata reteaua...
Ma enerveaza virusii si faptul ca mi-a picat toata reteaua...
"The distance grows
I'm sinking down
I'm sinking down
-
Faded Existence - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma