Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
....ca ii pasa si "lui" de mine. si chiar daca nu e EL, si "el" ma face sa ma simt bine si sa-mi ofere un sentiment placut de siguranta si protectie.
a ! mi-a placut privirea "celuilalt" stangace si in acelasi timp directa si patrunzatoare. si felul in care ma port cu "el". stapana pe situatie. asa cum n-am facut-o niciodata cu EL...
...anyway,in fiecare zi invatam cate ceva ,nu?...sau macar incercam sa nu mai repatam greseli din trecut.
a ! mi-a placut privirea "celuilalt" stangace si in acelasi timp directa si patrunzatoare. si felul in care ma port cu "el". stapana pe situatie. asa cum n-am facut-o niciodata cu EL...
...anyway,in fiecare zi invatam cate ceva ,nu?...sau macar incercam sa nu mai repatam greseli din trecut.
too many times i've closed the doors behind me
-
Sweet Peach - Junior Member
Golul al III-lea a lu' Liverpool in finala Champions League 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Red_Mustang scrie:Golul al III-lea a lu' Liverpool in finala Champions League
ratarea ''marelui'' atacant shevchenko :j
-
Catalánul - Mesaje: 625
cirese + capsuni (cu ciucalata si frisca) :drool:
+ filmul lui J. intitulat sugestiv "compulsive disorder"...
+ filmul lui J. intitulat sugestiv "compulsive disorder"...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
maci rosii
n-am vazut in veatza mea maci rosii

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
5 cuvinte. Mai mult nu poci sa spun (adicalea nu vreau ca deh, dispare misteru').
+ presimt ca maine se intoarce vara. e suparata pe mare ca s-a imbatat sarbatorind intoarcerea caldurii. da' stati linistiti ca i-am trimis io un biletel (verii) si mai mult ca sigur o sa vina inapoi.
+ presimt ca maine se intoarce vara. e suparata pe mare ca s-a imbatat sarbatorind intoarcerea caldurii. da' stati linistiti ca i-am trimis io un biletel (verii) si mai mult ca sigur o sa vina inapoi.
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
dunkin doughnuts rocks:) pacat ca si ingrasa:)
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
L2F ce masina e ??? ca nu imi dau seama ? 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
faptul ca cineva foarte drag mie este extraordinar de fericita.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
As avea o lista foarte lunga da' mi-e lene asa ca ma rezum la a spune TOT (mai putin ploaia care a terorizat Bucurestiul)...
Si vine vacanta
Si vine vacanta

---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma