Primul FAN CLUB O-ZONE recunoscut de baieti!
Moderator: anjin-san
Abea astazi am descoperit cu bucurie acest incantator subiect pe care mi-am regasit cu drag prieteni si colegi. Desi sunt fan Asia remarc ca nu este o tradare sa-ti placa si O-zone, cred ca din cauza ca ele sunt fetitze iar ei sunt baietzei si nu se cearta intre ei. Eu am o matusa care lucreaza femeie de servici la Polivalenta, si m-am furisat intr-un veceu la premiile emtivi si ce credeti?!?...a venit chiar Dan sa faca pipilica si eu l-am pandit si cand a iesit am stat de vorba cu el si m-a impresionat enorm, si sa sti badgarl, ca e cum zici tu, Dan n-are probleme cu limba *p. Ne-am facut si poze, da nu le pun pe net, inca, n-aveti decat sa va ofticati. Ca mi-e frica sa nu ma recunoasca lumea pe strada si sa ma ia la bataie, ca foarte multi fani doresc sa-i atinga macar o secunda. Eu atata am avut de spus si Bassplayer, daca te intereseaza, muzica buna e mai multa decat doar Asia si nu e pacat sa fi fan la mai multe trupe, asa sa sti:-X
OZONE SI ASIEA FOREVAR!!!!!!
OZONE SI ASIEA FOREVAR!!!!!!
-
Salma - Mesaje: 774
bassule, ce-ai mah?! si tu bagi strambe?! observ ca te roade invidia ca nu te primiram calduros in fanclubul nostru. lasa mah, la mandatu' urmator, cand s-o mai face alegeri, poate iti gasim si tie un post de secretara. *p inima mea ramane alaturi de ASIA, dar pentru bunastarea fetelor e bine sa mai tragem cu ochiu' (nu cu eyeu') si-n ograda vecinului.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Salut, mie imi place mult de tot O-zone si vroiam sa va spun ca a aparut in Popcorn un articol si poster cu ei, pe care orice fan adevarat nu trebuie sa le rateze!!! O sa revin cu noi amanunte despre aceasta trupa fenomenala care imi place la nebunie, va pupic pe toti!!!
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
buna deci io nu sunt neatza ci un alt om caream intrat pe contu lui care iel nar putea sa scrie aicia iel fiind cu asia. deci da. shi am intrat numa pentru a o anuntza pe vice salma ca nu ie frumos sa vorbesht asha de o femeie mai ales ca tzie ruda cum adica ai zis ca ie femeie de servici. nui frumos shi ar trebui satz cer scuze. acuma se zice "general human waste disposer". putzin respect va rog pentru oaminii cere munceshte.
ozon rulz bat asia rulz mor!
-
neatza - Mesaje: 5820
Initial trimis de neatza
blasfemie.inchisoara pe viata.3 flotari.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Iertare, neatzo, am uitat ca azi toate coafezele-s "hairstylist" si secretarele "manager assistent" , nu mai zic de-o groaza de "piari" care nici nu stiu cum se numesc exact pe romaneste.
Da ce ma mir, doar si totzi afonii-ozonii sunt azi "VIP". Sorry, it wasn't cool, i'm a looser, men, damn! ;P

-
Salma - Mesaje: 774
she shubiect misto!!!
ati vazut mai ca in melodiile lor oamenii avanseaza in ceea ce priveste mobilul: intai au dat esemesuri, dupa care au dat bip si in curand astept sa dea si telefon (care rimeaza cu afon).
ceva in genul "la muzica sunt afon/da iti dau un telefon"
si normal ca or sa danseze asimetric....asincron....alabala....
O-zone for@var (adica ozone pentru var electronic)
ati vazut mai ca in melodiile lor oamenii avanseaza in ceea ce priveste mobilul: intai au dat esemesuri, dupa care au dat bip si in curand astept sa dea si telefon (care rimeaza cu afon).
ceva in genul "la muzica sunt afon/da iti dau un telefon"

O-zone for@var (adica ozone pentru var electronic)
-
memetshot - Mesaje: 7050
Re: Primul FAN CLUB O-ZONE recunoscut de baieti!
Salutare,
Stie cineva noua melodie a baietilor de la O-zone (cea cu "chitarele") care a fost prezentata la mare anul asta?
Merci,
BM
Stie cineva noua melodie a baietilor de la O-zone (cea cu "chitarele") care a fost prezentata la mare anul asta?
Merci,
BM
- best_m
- Junior Member
personal mi-ar fi fost rusine sa recunosc...nu stiu nashico cand vei putea sa-ti umpli aceste imense goluri in cultara...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ce te faci acuma daca ma apuca brusc rushinea shi-l schimb pa ionu cu bada? incercam?
na ca-mi autoservii cu ajutorutzi doza de lecitina pa care uita nezta sa tzio amplaseze neatza shimi adusei aminte de dabada shi nubanu, ceea ce creca tu deja citeai cutezatorii sau start spre viitor shi chiar minitehnicus cand io citeam despre cei doi fratziori, care avea ei unu un sapun roz shi altu un sapun verde...
na ca-mi autoservii cu ajutorutzi doza de lecitina pa care uita nezta sa tzio amplaseze neatza shimi adusei aminte de dabada shi nubanu, ceea ce creca tu deja citeai cutezatorii sau start spre viitor shi chiar minitehnicus cand io citeam despre cei doi fratziori, care avea ei unu un sapun roz shi altu un sapun verde...
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
cutezatorii ,start spre viitor si minitehnicus ma depaseau...singura pe care reuseam s-o asimilez era arici pogonici...deh asa era lumea impartita pe-atunci unii cu pifu altii cu pogoniciu...
-
satz fioe rushine macsima martore ca tradez cauza a doo treduri ca sa te implici intro discutzie la ozone? sau esht asmatic, shatuncea intra la tratament?
-
haidi bre matinale ca purtai o discutie lecitinoasa cu nashica si se intampla sa fie coleasha la aer ozonat ca nu vazusi ce jale-i afara? ne asezaram si noi o tzarica la umbra molidului racoros sa ne mai trajem sufletu si sa schimbam impresii...ce ma prinsesi cu ozonu-n gura?
-
asta ar mai fi lipsit! sa vad eo om ca se dezminte de neshte beri care le da pi aer, ca de nu mi tzil.... (cuvinte care nu ie suportate de formatul electronic al scrisului pe computer)
-
bah matinale tu nu esti fair...adica tu pui in balanta neshte beri cu aieru? pai sa fie si tzepelinu in bucuresti sau floidu ca normal tot neshte beri as alege...
-
sa te-auda domnu*!
shi un mic peseu care daca pui berea in balantza cu aieru (cum am facut eo zilele astea la vama) ai mari shanse sa-tz belesht shi nu in ultimu rand genunchii.
*(barman)
shi un mic peseu care daca pui berea in balantza cu aieru (cum am facut eo zilele astea la vama) ai mari shanse sa-tz belesht shi nu in ultimu rand genunchii.
*(barman)
-
sa revenim deci, dupe ce sfarshii glorios pauza de masa shi de sfanta marioara: aiule, confuzezi. intre epoca arici pogonici shi pif le shien sa tot fie ca la freo zece anishori. ca avui shi colectzia legata-n piele de arici pogonici, cu iata ce pot face doo maine dibace, plus colectzie bummi in doice shprahe. sa zica neatza de nui ashea, ca iel e neutru. shi apropos de depashirile interzise, daca-mi spui ca shi ca feng-shuiu tzie perpendicular, acuma itzi fac pachet shi tzi trimit prin calatorul porumbel carticica lu raymond lo, ca mai am cateva pagine shi-o gatez.
- angus
- Junior Member
nashico am destul fengshui acasa ca pot sa aprovizionez bucurestiu 5 ani la rand cu el asa ca nu ma mai bombarda si la servici cu el. da? rogu-te-as...
-
in deutsche sprache era shi Die Diegedags. scuzatz cam pus shi eo aiurea, da' nu puteam sa ratez ocazia d-a scrie ceva pe teutona in fatza la asha fetze luminate.
shi inca ceva: fengshuiu asta la ce gramaj ie shi cate grade are?
shi inca ceva: fengshuiu asta la ce gramaj ie shi cate grade are?
-
shi tot in doice shprahe ierea shi comtzumir tiptiltiptil, shi ce daca?!
daca vreai casa vez cum ie cu fengshuiu, ia putzin pe limba pa threadu special amenajat. ie destul casai simtzi gustu shi sai prinzi pohta.
(daca tzi se pare ca am vorbit urat, atuncea tzi se pare).
daca vreai casa vez cum ie cu fengshuiu, ia putzin pe limba pa threadu special amenajat. ie destul casai simtzi gustu shi sai prinzi pohta.
(daca tzi se pare ca am vorbit urat, atuncea tzi se pare).
- angus
- Junior Member
matinale nu te duce unde te trimise nashica ca-i pacaleala si-ti pierzi bunatate de tinerete care ai putea-o investi in neshte beri reci . bah fengshuiu e un fel de mao tai adica o licoare ce se vinde la sticla de portelan de juma, alba si cu eticheta rosie cu vreo 3 chesti chinezesti scrise. deci poa sa fie ori lichid de frana, ori detergent lichid ori alcool. daca ie alcool ie dinala din orez care-ti ia mintile dupa 4-5 paharele. techila e ceai pe langa asta...
-
poate tzache bre nashico iar le incurcashi. io ii zisei de mao tai alcool rafinat tzache e vin bre. matinale ia-te matale dupa femei ca fengshuiu te mananca...
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma