Stramosul europenilor a trait in Romania?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

mai bine...

Mesajde deathkat » Mar Iul 27, 2004 11:03 pm

...sa intrebam webmasterul de ce m-a scos de pe sit... :nope:
sau poate netu'merje prost...in orica caz,nu mai am chef sa repet tot raspunsul.
Era vorba despre sanctuarele de la Sarmisegetusa.Apoi faceam referiri la un studiu comparat intre civilizatia dacica si cea celta,gratie unor amici din Anglia,datorita carora am intrat in posesia unor informatii valoroase.Cel putin la nivel lingvistic,heraldic sau mitic,radacinile sint comune.Pina si legendele sint la fel.
Poate mai revin,netul x_x azi. :bleah:
Where dark and light don't differ...
deathkat
Junior Member

Mesajde supermouse » Mie Iul 28, 2004 12:28 am

gigi
tu shtii ca discutzia se refera la ceva cam cu fo' 5-10,000 de ani inainte de daci?
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

ce bine!

Mesajde thesoulline » Mie Iul 28, 2004 3:46 am

Deathkat, este ceva in plus fatza de ultimul Congres de dacologie? Daca da, te-as ruga sa imi dai un semn pentru completare!
In ce priveste forumul si atitudinea obiectiva, oamenii se asteapta sa scoti dovada la imprimanta, sa tastezi unele clape trase istoric si sa lamuresti pe toata lumea. O generatie lipita de comoditate, asa cum se preconiza acum 150 de ani. Dar textele exista, oamenii exista, oamenii mor, textele raman...
Multumesc pentru sprijin, subiectul de katerinca al forumului ramane deschis...
Daca ai timp, da cateva referinte, desi oamenii interesati cauta singuri, iar doctrinarii oricum nu pricep...Succes tuturor! ~r
thesoulline
Junior Member

hahh,lasa-i in pace....

Mesajde deathkat » Lun Aug 02, 2004 4:23 am

...n-ar fi prima data cind cind niste minti rasarite se raporteaza doar la tangibil. :j
Normal ca vb. despre 13500-10000 BC.ADICA FACEM REFERIRI LA SUPERCIVILIZATIA existenta inainte valul asta de clone si mutanti care s-a abatut peste Terra. X-(
Se pare ca pct unora de vedere suna asa:o gramada de aiuriti care si-au pierdut ani de viata in cercetari inutile;arheologi,istorici si profesori de cel mai inalt nivel care n-au avut altceva mai mult de facut decit sa dezgroape cioburi...
Bah!daca vreti sa intelegeti:spatiul carpato-danubiano-pontic nu este'buricul'...e probabil sa fie'capul'sau'inima civilizatiei...Daca ultimele descoperiri de la noi nu va impresioneaza X-( ,macar lasati-i pe altii sa creada in ce vor.De comentat sinteti buni,dar ceva personal a-ti incercat?in afara de l. :j
Hai sa vedem ce mai aduc la lumina aiuritzii aia care sapa dupa vechituri.
(poate ceva bere preistorica)
;M ;M ;M
deathkat
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Aug 02, 2004 9:16 am

macar lasati-i pe altii sa creada in ce vor.De comentat sinteti buni,dar ceva personal a-ti incercat?in

se cheama libertatea credintei :D sigur ca fiecare crede in ce vrea, problema apare in momentul in care incearca cu tot dinadinsul sa ii faca pe altii sa creada ca EI au dreptate, ca EI stiu cum este.

da' tu ce ai incercat?

p.s. berea e unul din cele mai vechi alcoale din lume asa ca s-ar putea.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde supermouse » Lun Aug 02, 2004 9:58 am

deathkat- ionuzzu meu scump, shi nishte dovezi imi dai au ba
supermouse
Junior Member

...mda...

Mesajde deathkat » Vin Aug 06, 2004 12:13 am

-thesouline:n-am informatzii de actualitate.Dar poti intra pe http://www.dacii.ro/
Acolo e alta gashka de nebuni care cred in reintoarcerea fiilor luminii ~a ,sub directa 'indrumare 'a lui Zalmoxis :o
-moussy,incearca mai bine:KOG-A-ION.'ionutzz'suna nashpa'...
:-? dovezi'dovezi'...toata lumea vrea dovezi...(da'astea nu le obtii stind cu nasul in comp sau citind ce scriu altii)...Cum am spus,ar trebui cercetate arhivele Vaticanului.Recent am avut ocazia sa discut cu un prelat romano-catolic.Sfintia-sa a avut ocazia sa viziteze partial subteranele de acolo.Cel putin am avut confirmarea ca aia detin acolo destule dovezi despre originile civilizatiei.(inclusiv despre viitorul Eden,'gradina sf.Fecioare',care intimplator s-ar afla pe teritoriul Romaniei).Dupa cum am aflat,toti'initiatii'in 'arta'religiei...lolzz....preoti,calugari samd,au acces si la alt fel de carti si manuscrise,care se pare ca descriu putin altfel istoria.Inclusiv despre poporul ales sau ultimul'mesager intunecat',Iisus.
Greu de cules informatii,cu atit mai mult cu cit preotii se afla sub juramint sacru.Dar o incursiune prin manastirile subcarpatice ar putea da rezultate bune.Din cite stiu,exista citeva zone de 'highlevelspirit';calugarii sihastrii care locuiesc acolo practica rugaciunea isihasta,net superioara meditatiei yogine sau alte aiureli new age.Cum vine vorba,acestia sint in contact direct cu divinitatea suprema.Daca am inteles bine,la ceasurile de mare taina si rugaciune,spre cer s-ar ridica valuri de energie.Cum se zice,acesti'super-oameni'echilibreaza balanta energetica a Terrei-si,-poate lor le datoram faptul ca acum postam aiureli pe net.
;e ...nu sariti cu gura!si asta are legatura cu dacii.sau vedicii,sau hiperboreenii,in fine,'primii'aparuti pe Terra.Ma indoiesc ca plasarea unui supercentru spiritual in zona lacului getic e intimplatoare.Daca o sa-mi vina mintea la cap si o sa am ocazia sa vizitez o manastire de alea,poate osa aflu mai multe.Deocamdata va recomand o carte:VIATA SI SEMN-VASILE ANDRU,dintr-o serie aparuta'suspect'intr-o perioada hipercomunista.Din ce informatii am,tipul a ajuns la un mare nivel intru spirit,ca efectiv a'disparut'.(sau l-or fi ascuns barosanii regimului trecut intr-un 'nivel'cu gratii..lolzz)
deathkat
Junior Member

...da...da...

Mesajde deathkat » Vin Aug 06, 2004 1:05 am

...da,mah!daca mitul ala al Sfinxului e adevarat,atunci acesta va alege pe viitorul Zalmoxis si-i va permite accesul la marea sala subterana de cristal de sub Bucegi(daca e de forma piramidala,e si mai bine ;) )
Asa ca mergeti sa vizitati Sfinxul,mai stii???In orice caz,zona aia a Bucegilor pare destul de'para',daca aia de la seismologie inregistreaza tot felul de vibratii...
Care zicea ca in jurul Sfinxului sint cutremure,inundatii etc?he-he,amice,pai tocmai asta n-ai inteles:ca sa ajungi sa'cobori de pe Sfinx si sa repopulezi 'zona',mai intii trebuie sa fie ceva superdistructiv,ca sa reduca civilizatia actuala la zero,o radiere totala a speciei(presupus)umane,un nuclear blast ceva,o terra apokaliptika-dupa cum se prezice. :t (ne putem astepta la asa ceva in perioada urmatoare? :cry: )
Ce n-am inteles io:de ce toti astia mari,care au studiat despre Dacia..il leaga pe d-zeul iudeilor de daci,cu atit mai mult cu cit'nemuritorii'au fost acei care au intors crucea -cu sf.Andrei cu tot !!!!Bah,astia ai nostrii au fost un neam al soarelui,al armoniei 6_6_6 si nu cred ca au avut nevoie de o religie de imprumut,a acceptarii suferintei si chestii d'astea.Si poate chiar au descoperit secretul nemuririi,al'teleportarii',daca poate fi numita asa,intr-o alta dimensiune,nu numai in copr eteric ci si fizic !!!(poate ar fi bine sa intrebam pe careva care a fost in moarte clinica despre cum sta treaba [-X )
...poate aflam si de ce sint asa de putine oseminte...Eu ma asteptam sa fie descoperite inclusiv mumii...sau dacii isi incinerau mortii???Mah,astia sigur au descoperit'poarta'aia stelara si acum circula prin diverse spatii. :rulz: poate noi avem o tehnologie primitiva sau nu sintem inca pregatiti sa acceptam ca 'the truth is outhere'...
O alta'ciudatenie'a fost cind am urmarit o emisiune de black metal dedicata trupei NEGURABUNGET-alti fani-aiuriti ai gliei strabune(http://www.negurabunget.com)...astia in domeniul Dacia-dacii sint super,ai si revista cyber si pe hirtie,va recomand sa vizitati situl;eu sint in contact cu ei de ceva timp;da mah,nu rideti-black metal pur din adincurile padurilor transilvane,primitiv,barbar,brutal,ca primii zei coboriti pe pamint...N'CRUGU BRADULUI,SALA MOLKSA...vedeti ca astia au postate pe sit mai multe informatii despre daci decit orice compendiu de istorie(nu neaparat sa va placa muzica,nu-i pentru urechi fragile..mai bine ascultati 'zona-zero'cu superhitul'pupaza din tei' #-o )
In fine...m-a frapat faptul ca un preot ortodox (!?),om serios si in virsta sustinea sus si tare superioritatea civilizatiei dace...la o emisiune de metal? ~o ...bah,si le zicea omu'al draq de bine....a-ti urmarit-o careva???
deathkat
Junior Member

heh,dovezi...

Mesajde deathkat » Vin Aug 06, 2004 1:30 am

Am citit cartea aia CALATORIE IN TARA ZEILOR...(e pe net)...si am zis:bah unde au vazut aia piramida verde in zona asta???Am tot scotocit prin harti si albume(a cauta ceva actualizat in tara asta e un act de curaj...lollzz)si daca tot am avut ocazia am facut si poze.Asa e:piramida verde de la Sacel e acolo;verde,orientata corect N-S SI ARE UNGHIUL ALA DE INCLINARE CORECT!De fapt,dupa mine,e vorba de un complex de structuri piramidale-9 la numar,grupate in jurul cetatii dacice de la Tilishca.Cred ca ar fi edificatoare citeva fotografii aeriene,mie dupa harta mi-a iesit ca ar fi dispuse dupa constelatia draco,nu dupa orionul egiptean.In orice caz,a defrisa 'dealul'ala,ar insemna sa te iei la bataie cu autoritatile locale,cu atit mai mult cu cit se afla la marginea unui lac...Asa-i mah:dacii au construit si piramide si e foarte probabil sa fie legate intre ele de o retea de tuneluri.Cu un sonar profi de mare adincime cred ca as rezolva definitiv problema,dar preturile la care le-am gasit nu-mi permit nici macar sa visez...lolzzzz...Ma refer la alea cu ultrasunete sau radiatii care determina adincimea si componenta de minerale a terenurilor.
Va trimit saptamina asta poze ,macar sa vedeti ca nu bat cimpii,numa'sa le scot din camera.
deathkat
Junior Member

poze

Mesajde deathkat » Dum Aug 08, 2004 1:02 pm

Cu piramida de la Sacel.Scuze pentru calitate,dar au fost facute din mers.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
deathkat
Junior Member

poze2

Mesajde deathkat » Dum Aug 08, 2004 1:16 pm

Mai am destule la colectie.Se vad binishor daca dati click pe imagine.Cel putin aia mica depaseste stadiul de'deal';iar pe partea N,'burta'aia pe care o face pare mai mult un fel de intrare.Ca sit arheologic,pare destul de interesat de studiat,tinind cont ca pe aceeasi linie se afla citeva minastiri[Orlat,Foltea],iar mai sus cetatea de la Tilisca.Cum se poate vedea,in spate este una mai mare,de aici incepind tot 'lantul'.
Acuma va puteti da cu parerea,nu conteaza.Mie imi trebuie echipament adecvat si ceva timp....dar tot prin muntii astia se afla originile speciei umane
deathkat
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Aug 09, 2004 10:53 am

da bah mijtoace "dovezi", si io zic ca nejte poze facute de la distantza cu un deal de o forma mai ciudata (nici macar nu se zareste fo piramida regulata) e dovada clara ca mama lu' lucy era brasoveanca.

daca te uiti atent la link de mai jos e o dovada clara ca si in lacu sf ana e o piramida
acu' poza nu se vede prea bine da' precis acolo a ingropat-o vulcanu pe bunica stramosului oamenilor.

http://further.sourceforge.net/backgrounds/blur.jpg

daca te uiti atent la poza de mai jos o sa vezi dovada clara a prinderii primului OZN. netu' asta e o sursa de informatie extraordinara, mai ales pentru ghicii prea puturosi ca sa deschida fo' carte.

http://www.ruf.rice.edu/~ultimate/missredimages/0203season/0503onenightstand/playing/Charlie%20Blur%202894.JPG
gaga

Mesajde supermouse » Lun Aug 09, 2004 8:00 pm

care lucy? ca daca era romanca o chema Maritza tuata ziua
supermouse
Junior Member

mda-da!

Mesajde deathkat » Lun Aug 09, 2004 11:31 pm

bah,io n-am copiat pozele de pe net.Si putin imi pasa ce credeti voi...Poate se vor gasi ceva arheologi sa aduca la lumina acele'dovezi'pe care toti le vor.Maaaaahhhhhh,omuletzi!voi cititi ???'dealurile' alea sint aliniate corect N-S,in plus sint orientate dupa constelatia Dragonului !!! Si daca nu va plac pozele,cumparati-mi voi alta camera!Eu imi mentin parerea ca dacii hiperboreeni au stat la originea civilizatiei pe Terra.De aici au plecat'radacinile'sa colonizeze pamintul.Dupa voi,desigur ca nu este absolut nici o legatura intre daci,celti,maya, inca,sau cine stie cum s-or mai fi numind civilizatiile alea disparute ;y Cred si gheturile alea antarctice ascund o gramada de chestii,dar in primul rind ar trebui cercetate arhivele secrete ale Vaticanului.Sau poate ca vor gasi astia cu detectoare de metale ,care sapa pe linga davele dace lucruri interesante,nu numai aurul stramosilor .
...da-da-da,un team cool:moussy si danone ~p
deathkat
Junior Member

Mesajde supermouse » Mar Aug 10, 2004 6:52 am

pana acum eu nu vad decat visele tale, shi nici o dovada concreta.Shi un deal de o forma mai ciudata. Ai facut tu masuratori sa vezi cum is aliniate?
supermouse
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Aug 10, 2004 2:30 pm

auzi? tu nu ai fost in stare sa faci o poza macar de aproape de dealul ala da' stii ca e aliniat dupa constelatzia dragonului. ma lashi cu d'astea.
gaga

Mesajde theOffender » Mar Aug 10, 2004 3:13 pm

intrebari:
1: cite piramide sunt pe platoul de la giza?
2: sunt toate aliniate N-S?
3: cite piramide sunt in egypt?
4: sunt toate aliniate N-S?
5: sunt cumva piramide shi in sudan?
6: daca da, sunt toate aliniate N-S?
7: (nici macar n-am curajul) care este CONSTELATZIA DRAGONULUI?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde memetshot » Mar Aug 10, 2004 4:10 pm

si ca sa continui io intrebarea:
cate piramide orientate N-S sunt in romania si nu-i asa ca daca le legam impreuna da unfel de leagan in care se legana lumea lanceput?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Asa-i!

Mesajde deathkat » Joi Aug 12, 2004 6:42 pm

Nu sint bah nici un fel de piramide in Romania;n-au fost nici daci pe aici;cel mult niste pastori in tranzit....Ce stramosi?ce Dracula si alte aiureli?Ce valori?Spatiul asta e doar o biata gaura neagra care abia se ridica (uneori) la nivelul de mahala fanariota.Nici macar '0'nu sintem......sintem 'subzero' :bleah:
Noi nu sintem,nu existam ca natie in acest moment.Greseala unora e ca mai si viseaza ;t ...lolzzzzzzzzzzzzzzzzz;altii sint -si vor ramine in somnul h'al de moarte forever. [-(

Mahhhh!!!Si daca f'un arheolog timpit gaseste pe la noi niste dovezi care ar intoarce istoria cu curu'n sus? :con:
deathkat
Junior Member

Mesajde supermouse » Joi Aug 12, 2004 6:45 pm

arata-mi tu mie o piramida- nu fun deal mai ciudat, shi io zau te cred
supermouse
Junior Member

Mesajde pnic » Vin Aug 13, 2004 9:14 am

[quote="deathkat"]Nu sint bah nici un fel de piramide in Romania]

Asta cam asa e. Da' trebuie sa te obisnuiesti cu ideea.
pnic
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Mar Aug 17, 2004 2:09 pm

Dragii mei,

Desi, din motive intemeiate, n-am mai trecut pe-aici in ultima vreme, ma bucur sa constat ca distractia e inca la cote incandescente aici. N-as vrea sa-l las pe motanu' mortii sa combata singur in disputa, as vrea sa-l sprijin cu cateva argumente clare in favoarea teoriei sale.

Plimbandu-ma recent prin Baragan, am vazut pe marginea drumului cativa bolovani care aveau colturi deviate cu aprox. 14,5 grade (nu sunt sigur, eram in viteza Daciei) fata de orientarea generala a celorlalte pietroaie. Uitandu-ma in sus, am observat, intr-un moment cand un nor a adumbrit putin lumina soarelui, ca aceasta orientare corespundea perfect constelatiei Buhaiului de Balta, aflata nu intamplator in conjunctie cu triunghiul imaginar Gizeh - Popocatepetl - Urartu -Tilishca la fiecare 125 de ani si trei joi.

Concluzia nu poate fi decat una singura si doar orbii nu o pot vedea: daco-celtii sumerieni nu sunt altceva decat fratii, verii si cumetrii incasilor cartaginezi de pe platourile Vaii Nilului ! Ma si mir ca nu va dati seama ! Daca nu v-ati convins, pot sa va trimit si niste poze scanate de mine la 60 dpi dintr-o carte de colorat.
ghionoiul

Uau!

Mesajde deathkat » Mie Aug 18, 2004 1:03 am

Da'de cind are Dacia viteza???Sau e Solentza? :-:

Treaba e ca ai uitat sa mentionezi si civilizatia minoica,aia gasita de Evans in Creta.
Nu vad ce ar fi asa greu de crezut prima civilizatie pe Terra a avut radacinile aici. :o Asta stiu ca n-o credeti(inca)-dar mai e timp.
In rest,dovezile despre existenta unor supercivilizatii intre 26000-10500 i.e.n.sint destule.Problema unde si cum au'disparut',ca la noi au ajuns doar fragmente.Este clar ca au fost supertehnologici.Ori i-au tocat aia din noul val de extraterestrii :o ,ori au ajuns la un nivel evolutiv inalt incit au renuntat la existenta in trup,ca materie.
Daca Savescu si Vartic sint nebuni,atuncea hop si-io,macar sa n-aruncam mitza moarta in curtea vecinilor.maghiari.sau rusi. :T

Da,mahhhhh....si cind te gindesti ca Baraganu'ala era cindva padure :o
deathkat
Junior Member

Mesajde supermouse » Mie Aug 18, 2004 7:18 am

deathkat- tu eshti copilu bastard a lu cristinastanca cu liniutza?
supermouse
Junior Member

Mesajde deathkat » Dum Aug 22, 2004 1:28 am

...EXACT! cum draq de-ai ghicit!...asha mi se spune:'krazy bastard'.fara mishto. :B
Mai bine intreaba-l pe atoateshtiutorul ala de danone(sau dana,cum i-o fi zicind) ce face cu florile alea de mina?le da sau le tzine sa se prafuiasca pe f'un raft?
btw:se zice ca la sfirshitul timpului se va ridica un nou'invatzator',un nou Zalmoxis,care sa ne ridice spre lumina....nu cumva e danone ala?Cu asta cred ca am rezolvat unul din marile mistere ale istoriei.
Danolnyx,son of Daksha.
nu suna rau! ~p
Na!si un cadou pt.tine,poa'gasesti nishte raspunsuri inaintea noastra ;S
deathkat
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Aug 22, 2004 7:56 am

bre etajumortzii, la prima poza ce cornier s-a folosit 30x30 au 50x50 ? sa-mi fac si io bre un abajur la veioza
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde deathkat » Mar Aug 24, 2004 12:27 am

De 30/30.Cristale are danone in colectie.Poate-l pacalim sa faca vreo donatie.
:D :D :D
deathkat
Junior Member

totusi!

Mesajde deathkat » Lun Aug 30, 2004 2:50 am

Sa ne intoarcem la subiect !
Ce-au gasit arheologii aia in tumulii de pe linga Pitesti?Ce dreaq de morminte?Datarea cica ar fi cam 4000 ien. :-?
A fost careva pe faza?
deathkat
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Aug 31, 2004 11:16 am

Nu vad ce ar fi asa greu de crezut prima civilizatie pe Terra a avut radacinile aici.

simplu: nu exista dovezi!
daca exista locatzii evident locuite inca din paleolitic nu inseamna ca noi suntem buricii, la fel de bine cum nu inseamna nici contrariul.

la cat se contrazic arheologii nu o sa stii niciodata adevarul istoric (in cazul in care esti adeptul evolutzionismului). ce te faci? iti tai venele sau te arunci de pe bloc?
gaga

Nu.

Mesajde deathkat » Joi Sep 02, 2004 1:20 am

Ba exista dovezi.Atit doar ca noi n-avem acces la ele.Ti-am spus clar ca Vaticanul are o baza de date cit se poate de completa.Iar noua ni s-au bagat sub nas informatiile cele mai putin interesante.In afara de partea cu apocalipsa,crezi ca pe mine ma intereseaza istoria nemului lui Israel?Eu din cite stiu,Biblia e trunchiata rau,mai exista si Necronomiconul,plus alte carti pe care popii le studiaza la teologie si despre al caror continut n-au voie sa vorbeasca prea mult.
Si cum e totusi cu baza de date'universala'?Cik unii se pot conecta direct la adevarul universal prin meditatie si rugaciune.Ca yoginii sau isihashtii nostri.eh? ;i
Ce evolutionism?Poate involutionism!
Eu sint adeptul ciclului de 13.000 ani.Acum 26.000 ani ,'divinitatea'-sau prima specie de 'extraterestrii' a ales Terra ca spatiu de habitat pentru facilitatile pe care le oferea.Dupa citeva experimente nereusite(om-animal)s-a ajuns la forma actuala de 'om',adica trup,suflet,spirit.Asta e sf.treime,aflata sub semnul triunghiului,al armoniei si cu codul genetic 666.
Cu 10500-12500 BC,o alta'specie'a descoperit ca Pamintul este un spatiu cit se poate de cool si a trecut la distrugerea a tot ce a creat prima .Asta-i tot.Iisus probabil a fost ultimul care a incercat sa indrepte situatia sacrificindu-se pe sine.
Nu-mi tai nici venele,nici nu ma arunc de pe bloc.As prefera cianura,da-i greu de gasit :yD ...e buna si berea.
Asa ca o sa vedem intre 2004-2014 daca toate predictiile alea se adeveresc,daca primii veniti aici isi vor cere drepturile de owneri si showul asta de kko care se prezinta drept lumea contemporana este o solutie viabila sau nu.
:A :yD :A
deathkat
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma