Daca va dau o radiera, pe cine ati sterge din muzica romaneasca?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

re

Mesajde dany_70 » Dum Ian 25, 2004 7:41 pm

Am inteles intrebarea,le sterg doar eu......
Dar nu uita,lumea mai greseste si fara sa vrea......
"Sa iubesti e bine,dar sa stii pe cine..."
dany_70
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Ian 25, 2004 9:14 pm

asa ie. care ieste!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde roksy » Lun Ian 26, 2004 7:10 pm

pai sa vedem pe cine am putea sa stergem. Sunt foarte multe formatii (artisti) care ar putea sa dispara de pe piata nu o sa stau acum sa le enumar pe toate ca m-ar apuca anu' nou dar va dau cateva nume de exemplu parazitii, gia sexy, ada milea , elegance si multi, multi alti
roksy
Junior Member

de ce toata lumea este impotriva muzicii facuta in Romania?

Mesajde alintata013 » Mie Ian 28, 2004 9:25 pm

Nici eu nu prea sunt pasionata de muzica produsa in Romania ....dar ganditi-va cum ar fi daca nimeni nu ar mai compune muzica ....si toata lumea ar fi dominata de tristete....Fiecare are dreptul sa faca ce vrea..si pt ca unii au bani sa isi scoata melodii pe piata muzicala asta nu insemna ca ar trebui sa fim invidiosi. Norocul lor ...si sa scoata si mai multi bani ...daca pot.Cei din strainatate au tot ce vor si isi permit sa aiba ,,fitze"(ma refer la vedete) , dar romanii de ce nu au voie? lasati si alte persoane sa se bucure de celebritate.
alintata013

Mesajde Catzelusha » Sâm Ian 31, 2004 11:07 am

eu ash sterge-o pe andra,animal pix,reflex,oxygen,cain...chiar cain mai traieste?daca nu,locul lui va fi ocupat de sexxy.o alta trupa de kkt.
Catzelusha

Mesajde AnnieLennox » Lun Feb 02, 2004 11:28 pm

De Pasti, concert extraordinar Tiziano Fero la Timisoara; in deschidere canta ~cine altii~ decat Kumm!!!!
Fiti pe faza si NU RATATI!!!!!!!!!!!
I just want everything! Do I ask too much?!
AnnieLennox
Junior Member

Mesajde rocketman » Dum Feb 15, 2004 4:51 pm

eu i-as sterge pe praf in ochi, dar cred ca or sa se stearga singuri!
Pogo,pogo,pogo,bounce...
rocketman
Junior Member

Mesajde DarkMoon » Dum Feb 15, 2004 6:20 pm

da d c?...mi se pare ca sunt destul de buni...chiar dak ii imita pe cei de la lp:D
But I'm a Super girl and supegril don' cry...
But I'm a SuperGirl and supergirls just fly...
I'm a Supergirl...a supergirl!!!
DarkMoon
Junior Member

o parere......

Mesajde dany_70 » Dum Feb 15, 2004 8:26 pm

....Fiecare are dreptul sa faca ce vrea..si pt ca unii au bani sa isi scoata melodii pe piata muzicala asta nu insemna ca ar trebui sa fim invidiosi.

Eu nu cred ca aici e vb de invidie........dar stii sunt multe trupe la noi in tara doar asa......sa faca si ei ceva.......
Nu e vb de fite........muzica e o arta trebuie simtita trup si suflet.....si asta stiu sa o demonstreze prea putini artisti de la noi.....
Nu sunt invidioasa mi-am spus doar parerea,fara sa vreau sa supar pe cineva......
"Sa iubesti e bine,dar sa stii pe cine..."
dany_70
Junior Member

Tine-ti cuvintele pt tine!!!

Mesajde star_sad9 » Dum Feb 15, 2004 10:34 pm

Unregistered scrie:daca aveti probleme cu manelele tineti`va parerea pt voi...prefer sa fiu manelist decat un rocker de care se fereste toata lumea

Draga neinregistratule, daca ai probleme cu rockerii, tine-ti si tu parerile pentru tine!...Fiecare cu convingerile si placerile sale...Daca eu prefer sa ascult ceva de calitate, e problema mea. Iar daca tu preferi sa te intoxici, e problema ta. Nu sunt de acord cu asta, in sensul ca eu nu as face-o, dar traim intr-o tara libera si fiecare are dreptul sa-i placa ce vrea. Iar despre afirmatia ta ca de rockeri se fereste toata lumea nu pot sa spun decat ca poate se feresc cei cativa care traiesc cu tine, in lumea ta. Habar n-ai ce inseamna conceptul de rocker si cu ce se mananca, tu ii crezi pe toti satanisti sau mai stiu eu ce...De fapt, cred ca nu am cu cine sa ma inteleg, ca la cultura pe care o aveti voi, manelistii, as putea baga mana in foc ca nici macar nu intelegi ce vreau sa spun...
hell is life and life is hell
star_sad9
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Feb 16, 2004 12:43 am

Catzelusha scrie:eu ash sterge-o pe andra.

poate vrei sa argumentezi... nu inteleg de ce vrei sa 'stergi' o fata care se straduie de atat timp si care are voce intr-adevar?! sunt mult mai multe antitalente care fac si o muzica mai proasta ca si calitate decat cea a andrei...la noi in tara, putine sunt talentele care ies in fatza! dar pe cele pe care le avem, trebuie sa le pretzuim si sa le sustinem, intr-un fel sau altul.

auzi ma? concert tiziano ferro si in deschidere kumm... da alta combinatie n-au gasit? in curand vom auzi de duete in din categoria: U2 cu britnei shpritz , cine stie! ;n
- Toţi in păr!
gabuba

Deshide ochii

Mesajde Nu conteaza » Mie Feb 25, 2004 11:37 am

Voltaj ? O-Zone ? Manelisti ?
Cu ce e mai comercial sai mai lipsit de consistenta Voltaj fata de Antract sau Taxi ? Daca ar fi dupa tine probabil ca ar trebui sa dispara toti tiganii de pe fata pamintului. Probabil ca daca ar fi dupa unguri nationalisti ar trebui sa dispara toti romanii de pe fata pamintului. Opinia ta imi confirma faptul ca oamenii nu se nasc egali si ca pe unii ii duce capu mai mult ca pe altii. Nu condamn totusi mintile ingradite ci mai curind le incurajez sa deschida ochii sa iasa din mocirla cerebrala din care ies toate gindurile astea patate.
Nu conteaza

Mesajde piskeshu » Mie Feb 25, 2004 11:49 am

Taxi + Proconsul. In momentu asta trupele astea doua.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde basstard » Mie Feb 25, 2004 12:18 pm

Ba piskesule, io zic sa nu te grabesti la catalogari din astea. Taxi si Proconsul sunt trupe foarte bune, care s-au adaptat la "ce se cere" pentru ca ei din asta traiesc, dar tot trupe bune raman. Daca spui ca o trupa merita stearsa cu radiera trebuie sa ai niste argumente obiective, nu gusturile tale, ca pana una alta industria muzicala romaneasca nu produce pt tine personal.
Ai ascultat albumele Taxi? Nici eu nu ma dau in vand dupa piesele promovate, dar pune tati mana pe un album si asculta pesele. Un exemplu e "cortina de fier" - o piesa instrumentala de mare clasa, si mai sunt si altele, piese grele, instumentatia merge catre metal chiar. Si ideile sunt super misto, deci ai dat-o in bara urat cu Taxi.
Despre Proconsuli la fel, ca profesionisti sunt super beton, acu daca din motive comerciale stilu' e soft-pop-pixu meu stie ce asta e altceva, meri si tu la un concert de-al lor in vrun club, care sa se lase cu jam session la sfarsit si crede-ma ca iti vei schimba parerea.
Daca tu sustii ca astea 2 trupe sunt varza incep sa imi schimb parerea(initial buna) despre tine.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Feb 25, 2004 12:25 pm

bassule, am o singura remarca de facut vis a vis de proconsul: vocalul ii scoate din joc, e departe de a fi un frontman pentru o trupa comerciala (ca si cei de la bere gratis)

stiu persoane care schimba postul de radio la trupele astea, numai pt ca vizualizeaza imaginea respectivului cantand de amor sau de femei in general.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde piskeshu » Mie Feb 25, 2004 12:46 pm

Cu ce argumente sa vin? Nu-s un profesionist, nu cant la nici un instrument, nu cunosc calitatile de care povestesti tu ( jam sessions).
Io-s un acultator obisnuit de muzica. Daca nu-mi place , nu-mi place si gata. Mie mi-e scarba si de ala de la taxi, cu ochelarii aia a lui cu jucarii. Zicea Gheorghe despre el ceva de genu: "Asta nu canta, asta face glumitze!". Perfect de acord. Omu asta ma scoate din pepeni.
Dupa rationamentul tau ar trebui sa ascult Monica Anghel pt. ca are voce buna?
Pot fi ei mari oameni, mari instrumentishti cand canta cu prietenii lor, dar productiile lor is da tata poola sh-un metru.
In final, mai adaug ceva: faptu ca poate is talentatzi nu scuza productiile lor de cacat maro.
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Mie Feb 25, 2004 1:14 pm

ar trebui sa ascult Monica Anghel pt. ca are voce buna?

got the point (si e valabil nu numai in muzica romaneasca), degeaba are voce sau e superinstrumentist daca nu are compozitie. prefer sa ascult un simplu gorillaz care are compozitie fuarte buna dar in acelas timp fuarte simpla decat o maria din carei, super voce, lalaiala maxima.

idem si pt trupele romanesti poa sa fie supersculei proconsul daca voices of silens are compozitie mai buna (nu discutam aici originalitate sau preluari, aia zisi de tine, basule, fura la greu)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde basstard » Mie Feb 25, 2004 10:59 pm

piskeshu scrie: Dupa rationamentul tau ar trebui sa ascult Monica Anghel pt. ca are voce buna?

Piskesule, danone, ati inteles gresit. Asculti ce iti place (nici mie nu imi place ce canta Proconsulii). Subiectul nu e daca merita sau nu ascultati, ci daca merita sau nu stersi de pe firmamentul muzicii. Eu ziceam ca nu merita stersi pt ca sunt buni (nici Monica Anghel nu merita stearsa...asta nu inseamna ca nu o sa arunc cu ceva dupa ala care ma pune sa o ascult) Got the point?
human being/being human
basstard
Junior Member

hehe

Mesajde reggae » Mie Feb 25, 2004 11:04 pm

Andreea Balan, Andreea Antonescu, Taxi, El negro, Adrian Copilu Minune, Costi Ionita.
reggae

Mesajde nocturna » Joi Feb 26, 2004 9:04 am

a'ma bassule, fie vorba intre noi, dan teodorescu n-are voce, o fi el muzician, o fi bun la chitari (o fi?) da' n-are voce. pai shi io am mai multa voce decat el, care io am fost vocea a doua la cor in generala. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde baixinho© » Joi Feb 26, 2004 9:31 am

tanti sefa sa am scuzi, da asa nu se mai puate. te spun lu melania. gata, spuse.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Joi Feb 26, 2004 9:45 am

da' ce, crez ca ea nu shtie ca n-are voce?
mah, melania chiar imi ie sinpatica, mai ales cand prezenta emisiunea aia cu rebusu vietzii. :D

nocturna

Mesajde katitza_elena » Joi Feb 26, 2004 9:48 am

Eu una as sterge o trupa: Spicy!Versuri proaste,muzik...ce sa mai zic!
It is not the fall that kills u, it's just the sudden stop at the end.
katitza_elena
Junior Member

Mesajde basstard » Joi Feb 26, 2004 10:23 am

nocturna scrie:a'ma bassule, fie vorba intre noi, dan teodorescu n-are voce

Cum dracu sa n-aiba ma voce? Daca n-avea voce ar fi facut backing vocals vocea 0 (adiCA CAnta prin semne sa se bucure si surdomutzii de hiturile Taxi).
Are voce, si e naspa vocea lui, uneori e naspa-simpatica, uneori e naspa-enervanta.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Feb 26, 2004 10:31 am

iara uneori e jenibila. *p

nocturna

Mesajde piskeshu » Joi Feb 26, 2004 10:54 am

Bassule, io raman la parerea mea. Din ce-am ascultat io, rezulta ca linistit ii putem sterge. Asa potzi zice ca si Dornea ii dashtept, dar pa fanclub face caterinca.
piskeshu
banned

Mesajde gabuba » Vin Feb 27, 2004 11:41 am

piskeshule, esti un jeniu ma! daca dormea e vreun romanas , sau poate chiar o clona , si ne-a luat la shto in tot acest timp si crapa de ras in fatza compiutarului? :D

in fine. dan teodorescu n-are voce? canta nazal si asta ma streseaza pe anumite piese, dar daca tot zicea basu' ca a ascultat albumele ma mira ca anumite piese nu l-au uns la inimioara. :D
proconsul...tot ce imi place la proconsul e vocea solistulu

later: da, si-s de acord cu eaurta, voce buna lalaiala din plin. :B ;M :-; :hi: [-o ;s :lol:
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde basstard » Vin Feb 27, 2004 5:02 pm

piskeshu scrie:Bassule, io raman la parerea mea. Din ce-am ascultat io, rezulta ca linistit ii putem sterge. Asa potzi zice ca si Dornea ii dashtept, dar pa fanclub face caterinca.

Ai ba termina. Ramanem fiecare cu parerea nuastra, da chiar cu dormica sa ii compari. Dormica nu a demonstrat pana acu minic pozitiv, pe cand Florin Barbu de ex a fost votat cel mai bun basist din Romania deci a demonstrat ca poate mai mult.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Feb 27, 2004 8:51 pm

eo zic sa nu stergem din muzica marile talente cu compozitii de kko, caci se poate remedia.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde mari_bruneta » Vin Feb 27, 2004 11:11 pm

Unregistered scrie:iubito sau iubitule!!!!!!!!! daca ei se incurca la versuri sau la "vreo nota" inseamna ca nu sunt muzicieni adevarati si nu au ce cauta pe scena !!!!!!!!! AFARA CU EI!!!!!!!! daca te refereai cumva la andreea b , sa stii ca numai o proasta ar putea uita versuri de genu "si te joci cu mine" si asa mai departe....
ia mai invata si tu ce-i muzica si mai viziteaza un lic de muzica ... sa vezi care-i treaba!!!!!! ok??????
cat despre pe cine as sterge eu ... n primul rand pe toate fufele astea de genu: candy ,blondy, andrelele ,si stiti voi continuarea ...manele ,prostii din astea!!!!!!!
cei mai tari din muzica romaneasca sunt : SISTEM , vita de vie, dj raoul si alina (ii dragutza piesa) si asa mai departe!!!!!!!!!!
cine-i de acord cu mine sa-mi raspunda!!!!!

:wazzup: Sunt de acord cu tine dar doar intr-o singura privinta : jos vu playback-ul . in ceea ce priveste muzica pe care o asculti :silly: Hai, serios versurile sunt teribile .Ma intreb de unde le scot.Singura muzica adevarata este rap-ul, parerea mea ! ;n
mari_bruneta
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma