theOffender scrie:El Offender maestre, El Offender
scuza-mi tonu' de zeflemea de acum cateva zile dar treceam printr-o perioada de PMT (Prea Multa Tarie). rasfoindu-te de la coada la cap (c-o fu mai ushor) n-am putut sa nu remarc calitatzile extreme shi deosebite ale lu tzie, ca de tine vorbeam. experimentand pe viu cateva sfaturi am fost surprins remarcat shi marcat in acelashi timp de adevarul care se afla in ele dom'le, ce mai!
dar exista o chestie launtrica care ma macina la suflet de cateva zile-ncoace: cum vine chestia cu spanking-u. adica e legal? daca folosesc biciu' amintire de la nea trofin (ca i l-am furat, vezi tu, shi-shi aduce aminte de el de fiecare data cand ma vede) e OK? shi de unde nu se mai considera spanking ci de-a dreptul bataie shi daca legea poate vine sa ma lege shi sa-mi dea amenda?
Buna..
Draga offender..

Fiecare are placerile lui sub o forma sado-maso.. Mai ales noi barbatii.MAi ales dorinta de a fi spankiuit:). Acum depinde si cum........daca imi permiti sa interpretez mesajul tau si sper ca nu gresit. Credca ai facut referire intre 2 parteneri, ma rog..acolo in dormitor..bla bla..bla..
Aici un pic poate fi mai complicat. TRebuie sa iti pui la bataie intuitia masculina sau sa cunosti pers, sa sti cum sa actionez. Daca tu o ..."lovesti" ea poate sa inteleaga gresit..Si asta te poate costa daca tipa e "perseverenta". Te-ar putea da in judecata, dar oricum asta nu inseamna proces penal. Pt ca se va considera fara "discernamant". In nestiinta de cauza. Acum daca ea te loveste, placere pt majoritatea barbatilor, oricum tu nu vei avea de reprosat banuiesc. Iti va face placere banuiesc, nu? Trebuie avut grjia cu dorintele astea sado-maso. NU sti pe ce pers pici. De ex femeii ii place sa fie palmuita la fund, o excita mult. Intr-adevar ca o partida de sex mai salbatica insotita cu "lovir" pt ca nu e violenta poate crea placeri mai mari. Atentie si la intensitatea lovirii. Sa nu dai prea tare..Ia-o treptat. Se loveste usor, si femeia te coordona verbal daca mai puternic sau ...Unul din cuvanturile cheie in tot ce facem noi oamenii este COMUNICAREA. Majoritatea cuplurilor nu comunica deschis si ajung ca sa se planga de insatsifactia partenerului ( femeia mai ales). Comunicati intre voi, care sunt dorintele d-voastra ? Da, se prefera ca aceste dorinte sa nu se spuna ci noi sa deslusim la timpul potrivit. Dar, deocamdata multi dintre voi nu sunteti asa formati, buni, nici eu nu sunt. Avem mult de invatat. Asta presupune ca sa invatati psihologia femeii pt a-i deslusi personalitatea, dorintele. Este normal ca femeiea niciodata nu va putea fi deslusia, cum spuneam este o ENIGMA, o nebuloasa STELARA, provenita din UNIVERS. Femeia pt noi este ceva ca o galaxie care cuprinde mii de stele si fiecare stea trebuie studiata in parte, si dedicata ei.
Iti recomand si nu numai tie sa cititi carti despre psihologia femeii, sau sa comunicati cu cat mai multe femei, diferite varste. In primul rand trebuie sa invatam sa ASCULTAM o femeie. Multe femei de multe ori prefera sa stea de vb cu partenerul, si o imbratisare este mai preferata decat sexul in acel moment. Femeia unoeri trebuie lasata sa vina ea la tine. Pt ca ea simte caldura noastra, chiar daca noi barbatii suntem pampalai si noi n-o simtit pe-a lor. O femeie trebuie surprinsa, asta va aprecia mult la un barbat. Spune-i ceva nou care altii n-au mai facut-o. Priveste dincolo de trupul ei. Privste-o in ochi, acolo unde se ascund dorintele, problemele ei si in inima. Imi aduc aminte de mine. Aveam 17 ani cand pe net am cunoscut o tipa de 30 de ani, maritata cu o fetita. Era din alt oras. Poate unii dintre voi va intrebati de ce-a stat de vb cu un tip de 17 ani. Primul lucru care a fost pt ea , era misterul din mine, al doilea faptul ca am stiut s-o ascult cu atentie, sa eman un glas suav si delicat care i-a deschis inima. Stiu ca se afla intr-o perioada distrusa a mariajului. Barbatul o lovea ( cea mai mare prostie a noastra )...Eu eram umarul ei..Stiu ca ma suna in fiecare zi si vb des la telefon..chiar si 1 ora si ceva.. NU asteptam nimic de la ea, pt ca stiam situatia .. O vorba calda si un sfat, o imbratisare, un sarut pe frunte conteaza mult pt o femeie. Asculta-i problemele, sugestiile, chiar daca nu esti in totalitate de-acord cu ea. Plimba-te cu ea undeva de unde poti vedea Universul cu stele..Ascultati muzica instrumentala la momentul potrivit. FA-o sa se simta femeie..Asta-i lipseste la o femeie in ziua de azi. SA SE SIMTA FEMEIE ( IUBITA, INDRAGITA, ADORATA, RESPECTATA,MANGAIATA). Unoeri imi amintesc de respectiva tipa. Normal acum de cativa ani nu mai stim unul de altul. Cand o femeie se afla la "abis" , redatii nadejdea. Nu manipulati-o ca sa faceti sex cu ea. Nu va pierdeti romantismul din voi . Romantismul este substanta IUBIRII..Nu uitati asta..
Au mai urmati alte tipe in viata mea cu care am vb, mi-au plans pe umar, si uite asa am invatat sa inteleg o parte din femeie. Atunci cand e nevoie, pot sa surprind o femeie cu ceva nou, special. Normal, am f. multe de invatat despre viata inca, despre mine, despre o femeie. Un zambet poate cuceri o femeie. Si fiti enigme..domnilor. Uimiti o femeie cu o floare alba cand nu se asteapta. Scrieti-i cu patratele de ciocolata TE IUBESC...Jucati-va cu o femeie. Fiti imprevizibili, aduceti nou in relatia voastra. Pascal spunea: CAnd iubesti puternic, intotdeauna gasesti ceva nou in pers. iubita" Imaginatia are un rol important. Fa-i o surpriza, de ex parfumul ei preferat, dar nu i-l da direct. Pune bilete in casa cu indicatiile unde s-ar afla. Asa ii va starni curiozitatea si ii va fi pusa in joc rabdarea. Indrum-o prin bilet unde se afla urmatorul bilet. De ex: Ai pus un bilet langa televizor. Il gaseste si scrie pe el " Continua iubito, esti un geniala _ii dai indicatii ca urmatorul bilet se afla in dulap, il gaseste si citeste: Ups, nici aici nu e, poate cu un sarut il vei gasi mai usor..urmatorul bilet se afla in vana.."specifici locatia..Pana la un momendat. Cand, pe ultimul bilet sa-i spui...Vino la mine.........SI parfumul se afla la spatele tau..Sunt multe jocuri..d-lor......Fiti inventivi. Lasati sa arda femeia de dorinta, nu "atacati" din prima...
Chiar azi am vazut 4 mirese dragute, le sta bine in rochii de mireasa. Le-as sugera femeilor cand aleg o rochie de mireasa sa apeleze la un stilist. Rochile frumoase sunt scumpe...Dar sunt si ieftine cu gust bun.. Azi mi-am vazut vecina intr-o rochie ( se pregatea sa mearga la o nunta , ceva apropiati de-ai ei se casatoresc) si mama.........e inalta, 1,80, forme voluptuoase, bruneta, albastrii, si purta o rochie din material subtire, fin, neagra cu cateva "dungi crestate spre galben inchis bine de tot, si crepata spre lateral-fata. Si evident tocuri..Era bestiala..Desi ea umbla numai in pantaloni. Cred ca e complexata de picioarele ei, desi n-ar trebui....
Acum inchid acest subiect, a sa nu uit.
Draga eyewithness. Stiu ca multi dintre voi stiua povestea, doream sa fie un imbold, o reamintire.. Povestea nu am copiat-o de pe net, ci am primit-o de mult pe mail.. Acum esti multumit ce-am scris?.....
Draga kant_emir. MA bucur ca ai un spirit de observatie poate un pic mai mult dezvoltat decat altii..
O zi frumoasa, plina cu soare si caldur, iubire va doresc...IUBITI-VA MULT!