Coltzul microbistilor - discutzii "amicale"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Sică » Joi Sep 21, 2006 1:18 pm

tu de unde stii Sica (,) ca abia au 8 clase?

sunt jandarmi in Bacau care abia stiu sa scrie, nu poti spune ca aia au 12 clase.
Poate au diploma de 12 clase + BAC dar daca mintea lor se rezuma doar la a da cu bastonul nu ar trebui angajati ca jandarmi.
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde cutuma© » Joi Sep 21, 2006 1:23 pm

In general 65% din cei ce lucreaza in politie / jandarmerie, chiar si la garda financiara abia stiu sa scrie si sa citeasca. A venit tata acasa intr-o zi cu un proces verbal incheiat de un gabor din Pitesti, am ras cu lacrimi.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Sică » Joi Sep 21, 2006 1:34 pm

cam ce cerinte se pun ca sa te angajezi in politie ~p

"Inspectoratul General al Poliţiei Romane, organizează concurs in vederea ocupării a 3 funcţii de ofiţeri şi o funcţie de agent, pe linie de comunicaţii şi informatică, cu recrutare din sursă externă, in cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău.
Condiţii obligatorii:
Să aibă:
- cetăţenie romană şi domiciliul stabil in Romania
- cunoştinţe limba romană(scris şi vorbit) ~p
- capacitate deplină de exerciţiu;
- un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate in societate;
- cunoştinţe de limbă engleză(scris, citit, vorbit)
Să indeplinească cerinţele postului scos la concurs;
Să nu aibă antecedente penale sau să nu fie in curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvarşirea de infracţiuni."
Sică
Junior Member

Mesajde Daimon » Joi Sep 21, 2006 2:00 pm

am scris un post destul de lung care s-a pierdut ca nush ce dreaq are siteul

rezum A.C.A.B. ar trebui sa se uneasca toate galeriile cel putin din bucuresti si sa intre in javrele alea nenorocite de jandarmi. asa cum au facut italienii la un moment dat.
mue criminalilor.
Daimon

Mesajde Sică » Joi Sep 21, 2006 2:04 pm

"ar trebui sa se uneasca toate galeriile cel putin din bucuresti si sa intre in javrele alea nenorocite de jandarmi. asa cum au facut italienii la un moment dat.
mue criminalilor."

bine spus
Sică
Junior Member

Mesajde cutuma© » Joi Sep 21, 2006 2:05 pm

Ma bucur ca Meme a luat atitudine :
"Cum pot justifica jandarmii că femeile au ajuns in spital? Cine le dă dreptul acestor animale să facă asta? Trebuie să vedem jandarmi in puşcărie."

cutuma©

Mesajde memetshot » Joi Sep 21, 2006 2:12 pm

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Daimon » Joi Sep 21, 2006 2:24 pm

se vede ca oamenii se retrag si astia intra in ei..
Daimon

Mesajde Aliosha » Joi Sep 21, 2006 6:09 pm

pt mig: steagu de la tk a ajuns la politie drept "evidenta". Nu e la dinamovisti.

ACAB
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde MiG29 » Joi Sep 21, 2006 7:28 pm

plm, oricum ce ma deranjeaza cel mai tare e desi e a doua oara cand jandarmeria face un mare abuz (dupa incidentele de la Constanta din martie), nimeni nu demisioneaza, nici un jandarm nu e cercetat macar, iar aceiasi sefi cu limbaj de lemn incearca sa iecsplice cum ca de fabt "suporterii ne provoaca, noi doar ne aparam"

aliosha, si TK-ul mai iegxista pana la urma sau nu?
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Daimon » Joi Sep 21, 2006 8:17 pm

Daimon

Mesajde baixinho© » Joi Sep 21, 2006 8:26 pm

coman trebuia eliminat pentru fault in calitate de ultim aparator, cu atat mai mult cu cat pitesteanul isi prelungise mingea spre poarta. golurile 2 si 3 (ale meciului) suspecte de ofsaid. Rapid nu joaca NIMIC.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde bhuttu » Joi Sep 21, 2006 10:01 pm

Bre, da' printre bannerele dinamoviste am vazut unul de-a dreptul hilar. De fapt... hilare sunt ele mai toate, da' asta te face sa te tii cu mainile de burta nu alta. Cica "Imaginea externa creata de noi, prin rusinea de la Kiev patata de voi" =))

Mi-l explica si mie cineva p-asta? Migule...?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde cutuma© » Joi Sep 21, 2006 10:05 pm

Cred ca se refera la imaginea creata de ei ca ultrasi. Adica bataia crunta luata la bulgari.

cutuma©

Mesajde MiG29 » Joi Sep 21, 2006 10:12 pm

se refera la bataiea pe care au luat-o cativa dintre "suporterii" vostrii in Kiev. Da nu puneti voi la inima, ca pe voi "v-a furat arbitrii":n:
MiG29

Mesajde bhuttu » Joi Sep 21, 2006 11:37 pm

Aaaa, deci ar fi trebuit si-ai nostri sa ramana prin puscarii pe la rusi sa nu se faca de ras? Acum inteleg.

Drept, frumoasa imagine au creat dinamovistii in Bulgaria.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde h0va » Vin Sep 22, 2006 5:52 am

ols scrie:Actualizat: Vineri, 22 Septembrie 2006, 02:22:41
Seful Jandarmeriei, acuzat violent

Colonelul Georgesu, seful Jandarmeriei, este acuzat dur de un subaltern. Acesta afirma ca Georgescu este rapidit, un protejat al lui Copos, cu actiuni la club si ca uraste stelistii, acesta fiind motivul real pentru care a creat probleme la meciul cu Dinamo. Iata mesajul, primit pe e-mail, cu numar de telefon de contact.

Asa am trait: Etapa 8
Liga 1: Clasament etapa 8 | Program | Rezultate
Echipe: Totul despre cluburile din 2006/2007
Video: Etapa 8
Forum: Fotbal intern | Etapa 8 | Suporter
CONCURS: Pronosticuri Liga I 2006/2007

<<

Eu lucrez in jandarmerie si trebuie sa recunosc ca IMI ESTE RUSINE si il cunosc foarte bine pe col Georgescu de pe vremea cand era comandant al UM 0575 si purta mustata si vreau sa va spun ca am fost mutat in alta unitate pentru faptul ca dupa un meci Steaua - Rapid de acum 2-3 ani cand iam batut pe rapidisti iam agatat o cioara moarta de usa biroului (cioara care am gasit-o pe linia de centura caci acolo se afla sediul DGJMB)

In alta ordine de idei daca va intrebati cum de sa ajuns la asa violente barbare din parte colegilor mei raspunsul este SUPER SIMPLU..............ASA SA ORDONAT pentru ca o SCARBA DE COLONEL CARE ANUL TRECUT A FOST ANCHETAT DE TRIBUNALUL MILITAR PENTRU DIVERSE ILEGALITATI ESTE RAPIDIST CONVINS si ii uraste pe STELISTI din tot sufletul lui ala negru chiar daca unii sunt si colegi ai domniei sale plus ca are si acctiuni la rapid ,de altfel el fiind un protejat al lui copos de pe vremea cand era vice-prim al tarii asa ca oameni buni EU IMI CER SCUZE IN NUMELE COLEGILOR MEI si va rog sa intelegeti ca daca ti se ordona tre sa executi daca nu risti sa ramai fara serviciu si suntem si noi oameni ca si SUPORTERII UNEI MARI ECHIPE CUM ESTE STEAUA,avem familii de hranit si intretinut si executam nu avem incotro

Pana cand aceasta TENTATIVA de comandant nu va disparea din comanda Jandarmeriei totul va fi ca pana acum.Ar trebui sa facem un memoriu catre d-l G-ral SiIlion Costica si sa ii aducem la cunostinta aceste marsavii NU SE MAI POATE

OPRITI MACELUL d-le Georgescu
Sper ca acest mesaj sa fie postat pe pagina de internet a ONLINESPORT sa il citesca o tara intreaga

Va las si nr de tel aici sa demonstrez faptuil ca nu imi este frica de nimeni si nimic in lumea asta decat de DUMNEZEU

(nu publicam numarul de telefon)

>>

foarte amuzant ~p ~p ~p

?!
h0va

Mesajde baixinho© » Vin Sep 22, 2006 6:45 am

hova, pe bune acuma, nu mai da frate citate de pe onlainsport. poate ca sunt subiectiv, dar dupa meciul Steaua - Rapid aia nu au pomenit nimic de arbitraj, iar dupa Dinamo - Steaua s-au ocupat numai de furtul la care a fost supus echipa oaspete. despre meci, 2-3 randuri acolo, rest la semintze. ieri le-am trimis un e-mail prin care i-am rugat sa ma anuntze cand va fi inmormantarea suporterului ucis de catre jandarmi (deoarece intentionez sa ma duc sa depun o coroana de flori), iar infectul ala de cusnarenco sau cum l-o chema (salut vadime, ce mai faci?) mi-a raspuns ca inca se investigheaza cazul.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde pacha » Vin Sep 22, 2006 9:40 am

Despre fotbal...nimic de bine !
Si asta trece !
pacha

Mesajde cubu » Vin Sep 22, 2006 10:00 am

bhuttu scrie:Bre, da' printre bannerele dinamoviste am vazut unul de-a dreptul hilar. De fapt... hilare sunt ele mai toate, da' asta te face sa te tii cu mainile de burta nu alta. Cica "Imaginea externa creata de noi, prin rusinea de la Kiev patata de voi" =))

Mi-l explica si mie cineva p-asta? Migule...?

Pai bre, daca ei nu au rezultate in cupele europene, singuru lucru cu care se mandresc sunt cucuiele si ranile din batalii. Ei e rai, asta conteaza, meciu e ceva aditional.
indescifrabil
cubu

Mesajde Aliosha » Vin Sep 22, 2006 3:53 pm

in meciul de aseara v. Moldovan fute un megacot in fata unui argesean=> rosu + 2 etape suspendare.

in meciul de miercuri, paluga franceza atinge usor cu cotul pe la coaste un dinamovist => rosu + 2 etape suspendare.

========

pt mig: din ce mi au zis nu era steagu ala mare cu tk ci unul mic neimportant. oricum, tinand cont de ce a urmat cred ca asta nu mai intereseaza pe nimeni momentan
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde kacio » Vin Sep 22, 2006 4:37 pm

baixinho © scrie:i inmormantarea suporterului ucis de catre jandarmi cazul.

ceeeeeee maaaaaaaaaaaaaa????? suntem o multime care ne interesam si inca nu am aflat de vreun mort . sunt 2 care inca nu au ajuns acasa , nefiind din brigazi e mai greu sa afli daca traiesc sau nu . Unu din el are telefonu inchis , altu nu raspunde.Stii tu mai multeeeeeeeeeeeee???????????????????????

Si aliosha...nu conteaza daca era un steag mai mic...era steagu lor de deplasare ,e tot aia...dar in fine,asta nu mai conteaza absolut deloc
ROCK AGAINST COMUNISM
kacio
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Sep 22, 2006 4:40 pm

kacio: baicsu face misto de onlainsport. rilacs
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde cr3tz » Vin Sep 22, 2006 4:43 pm

una dintre cele mai tari chestii zise despre dinamo steaua 1-0 : "ce mah?steaua a jucat in 8 nu in 9,carlos statea doar in poarta"
cr3tz

Mesajde kacio » Vin Sep 22, 2006 4:50 pm

memetShol scrie:kacio: baicsu face misto de onlainsport. rilacs

aaaa ...scuze ...m-am aprins...sunt prea tensionat . Circula zvonuri cu cei 2 si m-am speriat
Doamne ajuta!
ROCK AGAINST COMUNISM
kacio
Junior Member

Mesajde kacio » Sâm Sep 23, 2006 9:54 am

unu din ei s-a intors acasa ieri , batut rau de jandarmi .
Celalalt nu e de gasit . Familia il cauta . baietii il cauta , nicaieri nu e. LA spitale nu , la prieteni nu ...morti masi de gabori nenorociti
ROCK AGAINST COMUNISM
kacio
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Sep 24, 2006 8:15 am

kacioss, dormi, bre, linistit. am primit raspuns de la vadim. asa cum am anticipat (nu stiu daca am scris si pe forum), onlainsport nu va da dezmintire. agentia plm. deci:

A fost un zvon, dar nu s-a confirmat dupa aceea si nici acum. Au
fost raniti, dar atat. Acum nu o sa punem o stire in care sa zicem ca nu au
fost morti, mai ales ca aceea a fost data sub un semn de intrebare.

Vadim

ar fi o faza sa dau si eu la gazeta ceva de genul "se pare ca totz de la onlainsport e nejte handicapati, ca se arunca ca gusterii sa dea stiri neverificate si dupa aceea nu le infirma".
ANTI

baixinho©

Mesajde h0va » Mar Sep 26, 2006 11:07 pm

:n:

(if you know what i mean..)

?!
h0va

Mesajde MiG29 » Mar Sep 26, 2006 11:11 pm

ai bre hova, si io ma bucur ca a batut Arsenal da chiar asa?~p
MiG29

Mesajde h0va » Mar Sep 26, 2006 11:27 pm

da bre, ai vazut? a batut real pe kiev cu 5-1, manchester a batut cu 1-0 acasa la benfica, celtic a batut tot 1-0 pe copenhaga, cska a castigat acasa cu hamburg 1-0, arsenal 2-0 cu porto, lille si milan au facut 0-0 iar aek si anderlecht 1-1..interesante rezultate..cel mai mult ma bucur ca a castigat cksa, intotdeauna am avut o simpatie pentru echipele astea de sorginte sovietica..mai ales cele foarte populare, auzisem de ex de o echipa, imi scapa numele, care pe site-ul uefa era favorita in proportzie de 80% in disputa contra unei echipe foarte foarte valoroase (din nou am un lapsus)..asha e domne cand iesht foarte bun, ai suporteri de toate felurile: tamplari, strungari, fermieri, comercianti stradali, oieri, vidanjori, shomeri, infractori, tineri dezechilibratzi mintal..asta ie bre miguel, niciodata noi no sa putem sa ne mandrim ca sustinem cel mai iubit club de la tzara ca cei de la..cska...

:n:

(if you know what i mean..)

?!
h0va

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma