Io m-is mic, nu jtiu nimic, pot sa aberez un pic?
Moderator: anjin-san
Invincible, las-o asa cum a cazut si nu mai zgandari rahatul aiurea. nu-ti cere nimeni mesaj de adio si nici nu este nevoie de el atat timp cat nu treci in nefiintza. sau ai de gand sa faci cuiva aceasta bucurie? oricum, ca sa nu mananci mai multa carne decat ai bagat deja in tine, uita de acest forum dupa ce ti se va fi intregit gashca.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nbm scrie:ca sa vezi.
cam cit de adinc si mai ales cit de nemarginit?
nu atat de adanc sau de nemarginit ca prima ta propozitie, in orice caz... cand vrem sa ne aratam muschii sau sa facem un post in plus, ne legam de pushtoiace si apoi ne dam maretzi.
cam cat de marginit, si mai ales cam cat de superficial?
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
foarte superficial recunosc
dar din cauza de nefunctionat netu' pt vreo doua minute, am pierdut ideea pe care voiam sa o scriu cind am vazut pt prima data mesajul ei. si a ieshit ce se vede
oricum initzial nu se voia o rautate, ci mai degraba o atentzionare asupra faptului ca intelectul nu poate fi adinc, ci eventual dezvoltat

dar din cauza de nefunctionat netu' pt vreo doua minute, am pierdut ideea pe care voiam sa o scriu cind am vazut pt prima data mesajul ei. si a ieshit ce se vede
oricum initzial nu se voia o rautate, ci mai degraba o atentzionare asupra faptului ca intelectul nu poate fi adinc, ci eventual dezvoltat
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
tanase, refularea premiantzilor aici are loc.
deci, bon. ai s-o loam alfel, cand zice vorba: limba romana este un stres. tu ce pricepi din afirmatzia asta? ca limba romana ie din cale afara de stresata (saraca, nici n-am condamna-o daca ar fi asha) sau ca limba romana ieste stresanta?
deci, bon. ai s-o loam alfel, cand zice vorba: limba romana este un stres. tu ce pricepi din afirmatzia asta? ca limba romana ie din cale afara de stresata (saraca, nici n-am condamna-o daca ar fi asha) sau ca limba romana ieste stresanta?
-
nocturna - Mesaje: 8725
Eu cred ca VAli a vrut sa prescurteze (ori stresant ori stresat) eu voiam doar sa-ti zic ca tragi concluzii inainte de a sti ce a vrut sa zica omu' Si sa-l intrebi pe el? Esti de acord cu mine?
-
Tanase - Mesaje: 1238
nu! intamplator, da' numa intamplator, nu-s de acord cu tine. cand zici: x lucru sau y person este un stres pentru a lucru sau b person insemneaza ca x lucru sau y person prezinta atributul de "stresant" pentru a lucru sau b person, respectiv alte genuri de combinatzii. pricepi? nu-i vorba de nici o prescurtare.
-
OI avea si tu drepatea ta. Dar n-a zis esti un...a zis esti.
Poate ca ai dreptate. sau nu. Mai conteaza?
Poate ca ai dreptate. sau nu. Mai conteaza?
-
tasica, pentru tine nu mai conteaza ni'ca, plutesti in atemporalu' ala al anei orez si te ivesti din carca timpului.
iote dovada
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=351026&postcount=36
iote dovada
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=351026&postcount=36
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
tre, s-a mai dezbatut problema asta odat
ramane batuta in cuie asha cum o cere ortografia baicsiana

ramane batuta in cuie asha cum o cere ortografia baicsiana

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
tanase recidiveaza:
iar apoi:
dana, eu iti propun sa faci si un thread de aberatzii numai pt rock
Tanase scrie:Da, scuze. 27 decembrie. NU stiu la ce dracu visam? Sau la ce ma gandeam. Din cauza vitezei. Am gresit. e pe 27 decembrie:))
iar apoi:
Tanase scrie:Ba da, 27 ianuarie. Voiam sa vad daca se mai sesizeaza DAnone o data. Daca tot zice ce traiesc in atemporal.
Te-ai prins. e 27 ianuarie:D
dana, eu iti propun sa faci si un thread de aberatzii numai pt rock

-
A doua oara am gresit intentionat. Prima oara am spus septembrie din cauza vitezei sau pentru ca nu ma concentram destul atunci cand am scris. Adika eram cu mintea in alta parte. Iar a doua oara am vrut sa vad daca se sesizeaza DAnone
-
Pai pe 27 decembrie sigur vei fi liber ca pica de sarbatori. Dar de 27 ianuarie nu stiu daca o sa fii liber. Da te invoieshti tu daca vrei neaparat. dar banuiesc ca nu se pune problema:D
-
tanase, inclin sa cred ca nu m-am facut intzeles.
o gresheala e OK, se poate accepta. doar ca ala este un thread de informare, nu de aberatzii. daca vrei sa te certzi cu danone, o faci in alta parte.
in momentul in care eu vreau aflu date despre un concert si-mi dai deja doo date aiuritoare, m-ai pierdut de client
daca nu ma uitam intimplator la poza atasata, puteam sa cred f bine ca e in martie, nu peste o saptamina.
acestea fiind zise, inchei subiectul
o gresheala e OK, se poate accepta. doar ca ala este un thread de informare, nu de aberatzii. daca vrei sa te certzi cu danone, o faci in alta parte.
in momentul in care eu vreau aflu date despre un concert si-mi dai deja doo date aiuritoare, m-ai pierdut de client
daca nu ma uitam intimplator la poza atasata, puteam sa cred f bine ca e in martie, nu peste o saptamina.
acestea fiind zise, inchei subiectul
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm scrie:chiar ma gindeam sa merg la concert
cum?? sa dai 100.000 sa-l vezi pe tanase?! pai, cu banii ashtia te opreshti intr-o crashma, pardon, bibleoteca, care de banii ashtia te alegi macar cu-n volum, fie iel shi mai modest, shi categoric vei fi mai satisfacut shi implinit din punct de vedere artistic shi cultural. garantat! shi daca totushi insishti shi doreshti tanase, te duci in cishmigiu, mai cand o veni primavara ashe, shi gasesht p'acolo nejte neni care zdrangane intimfestiv (c. neatza) la chitari shi gavareshte fara aptitudini muzicale de oricarefel cuvinte fara sens aruncate la gramada, in scopu de a parea iei inshishi nonconformishti, profunzi shi intelighientzi. s-ar putea ca sa n-ai parte de trico cu black sabbath, da' cu ceva efort potzi trece peste acest inconvenient.
-
-
ce? nu suportatzi critici? va lezeaza orgoliul de artishti neintzeleshi? asta ie. nu totzi putem fi fani tzapinarii.
in orice caz, ca satz fac shun compliment, deshi cantzi ca o cizma, totushi (!) cantzi mai bine decat scrii sau gandeshti sau citeshti. :o
in orice caz, ca satz fac shun compliment, deshi cantzi ca o cizma, totushi (!) cantzi mai bine decat scrii sau gandeshti sau citeshti. :o
-
tasica, tu realizezi ca aprecierile tale la inteligenta unuia sau altuia se bazeaza pe un sistem de valori ale carui limite , superiara si inferioara , sunt la un nivel infantil si in stadiul subdezvoltat. deci, lasa aprecierile de genu asta si ocupa-te cu precadere la rezonarea acidului din bere cu papilele gustative care intra in rezonanta creand acea stare euforica care te impinge in ireal determinandu-te sa exclami "baiatu, inca o halba te rog"
-
ups, modificat dar lasam asa sa se vada prostia-mi mareata 

-
Eyule explica-mi si mie de unde ti-ai dat tu seama ce fel de sistem de valori am eu? Si inainte de asta poate imi si spui ce intelege matale prin sistem de valori.
Berea aia s-o bei tu. In pauzele in care nu stai pe net poate reusesti sa-ti faci rost si de o VIATA. OK?
Asta cu berea nu stiu de unde ti-a venit dar daca te intorci pe ce ai scris si citesti din nou vei avea surpriza sa constati ca nu ai adus nici un argument. Ci ai insirat niste pareri subiective.
In privinta sistemului meu de valori eu iti cer sa te documentezi mai bine pentru a vedea ca diferenta dintre sistemul meu de valori si al tau este ca al meu include si altceva decat stat si frecat menta pe net si luat aiurea in tramvai de cine nu-mi convine mie. Adika, cu alte cuvinte eu mai am si o viata.
In ceea ce o priveste pe Nocturna ar trebui sa-si faca rost si ea de o viata, atata timp cat nu stie nimic deespre mine sau trupa mea si incepe sa emita judecati de valoare pe net fara un substrat real
Singura cocluzie pe care o pot trage in momentul de fata este

Berea aia s-o bei tu. In pauzele in care nu stai pe net poate reusesti sa-ti faci rost si de o VIATA. OK?
Asta cu berea nu stiu de unde ti-a venit dar daca te intorci pe ce ai scris si citesti din nou vei avea surpriza sa constati ca nu ai adus nici un argument. Ci ai insirat niste pareri subiective.
In privinta sistemului meu de valori eu iti cer sa te documentezi mai bine pentru a vedea ca diferenta dintre sistemul meu de valori si al tau este ca al meu include si altceva decat stat si frecat menta pe net si luat aiurea in tramvai de cine nu-mi convine mie. Adika, cu alte cuvinte eu mai am si o viata.
In ceea ce o priveste pe Nocturna ar trebui sa-si faca rost si ea de o viata, atata timp cat nu stie nimic deespre mine sau trupa mea si incepe sa emita judecati de valoare pe net fara un substrat real

-
Tanase scrie:ar trebui sa-si faca rost si ea de o viata
are la cora fo superoferta?
atata timp cat nu stie nimic deespre mine sau trupa mea
ai nu manebuni! ca voi otz fi mai underground asha, de n-are tot poporu acces la maiestrele vuastre cantari.

evident. cum ziceam, mai multa zdranganeala shi mai putzina cujetare.
-
tre scrie:mie imi sunt -> imi sunt -> mi-s
referitor la treaba de mai sus, doi useri a ecsxgzplicat (c.neatza) despre ce este vorba. primul a facut-o (adica a ecsxgzplicat) neatza:
(...) dupaia miam adus aminte ca ie vorba de m-is care nu cunoashte copii ca dupe cea murit respectivu despre care aminteshte iei in necunoshtintza de caosa, nu se scrie nici "m-is", nici "mi-s", ci se scrie "miss". shi nu vine de la "imi sunt", ci de la chishinau. shi nu se pune cratima, ci 50 de para pe un total (sau 100 daca ie mai spalata). da nare iei de un sa shtie atata lingvistica.
al doilea a dezanabirligat itzele baicsiniu cu ci in cerculetz, adica baixinho ©:
desi ma trezesc, cum vine vorba aia, la spartul targului, dorez pe aceasta cale sa transmitez (...) fabtu ca m-is se scrie m-is, pentru ca vine de la mie sunt. iar daca vrea mujchii abdominabili lu unii sa vine de la mie is sunt se scrie m-i-s. care este. o galerie a lu o echipa (nu conteaza care) ar spunea "la-sane, la-sane", unde sane vine de la mens sane in corpore barosane.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma