Avansuri sau hartuire? (femeile si barbatii sau barbatii si femeile)
Moderator: anjin-san
corect nene ienbieme, si atat cat inca ezista insule virjine automat ezista si aiale la fel de virjine 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nbm scrie: lasa dracu cartile si intra in lumea reala. o sa vezi ca e f diferita de ce zic acei celebri (~p) psihologi
shhhhh, nbm-ule, apropie-te putin sa nu ne auda nimeni, spune-mi scumpule la ureche, cator femei le-ai facut onoarea sa le "iubesti"?
ei bine, cand o sa ai experienta pe care o au altii, o sa fie evident, iti spun eu.
Shaki, normal ca daca nu ai puncte de referinta nu o sa te captiveze o carte ca aia. Se intampla ca eu am foarte multe puncte de referinta si am gasit corespondente, mi se pare inutil sa mai continuu cu explicatiile. In fond nu am nici un interes sa-mi explic ideile. Nu-mi plac romanele pt ca n-am rabdare sa citesc fabulatii, cred ca am mai spus. Problemele existentiale pe care mi le poate pune un roman le gasesc bine explicate si mult mai dense in carti de specialitate.
- Ayala
fane, ma bucur ca ai ajuns la vorba mea esplicata mai devreme pe ym
-
aiule, fac o exceptie si ma adresez inaltimii voastre, sa nu fie cu suparare, daca tot te dai rotund, spune, cati anisori ai tu?
de ce nu scrii acolo, sa vaz si eu cu cine am onoarea, nu iti asumi varsta?
esti destept, e adevarat, dar nu e suficient. Iar daca ai citit si Marcel Proust, te cred pe cuvant, jos palaria. Acuma depinde si cat ai inteles. Ca multi citesc, mai greu cu priceputu. Doamne fereste, nu insinuez nimic. Si poti sa le consideri si intrebari retorice. Adica prefer asta, decat sa-mi auda(vaza) urechiusele mele sensibile (ochisorii mei) sintagme ca plt si alte variatiuni pe aceeasi tema.
de ce nu scrii acolo, sa vaz si eu cu cine am onoarea, nu iti asumi varsta?
esti destept, e adevarat, dar nu e suficient. Iar daca ai citit si Marcel Proust, te cred pe cuvant, jos palaria. Acuma depinde si cat ai inteles. Ca multi citesc, mai greu cu priceputu. Doamne fereste, nu insinuez nimic. Si poti sa le consideri si intrebari retorice. Adica prefer asta, decat sa-mi auda(vaza) urechiusele mele sensibile (ochisorii mei) sintagme ca plt si alte variatiuni pe aceeasi tema.
- Ayala
Ayala scrie:Stefan: mi se pare ca intram la capitolul beletristica [..]fabulatiile nu sunt domeniul meu.
femee, matale esti normala la cap? (da, e o intrebare retorica).
Ori esti extrem de superficiala si n-ai iubit in viata ta cu adevarat. Ceea ce nu m-ar surprinde - dat fiind ca pui atata accent pe latura fizica, poate ai scapat-o din vedere pe cealalta... la urma-urmei, exista un echilibru in toate

Incearca sa accepti faptul ca nu ai intotdeauna dreptate si ca nu-ti poti conduce viata pe baza unor carti scrise de "inspirationisti" de stil american (i.e. facil, pe tava, rapid, sa nu-ti oboseasca neuronu).
Nu-ti mai repet si io ce ti-a zis deja nebeme.

ps - o micutza curiozitate d-a mea: esti cumva narcisista? sau, poate, nimfomana?
------
breh, la urma-urmei, conform definitiei date de Ayala, majoritatea estem genii

shaki, daca tii neaparat, cu mare placere, da' mi-e ca dupa-aia nu mai calc pe juma de forum

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
eyewitness scrie:ienbieme, io ma amuz copios pe tredu asta de cand a-nceput sa plezneasca ayala perlele-i caracterestice. reprezentatia de la fetishuri fu dementiala, asa ca io urmaresc tuate spectacolele in care ie protagonista. io me-am loat bilet in randu intai, matale de unde savurezi privelijtea?
aiule, pot sa ma servesc si io din punga ta de popcorn? ca io le-am inprajtiat pe sub scaune launmomentdat cind m-a puvnit risu. daca vrei, iti dau din cocacola mea. sigur o satz placa aroma de belanta... aaaa... e foarte rece si racoritoare. are si-un cub de ghiata.

zice nbm
nene aiule, macar titina nu are atitea bashini in cap... ea isi traieste viatza, cum stie ea mai bine
io cin v-am zis, nu m-ati crezut !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
cubule, imi pare rau ca uameni intelijenti pe acest forum jen, flufa, fane, shaki, kanti, etc isi pierd tinpu aiurea. necko si cu mine ne-am lamurit pe fetishuri mai demult
edit: aha, iote ca si-a loat si necko belet la strapontina. gata io dau floricele necko da cola.
multumim
continuati
edit: aha, iote ca si-a loat si necko belet la strapontina. gata io dau floricele necko da cola.

multumim
continuati
-
Necko scrie:are si-un cub de ghiata.
Ala eram io in randu din fata dupe ce ingurgitasem un iceschnaps.

... si am mai bagat un offtopic, asa ca s-o oftic pe flaf, ca numai io stiu cat am suferit dupe ce a plecat cu ala micu si m-a lasat singur...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Pentru inceput scuze, flufi ca vazui ca apreciezi mult bunele maniere
poi la ala in care te trageau cele fetijcane dulci si sburdalnice de... cravata si tu ziceai categoric nusinusinusinu... acuma, ca am niscai trebushuare :zambet:
da, da' si pana-l prinzi
Vreau!
si revenind la unul din subiecte:
crede-ma, Shaki, ca, daca erai in situatia mea nu te salvau nici ghearele, nici priviri fioroase, nici “sunt lesbianaâ€Â

kant emir scrie:asa ca nush la care dintre portrete sa ma gandesc
poi la ala in care te trageau cele fetijcane dulci si sburdalnice de... cravata si tu ziceai categoric nusinusinusinu... acuma, ca am niscai trebushuare :zambet:
cubu scrie:pe cand o femeie: canci! numai un ovul pe luna.
da, da' si pana-l prinzi

kant emir scrie:si da, cu creierul gandejte - da' nu vrei sa afli si la ce anume se gandejte iel?
Vreau!
si revenind la unul din subiecte:
adiiiiiio, visul frumos s-a terminatscrie:cretzule, te insheli shi apropo voiam sa completez ce a zis sin ella despre faptul k tentativele de agresiune fizica au shi o parte buna. intr-un fel o au, pentru k invetzi sa te aperi singura sau sa evitzi situatziile care te-ar putea pune intr-o postura de-asta. in ceea ce-l priveshte pe dumnezeu, e dragutz de invocat cand totu se termina cu bine, dar cand eshti in pericol tre sa te bazezi mai mult pe tine...
crede-ma k am fost in postura de a fi atacata shi atunci las manushile shi scot imediat ghearele.
crede-ma, Shaki, ca, daca erai in situatia mea nu te salvau nici ghearele, nici priviri fioroase, nici “sunt lesbianaâ€Â
............................
- sin ella
astia pana la urma o sa transforme in formula algebrica iubirea.
inainte aveam impresia ca ironia si sarcasmul si rautatile servite pe aici erau, oarecum, intemeiate sau, daca nu, macar amuzante. in ultimul timp stau cu falca-n palma si tot citesc. brrrrrrr
mie mi-a inghetat mana pe popcorn. necusorule, pocneste-mi doua sa-mi revin.
si, evident, de vretzi...
...continuati
inainte aveam impresia ca ironia si sarcasmul si rautatile servite pe aici erau, oarecum, intemeiate sau, daca nu, macar amuzante. in ultimul timp stau cu falca-n palma si tot citesc. brrrrrrr
mie mi-a inghetat mana pe popcorn. necusorule, pocneste-mi doua sa-mi revin.
si, evident, de vretzi...
...continuati
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
copil... si asta ie deabia nceputu ! si tu esti tinar si lumea ie naintea ta. fugi cit mai poti ! (nu neaparat din tara).
sin ella, ce naiba ma...ma faci sa nghit popcornu cu noduri. noroc ca am cocacola suficient de multa si mai ales tare
sin ella, ce naiba ma...ma faci sa nghit popcornu cu noduri. noroc ca am cocacola suficient de multa si mai ales tare

aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
deci Ayala zice:
Cineva spunea ca pt a iubi e nevoie de geniu...
marog, se poate sa fie umpic exagerat (adica geniu?!?!?! chiar geniu?!?!?), si se mai poate si sa nush dea seama ce zice ia acolosha, insa trebuie sa recunoastem ca sentimentele sunt, si ele, in deplina concordanta cu "ce mai puate ei" - adica si prostul si desteptul se indragostesc (chiar si prosteste, ambii), numai ca difera complexitatea (si, desi nu neaparat, puritatea si nobletea) trairilor.
pe urma, tot Ayala:
te referi la aia ce iubesc platonic? Aia e iubire? da-mi voie sa cred ca se poate mai bine de atat.
este, da. garantat este; "mai bine" suna ambiguu, trebe cautat altceva (dar daca nusinusinu - zicem ca da, se puate si mai bine. dar se poate si mult, mult mai rau - sau josnic, murdar, prostesc etc)
fane: iubirea e un sentiment, nu e mereu impărtăşit, nu? Nu poţi să spui că nu există iubire in afara unui cuplu. N-am spus că ar exista ce ştiu eu ce satisfacţii din asta sa zic vorba lu Balzac? care ie pe primul loc? decida
Ayala: nu e una din calitatile pe care sa le irosesc pe un forum, deci rezultatul e pe masura efortului - putine sunt cele ce nu pot fi "irosite" pe un forum (si aici ma gandesc la cele strict personale, ori care nu-ti apartin in totalitate), si stii de ce? pentru ca forumul este locul unde intalnesti oameni (iar de-om fi prea projt, invata-ne! ezplica-ne si lumineaza-ne, iar risipa ta va capata rasplata); cu rezultatul si efortul - se poate sa ai dreptate, dadadada! (nu mai zic nica de romanele care te plictisesc; btw, exista vreumpic de interes pentru arta? sigur, alta decat literatura)
sinela: unsa se gandeasca? normal ca la mueri!
shaki: sin ella, pentru prima data n-am intzeles complet ce vrei sa zici. crek ai stat prea mult pe langa emiru sau puate ca (doar) prea putin - cine poasa jtie? meseria asta nu ie buala lipiciuasa, se se ia din primu contact; trebe munca si apro fundare
martoru: cubule, imi pare rau ca uameni intelijenti pe acest forum jen, flufa, fane, shaki, kanti, etc isi pierd tinpu aiurea (trecand peste fabtu ca AI introdus doo nicuri inconpatibile in aceeash fraza) - nu, nu ne pierdem tinpu AIurea; comunicam (directia si sensul comunicarii fiind, ades, greu de anticipat), deci sa nutz para rau, ca n-AI de ce
gabuba - bre, nu te mai contraria atata, ca ai trebi mai bune de facut; imi pare bine ca mai intri p'aci, ca uite, ai crescut si nu te mai cunoaste lumea
fetele (btw de fatfrumosu cu pricina), pilda de la Esenin:
zarile-au uitat sa ma mai doara
marog, se poate sa fie umpic exagerat (adica geniu?!?!?! chiar geniu?!?!?), si se mai poate si sa nush dea seama ce zice ia acolosha, insa trebuie sa recunoastem ca sentimentele sunt, si ele, in deplina concordanta cu "ce mai puate ei" - adica si prostul si desteptul se indragostesc (chiar si prosteste, ambii), numai ca difera complexitatea (si, desi nu neaparat, puritatea si nobletea) trairilor.
pe urma, tot Ayala:
te referi la aia ce iubesc platonic? Aia e iubire? da-mi voie sa cred ca se poate mai bine de atat.
este, da. garantat este; "mai bine" suna ambiguu, trebe cautat altceva (dar daca nusinusinu - zicem ca da, se puate si mai bine. dar se poate si mult, mult mai rau - sau josnic, murdar, prostesc etc)
fane: iubirea e un sentiment, nu e mereu impărtăşit, nu? Nu poţi să spui că nu există iubire in afara unui cuplu. N-am spus că ar exista ce ştiu eu ce satisfacţii din asta sa zic vorba lu Balzac? care ie pe primul loc? decida
Ayala: nu e una din calitatile pe care sa le irosesc pe un forum, deci rezultatul e pe masura efortului - putine sunt cele ce nu pot fi "irosite" pe un forum (si aici ma gandesc la cele strict personale, ori care nu-ti apartin in totalitate), si stii de ce? pentru ca forumul este locul unde intalnesti oameni (iar de-om fi prea projt, invata-ne! ezplica-ne si lumineaza-ne, iar risipa ta va capata rasplata); cu rezultatul si efortul - se poate sa ai dreptate, dadadada! (nu mai zic nica de romanele care te plictisesc; btw, exista vreumpic de interes pentru arta? sigur, alta decat literatura)
sinela: unsa se gandeasca? normal ca la mueri!
shaki: sin ella, pentru prima data n-am intzeles complet ce vrei sa zici. crek ai stat prea mult pe langa emiru sau puate ca (doar) prea putin - cine poasa jtie? meseria asta nu ie buala lipiciuasa, se se ia din primu contact; trebe munca si apro fundare
martoru: cubule, imi pare rau ca uameni intelijenti pe acest forum jen, flufa, fane, shaki, kanti, etc isi pierd tinpu aiurea (trecand peste fabtu ca AI introdus doo nicuri inconpatibile in aceeash fraza) - nu, nu ne pierdem tinpu AIurea; comunicam (directia si sensul comunicarii fiind, ades, greu de anticipat), deci sa nutz para rau, ca n-AI de ce
gabuba - bre, nu te mai contraria atata, ca ai trebi mai bune de facut; imi pare bine ca mai intri p'aci, ca uite, ai crescut si nu te mai cunoaste lumea
fetele (btw de fatfrumosu cu pricina), pilda de la Esenin:
zarile-au uitat sa ma mai doara
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
@shaki a vrut sa zica urmatoarele:cand era mai mica a fost agresata de niscaiva indivizi si a ramas cu sechele
da mah, am fost agresata, dar NU am ramas cu sechele si poate indrazneste careva sa ma contrazica

sau puate ca (doar) prea putinsin ella, pentru prima data n-am intzeles complet ce vrei sa zici. crek ai stat prea mult pe langa emiru
sau puate ca (din pacate) deloc
- sin ella
sin ella, ma iertzi daca am spus ceva care te-a jignit. pune-o pe seama lipsei sentimentelor mele fatza de divinitate... plus, shi pe lipsa de tact care se pare k ma caracterizeaza in ultima vreme 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
shaki, hai recunoaste ca vrei s-o enervezi pe flufi cu scuzele
nu m-ai jignit cu absolut nimic. cat despre divinitate, cam ca si tine
acum (inspirata dintr-un post de pe aici) chiar ma intrebam daca am putea vorbi de o forma de hartuire in cazul femeilor care umbla pe strada mai despuiate, colegelor de birou care cocheteaza fara a avea de fapt intentii, doar ca sa fie complimentate si sa se simta ele bine fara sa le pese de dorintele, fanteziile etc. victimelor. provocarea repetata si urmata de refuz nu-i o forma de hartuire? din perspectiva unei femei, lucrurile se vad cam asa: ma imbrac cum vreau, nu vreau sa provoc, dar imi place sa arat bine si mai ales (putine femei o sa recunoasca, dar asa e) sa ma doreasca toti barbatii si eu sa zic NU
. eu nu fac nimic rau, glumesc doar cu el, daca el crede altceva, ghinion.

nu m-ai jignit cu absolut nimic. cat despre divinitate, cam ca si tine

acum (inspirata dintr-un post de pe aici) chiar ma intrebam daca am putea vorbi de o forma de hartuire in cazul femeilor care umbla pe strada mai despuiate, colegelor de birou care cocheteaza fara a avea de fapt intentii, doar ca sa fie complimentate si sa se simta ele bine fara sa le pese de dorintele, fanteziile etc. victimelor. provocarea repetata si urmata de refuz nu-i o forma de hartuire? din perspectiva unei femei, lucrurile se vad cam asa: ma imbrac cum vreau, nu vreau sa provoc, dar imi place sa arat bine si mai ales (putine femei o sa recunoasca, dar asa e) sa ma doreasca toti barbatii si eu sa zic NU

- sin ella
kant emir scrie:deci Ayala zice:
pe urma, tot Ayala:
este, da. garantat este]nu e una din calitatile pe care sa le irosesc pe un forum, deci rezultatul e pe masura efortului[/b] - putine sunt cele ce nu pot fi "irosite" pe un forum (si aici ma gandesc la cele strict personale, ori care nu-ti apartin in totalitate), si stii de ce? pentru ca forumul este locul unde intalnesti oameni (iar de-om fi prea projt, invata-ne! ezplica-ne si lumineaza-ne, iar risipa ta va capata rasplata); cu rezultatul si efortul - se poate sa ai dreptate, dadadada! (nu mai zic nica de romanele care te plictisesc; btw, exista vreumpic de interes pentru arta? sigur, alta decat literatura)
vorbesc nu de indragosteala, ci de actiunea de a iubi, care e foarte diferita de sentiment. Adica iubire cu fapta, in principal, nu cu gandul.
Spre deosebire de altii eu nu caut apartenenta la un grup, cu atat mai putin unul de forumisti. Si apoi ca e mult mai nobil sa te dedici unei singure persoane "ratacite" decat maselor, in al doilea caz se pierde din eficienta, nu e pe masura efortului, iar masele virtuale sunt prea eterogene, deci nu nu si nu.
Asa, despre arta.... cand o sa dai 50E pe un album cu fotografii, te invit la un fornet sa mi-l arati si mie, iti arat si eu albumele mele, ok? Poate mergem si intr-un muzeu, ce zici? Ca baletul nu cred ca-ti place...
in concluzie...NU
- Ayala
Nu-ntzeleg de ce nu e si "rubrica" "barbatii cu barbatii" ca io fusei hartzuit tacit de un barbat. Moama ce bunoc sunt!
) Ma harzuieshte shi barbatzii! ki ki ki
. Stai sa dau linku'...na...ete ACI intamplarea 

A mai tare semnatura de la X incoa.
-
Unleashed - Mesaje: 381
sin ella scrie:din perspectiva unei femei, lucrurile se vad cam asa: ma imbrac cum vreau, nu vreau sa provoc, dar imi place sa arat bine si mai ales (putine femei o sa recunoasca, dar asa e) sa ma doreasca toti barbatii si eu sa zic NU. eu nu fac nimic rau, glumesc doar cu el, daca el crede altceva, ghinion.
ouch

acu sa revenim la trebi mai serioase: azi ma manca palma stanga, drept care decretez urmatoarele:
- sinella ban pentru trei scuze in acelasi post
- shaki ban ca se intelege prea bine cu sinella si nu e suficient de bataioasa
- cubu ban ca ma inerveaza cu ala micu
- nebeme, ban de ban ca tine mortis sa zvarlu bunatate de thread pe katerinci. de cate ori sa-ti zic: NU?

deci gata, v-am rezolvat pe toti

In rest... gabubi, n-are rost sa fugi, te prinde oricum (dragostea). sau nu despre asta era vorba?
Unleashed, as fi apreciat mai mult daca ne spuneai aici in doua vorbe care a fost treaba in loc sa pui link (pe care n-am chef sa dau click, na). Si-asa ai link catre blogul tau in semnatura, nu ne mai atrage atentia pe toate tredurile asupra lui, ca ma superi. Multumesc.
ps - (aiule, iarta-ma, dar sunt slaba si nu m-am putut abtine):
Ayala scrie:Si apoi ca e mult mai nobil sa te dedici unei singure persoane "ratacite" decat maselor,
aiurea.
in al doilea caz se pierde din eficienta, nu e pe masura efortului, iar masele virtuale sunt prea eterogene
aberezi de-a dreptul. ti-a cerut cineva sa fii maica tereza a mediului virtual? coboara-ti ego-ul din stratosfera si nu te mai crede inger pazitor, nu esti decat un muritor de rand, ca noi toti.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Sinella,
Nu stiu daca-i chiar hartuiala ce spui tu (ma rog, este eventual cand o bunaciune il intimideaza pe adolescentul timid pe care-l trec tuate transpiratiile cand aia ii falfaie agresiv nurii pe sub ochi si-l inghesuie prin coltzuri). Hartuiala presupune o forma de neajutorare, zic eu ( si nu cred ca in cazul despuiatelor de pe strada sau colegelor galeshe toti barbatii ar fi neajutorati numai pentru ca sunt posesori de ...
)
Altfel, dorinta de a fi placut este foarte umana si pana la un punct cred ca toti tindem sa lucram la imbunatatirea imaginii noastre, fiecare scoate la inaintare atuurile pe care le are (c-or fi tzatze, creer sau alte calitati si skill-uri).
Chestia cu " sa ma doreasca toti barbatii si eu sa zic NU" nu o vad legata de hartuiala, ci de o problema nerezolvata cu imaginea de sine (precara), de lipsa de incredere sau de vreo veche rana, care da ghes la razbunare pe tuata populatia masculina . Altfel, o femeie sanatuasa si la locu iei gandeste mai degraba " vreau sa ma doreasca barbatii pe care-i vreau eu si sa zic DA
"
Nu stiu daca-i chiar hartuiala ce spui tu (ma rog, este eventual cand o bunaciune il intimideaza pe adolescentul timid pe care-l trec tuate transpiratiile cand aia ii falfaie agresiv nurii pe sub ochi si-l inghesuie prin coltzuri). Hartuiala presupune o forma de neajutorare, zic eu ( si nu cred ca in cazul despuiatelor de pe strada sau colegelor galeshe toti barbatii ar fi neajutorati numai pentru ca sunt posesori de ...

Altfel, dorinta de a fi placut este foarte umana si pana la un punct cred ca toti tindem sa lucram la imbunatatirea imaginii noastre, fiecare scoate la inaintare atuurile pe care le are (c-or fi tzatze, creer sau alte calitati si skill-uri).
Chestia cu " sa ma doreasca toti barbatii si eu sa zic NU" nu o vad legata de hartuiala, ci de o problema nerezolvata cu imaginea de sine (precara), de lipsa de incredere sau de vreo veche rana, care da ghes la razbunare pe tuata populatia masculina . Altfel, o femeie sanatuasa si la locu iei gandeste mai degraba " vreau sa ma doreasca barbatii pe care-i vreau eu si sa zic DA

- Alienor
- Junior Member
@djin
1.de fel nu dau copy/paste pe forum ca s-ar putea sa deranjeze limbajul folosit in acel moment
2.pentru cei cu aceeasi abordare matura de "n-am chef", ete textu'
3.WTF!? O iei si tu pe aratura, sau ce? Ce-i cu : "Si-asa ai link catre blogul tau in semnatura, nu ne mai atrage atentia pe toate tredurile asupra lui, ca ma superi". Pe semne e o reactie in lantz la cacatu' blazoanelor. Auzi dom'le, cica supar useru' daca dau link spre blog...ntz ntz ntz! Brava!
1.de fel nu dau copy/paste pe forum ca s-ar putea sa deranjeze limbajul folosit in acel moment
2.pentru cei cu aceeasi abordare matura de "n-am chef", ete textu'
Dupa intamplarea din Fire, astazi am avut parte de o alta abordare. Eram in 123, intorcandu-ma de la gara, stresat de inghesuiala, de mersul de dric al autobuzului, ce sa mai, eram plin de viata!
La un moment dat observ cum intra in peisaj un tip a€¦era si greu sa nu-l observ, ca prea s-a postat el din topor asa, langa minea€¦in fata dreapta ..aa€¦i-am simtit prezenta pentru ca ma calcase pe picior cand a trecut prin spatele meu. Deci respectivua€™ a aparut de undeva din spate stanga si a ajuns in fata mea mai spre dreapta oleaca, sprijinindu-se pe mine oleaca. a€œBa asta prea se uita la mine ciudat, o fii gaya€¦in finea€¦treaba luia€? si mi-am vazut de peisajul mirific ce insotea autobuzul a€“ n-am nimic cu poponarii daa€™ sa-si vada de ale lor. Sta asta putin, se baga mai in fata mea a€“ a€œhmmma€¦ooookiiiieiiiia€? a€“ si continua sa se uite la mine insistent. Il las in pace. Miscarea din masina a€“ babele nomade si imputitii fara stare a€“ m-a indepartat de baiatul vesel (cu vreo 20 de cm), daa€™ nu prea mult timp, caci domnua€™ cel vesel s-a postat imediat langa mine (prea langa mine) trecandu-si mana prin fata mea, paralel (ce bine ca nu tangent) cu pretextua€™ ca-si cauta un punct de sprijin. Hai da-ma dreq, erau atatea bare pe langa el si s-a gasit el, din dreapta de unde era sa se sprijine de bara ce se afla in stanga mea. Faza s-a mai repetat pe alti cativa zeci de centimetri a€“ in total cred c-a fost un metru si ceva de atingeri, priviri si semne. La un moment dat ma pozitionasem in garda, asteptand sa faca o miscare aiurea sa pot sa-l palesc. S-a gandit el ca-i riscant (l-a speriat moaca mea obosita) si daca a vazut ca tot nu raspund la micile lui imbratisari si priviri insistente a plecat de langa mine, plimbandu-se prin autobuz, cautand un alt mascul feroce, evident ca n-a mai gasit nici un specimen ca mine, asa ca a coborat dupa cateva statii de cautare inutila - there can be only one
.
Morala este : Ma iubeste femeileeea€¦m-ar iubi si barbatii! ki ki ki
3.WTF!? O iei si tu pe aratura, sau ce? Ce-i cu : "Si-asa ai link catre blogul tau in semnatura, nu ne mai atrage atentia pe toate tredurile asupra lui, ca ma superi". Pe semne e o reactie in lantz la cacatu' blazoanelor. Auzi dom'le, cica supar useru' daca dau link spre blog...ntz ntz ntz! Brava!
A mai tare semnatura de la X incoa.
-
Unleashed - Mesaje: 381
Djinn scrie:femee, matale esti normala la cap? (da, e o intrebare retorica).
Ori esti extrem de superficiala si n-ai iubit in viata ta cu adevarat. Ceea ce nu m-ar surprinde - dat fiind ca pui atata accent pe latura fizica, poate ai scapat-o din vedere pe cealalta... la urma-urmei, exista un echilibru in toate
(i.e. facil, pe tava, rapid, sa nu-ti oboseasca neuronu).
ps - o micutza curiozitate d-a mea: esti cumva narcisista? sau, poate, nimfomana?
------
breh, la urma-urmei, conform definitiei date de Ayala, majoritatea estem genii
aberezi de-a dreptul. ti-a cerut cineva sa fii maica tereza a mediului virtual? coboara-ti ego-ul din stratosfera si nu te mai crede inger pazitor, nu esti decat un muritor de rand, ca noi toti.
fata draga, te exciti pentru nimic, ce sa-ti fac eu daca nu reusesti sa te ridici la propriile standarde ca sa te iubesti?
1.nu te amagi cu echilibrul ala, exista femei care exceleaza in cele trei puncte (locatii) esentiale, imi pare rau sa te dezamagesc

2.ce intrebare, dom'le, ce intrebare...

3. din nou, nu te amagi
egoul meu e bine mersi acolo unde e, al tau? (e cam agresiv)
nu te-am urmarit cu atentie pe forum, dar e clar ca in threadul asta ti-ai dat cu firma in cap. Si nu pot intelege cum unii oameni cu pretentii de intelectuali se coboara sa se galceveasca de o asemenea maniera.
bineinteles ca nu o sa ramana fara consecinte faptul ca mi-am expus parerile, chiar daca exista multe injurii in alte posturi, parerile mele merita sanctionate. ca asa e corect, nu?
- Ayala
care uameni cu pretentzii de intelecutuali, Ayala? cinteo suparat, zim mie cai rezolv io pen ganfatz. si care ie maniera de galceveala? (nah, ete ca miem place sa ma galcevesc, asa, can si can, ca ie fani si relacsant)
si cireasha de tortu cald:
Asa, despre arta.... cand o sa dai 50E pe un album cu fotografii, te invit la un fornet sa mi-l arati si mie, iti arat si eu albumele mele, ok? Poate mergem si intr-un muzeu, ce zici? Ca baletul nu cred ca-ti place...
daca as fi preten cu michimaushii, as pune fro catzva amu. da nus, deci nu pun
sinela: muerile secsuase care se fatzae prin fata mea nu fac decat sa ma inveseleasca (am m'AI zis de cateva ori pe FC: imi plac muerile frumuase, imi place sa le privesc, chiar daca stiu ca e doar privitul, nu mai mult - cum ar fi: avans, flirt, hartzuiala, amantlac etc); nu ma simt hartzuit daca fro muere uarecare pune ochii pe mine si incearca sa-mi atraga atentia - fireste, in limita bunului simtz, ca sa putem convietzui sau colabora in continuare, fara stres; vanatoarea ie una (cu ispite, cu capcane), dar hartzuiala implica mai mult: niscai constrangere, metodele neortodoxe etc; despre acestea din urma zic io ca pot fi (cu usurinta) descurajate;
pe urma: exemplul tau nu seamana a hartzuire, ci a tentativa de viol - alta mancare de pejte
si cireasha de tortu cald:
daca as fi preten cu michimaushii, as pune fro catzva amu. da nus, deci nu pun
sinela: muerile secsuase care se fatzae prin fata mea nu fac decat sa ma inveseleasca (am m'AI zis de cateva ori pe FC: imi plac muerile frumuase, imi place sa le privesc, chiar daca stiu ca e doar privitul, nu mai mult - cum ar fi: avans, flirt, hartzuiala, amantlac etc); nu ma simt hartzuit daca fro muere uarecare pune ochii pe mine si incearca sa-mi atraga atentia - fireste, in limita bunului simtz, ca sa putem convietzui sau colabora in continuare, fara stres; vanatoarea ie una (cu ispite, cu capcane), dar hartzuiala implica mai mult: niscai constrangere, metodele neortodoxe etc; despre acestea din urma zic io ca pot fi (cu usurinta) descurajate;
pe urma: exemplul tau nu seamana a hartzuire, ci a tentativa de viol - alta mancare de pejte
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma