Credeti ca muzica Rock va mai fi la moda???

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: Re: argh

Mesajde Bortzianu' » Vin Feb 07, 2003 10:09 am

Initial trimis de eyewitness

anca14 - auzi fatuca mai du-te la ma-ta si mai suge tzatza sau la tac-tu sa-i sugi pula si cand te mai inzdravenesti mai treci pe-aici daca nu da-te cu capu de pereti poate reactivezi neuronu ,asta in cazu ca ezista , daca nu ramane prima solutie...

on topic
bortziene - pacat ca nu intelegi si probabil ca tineretea si un alt cadru social in care ti-ai format cultura muzicala nu-ti permit sa patrunzi esenta a ceea ce a insemnat, inseamna si va insemna pt foarte multi muzica rock. daca fenomenul ciclic tu il agumentezi cu revolutia tehnica in muzica si cu prezentele performante ale instrumentelor si preluarea "clasicilor" in interpretarea acestor instrumente ne pierdem timpu pe-aici...

... e aceeasi senzatie si pentru mine ...las' ca ne-intalnim odat' la taclale...
Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

[]

Mesajde anca14 » Vin Feb 07, 2003 10:16 am

>anca14 - auzi fatuca mai du-te la ma-ta si mai suge tzatza >sau la tac-tu sa-i sugi pula si cand te mai inzdravenesti >mai treci pe-aici daca nu da-te cu capu de pereti poate >reactivezi neuronu ,asta in cazu ca ezista , daca nu ramane >prima solutie...

nu ai inteles ideea, get a life.
anca14

Mesajde Draga » Vin Feb 07, 2003 11:10 am

eyewitness ce n-ai inteles tu e ca eu explicam dintr-un anumit punct de vedere (evolutionist, daca vrei) si anume cel al noilor generatii care apar si care preiau "modele" vechi si le transforma pe gustul lor, dupa valorile lor. Noi astia mai vechi ramanem cu (mai mult sau mai putin) originalele - asta nu inseamna ca nu putem aprecia noutatile din domeniu :)
Cred ca m-am nascut prea tarziu si am fost prinsa de un curent rock mai "nou", asa ca nu cunosc "Wish You Were Here" (decat in varianta RedNex :p ) dar m-ai facut curioasa, asa ca probabil o sa caut originalul sa-l ascult...

PS - Nici dupa Rolling Stones nu ma innnebunesc... nu prea sunt pe gustul meu. :)

Bortzianu cred c-am sa-ti ridic statuie :o imi place ce idei debitezi.
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Vin Feb 07, 2003 11:31 am

Initial trimis de Draga
[B]
[B] Bortzianu
cred c-am sa-ti ridic statuie :o imi place ce idei debitezi. [/B]

Pai ..mi-ajunge o statuie ...
daca vrei tu ..

.nu debitez nimic draga draga... :) (pleonasmathica problema)..
doar scriu ca un autist, tooot ce-mi dicteaza tonele de ganduri/frustrari/onanii intelectuale mostenite genetic de la prealuminatii mei stramosi...

...:)"...si-mi imi place sa ma joc si mie"

..
Bortzianu'
Junior Member

Re: Credeti ca muzica Rock va mai fi la moda???

Mesajde Draga » Vin Feb 07, 2003 1:02 pm

Initial trimis de Mazdrunka
De curand, am vazut ca au aparut mai multe formatii de pop-rock, sau cam asa ceva...
Cerdeti ca vor avea vreun viitor in aceasta lume a manelistilor?

Abia acum am observat ultima propozitie... care "lume a manelistilor", bre? Cu exceptia unui anumit segment de populatie... din ce in ce mai restrans in ultima vreme, ca moda manelelor n-a durat decat o vara, din fericire.
Prefer de o mie de ori sa ma chinui sa adorm cand terasa de langa mine da boxele la maxim pe muzica rock, decat cand raspandeste manele in eter, cum se-ntampla in acea fatidica vara...

Rock rulz... :rulz:

Bortzianu problema aia pleonasmathica (lol) se rezolva daca imi scrii numele cu majuscula... asa cum trebe :o
Draga
Junior Member

Mesajde onk » Vin Feb 07, 2003 1:14 pm

Initial trimis de Draga
[B] ...noilor generatii care apar si care preiau "modele" vechi si le transforma pe gustul lor, dupa valorile lor. Noi astia mai vechi ramanem cu (mai mult sau mai putin) originalele - asta nu inseamna ca nu putem aprecia noutatile din domeniu :)
Cred ca m-am nascut prea tarziu si am fost prinsa de un curent rock mai "nou", asa ca nu cunosc "Wish You Were Here" (decat in varianta RedNex :p ) dar m-ai facut curioasa, asa ca probabil o sa caut originalul sa-l ascult...

1. big problem: nu esti generatie noua, da nici prea veche ca sa cunosti wywh...asa ceva nu se poate. iti garantez

2. big big problem: cum adica o sa cauti originalul? credeam ca o sa cauti melodia

3. citesc threadul asta si de doo zile mi se confirma o teorie, solida de altfel: intr-adevar, pentru unii, muzica rock este o moda care trece la un moment dat....
onk

Mesajde Draga » Vin Feb 07, 2003 1:39 pm

Initial trimis de onk

1. big problem: nu esti generatie noua, da nici prea veche ca sa cunosti wywh...asa ceva nu se poate. iti garantez

LOL, uite ca mai exista si generatii de mijloc pe lumea asta... suprise-surprise! :p

Cand m-am trezit eu din fericirea copilariei :) am dat peste rock-ul de factura oarecum mai noua si mi-a placut, asa ca nu m-am mai obosit sa sap in istoria acestui gen muzical => lacune (daca te grabesti sa ma critici pe tema asta, afla ca nimeni nu-i perfect ;) ). Oricum unii dintre monstrii sacri ai rock-ului nu prea sunt pe gustul meu, dupa cum am constatat mai tarziu, cand am dat in sfarsit de ei...

2. big big problem: cum adica o sa cauti originalul? credeam ca o sa cauti melodia

LOL, aici m-ai prins... :o exprimare gresita.... :) da' de unde stii tu ca n-am bani gramada si poate ca imi permit sa caut, gasesc si cumpar chiar si originalul... :p

3. citesc threadul asta si de doo zile mi se confirma o teorie, solida de altfel: intr-adevar, pentru unii, muzica rock este o moda care trece la un moment dat....

Newsflash, dear: ORICE este pentru unii o moda care trece si pentru altii ceva sacru, inimitabil, inalterabil, etc.
Ca nu degeaba suntem diferiti unii de ceilalti :)

And it would be rather boring if we were, actually. :)
Draga
Junior Member

Mesajde onk » Vin Feb 07, 2003 1:49 pm

Initial trimis de Draga

1. LOL, uite ca mai exista si generatii de mijloc pe lumea asta... suprise-surprise! :p

2. Cand m-am trezit eu din fericirea copilariei :) am dat peste rock-ul de factura oarecum mai noua si mi-a placut, asa ca nu m-am mai obosit sa sap in istoria acestui gen muzical => lacune (daca te grabesti sa ma critici pe tema asta, afla ca nimeni nu-i perfect ;) ). Oricum unii dintre monstrii sacri ai rock-ului nu prea sunt pe gustul meu, dupa cum am constatat mai tarziu, cand am dat in sfarsit de ei...

3. LOL, aici m-ai prins... :o exprimare gresita.... :) da' de unde stii tu ca n-am bani gramada si poate ca imi permit sa caut, gasesc si cumpar chiar si originalul... :p

4. Newsflash, dear: ORICE este pentru unii o moda care trece si pentru altii ceva sacru, inimitabil, inalterabil, etc.
Ca nu degeaba suntem diferiti unii de ceilalti :)

And it would be rather boring if we were, actually. :)

1. "a te aseza intru adevaratul mijloc poate insemna mediocritate"
2. care-s monstrii aia? de curiozitate
3. n-ai. si restul e bla-bla-bla....
4. ezaptly my point: bla-bla, te pierzi in generalitatzi, ai grija
onk

Mesajde eyewitness » Vin Feb 07, 2003 2:37 pm

Initial trimis de onk

muzica rock este o moda care trece la un moment dat....

da . da n-ai prins shpilu . reapare voioasa si "moderna" dupa aprox 50 de ani ca-i ciclica precum crizele de supraproductie...
eyewitness

Mesajde Bortzianu' » Vin Feb 07, 2003 2:39 pm

Initial trimis de onk

1. "a te aseza intru adevaratul mijloc poate insemna mediocritate"
2. care-s monstrii aia? de curiozitate

1.1.. .. Meserie te halesc! ..Pai daca te nasti intr-o generatie de mijloc?????????? Sau nu crezi ca exista astfel de generatii??? ... Esti inconstient in uterom si ..normal, ad uterom....:( ..fara vina.

.1.2. .. Lasa prostiile cu mediocritatea/semidoctia/geniul / titanul , bine/rau, rece/cald ... mama-mamelor si parcarea parcarilor...

... Omu' (fata) iti explica cum vede ea problema. Nici ea, nici eu ..si cred ca nici altii nu avem nevoie de idei bagate apocadiptic, sau cu pumnul in gura, fortat... ca suntem satui (uita ca si ragai de cat de balonat sunt...)

... Sunt rocker, cant rock si sper sa mor pe scena... Dar am bunul simt de a nu crapa capul cuiva , sa-i torn ideile mele despre CE CRED EU, ...asa, doar in scopul devenirii INTRU fiinta ..(ca-l folosisi pe Noica)...

...Prin ce te crezi superior unui aurolac? .. sau unui ascultator de alt TIP de sunete??? ..:) ..ce crezi ca iti da dreptul asta la aere? ..Nenea : singurul motiv pentru care ar trebui sa te bucuri este acela ca tu ti-ai gasit un LOC stabil... (hai ca intelegi tu) ..in rest ..toate conceptele sunt relative.

2. Fiecare are visurile si implicit monstrii lui ...

..Sunt balanta si ... a' naibii ca tot trageti de mine...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde onk » Vin Feb 07, 2003 2:45 pm

Initial trimis de Bortzianu'

1.1.. .. Meserie te halesc! ..Pai daca te nasti intr-o generatie de mijloc?????????? Sau nu crezi ca exista astfel de generatii??? ... Esti inconstient in uterom si ..normal, ad uterom....:( ..fara vina.

.1.2. .. Lasa prostiile cu mediocritatea/semidoctia/geniul / titanul , bine/rau, rece/cald ... mama-mamelor si parcarea parcarilor...

... Omu' (fata) iti explica cum vede ea problema. Nici ea, nici eu ..si cred ca nici altii nu avem nevoie de idei bagate apocadiptic, sau cu pumnul in gura, fortat... ca suntem satui (uita ca si ragai de cat de balonat sunt...)

1.3 ... Sunt rocker, cant rock si sper sa mor pe scena... Dar am bunul simt de a nu crapa capul cuiva , sa-i torn ideile mele despre CE CRED EU, ...asa, doar in scopul devenirii INTRU fiinta ..(ca-l folosisi pe Noica)...

1.4...Prin ce te crezi superior unui aurolac? .. sau unui ascultator de alt TIP de sunete??? ..:) ..ce crezi ca iti da dreptul asta la aere? ..Nenea : singurul motiv pentru care ar trebui sa te bucuri este acela ca tu ti-ai gasit un LOC stabil... (hai ca intelegi tu) ..in rest ..toate conceptele sunt relative.

2. Fiecare are visurile si implicit monstrii lui ...

..Sunt balanta si ... a' naibii ca tot trageti de mine...

1.1 kkt! te bagi aiurea in seama, n-ai inteles nimic si aberezi.
.1.2 tu, de exemplu, abar n-ai ce ai scris acolo....daca esti balonat, fa-ti un tusheu, poate scapi....
1.3, da nu torni ideile tale nimanui, esti mediocru si lipsit de originalitate, de aceea vei prelua toata viata idei de la altii fara sa gandesti
1.4 sa spunem ca prin ceva ce tu nu intelegi....
2. fraiere, era vorba de monstrii sacri ai muzicii rock pe care Draga spune ca nu-i suporta, era DOAR O CURIOZITATE, macar un nume
onk

Mesajde eyewitness » Vin Feb 07, 2003 2:57 pm

Initial trimis de onk

fraiere, era vorba de monstrii sacri ai muzicii rock pe care Draga spune ca nu-i suporta

pai nu-i suporta ca n-a auzit de ei stii cum ie ce nu cunosti nu-ti place. stimabila vorbeste de rock si n-a auzit de 'wish u were here" sau pink floyd ...ori are tupeu si nesimtire ... ori e de compatimit
eyewitness

Mesajde stefan » Vin Feb 07, 2003 3:00 pm

Initial trimis de Draga
asa ca nu cunosc "Wish You Were Here" (decat in varianta RedNex :p ) dar m-ai facut curioasa, asa ca probabil o sa caut originalul sa-l ascult...

Bai Draga, n-au nimic in comun melodiile, esti varza, aia a lu Rednex este preluare (hm, mai degraba copie aproape identica, in limita posibilitatilor lor) a unei melodii cantate de "Blackmore's Night". Floyd nu cantau dulcegarii d-astea.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde onk » Vin Feb 07, 2003 3:00 pm

nu, e generatia medie....
onk

Mesajde Bortzianu' » Vin Feb 07, 2003 3:07 pm

Initial trimis de onk
nu, e generatia medie....

Onk....:)

dormi in pace....
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde onk » Vin Feb 07, 2003 3:44 pm

presupun ca asta e incitare la scandal jegos, probabil singura ta argumentatzie originala, injuraturile si jignirile, deci cu tine am incheiat discutzia, o discutie pe care de altfel nici nu o incepusem, intrucat tu te bagasei in seama in mod automat.....hmmm automatic people... that's the original one.... :)
onk

Mesajde Bortzianu' » Vin Feb 07, 2003 3:58 pm

Initial trimis de onk
presupun ca asta e incitare la scandal jegos, probabil singura ta argumentatzie originala, injuraturile si jignirile, deci cu tine am incheiat discutzia, o discutie pe care de altfel nici nu o incepusem, intrucat tu te bagasei in seama in mod automat.....hmmm automatic people... that's the original one.... :)

..
Trebuia sa-ti scri tie atunci mesaje..daca voiai sa nu ti se discute opiniile aberante .. :)
..Iar in privinta limbajului folosit de pati...:) ...am fost dulce cu tine..
..Iar despre argumente ..astept inca unul de la tine ... :) ..cand iti piere pofta de scandal..:)

Totalitarismul ideatic s-a scufundat in propiul cacat acum vreo 13 ani... asa ca revino-ti.

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde onk » Vin Feb 07, 2003 4:07 pm

mai dushmanul gramaticii si al limbii romane in general,
arata-mi unde am aberat.
arata-mi unde nu te-ai bagat in seama
arata-mi unde ai avut o idee coerenta si originala

dar te rog, aici pe fanclub
onk

Mesajde Bortzianu' » Vin Feb 07, 2003 4:32 pm

Initial trimis de onk
mai dushmanul gramaticii si al limbii romane in general,
arata-mi unde am aberat.
arata-mi unde [b]nu
te-ai bagat in seama
arata-mi unde ai avut o idee coerenta si originala

dar te rog, aici pe fanclub [/B]

Sunt doar dusmanul celor nascuti jigniti...
.
M-am bagat in seama peste tot ptr. ca e FORUM frate!!!! Ti-am spus: scrie-ti tie e-mailuri, trimite-le fara subiect, bucura-te de de ele... si da-ti sah mat singur ...ca vad ca-ti place..

..Si : coerent am fost peste tot (ca exprimare/argumentare a ideilor)
..Original? ..Pai sunt prea constient de nimicnicia mea ...ca sa pot pretinde o idee originala ... Stiu ca tu poti..:)

..Asa esti tu, mai tare....iti place ?

DRT (din respect pentru thread) (-uite ca sunt original!!! de la discutiile cu tine mi se trage .... moartea cerebrala) : Phoenix .

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde onk » Vin Feb 07, 2003 4:34 pm

presupun ca vrei sa spuica phoenix revine din cand in cand la moda, cam la 50 de ani o data, nu?

I rest my case.....
onk

Mesajde aphextwinz » Vin Feb 07, 2003 4:39 pm

onk, ochi, orice muzica produsa in studio este produsa in virtutea unui curent (moda, zicetzi-i cum vretzi). ochila, mai ales la tine, omul care crede ca toata arta din jurul nost' e dirijata de mercantilitate, nu ma ashteptam la o asemenea atitudine. ca sa revenim printr-o paralela cvasiaberanta la o mai veche discutzie: cine crezi ca-s mai mercantili? rockerii shapt'zecishti sau cubishtii (de care ai afirmat ca sunt) ?
nu neg starea de spirit shi etc-ul, dar astea-s existente in orice subcultura.
vretzi sa incepem o discutzie despre ce a influentzat shi ce a determinat formarea muzicii rock (nu ash fi foarte in tema, dar poate reushim sa conturam ceva) ?

nu comentez atitudinea celor care v-au provocat, dar nu trebuie sa va importrivitzi doar de dragul sportului

totushi Bortzianu a zis a pomenit de un lucru foarte interesant pe care l-atzi trecut ushor cu vederea: "linisthea", deshi studiile de care prezic o ciclicitate de 50 de ani imi provoaca mari dubii , btw Bortziene, daca eshti pe faza, fii bun shi detaliaza cine, ce shi cum este responsabil de aceste studii shi cum au fost ele facute, adica io ma indoiesc din 50 in 50 de ani se tot repeta moda, sau alternativ, demonstreaza-mi aceasta afirmatzie privind arta (pictura/muzica/literatura, la alegere) premergatoare sec XIX, sa zicem :)
aphextwinz
Junior Member

Mesajde angus » Vin Feb 07, 2003 4:50 pm

Initial trimis de Bortzianu'

...Prin ce te crezi superior unui aurolac? .. sau unui ascultator de alt TIP de sunete??? ...ce crezi ca iti da dreptul asta la aere? ..Nenea : singurul motiv pentru care ar trebui sa te bucuri este acela ca tu ti-ai gasit un LOC stabil... ..in rest ..toate conceptele sunt relative.

hai sa torn un pic de gaz pe foc: subscriu la pasajul de mai sus! asta, in general vorbind, desigur, shi excluzand persoanele aici de fatza.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Draga » Vin Feb 07, 2003 4:57 pm

1. onk , cenzorika mea draga :) Bortzianu nu s-a bagat in seama ci a facut ceea ce orice forumist are dreptul sa faca: sa-si exprime propria opinie in legatura cu orice subiect/post de pe forum... cat despre greseli gramaticale / de ortografie, las' ca nici tu nu esti mai breaza... mai rar, e-adevarat, dar totusi exista si la tine :)

2. Stefanp eu stiam ca piesa asta era preluata de Rednex de la altcineva dar nu stiam de la cine - din "fericire", raspunsul mi s-a oferit pe formul asta, si eu am luat-o de buna, ca omu' parea a fi fan serios... uita-te ce scrie eyewitness la pagina 5. Ce sa fac, daca ma iau dupa altii si nu verific... greseala mea :p

3. onk , stiu ca s-ar putea sa fie un soc pentru matalutza, dar si tu apartii unei generatii de mijloc... intre cea dinaintea ta si cea de dupa...

4. eyewitness nu te lua orbeste dupa onk ... n-am zis ca nu-i suport ci ca nu-mi plac... (este o mare diferenta; daca nu ma crezi, consulta DEX-ul ala la care ma trimiteai mai devreme). Nu le-am ascultat operele complete ci doar melodiile mai cunoscute si mai mediatizate si am ajuns la concluzia ca nu ma innebunesc dupa stilul lor. Dar asta nu inseamna ca nu le neg valoarea sau meritele. Nu va apucati sa faceti presupuneri aiurea...

5. Cat despre monstrii sacri ai rock-ului... hmmm :) problema poate fi controversata pentru ca depinde de gusturile fiecaruia. Eu zic ca The Rolling Stones si Pink Floyd ar fi exemple foarte bune. Voi pe cine propuneti?

6. La faza cu banii pe care nu-i am ca sa-mi cumpar originalul - bineinteles ca era bla-bla! :D geeez! oameni buni, chiar nu mai aveti simtul umorului?! pfff...

Fratzilor, imi pare rau sa va comunic ca, dupa cum va manifestati aici pe forum, intr-o discutie ce s-ar dori civilizata, dovediti ca nu ati ajuns inca la varsta (mentala, nu biologica, pentru cei care nu stiu) a intelepciunii. Am prieteni rockeri suparati care nu cred ca ar fi reactionat atat de virulent la niste remarci absolut nevinovate - ca doar nu v-am injurat idolii si nu am zis nimic negativ despre rock in general, si in definitiv si la urma-urmei, este vorba de parerea mea proprie, iar voi n-aveti nici un cuvant de spus in directia asta, puteti incerca doar sa-mi argumentati o opinie contrara, dar pana acum majoritatea posturilor voastre au fost atacuri, nu argumente. Parerea mea este ca voi vreti neparat sa faceti valuri.

Intai invatati sa respectati opiniile celorlalti, si apoi veniti sa purtati o discutie adevarata despre rock. Nu ma supara criticile si recunosc ca nu sunt cine stie ce mare specialista in domeniul asta, ba chiar imi face placere sa invat de la altii mai priceputi decat mine, dar refuz sa discut cu oamenii care nu stiu decat sa strige, sa atace si sa-i fortzeze pe altii sa le accepte parerile no matter what.

And get a sense of humour, people, ce dracu'... :p
Draga
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Vin Feb 07, 2003 4:58 pm

Initial trimis de aphextwinz
, daca eshti pe faza, fii bun shi detaliaza cine, ce shi cum este responsabil de aceste studii shi cum au fost ele facute, adica io ma indoiesc din 50 in 50 de ani se tot repeta moda, sau alternativ, demonstreaza-mi aceasta afirmatzie privind arta (pictura/muzica/literatura, la alegere) premergatoare sec XIX, sa zicem :)

Phoenix ..de al pasare, normal... trage-mi-as una .....

Dupa cum spunea un ilustru contemporan .. (onk ..daca nu se prinde) de pe google am luat informatiile astea ..ca nu mai exista carti de mult...

...Iti voi cauta cativa autori daca INTR-ADEVAR te intereseaza (dar cred ca de Toefler ai dat si tu, obligat...:( ) ... Nu fa glume ..pentru ca timpul costa... cel putin la mine. (stiu ca onk-ul vrea.... si el ..:)))

..Bafta si un week-end placut!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Draga » Vin Feb 07, 2003 5:04 pm

Si inca ceva: stilurile muzicale de genul "dance", "latino", "manele", etc. mi se par trecatoare... rock-ul in schimb e (in lipsa unui cuvant mai bun, ca n-am inspiratie la ora asta) vesnic. Indiferent ce transformari mai sufera pe parcurs, pornind de la formula originala.

Offtopic: Si cand te gandesti ca de fapt ne situam de aceeasi parte a baricadei, fratzilor... lol... ne omoram intre noi in loc sa ne unim impotriva dusmanilor... nu stiu care-or fi aia, da io ii propun manelisiti... :o
Draga
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Vin Feb 07, 2003 5:05 pm

toffler e futurolog, saracu'. peste 30 de ani o sa ma interesez shi io ce mai zice :D

multzam fain shi tzie ashijderea

edit: un typo la care nu reactzionase nime' :cool:
aphextwinz
Junior Member

Mesajde Draga » Vin Feb 07, 2003 5:07 pm

Initial trimis de Draga
Dar asta nu inseamna ca nu le neg valoarea sau meritele. Nu va apucati sa faceti presupuneri aiurea...

Oops, LOL.... big mistake, din viteza tastarii. Scuze, am vrut sa zic: Asta nu inseamna ca le neg valoarea sau meritele
Ho, nu dati cu pietre in mine pentru o greseala de tipar!! :p
Draga
Junior Member

Mesajde stefan » Vin Feb 07, 2003 5:27 pm

Corectura: un mic search pe allmusic mi-a relevat lucruri socante: si Blackmore's Night si Rednex au luat melodia din alta parte (cine dracu's Teijo/Ceijo?), BN o au pe un album din 98, la 3 ani dupa Rednex. LOL. Sorry de apostrofare, greseala mea.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Feb 07, 2003 5:31 pm

carturare u miss the point :D
doo chestii mi-au atras atentia : ciclicitatea rockului si legat de asta moda rock. nu am abordat sub nici o forma de ce ,cum sau pt ce o faceau aia prin 70. deci refuz sa accept ca o muzica care s-a infiripat in anii 60 si exista si astazi fara a avea sincope in "viata" ei poate fi la moda sau nu prin caracterul ciclic atribuit de unii de pe-aici. asta era ideea...nu vad nuantele mercantile pe care NU le-am atribuit in posturile anterioare....:D
eyewitness

Mesajde aphextwinz » Vin Feb 07, 2003 5:52 pm

ochiosule, moda e data shi de ban, nu? un "deshtept" arunca o piatra shi altzii shi mai deshteptzi, hop dupa el (asta era ideea shi la cubishti, nu?). cand unii au destupat o sticla prin 60-70 au starnit intreg valu', care a durat cat a durat, dupa care au inceput shi alte destupari prin 80 shi s-au imprashtiat fiecare dupa jetu' propulsator pe care l-a prins sub popou -> au aparut alte curente/mode. intre aste' curente mai e shi o perioada de tranzitzie in care ni'ca nou sub soare, shi toata lumea se balaceshte. nu exista trupa care sa aiba o activitate SUSTZINUTA 30 de ani, totzi au avut perioade in care au frecat-o aiurea. nu exista fara sincope, numeri pe deshte pe bravii rockeri din 70 care se mai tzin pe picioare la ora actuala (2000), iar unii dintre cei care shi-au mai revenit, au avut black-out-urile lor. uite acu' ma hlizesc la Blackmooreu' lu' fane, care cica s-ar putea sa ii fi "cover-at" pe Rednex LMAO :D
aphextwinz
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma