EUROVISIONul are vreun rost?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: Mof Records

Mesajde aspyrin » Mar Feb 25, 2003 11:02 am

Initial trimis de AnDrEi
Prieteni, eu tin sa va urez succes in finala preselectiei , eu unu nu pot sa ma uit la Tv ca sunt plecat din localitate pe undeva pe la munte .. dar .. i`ll call u Mihai :-) vezi si tu mailu` [B]mghiduc@mof-records.ro , altfel te bat:p [/B]

bai, exista mesaje personale pentru asta... te apuci si tu sa scrii pe forumuri... vezi ca oftici oamenii pe aici...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde belenenses » Mar Feb 25, 2003 11:18 am

Domnu' Copiutzu, nu ma lua cu faze de-astea de 2 lei, bineinteles ca n-am sunat vreodata pe *222 de pe RomTelecom. Ideea era ca TVR prin vocea lui Leonard Miron a anuntat in fiecare duminica ca se poate vota de pe ORANGE si CONNEX. Si de fapt NU SE POATE ! Nu ca am incercat eu, ci ca TVR i-a indus in eroare pe telespectatori , si chiar si pe cantaretii din studio (!!!) sa voteze de pe mobile, acest lucru nefiind posibil. Concluzia : o noua gafa, care daca se va perpetua la finala va naste un nou scandal de proportii.
Draga MOF, eu nu spun ca Paula si Alexandra n-au fost sus, partea proasta e ca Valahia si Costi chiar mai sus la categoria public, mancand 1-2 punctulete importante fata de cele care ar fi fost mai indreptatite sa le ia. De exemplu, in prima semifinala, Paula ia locul 2 la public si locul 3 la juriu (singura pe podium la ambele), dar e depasita de Temisan (locul 1 la juriu si 4 la public) din cauza preferintei stupide a publicului pentru ... Valahia, care castiga detasat televotingul ! Si in a doua semifinala Alexandra a fost pe 3 la televoting - surpriza foarte placuta,de altfel, avand in vedere ca lumea n-o prea cunoaste, insa Costi a fost pe 2 ... Problema cu publicul ati putea-o rezolva cumva exact incercand sa interveniti exact asupra posibilitatii de votare prin telefoane mobile (care anul trecut a fost valabila !). In felul asta s-ar putea, cred, ca mai multi insi sa voteze (ce-o iesi n-am de unde sti) , dar la urma urmei merita incercat, nu ? Si neaparat de atras atentia TVR asupra dezinformarii pe care a practicat-o la semifinale in legatura cu votul , cel putin de pe Orange.
belenenses
Junior Member

Re: Re: Mof Records

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 25, 2003 11:26 am

Initial trimis de Mihai-MOF

bai, exista mesaje personale pentru asta... te apuci si tu sa scrii pe forumuri... vezi ca oftici oamenii pe aici...

Las, ca de la ultima batalie..Andrei s-a aratat tot mai putin ...:))
..si ce l-au luat fetele la misto .... cand au vazut poza lui in bikinei!!..hi hi hi

:)) ..un mesaj personal mai merge...:)
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde copiutzu » Mar Feb 25, 2003 3:04 pm

Initial trimis de belenenses
Domnu' Copiutzu, nu ma lua cu faze de-astea de 2 lei, bineinteles ca n-am sunat vreodata pe *222 de pe RomTelecom. Ideea era ca TVR prin vocea lui Leonard Miron a anuntat in fiecare duminica ca se poate vota de pe ORANGE si CONNEX. Si de fapt NU SE POATE !

Si tu te iei dupa poponarul ala? Nu vezi ca scoate numai prostii pe gura?
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Chestie

Mesajde copiutzu » Mar Feb 25, 2003 3:05 pm

Ati incercat careva sa sunati de pe Orange la televoting ? Ca desteptu' de Miron asa a prezentat ... sunati de pa Orange, Connex si Romtelecom-digital. Am incercat si io de cateva ori sa votez pentru Open dupa primele rezultate (ca erau cei mai slabi si aveam toate sansele sa"prind" un vot ca sa vad ca intr-adevar functioneaza treaba) ... cand colo ... stupoare ... "Apel respins" .
Sun azi la Orange , vorbesc cu consultanta de acolo si-mi spune ca de pe Orange nu se pot apela numere de Telverde !! Si-mi reamintesc fazele din studio cu Temisan incercand sa voteze de pe 4 telefoane ... sa inteleg ca erau toate Connex ?! Ce parere aveti de chestia asta ?

Ziceai ca nu ai incercat sa suni!! LoooLLLL
Asa ca nu ma mai lua asa tare ca nu ai de ce.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mar Feb 25, 2003 4:27 pm

Domnu' Ideea era ca TVR prin vocea lui Leonard Miron a anuntat in fiecare duminica ca se poate vota de pe ORANGE si CONNEX. Si de fapt NU SE POATE !

Aici gresesti.. eu am reusti sa votez de pe Connex fara probleme... am dat vreo 30 de apeluri dar, intr-un final, a luat-o... si banuiesc ca si de pe Orange se putea vota... cel putin Temisan sustine ca s-a votat de pe Orange...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Feb 26, 2003 10:03 am

pai nu zisesi ca esti la Sibiu, artistii e aici, la bucuresti ....

Initial trimis de Bortzianu'

..Pai se agita lumea ca ..s-a terminat :"alegeti vaca pentru asia"..la ce sa ne uitam si noi? La filme reluate pentru a 7 oara pe pro-tv? ..la manele pe Atomic...discutam si noi ca timp n-avem sa ne intalnim ..la o bere/la o cabana la munte ..la ceva real..

...chiar asa! ..nu ne intalnim si noi undeva, candva? nu ia careva o initiativa? (care are o casa mai mare..:)) ) ... hai ca eu am plasat ideea ...
..ce iese din asta? ..facem o asociatie a artistilor in devenire..:)
Unregistered

Mesajde Draga » Mie Feb 26, 2003 10:15 am

da.. am ascultat-o.. e buna.. dar mi se pare ca incearca sa copie niste stiluri la moda acum afara, insa nu-i iese f bine...

Aha, si sa-nteleg ca ce produce MM e 100% original? :p
Ma scuzati, carevasazica... :)
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde Draga » Mie Feb 26, 2003 10:23 am

Am auzit si eu in sfarsit aseara piesa lui Costita... aoleu, mama...
Daca aveti cumva bunavointa, cei care sunteti mai bazati la latina, sa-mi explicati si mie ce zicea el in primele doua versuri din refren (ca eu am inteles cuvintele, dar imi scapa ce vrea sa transmita el acolo) ca celelalte doua parca suna mai mult a italiana - vrea sa ne demonstreze cumva ca e poliglot?! ;i
Sper sa se destepte boboru' si sa nu mai voteze asemenea aberatii "muzicale"... dar cred ca sper degeaba.
Draga
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 26, 2003 12:24 pm

Initial trimis de Unregistered
pai nu zisesi ca esti la Sibiu, artistii e aici, la bucuresti ....

pai si ce-are net-ul cu pozitia geografica reala?
facem o asociatie si un party ..pe YAhoo mess..:)))

...si ..chiar crezi ca toti artistii E la bucale?..:)...si ce nu exist trenuri/masini / avioane/aparate de teleportat?

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Feb 26, 2003 7:39 pm

baga adresa de yahoo messenger. repede.

facem party online, da, da!!! .... :-))) web cam ai??

sa fie!

pai si ce-are net-ul cu pozitia geografica reala?
facem o asociatie si un party ..pe YAhoo mess..:)))

...si ..chiar crezi ca toti artistii E la bucale?..:)...si ce nu exist trenuri/masini / avioane/aparate de teleportat?

Bafta!
Unregistered

Mesajde Draga » Joi Feb 27, 2003 11:45 am

Piesa celor de la "Centrul Civic" suna a melodie de reclama sau de serial american (catre genul "soap opera" mai degraba...)

:nope:
Draga
Junior Member

Aha

Mesajde AnDrEi » Joi Feb 27, 2003 1:14 pm

Aici gresesti.. eu am reusti sa votez de pe Connex fara probleme... am dat vreo 30 de apeluri dar, intr-un final, a luat-o... si banuiesc ca si de pe Orange se putea vota... cel putin Temisan sustine ca s-a votat de pe Orange...

Mihai .. la fel am facut si eu .. in cele din urma uite ca am putut vota .. mai .. eu sper ca Alexandra sau Paula sa mearga in castige .. dar uite ca mai e si Nicola cu stelele ei :(
AnDrEi
Junior Member

hahaha

Mesajde AnDrEi » Joi Feb 27, 2003 1:16 pm

Las, ca de la ultima batalie..Andrei s-a aratat tot mai putin ...:))
..si ce l-au luat fetele la misto .... cand au vazut poza lui in bikinei!!..hi hi hi

:)) ..un mesaj personal mai merge...:)

Ai fi si tu un frumos .. hahaha .. am intrat mai greu pe forum deoarece sunt in perioada simularilor la Bac .. asa ca .. de acum o sa ma vedetzi din ce in ce mai rar.. macar vreau sa am un viitor .. nu ca tine .. frumosu` lu peste :)
AnDrEi
Junior Member

Re: hahaha

Mesajde Bortzianu' » Joi Feb 27, 2003 3:40 pm

Initial trimis de AnDrEi

Ai fi si tu un frumos .. hahaha .. am intrat mai greu pe forum deoarece sunt in perioada simularilor la Bac .. asa ca .. de acum o sa ma vedetzi din ce in ce mai rar.. macar vreau sa am un viitor .. nu ca tine .. frumosu` lu peste :)

..Andrei ...inainte sa te injur..:) iti urez multa multa multa bafta la bac..:) ..Adevarul e ca ...prin 94 cand am dat eu bacul ... erau alte vremuri... In loc sa se fi indreptat lucrurile ...au mers tot mai prost.
..
Ma bucur ca la varsta ta esti hotarat sa-ti faci un viitor. Pe bune, e o chestie la care nu credeam sa te fi gandit vreodata..:) ..Cu asta te-ai scos in fata mea..:)

..Nu-s frumos . De-aia nu ma arat gol..:) . dar tie cine ti-a spus ca esti frumos? ..vreo oglinda?

Bafta !

DRT: eu vreau un taraf de taraf la eurovision. cu tambale si ..DA mai!!! Nightloosers de ce n-au participat???!!!!
...Mama mama ce i-ar fi spart pe vestici!
Bortzianu'
Junior Member

EUROVISION

Mesajde Unregistered » Dum Mar 02, 2003 2:51 pm

Ce parere aveti de surpriza Eurovisionului....Alexandra Ungureanu?
Unregistered

Re: EUROVISION

Mesajde Unregistered » Dum Mar 02, 2003 3:17 pm

Tipa-i SUPER. Pacat ca nu a fost inca lansata. Am vazut-o la "Taverna" si la de "3xFemeie" si mi s-a parut extraordinara. Astept sa ascult albumul promis de MOF.
Unregistered

Alexandra Ungureanu ( Mof Records )

Mesajde AnDrEi » Dum Mar 02, 2003 9:12 pm

Vot juriu : 4
Televoting : 8
Vot final : 12
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
AnDrEi
Junior Member

Re: EUROVISION

Mesajde dadius » Lun Mar 03, 2003 8:36 am

Initial trimis de Unregistered
Ce parere aveti de surpriza Eurovisionului....Alexandra Ungureanu?

nu stiu de ce dar imi e antipatica. casi Paula de altfel.
Nu stiu cum naiba se face ca atunci cand gasesti si in Romania fete care au voce si stiu sa cante foarte bine tot nu e ceva in regula.De cate ori le-am vazut m-au enervat cu ceva.Nu stiu sa zic exact cu ce dar........... e asta e.

Ca sa nu mai vorbesc de super vocea ......Andra.
Aia ma calca pe nervi nu asa!
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Re: Re: EUROVISION

Mesajde Bortzianu' » Lun Mar 03, 2003 10:50 am

Initial trimis de dadius

nu stiu de ce dar imi e antipatica. casi Paula de altfel.
Nu stiu cum naiba se face ca atunci cand gasesti si in Romania fete care au voce si stiu sa cante foarte bine tot nu e ceva in regula.De cate ori le-am vazut m-au enervat cu ceva.Nu stiu sa zic exact cu ce dar........... e asta e.

Ca sa nu mai vorbesc de super vocea ......Andra.
Aia ma calca pe nervi nu asa!

..eu raman la parerea ca Alexandra nu avut piesa facuta pentru vocea ei. A incercat sa isi adapteze vocea la ce i s-a dat ... si normal ca s-a ajuns la o nuca in perete.
...Paula cred ca daca ar merge pe stilul asta, ar avea mai mult succes in vanzari si ca imagine.

...parerea mea.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Mar 03, 2003 3:19 pm

and the winner is...NICOLA. :) si as fi jurat ca o sa fie Paula Seling, desi amandoua au avut melodii la fel de slabe.

ceva barfe din culise: Marius Moga a fost vizibil nemultumit de rezultat. dupa anuntarea castigatoarei, a dat fuga si s-a plans lu' Moculescu: ca piesa a fost proasta, ca el nu a retinut-o, ca Nicola a castigat doar pentru ca e Nicola si de la Mamaia incoace are parte de o gramada de publicitate...etc...
Nicola s-a suparat pe Moga pentru afirmatiile facute.

Se pare ca 'micul geniu' nu stie sa accepte infrangerea. ;)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Aha

Mesajde AnDrEi » Lun Mar 03, 2003 3:26 pm

Initial trimis de Nightwish
and the winner is...[b]NICOLA. :) si as fi jurat ca o sa fie Paula Seling, desi amandoua au avut melodii la fel de slabe.

ceva barfe din culise: Marius Moga a fost vizibil nemultumit de rezultat. dupa anuntarea castigatoarei, a dat fuga si s-a plans lu' Moculescu: ca piesa a fost proasta, ca el nu a retinut-o, ca Nicola a castigat doar pentru ca e Nicola si de la Mamaia incoace are parte de o gramada de publicitate...etc...
Nicola s-a suparat pe Moga pentru afirmatiile facute.

Se pare ca 'micul geniu' nu stie sa accepte infrangerea. ;) [/B]

Am auzit si eu faza asta cu Moga .. azi dimineata pe ProTv la "Rondul de dimineata" cand a fost invitata in emisiune "Nicola" .. ... eu unu nu cred ca e a contestat ca Nicola vai doamne nush si ce .. eu cred ca el a fost suparat de locurile pe care le`au ocupat Paula si Alexandra .. asa ca .. have fun si uitati`va la Nicola.. shit happens .. i hate genu` ala de muzica !
AnDrEi
Junior Member

Re: Aha

Mesajde nocturna » Lun Mar 03, 2003 3:34 pm

Initial trimis de AnDrEi
.. i hate genu` ala de muzica !

si care-i genu' ala de muzica AnDrEi?!
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Andrei.............!!!

Mesajde dadius » Lun Mar 03, 2003 4:36 pm

esti un lingau si un pupator de cururi. Nu stiu ce dracu e cu tine.Esti pe statul de plata la MOF sau ce ai? Ai innebunit cumva?

Ce naiba vreti? A fost vreo piesa mai buna ca a Nicolei? Ma refer pt genul asta de festival. Aia cu DJ on and on....sa fim seriosi.Voi ati vazut ce piese au castigat euroviziune pana acum.

Una peste alta eu zic ca a fost cea mai buna editie (preselectie) de pana acum. Ce vreti mai mult? Ce puteti sa vreti mai mult intr-o tara de cacat? Ziceti multumesc ca nu a fost : Jojo,AndreEA, A Balan sau eu stiu ce alte figuri celebre.

Ies ca iar m-am enervat.

Baietii din Cluj au fost CEI MAI BUNI

Cu un pian si o voce i-au facut pe toti sa-si aminteasca cam cum si ce inseamna muzica.

....and I'm out......
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Re: Andrei.............!!!

Mesajde Bortzianu' » Lun Mar 03, 2003 4:59 pm

Mie mi-a placut MAI MULT Paula ... comparativ cu Nicole... :))
..
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde basstard » Lun Mar 03, 2003 5:52 pm

Bine ca n-a iesit Temisan ca imi aruncam televizorul pe geam.
Nicola asta se zice ca e mare pasare. Voi stiti amanunte? :D
Daca da share with us :)
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Lun Mar 03, 2003 10:10 pm

Concluzii:

- piese de cacat, ca de obicei
- Paula da mult mai bine decat Nicola
- Nicola are o voce incredibil de iritanta
- am votat cu Crivaci&Sorescu
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde oxigen » Mar Mar 04, 2003 1:15 am

Dupa mine, doua melodii au valoare care le va face sa fie ascultate cu placere de oricine si oricand si care vor rezista timpului:
Oxigen si Once upon a time
Restul sunt penibile in primul rand au niste versuri absolut rusinoase, dar nu ma mira ca Don't brake my heart care in semifinala a rost trecuta cu titlul don't brake my hearts. ma intreb cate inimi are nicola, a avut succes, cand doi dintre cei care au pretentia ca se pricep la muzica se straduiau sa ne traduca cu nu-mi rupe inima si apoi cu nu-mi sparge inima, iti dai seama cata incultura zace in romania la toate nivelurile bineinteles ca traducerea corecta este nu-mi frange inima, dar ce conteaza ptr niste papagali cum sunt cei doi: moculescu si cotabita.
Asadar exemplu de versuri geniale in piesa don't brake my heart:

nu-mi frange inima ptr ca nu vreau sa plang
ai stiut vreodata ptr ce sunt prietenii?...

iar ne facem de ras
sa nu spun de cei de la centrul civic care au alte "bijuterii" de versuri.

Dupa ce anul trecut am trimis un tigan si o vaca anul asta...
Oricum ultimul loc este al nostru
Despre cotabita numai de bine dar de ce semana melodia lui inclusiv la versuri cu cea a celor de la modjo?

Si felicitari celor de la D' la Vegas, intradevar melodia voastra a fost cea mai speciala si valoroasa, tineti-o tot asa.
oxigen

Mesajde Bortzianu' » Mar Mar 04, 2003 11:31 am

Initial trimis de oxigen ....D' la Vegas, intradevar melodia voastra a fost cea mai speciala si valoroasa, tineti-o tot asa. [/B]

...intial nu mi-a placut de Robu ...se intorsese cu basini in cap de prin jermania ..si alte tari ..dar vad ca baiatul s-a dat pe brazda..:) ... sincer: o piesa frumoasa. Normal ca intotdeauna e loc de "mai bine" ... dar important e ca a creat si nu a furat (chiar daca si creatia implica recombinarea constienta/inconstienta a ceva EXISTENT)...

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Re: Andrei.............!!!

Mesajde veveritza » Mar Mar 04, 2003 5:58 pm

Initial trimis de dadius
esti un lingau si un pupator de cururi. Nu stiu ce dracu e cu tine.Esti pe statul de plata la MOF sau ce ai? Ai innebunit cumva?

Ce naiba vreti? A fost vreo piesa mai buna ca a Nicolei? Ma refer pt genul asta de festival. Aia cu DJ on and on....sa fim seriosi.Voi ati vazut ce piese au castigat euroviziune pana acum.

Una peste alta eu zic ca a fost cea mai buna editie (preselectie) de pana acum. Ce vreti mai mult? Ce puteti sa vreti mai mult intr-o tara de cacat? Ziceti multumesc ca nu a fost : Jojo,AndreEA, A Balan sau eu stiu ce alte figuri celebre.

Ies ca iar m-am enervat.

Iubitule, sa stii ca... stiam de ...cand s-a anuntat selectia la Eurovizion , inainte sa aud piesele, ca Nicola va fi castigatoare...Fratilor, ati fost manipulati in cel mai simplu si rusinos mod, caci tot ceee ce s-a intamplat a fost aranjat de Tvr.
Mihai Alexandru, mare compozitor in Tvr , cel care lucreaza majoritatea jingle-urilor si promo-urilor pt Tvr alaturi de Dani Constantin ,a fost in carti...Se pregatise totul...
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca piesa Nicolei este Boom Funck MCs " Get freeky" dpdv al atmosferei si orchestratiei...
Mai DADIUS mai, unde ai mai vazut tu "act artistic" facut pentru ca "asa se compune...", respectiv pentru ca "asa credem noi ca se va puncta in anul asta la Eurovizion...Si daca e sa ne luam de Cum sunt piesele de la Eurovizion, cred ca Alexandra e cea mai apropiata de astain nici un caz Nicola, iarta-ma...Pot sa-ti spun ca Nicola si al ei barbatzel au fost indrumatzi cum nu se poate mai bine de chiar tvr...

Draga Andrei,

Baietii din Cluj au fost CEI MAI BUNI

Cu un pian si o voce i-au facut pe toti sa-si aminteasca cam cum si ce inseamna muzica.

In ceee ce-i priceste pe cei din Cluj, io cred ca asa se compunea acum 10 ani, cand era Guns'n'Roses in voga...Mai gandeste-te la asta...
....and I'm out......
veveritza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma