de belenenses » Mar Feb 25, 2003 11:18 am
Domnu' Copiutzu, nu ma lua cu faze de-astea de 2 lei, bineinteles ca n-am sunat vreodata pe *222 de pe RomTelecom. Ideea era ca TVR prin vocea lui Leonard Miron a anuntat in fiecare duminica ca se poate vota de pe ORANGE si CONNEX. Si de fapt NU SE POATE ! Nu ca am incercat eu, ci ca TVR i-a indus in eroare pe telespectatori , si chiar si pe cantaretii din studio (!!!) sa voteze de pe mobile, acest lucru nefiind posibil. Concluzia : o noua gafa, care daca se va perpetua la finala va naste un nou scandal de proportii.
Draga MOF, eu nu spun ca Paula si Alexandra n-au fost sus, partea proasta e ca Valahia si Costi chiar mai sus la categoria public, mancand 1-2 punctulete importante fata de cele care ar fi fost mai indreptatite sa le ia. De exemplu, in prima semifinala, Paula ia locul 2 la public si locul 3 la juriu (singura pe podium la ambele), dar e depasita de Temisan (locul 1 la juriu si 4 la public) din cauza preferintei stupide a publicului pentru ... Valahia, care castiga detasat televotingul ! Si in a doua semifinala Alexandra a fost pe 3 la televoting - surpriza foarte placuta,de altfel, avand in vedere ca lumea n-o prea cunoaste, insa Costi a fost pe 2 ... Problema cu publicul ati putea-o rezolva cumva exact incercand sa interveniti exact asupra posibilitatii de votare prin telefoane mobile (care anul trecut a fost valabila !). In felul asta s-ar putea, cred, ca mai multi insi sa voteze (ce-o iesi n-am de unde sti) , dar la urma urmei merita incercat, nu ? Si neaparat de atras atentia TVR asupra dezinformarii pe care a practicat-o la semifinale in legatura cu votul , cel putin de pe Orange.