...da,mah!daca mitul ala al Sfinxului e adevarat,atunci acesta va alege pe viitorul Zalmoxis si-i va permite accesul la marea sala subterana de cristal de sub Bucegi(daca e de forma piramidala,e si mai bine

)
Asa ca mergeti sa vizitati Sfinxul,mai stii???In orice caz,zona aia a Bucegilor pare destul de'para',daca aia de la seismologie inregistreaza tot felul de vibratii...
Care zicea ca in jurul Sfinxului sint cutremure,inundatii etc?he-he,amice,pai tocmai asta n-ai inteles:ca sa ajungi sa'cobori de pe Sfinx si sa repopulezi 'zona',mai intii trebuie sa fie ceva superdistructiv,ca sa reduca civilizatia actuala la zero,o radiere totala a speciei(presupus)umane,un nuclear blast ceva,o terra apokaliptika-dupa cum se prezice. :t (ne putem astepta la asa ceva in perioada urmatoare? :cry: )
Ce n-am inteles io:de ce toti astia mari,care au studiat despre Dacia..il leaga pe d-zeul iudeilor de daci,cu atit mai mult cu cit'nemuritorii'au fost acei care au intors crucea -cu sf.Andrei cu tot !!!!Bah,astia ai nostrii au fost un neam al soarelui,al armoniei 6_6_6 si nu cred ca au avut nevoie de o religie de imprumut,a acceptarii suferintei si chestii d'astea.Si poate chiar au descoperit secretul nemuririi,al'teleportarii',daca poate fi numita asa,intr-o alta dimensiune,nu numai in copr eteric ci si fizic !!!(poate ar fi bine sa intrebam pe careva care a fost in moarte clinica despre cum sta treaba

)
...poate aflam si de ce sint asa de putine oseminte...Eu ma asteptam sa fie descoperite inclusiv mumii...sau dacii isi incinerau mortii???Mah,astia sigur au descoperit'poarta'aia stelara si acum circula prin diverse spatii.

poate noi avem o tehnologie primitiva sau nu sintem inca pregatiti sa acceptam ca 'the truth is outhere'...
O alta'ciudatenie'a fost cind am urmarit o emisiune de black metal dedicata trupei NEGURABUNGET-alti fani-aiuriti ai gliei strabune(
http://www.negurabunget.com)...astia in domeniul Dacia-dacii sint super,ai si revista cyber si pe hirtie,va recomand sa vizitati situl;eu sint in contact cu ei de ceva timp;da mah,nu rideti-black metal pur din adincurile padurilor transilvane,primitiv,barbar,brutal,ca primii zei coboriti pe pamint...N'CRUGU BRADULUI,SALA MOLKSA...vedeti ca astia au postate pe sit mai multe informatii despre daci decit orice compendiu de istorie(nu neaparat sa va placa muzica,nu-i pentru urechi fragile..mai bine ascultati 'zona-zero'cu superhitul'pupaza din tei' #-o )
In fine...m-a frapat faptul ca un preot ortodox (!?),om serios si in virsta sustinea sus si tare superioritatea civilizatiei dace...la o emisiune de metal? ~o ...bah,si le zicea omu'al draq de bine....a-ti urmarit-o careva???
Where dark and light don't differ...