Atentie cum ne imbracam!Pt FEMEI&BARBATI

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Razorel » Mar Aug 23, 2005 7:41 pm

Domnule Pacha, uitati ce faceti :( Te rugam Gigi, nu pleca :(
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
Razorel
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Aug 23, 2005 7:50 pm

Mah Gigi0517, da tu-ti pui mintea cu toata lumea? Cata-ti de treaba si posteaza, ca vezi ca ai cititori. Io creca pacha s-a cam pripit, dar o sa-i treaca (fii si tu mai intelegator, ca nu te stiam asa suparacios; ce, pacha e primul care te ia la misto? tu gandeste-te la cei care te iau in serios), nu pacha?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Shaki » Mar Aug 23, 2005 9:06 pm

in niciun caz n-ash vrea sa se retraga jiji de pe forum. pacha, meritzi bataitza (ups, un cuvant prea obscen pt a fi mentzionat :D)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde kahlan » Mar Aug 23, 2005 10:03 pm

Gigi0517 scrie: Draga k@tzi o sa am nevoie de pupicurile tale, sa sti ca unul a deviat dincolo de obrajor, e o problma?

auci, sorry daca tzi'am lovit/spart nasucul, sunt oleaca ametzita, asha pazesc in preajma unor anumite persuane
A-)
kahlan
Junior Member

Mesajde OTILIAN » Mar Aug 23, 2005 11:15 pm

draga domnule GiGi, am reusit sa imi fac si ieu iusar si sa ma inregistrez aicia pe forum. acum nu am timp sa scriu prea mult, dar vroiam sa va rog insistent sa nu plecati, sa nu renuntati la forum

al dvs OTILIAN
OTILIAN
Junior Member

Mesajde pacha » Mie Aug 24, 2005 7:18 am

D-l Pasa isi cere scuze si-il invita pe d-l Gigi la o bere a pacii.Asa,ca intre clujeni.Va rog sa ma contactati pe P.M.
pacha

Mesajde tzache » Mie Aug 24, 2005 8:30 am

Jiji scuze ca ma bag asa ca musca-n lapte, insa ma macina o problema. Vreau sa iti cer sfatu. Si iata si intrebarea: pot sa imi iau sosete albe la pantofi negri? te intreb pentru ca toata lumea spune ca este de prost gust si ca numai taranii poarta sosete albe la pantofi negri.
Astept cu interes un raspuns.

P.S.: Nu pleca ca vin la tine in cluj si te trag de perciuni!
tzache

Mesajde cubu » Mie Aug 24, 2005 9:18 am

Deci, io nu creca tre sa mai votez.. e de la sine ineteles ca, vreau sa ramana Gigi pe forum tot sia cerut scuze dn. pacha. Deci Gigi iti mai spun ..tineo tot asa nu te lasa, descurajeat.

Si ca completare, Gigi, k@tzy sa sti ca e sora mea si ai bine cuvantarea. :D Din mandrie frateasca tio si prezint aici da click: http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=16404
indescifrabil
cubu

Mesajde older » Joi Aug 25, 2005 3:13 pm

nu am cuvinte sa spun de cand nu am mai ras asa de bine!

Tot respectul pentru dl. Gigi0...517 si pentru nepretuitele sfaturi pe care le lanseaza in eter. Ma bucur de asemenea pentru forumistii care macar incearca sa invete ceva de la acest Barbat!

Sincer! pana acum nu mi-am dat seama de cat de multa nevoie de indrumare aveam in privinta vestimentatiei, cosmeticii, etc. Astept in continuare sugestiile, propunerile, sfaturile sale.
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
older

Mesajde gaga » Vin Aug 26, 2005 9:22 am

Oamenii trag unde simt o degajare
~p

gigi nu pleca, forumu' e viata ta.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde hxa » Vin Aug 26, 2005 10:27 am

in numele barbatilor ce nu stiu a se imbraca
te ro gigi,
NU ne lasa!

lupta gigi, :aplauze1: :aplauze1: :aplauze1:
lupta gigi, :aplauze1: :aplauze1: :aplauze1:
hxa
Junior Member

Avertisment dle Gigi Kalman

Mesajde gr.donzo » Vin Aug 26, 2005 2:09 pm

Bai Gigi,

Sa nu avem probleme, postarea care face referire la Puma sa dispara pana luni , nu ne intereseaza cum si ce faci.
daca la data de 29.08 2005 mai apare o singura data cuvantul Puma in
vreuna din postarile tale vei fi banat pe perioada 29.08.2005 - 05.09.2005

Nu te pune cu noi
gr.donzo
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Aug 26, 2005 2:30 pm

Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma.

Io am voe? :D
indescifrabil
cubu

Mesajde memetshot » Vin Aug 26, 2005 2:39 pm

Puma Pula Puma Puma Puma Puma Puma Puma Pula Puma Puma Pula Puma Puma Puma Puma Puma Pula Puma Puma Pula Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Pula Puma Puma Pula Puma Puma Puma Puma Pula Pula Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Pula Pula Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Puma Pula Puma Puma Pula Puma Pula Puma Puma Puma Pula Puma.

deci da, Pul...ma
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Pt gr. donzo

Mesajde Gigi0517 » Vin Aug 26, 2005 4:50 pm

Stimabile Donzo!

Ai onoarea....Se pare ca nu detii anumite informatii. Este un articol in Constitutie care spune asa : " Fiecare pers. are dreptul la opinie proprie". Vad ca tu ai interpretat-o ca pe o ofensa acel mesaj. Nu stiu daca dumneata citesti ziarele, dar acolo, mai ales in revista STAR vei vedea atacuri serioase la imaginea pers. publice, si tu te 'plangi" de cateva fraze care crezi ca vor afecta imaginea firmei PUMA? cate atacuri am suportat eu pe acest forum, le-am inghitit, dar nu am "amenintat" pe nimeni, ci din contra, le-am respectat decizia de a fi flegmatici. Tu pe mine nu ma poti baza, se pare ca nu m-ai citit tot. Cand dumneata ai sa iti transpui preceptele, subiectivismul sincer si obiectivisme, care pt cititorii mei (unii sau majoritatea) reprezinta un deliciu, mai nou probabil un capriciu. Nu stiu daca sti, dar eu am postat pe forumul Proconsul. Cand am ajuns acolo eu am dat culoare acelui forum, acum ca am plecat, e aproape deloc necitit si fara activitate. MA rog, cred ca intelegi aluzia.
Inteleg ca probabil ai tangenta cu firma PUMA, dar sincer sa iti spun deja mi se pare o firma efemera. Acum in trend sunt firmele Ralph Lauren, Laura Biagiotti, Gianfranco Fere, Moschino, Roberto Cavalli, Jackpot, Hugo Boss, Pierre Cardin, etc .. ce firme sa iti enumar?SI nu numai ca sunt la moda, sunt bune. Mai ales hainele de la Dolce Gabanna, dar pacat ca, precum PUMA, la exterior, este inscpritionata firma ..Normal, pe eticheta se scrie, sau ce firma tare sunt eu. Chestia cu firma la suprafata pe tricouri, sau pe pantaloni e un pic aberanta. Prin firma se intelege materialul din care este facut produsul respectiv si calitatea acestuia. Nu numele face . Puma este cam o speta joasa deja..........
Acum trebuie sa postez si altceva..
Nu ai de ce sa te simti ofensat!

P.S. Asa de des vi se cumpara firma PUMA incat faceti discounturi de 50% si aproape tot timpul...Cum se explica..........?

Animalul PUMA este printre cele mai rapid din lume, dar acum, concurenta l-a "doborat". Succes pe mai departe flacaule.

Cu stima! P.S.S poftim un morcov din partea casei..contine oligoelemente pt stres si nu numai...
Gigi0517

Uneori Poate Fi Prea Tarziu??

Mesajde Gigi0517 » Vin Aug 26, 2005 5:24 pm

Salutari cititorilor !
Am revenit dupa o scurta pauza, un pic suparacios pe dl. Pacha, dar mi-a trecut repede:). Pacha, eu servesc bere Carlsberg la o temp. de - (rece), daca eventual nu e destul de rece, pregateste si 2 cuburi de gheata. Inca ceva, merge berea dupa melci? Cred ca-s deliciosi melcii, nu? A-) P.M. e puscas marin?:) Aaaaaaaaaa, iti voi scrie si acolo un pic mai incolo, nu te supara.
M-am gandit sa va postez o poveste frumoasa, care sper sa va ofere un imbold cald si util.

UNEORI POATE FI PREA TARZIU.........

Era odata un baiat nascut cu grava maladie. O maladie pentru care nu exista un leac. Era tanar, dar putea deceda in orice moment. Traia in casa lui, sub asistenta permanenta a mamei sale. Obosit de stat in casa, a decis sa iasa macar o data... Ceruse permisiunea mamei sale. Ea a acceptat.
Merganmd prin cartierul sau, se uita pe la magazine. Trecand pe langa un magazin, privi prin vitrinia, si observa prezenta unei tinere d-re. A fost dragostea la prima vedere. Deschise usa si intra, privind la nimic altceva decat la fata. Apropiindu-se incet, sosi la tejgheaua unde era fata. Ea il privi si ii spuse surazand "pot sa te ajut?".In timpul acesta el gandea ca acela era cel mai frumos zambet pe care l-a vazut in viata sa. Simtea impulsul de a o saruta. balbainud-se ii spuse: Daaaaaaaaa..........mmmmmmmmmmmmm............mmmmm. Mi-ar placea sa cumpar un Cd. fara sa se gandeasca prea mult, prinde primul Cd pe care il vede si ii da banii....Vrei sa ti-l impachetez, intreaba fata zambind... Si ii raspunse ca da. Incetisor, ea merse in magazie, si se intoarse cu pachetul si i-l da baiatului. El il ia si iese din magazin.
Se intoarse acasa, si din acea zi, mergea la acel magazin in fiecare zi sa cumpere un Cd. Fata il impacheta mereu, iar el se intorcea acasa si il baga in sertar. El era prea timid pentru a o invita in oras si de cate ori incerca, nu reusea niciodata. Mama lui a aflat de aceasta situatie si il incuraja sa incerce...Asadar in ziua urmatoare el isi luase curaj se duse la magazin. Ca in toate celelalte zile, isi cumpara un Cd, si ca intotdeauna ea il impacheta. El a luat Cd-ul si in momentul in care fata era distrata, a pus repede o foaie cu numarul lui de telefon pe tejghea, apoi a iesit in fuga din magazin........Intr-o zi suna telefonul, mama lui raspunde > .." alo?"" era fata, ce intreba de fiul ei. Mama indurerata a inceput sa planga in timp ce zicea.." Nu stiiii?????.. a murit ieri". A fost o tacere indelungata intrerupta de plansul mamei. MAi tarziu mama lui a intrat in camera fiului ei pentru a si-l aminti. Decise se a incepe sa se uite prin lucrurile lui. Deschise serarul si cu mare surprindere gasise un munte de Cd-uri impachetate. Nu era nici macar unul deschis. A cuprins-o curiozitatea, vazand atatea si nu putea sa reziste. A luat un Cd si s-a asezat pe pat, uitandu-se cand, un bilet iese din pachetul din pastic...Mama l=a luat pentri a=l citi si scria...:esti frumos, ai vrea sa iesi cu mine?..te iubesc...Sofia"...Mama eomotionata deschise si alte Cd-uri si gasise alte bilete pe care scria acelasi lucru.
Morala: Asta e viata. Nu astepta prea mult pt a-i spune cuiva special ceea ce simti. Spune-i astazi. Maine va putea fi prea tarziu.

Multumesc pt atentie!
DOAR_EL
Gigi0517

Mesajde eyewitness » Vin Aug 26, 2005 5:44 pm

gigi,

m-ai dezamajit profund
aici ie un forum unde fiecare vine cu idei, pareri, opinii sau povesti proprii si nu copiate de pe net. in plus povestea e veche si fumata:

http://alteree.hardcore.lt/tlumacz/eng/pokazposty.php?watid=100

acu fro doi ani a mai pus-o cineva pe forum nostru

uare ti-au secat ideile de apelezi la astfel de supterfujii ieftine?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde kant emir » Vin Aug 26, 2005 6:08 pm

Da' ce-a zis omu mah, a zis ca-i a lui? A postat-o asa, ca sa ne mai stuarca o lacrima, un zambet, o lacrima iar ... ierai mai sensibil. Ce daca a mai fost postata? cititorii de-acuma nu-s tot aia de acu' doi ani (ori macar nu toti).
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde theOffender » Vin Aug 26, 2005 8:06 pm

Draga theOFFENDER

El Offender maestre, El Offender

scuza-mi tonu' de zeflemea de acum cateva zile dar treceam printr-o perioada de PMT (Prea Multa Tarie). rasfoindu-te de la coada la cap (c-o fu mai ushor) n-am putut sa nu remarc calitatzile extreme shi deosebite ale lu tzie, ca de tine vorbeam. experimentand pe viu cateva sfaturi am fost surprins remarcat shi marcat in acelashi timp de adevarul care se afla in ele dom'le, ce mai!

dar exista o chestie launtrica care ma macina la suflet de cateva zile-ncoace: cum vine chestia cu spanking-u. adica e legal? daca folosesc biciu' amintire de la nea trofin (ca i l-am furat, vezi tu, shi-shi aduce aminte de el de fiecare data cand ma vede) e OK? shi de unde nu se mai considera spanking ci de-a dreptul bataie shi daca legea poate vine sa ma lege shi sa-mi dea amenda?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde weed13 » Vin Aug 26, 2005 9:01 pm

deci io care sam bag pula in iei de PUMA ca ie deci cam cei mai naspa animale care se vine in romania, ca itz mananca pestii din acvariu.
domnu jiji, sa stitz ca de abia ajtept sa inceapa scoala sa vin la cj, sa ma intalnesc cu bunul meu prietne piskeshu si daca puteti si aveti timp, si cu dumneavoastra totodata.
weed13

Pt domni...(Despre mine..) Premiera

Mesajde Gigi0517 » Sâm Aug 27, 2005 2:03 pm

theOffender scrie:El Offender maestre, El Offender

scuza-mi tonu' de zeflemea de acum cateva zile dar treceam printr-o perioada de PMT (Prea Multa Tarie). rasfoindu-te de la coada la cap (c-o fu mai ushor) n-am putut sa nu remarc calitatzile extreme shi deosebite ale lu tzie, ca de tine vorbeam. experimentand pe viu cateva sfaturi am fost surprins remarcat shi marcat in acelashi timp de adevarul care se afla in ele dom'le, ce mai!

dar exista o chestie launtrica care ma macina la suflet de cateva zile-ncoace: cum vine chestia cu spanking-u. adica e legal? daca folosesc biciu' amintire de la nea trofin (ca i l-am furat, vezi tu, shi-shi aduce aminte de el de fiecare data cand ma vede) e OK? shi de unde nu se mai considera spanking ci de-a dreptul bataie shi daca legea poate vine sa ma lege shi sa-mi dea amenda?

Buna..
Draga offender..:) Fiecare are placerile lui sub o forma sado-maso.. Mai ales noi barbatii.MAi ales dorinta de a fi spankiuit:). Acum depinde si cum........daca imi permiti sa interpretez mesajul tau si sper ca nu gresit. Credca ai facut referire intre 2 parteneri, ma rog..acolo in dormitor..bla bla..bla..
Aici un pic poate fi mai complicat. TRebuie sa iti pui la bataie intuitia masculina sau sa cunosti pers, sa sti cum sa actionez. Daca tu o ..."lovesti" ea poate sa inteleaga gresit..Si asta te poate costa daca tipa e "perseverenta". Te-ar putea da in judecata, dar oricum asta nu inseamna proces penal. Pt ca se va considera fara "discernamant". In nestiinta de cauza. Acum daca ea te loveste, placere pt majoritatea barbatilor, oricum tu nu vei avea de reprosat banuiesc. Iti va face placere banuiesc, nu? Trebuie avut grjia cu dorintele astea sado-maso. NU sti pe ce pers pici. De ex femeii ii place sa fie palmuita la fund, o excita mult. Intr-adevar ca o partida de sex mai salbatica insotita cu "lovir" pt ca nu e violenta poate crea placeri mai mari. Atentie si la intensitatea lovirii. Sa nu dai prea tare..Ia-o treptat. Se loveste usor, si femeia te coordona verbal daca mai puternic sau ...Unul din cuvanturile cheie in tot ce facem noi oamenii este COMUNICAREA. Majoritatea cuplurilor nu comunica deschis si ajung ca sa se planga de insatsifactia partenerului ( femeia mai ales). Comunicati intre voi, care sunt dorintele d-voastra ? Da, se prefera ca aceste dorinte sa nu se spuna ci noi sa deslusim la timpul potrivit. Dar, deocamdata multi dintre voi nu sunteti asa formati, buni, nici eu nu sunt. Avem mult de invatat. Asta presupune ca sa invatati psihologia femeii pt a-i deslusi personalitatea, dorintele. Este normal ca femeiea niciodata nu va putea fi deslusia, cum spuneam este o ENIGMA, o nebuloasa STELARA, provenita din UNIVERS. Femeia pt noi este ceva ca o galaxie care cuprinde mii de stele si fiecare stea trebuie studiata in parte, si dedicata ei.
Iti recomand si nu numai tie sa cititi carti despre psihologia femeii, sau sa comunicati cu cat mai multe femei, diferite varste. In primul rand trebuie sa invatam sa ASCULTAM o femeie. Multe femei de multe ori prefera sa stea de vb cu partenerul, si o imbratisare este mai preferata decat sexul in acel moment. Femeia unoeri trebuie lasata sa vina ea la tine. Pt ca ea simte caldura noastra, chiar daca noi barbatii suntem pampalai si noi n-o simtit pe-a lor. O femeie trebuie surprinsa, asta va aprecia mult la un barbat. Spune-i ceva nou care altii n-au mai facut-o. Priveste dincolo de trupul ei. Privste-o in ochi, acolo unde se ascund dorintele, problemele ei si in inima. Imi aduc aminte de mine. Aveam 17 ani cand pe net am cunoscut o tipa de 30 de ani, maritata cu o fetita. Era din alt oras. Poate unii dintre voi va intrebati de ce-a stat de vb cu un tip de 17 ani. Primul lucru care a fost pt ea , era misterul din mine, al doilea faptul ca am stiut s-o ascult cu atentie, sa eman un glas suav si delicat care i-a deschis inima. Stiu ca se afla intr-o perioada distrusa a mariajului. Barbatul o lovea ( cea mai mare prostie a noastra )...Eu eram umarul ei..Stiu ca ma suna in fiecare zi si vb des la telefon..chiar si 1 ora si ceva.. NU asteptam nimic de la ea, pt ca stiam situatia .. O vorba calda si un sfat, o imbratisare, un sarut pe frunte conteaza mult pt o femeie. Asculta-i problemele, sugestiile, chiar daca nu esti in totalitate de-acord cu ea. Plimba-te cu ea undeva de unde poti vedea Universul cu stele..Ascultati muzica instrumentala la momentul potrivit. FA-o sa se simta femeie..Asta-i lipseste la o femeie in ziua de azi. SA SE SIMTA FEMEIE ( IUBITA, INDRAGITA, ADORATA, RESPECTATA,MANGAIATA). Unoeri imi amintesc de respectiva tipa. Normal acum de cativa ani nu mai stim unul de altul. Cand o femeie se afla la "abis" , redatii nadejdea. Nu manipulati-o ca sa faceti sex cu ea. Nu va pierdeti romantismul din voi . Romantismul este substanta IUBIRII..Nu uitati asta..
Au mai urmati alte tipe in viata mea cu care am vb, mi-au plans pe umar, si uite asa am invatat sa inteleg o parte din femeie. Atunci cand e nevoie, pot sa surprind o femeie cu ceva nou, special. Normal, am f. multe de invatat despre viata inca, despre mine, despre o femeie. Un zambet poate cuceri o femeie. Si fiti enigme..domnilor. Uimiti o femeie cu o floare alba cand nu se asteapta. Scrieti-i cu patratele de ciocolata TE IUBESC...Jucati-va cu o femeie. Fiti imprevizibili, aduceti nou in relatia voastra. Pascal spunea: CAnd iubesti puternic, intotdeauna gasesti ceva nou in pers. iubita" Imaginatia are un rol important. Fa-i o surpriza, de ex parfumul ei preferat, dar nu i-l da direct. Pune bilete in casa cu indicatiile unde s-ar afla. Asa ii va starni curiozitatea si ii va fi pusa in joc rabdarea. Indrum-o prin bilet unde se afla urmatorul bilet. De ex: Ai pus un bilet langa televizor. Il gaseste si scrie pe el " Continua iubito, esti un geniala _ii dai indicatii ca urmatorul bilet se afla in dulap, il gaseste si citeste: Ups, nici aici nu e, poate cu un sarut il vei gasi mai usor..urmatorul bilet se afla in vana.."specifici locatia..Pana la un momendat. Cand, pe ultimul bilet sa-i spui...Vino la mine.........SI parfumul se afla la spatele tau..Sunt multe jocuri..d-lor......Fiti inventivi. Lasati sa arda femeia de dorinta, nu "atacati" din prima...
Chiar azi am vazut 4 mirese dragute, le sta bine in rochii de mireasa. Le-as sugera femeilor cand aleg o rochie de mireasa sa apeleze la un stilist. Rochile frumoase sunt scumpe...Dar sunt si ieftine cu gust bun.. Azi mi-am vazut vecina intr-o rochie ( se pregatea sa mearga la o nunta , ceva apropiati de-ai ei se casatoresc) si mama.........e inalta, 1,80, forme voluptuoase, bruneta, albastrii, si purta o rochie din material subtire, fin, neagra cu cateva "dungi crestate spre galben inchis bine de tot, si crepata spre lateral-fata. Si evident tocuri..Era bestiala..Desi ea umbla numai in pantaloni. Cred ca e complexata de picioarele ei, desi n-ar trebui....

Acum inchid acest subiect, a sa nu uit.
Draga eyewithness. Stiu ca multi dintre voi stiua povestea, doream sa fie un imbold, o reamintire.. Povestea nu am copiat-o de pe net, ci am primit-o de mult pe mail.. Acum esti multumit ce-am scris?.....
Draga kant_emir. MA bucur ca ai un spirit de observatie poate un pic mai mult dezvoltat decat altii..
O zi frumoasa, plina cu soare si caldur, iubire va doresc...IUBITI-VA MULT!
Gigi0517

Mesajde piskeshu » Sâm Aug 27, 2005 2:23 pm

Gigi0517 scrie:Buna..
. Este normal ca femeiea niciodata nu va putea fi deslusia, cum spuneam este o ENIGMA, o nebuloasa STELARA, provenita din UNIVERS. Femeia pt noi este ceva ca o galaxie care cuprinde mii de stele si fiecare stea trebuie studiata in parte, si dedicata ei.

Gigi, scuza-ma da uneori mi se pare ca ai o problema, un complex, legat de deslusirea femeiii, da-o-n plm chiar asa mare enigma stelara ie?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

pt piskeshu

Mesajde Gigi0517 » Sâm Aug 27, 2005 2:52 pm

LA sens conotativ, e............habar nu ai cat..........deslusirea femeii inseamna RAIUL pe Pamant [-o
Gigi0517

Mesajde cubu » Sâm Aug 27, 2005 3:02 pm

Gigi... da raiu nu e in cer? Scuzama da, eu asa stiu daca ma insel ..lamureste-ma...
indescifrabil
cubu

Mesajde Necko » Sâm Aug 27, 2005 3:07 pm

Gigi0517 scrie:... sa eman un glas suav si delicat care i-a deschis inima...

Gigi... imi dai voie sa-ti spun Gigi, da?... stiam... de fapt eram sigura ca aceasta e marea ta calitate :)
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde piskeshu » Sâm Aug 27, 2005 3:20 pm

Cum adica la sens conotativ?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Pt Necko!ham-ham:))

Mesajde Gigi0517 » Sâm Aug 27, 2005 3:25 pm

Necko scrie:Gigi... imi dai voie sa-ti spun Gigi, da?... stiam... de fapt eram sigura ca aceasta e marea ta calitate :)

E doar printre putinele calitati ale d-lui Gigi..da poti sa imi spui Gigi...Data viitoare iti voi da papadii..ma accepti?chiar ca sunt minunate Necko!..

vad ca nu ti-ai facut tema care ti-am dat-o..Vrei sa ramai corigenta? A-) de zile bune astept...Sau iti place sa astepti..Sau e nevoie sa vin sa privim stelele impreuna si sa-mi spui personal?
Cu drag..........
Gigi0517

Mesajde Necko » Sâm Aug 27, 2005 3:39 pm

Gigi, tema mi-am facut-o demult, doar ca nu am indraznit sa iti spun la ce concluzii am ajuns. si nici nu o sa-ti spun... crede-ma, esti mult prea mult pentru mine! din acest motiv, jur ca nu voi mai scrie nici-un post care sa ti se adreseze direct. doar voi citi cu sfintenie tot ce scrii...

si inca ceva! de acum incolo, papadia va fi floarea mea preferata :)
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Eagle Raider » Sâm Aug 27, 2005 4:05 pm

gr.donzo scrie:Bai Gigi,

Sa nu avem probleme, postarea care face referire la Puma sa dispara pana luni , nu ne intereseaza cum si ce faci.
daca la data de 29.08 2005 mai apare o singura data cuvantul Puma in
vreuna din postarile tale vei fi banat pe perioada 29.08.2005 - 05.09.2005

puma ,reebok ,nike ,adidas ,lotto ,umbro

ops am facut reclama!!! poate imi iese si mie ceva!!
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Pt EA (la 500 km distanta)...

Mesajde Gigi0517 » Sâm Aug 27, 2005 4:07 pm

POVESTEA NOASTRA1

Pentru noi doi s-a aratat,
o stea de pe cer, dar a plecat
te caut din nou in noapte tarziu,
aproape de stele as vrea sa fiu.

ref: Nu vom afla vreodata ce oare ne-a legat,
cand s-a sfarsit deodata,
cand oare am uitat.
A ramas din noi poveste noastra,
doar atat,
e cineva sa poata sa creada in trecut.

II. Singur acum, aici sunt doar eu,
in locul tau nimeni, sunt singur mereu
te caut din nou, in noapte tarziu
aproape de tine as vrea sa fÏu.

(si va continua.....) stiu ca vei citi..

:eat:
Gigi0517

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma