AdevaRapper scrie:Cine a spus ca pe Olt (,)Trafford Dinamo a jucat "de la egal la egal" cu echipa gazda a mintit
abia acu am aflat unde s-a desfasurat meciu din liga campionilor la tzintar
Moderator: anjin-san
AdevaRapper scrie:Cine a spus ca pe Olt (,)Trafford Dinamo a jucat "de la egal la egal" cu echipa gazda a mintit
Roc Purcic scrie:e haios cum am inceput...la 8 anidin gresheala,nu shtiu cum stateam eu rezemata de birou shi ma "leganam" dintr-o parte in alta,n-aveam ce face...shi...
apoi...normal,nu shtiam ce e..aveam 7-8 ani,dar mi-a placut shi am continuat.pot sa zic k atunci cand eram mica eram obsedata de asta
lolza...deci pe cand ma jucam eu pe'atunci la calculator cu monk,lui ii era gandul la joc,iar mie.... :j
ps: pe cand eram mica ii shi dadusem un nume,crezand k e o "inventzie" de-a mea shi k sunt singura care shtie despre asta...asta e faza cea mai amuzanta...numele era "zinga"(nu sh' d la c venea).....looolza...ce cretina eram
Tanase scrie:Unii nu inteleg...
extrage si tu din context, accepta unele metafore sau alte figuri de stil, accepta ca uneori ceea ce exprima unii nu e asa cum scrie negru pe alb. Uneori spunem mai mult decat vrem sa spunem, dar uneori spunem prea putin si lasam loc la interpretari. Realitatea e interpretabila, nu e scrisa negru pe alb. Vocea poate sa insemne voce, dar poate sa insemne si cariera si o anumita latura a unui destin (al meu, acela de a canta). Iar durerea nu e numai fizica
Tanase scrie:Nu sunt eu vinovat ca unii sunt daltonisti...si cu asta am zis tot.
shtiu ca e pisica lui danone insa e absolut dementziala formularea...oPisicaMortalaMortalaMortala scrie:Am avut si eu ocazia sa asist la 2 'evenimente' de acest gen, iar faptul ca au fost mai multe persoane mi-a confirmat ca nu sint iluzii optice
pisicamuarta scrie:Ca sa fiu advocatus diaboli,tsl este o persoana mult mai bine informata si matura decit altii.
deadbride scrie:n-as putea numi un motiv aparte...dar trupa asta e misto desi sunt soldoveni
Pumpk|n scrie:din cate stiu, nasty inseamna urat, nasol, de prost gust si cam in traducere ar fi, tarfa de 3 lei...
am visat ca m-am trezit dimineata si am inchis topicul asta
Smic scrie: :love: pisicile rules....uneori imi vine sa le mananc,(...)cine vrea o poza super misto sa imi trimita mesaj pe privat
rocpurcic scrie:azi m-am sculat cam ingrozita d c am visat...lol...cred k a avut un efect negativ "tocatoru' de shnitzele" shi "sangele" ala cu care am facut pozele aleak...am visat k ma priveam in oglinda shi "ranile" false din poze se transformau in rani adevarate shi imi curgea sange shi nu shtiam ce sa fac sa-l opresc shi..
eeh..
Emotzionanta sinceritate scrie:io cand am nervi aberez shi lumea o ia in serios
Sa nu ma obosesc prea tare scrie:Scriu ce gandesc si din cand in cand si gandesc ce scriu
Tanase scrie:Comunicarea se desfasoara in felul urmator. Simt ceva si apoi scriu. Si atat. Scriu ce gandesc si din cand in cand si gandesc ce scriu. Este viata mea si eu decid asupra a ceea ce vreau sa comunic din ea. Punct
Tanase scrie:nu sunt un afemeiat.
Tanase scrie:In al treilea rand, nu e treaba ta.
Tanase scrie: In al patrulea rand barbatii sau femeile pot fi atat sensibili cat si protestatari sau crvari sau afemeiati. depinde de partener. .
Tanase scrie: Iar faptul ca vorbesc despre lucrurile care fac parte din viata mea nu inseamna ca sunt afemeiat sau curvar. .
Tanase scrie: Sau prea sensibil.
Tanase scrie: Inseamna pur si simplu ca vorbesc despre lucrurile care fac parte din viata mea.
Tanase scrie: Despre Atpinarii daca vorbesc prea mult se poate spune ca fac reclama. la serviciu exista secrete ale meseriei, despre familia mea chiar nu am chef sa vorbesc, asa ca singurul domeniu in care ma exprim este viata sentimentala si ce deriva din ea.
danonino spune :
Citat:
OM se uita sa vaza daca comentam ce mare jmekerie o facut iel ca o ieshit la pizza intr-o seara care ie mare jmekerie daca ma gandesc ca aseara batui nejte crajme si la o pizzerie fu inchis, puate d'aia
btw, mie tare mila de fetele alea din pozne, arata de coishpe mii de ani grasune si pictate, zici ca-s mamaici caznice, pacat de uaild roz ca ie dragutza pushtuaica, alilante-s din tunelu' gruazei, noroc ca le conplimenteaza nanuka burtuka
Uite-o cum moare....uite-o cum moare...uite-o cum moare...si-n poola ma doare !
Ceea ce nu intelegi tu danone, este ca eu in ultimul timp am avut niste probleme, legate de o anumita persoana. Asa ca solutia se gasea in domeniul feminin.
fiecare e liber sa simta si sa spuna ceea ce simte.
nu e treaba ta.
barbatii sau femeile pot fi atat sensibili cat si protestatari sau crvari sau afemeiati.
Iar faptul ca vorbesc
Iar faptul ca vorbesc despre lucrurile care fac parte din viata mea (...)Inseamna pur si simplu ca vorbesc despre lucrurile care fac parte din viata mea.
Despre Atpinarii daca vorbesc
la serviciu exista secrete ale meseriei
despre familia mea chiar nu am chef sa vorbesc
viata sentimentala si ce deriva din ea
Este viata mea si eu decid asupra a ceea ce vreau sa comunic din ea.
originally posted de suptmarinul obez
..Cu siguranta ma confunzi....Muahahaha, aici sa fie vorba de Muppets???....lolol....
Grea ie viata pt unii!!!
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator