Cine/ce ne calca pa nervi
Moderator: anjin-san
ma enerveaza oamenii care scot ochii altor oameni cu chesti pe care ei la randul lor le fac
de fapt ma enerveaza oamenii care reproseaza lucruri celor din jur
de fapt ii totuna
Si ma mai enerveaza oamenii care se imbata ca porcii
in halul ala ca a doua zi sa ii doara burta :o
de fapt ma enerveaza oamenii care reproseaza lucruri celor din jur
de fapt ii totuna

Si ma mai enerveaza oamenii care se imbata ca porcii
in halul ala ca a doua zi sa ii doara burta :o
- vicious
- Junior Member
extremisti. democrati. antisemiti. evrei. atei. credinciosi. politicieni. politofobi. etc. :silly:
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-
Raz van Helsing - Junior Member
ma enerveaza:
1. persoanele care imediat cum apare o noua formatzie,incep s-o compare cu altele,zicand k,copiaza pe nu shtiu cine sau k nu is originali...
2. faptul k nu ma lasa parintzii sa ma fac bruneta...ma lasa doar cu shuvitze...ce kkt
3. n-am apucat sa mai merg la Hot Topic,sa mai fur ink nishte chestii: cercei inn forma de fermoar,de shurub,etc shi ruj negru...a,shi fard roshu...
4. k in orice loc in care ma duc(Orlando,Purto Rico,New York,Romania,etc
)nu sh' dc imi place de cineva...gasesc eu oriunde unu' care s-arate marpha shi dak mai shi intru in vb cu el sau ma baga el in seama shi vb...iar dup'aia el pleaca shi imi dau seama k nu am ami intalnesc niciodata cu el,incep sa fiu trista shi...d'astea...e bine macar k dupa cateva zile imi trece 
1. persoanele care imediat cum apare o noua formatzie,incep s-o compare cu altele,zicand k,copiaza pe nu shtiu cine sau k nu is originali...
2. faptul k nu ma lasa parintzii sa ma fac bruneta...ma lasa doar cu shuvitze...ce kkt
3. n-am apucat sa mai merg la Hot Topic,sa mai fur ink nishte chestii: cercei inn forma de fermoar,de shurub,etc shi ruj negru...a,shi fard roshu...
4. k in orice loc in care ma duc(Orlando,Purto Rico,New York,Romania,etc

- Titina
- Junior Member
^mistique scrie:ma enerveaza la culme manelistii care, in loc sa le fie rusine de ce hal de muzica asculta si sa o sa asculte in casti, pun boxele pe balcon si dau muzica la maxim...bleahhhh!
care nu ma enerveaza da' care este
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
dar de cand ai aparut, pe cine cunoshti?
on topic: aia care cauta scandal cu orice pretz.
on topic: aia care cauta scandal cu orice pretz.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
sunt pur si simplu furioasa!!!
am maine teza la istorie si n-am nici un kef sa ma apuc de invatat...
in sfarsit mi-am regasit pofta de lectura si risc sa raman cu mediile neinkeiate...
ufff!!!
ma calca pe nervi situatiile astea...cand vreau sa citesc linistita o carte si imprejurarile nu imi permit...
:cry:
am maine teza la istorie si n-am nici un kef sa ma apuc de invatat...
in sfarsit mi-am regasit pofta de lectura si risc sa raman cu mediile neinkeiate...
ufff!!!
ma calca pe nervi situatiile astea...cand vreau sa citesc linistita o carte si imprejurarile nu imi permit...

i wish i could help, but i don't want to
-
wednesday - Mesaje: 864
curly scrie:nici nu mai tzin minte ce ai zis.
se vede ca ai memoria scurta: dai quote la mesajul precedent.
cei care incearca sa fie spirituali, dar cad in penibil.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Ma enerveaza:
1.cei care ma subestimeaza
2.cei care nu-si tin promisiunile
3.cei care-si aduc aminte de mine numai cand au necazuri
4.cei care se dau cocosi pe chat
5.molaticii
6.ca ploaie afara
7.zgarcitii
8.parvenitii
9.mama, cand face curatenie de sarbatori fiindca...
10.faptul ca nu-mi gasesc ciorapii.
1.cei care ma subestimeaza
2.cei care nu-si tin promisiunile
3.cei care-si aduc aminte de mine numai cand au necazuri
4.cei care se dau cocosi pe chat
5.molaticii
6.ca ploaie afara
7.zgarcitii
8.parvenitii
9.mama, cand face curatenie de sarbatori fiindca...
10.faptul ca nu-mi gasesc ciorapii.
- Invincible
esti jidan, lepra ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
e pro...ca l-am intrebat personal. a zis ca n-are nimic cu mine sau cu Hades 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
ma enerveaza faptul ca Real a castigat in ultimul minut si ca Barí§a a facut doar un egal ;B dar ma linistesc atunci cand imi aduc aminte ca Barí§a a invins pe Real cu 3-0 

-
Catalánul - Mesaje: 625
Ma enerveaza...
Faptul ca la sala inca mai vin oameni care incearca sa-mi zica cum sa fac exercitiile corect, asta dupa ce fac sala de vreo 4 ani.
;f

"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma