Va place Marius Moga ? :-)
Moderator: anjin-san
Corect
Pe langa toate astea .. Moga mai este si corect ,de ce spun asta ? la Eurovision a avut dreptate cand a spus ca Nicola nu merita sa ne reprezinte .. a fost plagiat!
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Corect
Initial trimis de AnDrEi
Pe langa toate astea .. Moga mai este si corect ,de ce spun asta ? la Eurovision a avut dreptate cand a spus ca Nicola nu merita sa ne reprezinte .. a fost plagiat!
andrei ai ramas acelasi dobitoc ca intotdeauna.
Ti-a explicat clar darec ca nu e nici un plagiat clar.
Ia spune-mi! Cum mai e curu' lui Moga? Tot asa sau e mai dulce?
Butt kisser!
- Unregistered
Marius Moga e un tip ok
maa cate s-au spus despre bietul om.... mie imi place, fratilor de el. E un om normal, cu defecte si calitati, dar mai presus de astea, e f echilibrat. e adevarat ca are toanele lui, e imprevizibil si nu stii la ce sa te astepti de la el, insa in ansamblu e un om bun.
Si e singurul care a investit suflet in cateva dintre proiectele sale.
Si e singurul care a investit suflet in cateva dintre proiectele sale.
- Raspandacul
Te iubesc!!!!
De prima data cand te-am vazut mi-ai placut.Un sentiment special a intrat in inima mea odata cu tine si sper sa ne intalnim candva in aceasta viata!!!
Mai vorbim:)
Poate nu o sa iei in considerare mesajul dar eu macar am incercat!
Mai vorbim:)
Poate nu o sa iei in considerare mesajul dar eu macar am incercat!
- Andreea
Mie imi place Marius Moga, il cunosc de multi ani si sa stiti ca e tot asa cum era la inceput, nu s-a schimbat deloc... (mai putin frizura si un pic accentul)...bravo lui ca a reusit sa ajunga acolo unde si-a propus...
- Lorena_1506
- Junior Member
scurt si la obiect
da 

Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Josefine^ - Junior Member
Re: scurt si la obiect
O fi dragut, o fi muncitor, (de obicei gagicile numai la asta se uita), da' ceea ce face face bentru bani, compozitiile lui sunt egale cu 0!!!
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Initial trimis de Unregistered
Nici n-arata bine!! Da care dracu' arata?
Monica de la Candy??????
BA! de monica sa nu te iei!!! ..ai atatea blondy in jur si andreei!!!
..pe monicuta las-o in pace!
-
Bortzianu' - Junior Member
Initial trimis de Bortzianu'
BA! de monica sa nu te iei!!! ..ai atatea blondy in jur si andreei!!!
..pe monicuta las-o in pace!
Uite ba, de ce au succes trupe CA CAndy.Pentru ca voi le admirati frumusetea si vezi tu, ele nu canta din tzatze. Sunt frumoase, nu zic ba, bravo lor...SA FACA ATUNCI MODELING !
:Z
- Unregistered
Initial trimis de Lorena_1506
Mie imi place Marius Moga, il cunosc de multi ani si sa stiti ca e tot asa cum era la inceput, nu s-a schimbat deloc... (mai putin frizura si un pic accentul)...bravo lui ca a reusit sa ajunga acolo unde si-a propus...
Am o intrebare...dar tu de unde-l cunosti???Ana-Maria...
- Unregistered
Uite ba, de ce au succes trupe CA CAndy.Pentru ca voi le admirati frumusetea si vezi tu, ele nu canta din tzatze. Sunt frumoase, nu zic ba, bravo lor...SA FACA ATUNCI MODELING !
:Z

..si las-o-n pace...vezi c-am fost lunetist in armata! ..si unul bun!! ...

Bafta!
(am si eu o pata ..si toti vor sa -mi dea cu PUR ....)
-
Re: Va place Marius Moga ? :-)
Initial trimis de AnDrEi
Ha ? Astept raspunsurile voastre fetelor ;-)
- cris
Re: Va place Marius Moga ? :-)
cum sa nu imi placa marius moga frate e asa de dulce si dragut...da cam mic de statura.Daca ai poze cu el trimite-mi si mie 2-3 please la adresa mariusmogabiggestfan@yahoo.com.au
- Unregistered
il cunosc din Alba Iulia. mi-e prieten de 4 ani.
Am o intrebare...dar tu de unde-l cunosti???Ana-Maria...
- Lorena_1506
- Junior Member
Marius Moga e un divin... Arata si bine, are si voce mijto, da bine pe sticla si are si minte... GO, GO, GO! 

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Portnoy, afli acu`, baby... 

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
tre' sa recunosc ca moga stie ce face.... dar eu il detest, il urasc, pentru ca caca niste compozitii de-ti vine sa vresi... totusi, un coptilutz din alba (sau de unde ii el) o ajuns bine...
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
C*c*t Comercial !
Tot ce face Moga e comercial ! C*c*t comercial ! Va garantez 100% ca tot ce face el e comercial ! Din surse sigure ! O dovada in plus, porcaria aia de POPSTARS, unde a ales concurentii dupa cat de inalti sunt, cum se potrivesc pe scena (ca imagine), ca sa se vanda, nu ca sa faca muzica !
Marius Moga = Comercial 100 % ! C*c*t Comercial !:sperm:
MI-AM LUAT SAPCA, HANORACU' V-AM PUPAT ! MA MUT ! ASTAZI 13-05-2003 LA EXACT 1 SAPTAMANA DE LA INSCRIEREA IN FANCLUB.RO, MA RETRAG ! DIN CAUZA MAGARIILOR CARE SE FAC IN FORUM PRINTRE CARE SI NEACCEPTAREA CREARII UNUI FORUM PINK PE MOTIV CA "ADMINISTRATORILOR NU LE PLACE INGHETATA" HABAR N-AU DESPRE CE E VORBA DA' NU VOR ! (DOAR EI CONTEAZA AICI?) ! [click aici]
-
numelemeu - Junior Member
Re: C*c*t Comercial !
Initial trimis de numelemeu
Tot ce face Moga e comercial ! C*c*t comercial ! Va garantez 100% ca tot ce face el e comercial ! Din surse sigure ! O dovada in plus, porcaria aia de POPSTARS, unde a ales concurentii dupa cat de inalti sunt, cum se potrivesc pe scena (ca imagine), ca sa se vanda, nu ca sa faca muzica !
...DAca imi explica CAreva de ce Moga la varsta lui/experienta masiva/geniul muzical turbat pe care il are ...deci daca imi explica careva de ce Moga nu stie ce e ala "ambitus" .... ma dau batut (a se vedea Popstars ...de vineri 9 mai ) ..Saracul a incurcat "ambitusul" cu completarea in armonice ...
..nasol de el ..dar poate a cam chiulit de la scoala ..
bafta
-
Re: Re: C*c*t Comercial !
Dupa exprimarea ta se pare ca si tu ai cam lipsit de la scoala...las-o mai incet cu cacofoniile...
Initial trimis de Bortzianu'
...DAca imi explica CAreva de ce Moga la varsta lui/experienta masiva/geniul muzical turbat pe care il are ...deci daca imi explica careva de ce Moga nu stie ce e ala "ambitus" .... ma dau batut (a se vedea Popstars ...de vineri 9 mai ) ..Saracul a incurcat "ambitusul" cu completarea in armonice ...
..nasol de el ..dar poate a cam chiulit de la scoala ..
bafta
- Lorena_1506
- Junior Member
Re: Re: Re: C*c*t Comercial !
Initial trimis de Lorena_1506
Dupa exprimarea ta se pare ca si tu ai cam lipsit de la scoala...las-o mai incet cu cacofoniile...
..te bagasi ca CArameaua-n musca care zbura fericita... hai-hui.
..oricum..lasa
..imi raspunde moguta la intrebare, totusi?
-
hy
Nu imi place de Marius Moga ,dar imi plac versurile si muzica pe care o compune.Cred ca ii sta naspa cu paru ala.Putea si el sa gaseasca o alata tunsoare dupa parerea mea.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
waw
[/B]
...Tot asa sau e mai dulce?[/B]
De unde stii? La tine era acru? Ca eu nush .. ia zi`mi ca poate o sa am si eu ocazia :-)
[/B]Butt kisser! [/B][/QUOTE]
WaW , asa iti spuneau tie astia la scoala?
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma