Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde catharsis » Lun Sep 13, 2004 4:01 pm

gabuba scrie:nici cu solistu' de la pearl jan nu mi-e rusine.
il cheama cumva marian jan?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde gabuba » Lun Sep 13, 2004 4:15 pm

l-ar putea chema in cel mai rau caz narian jam :D

p.s. hai te'n spanac de aici ca m e langa n :D

later:
the curse spune pe tredu' unde se posteaza numai mostrele vocale (cum este specificat clar in primul post al tredului):

doamne cata prostie in tara asta....

pai, da...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Titina » Lun Sep 13, 2004 10:59 pm

hai sa observam cate ceva p ziua d azi:

http://www.darkenhosting.com/simona/image_1.html
and
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10396

so...what did we learn today,kids?care'i miss fulga??? ~p and the winner iiiisssss "zupa chitza" ~p
Titina
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Sep 13, 2004 11:21 pm

titino, presimt ca o sa am o dimineatza fuuuuuarte amuzanta maine :D...~p oricum... pt postu de mai sus, brava mare, ai aratat ce "kul" ieshti ~p
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde supermouse » Lun Sep 13, 2004 11:28 pm

sau kur ... de unde se vede ca cine se aseamana se aduna
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Sep 14, 2004 1:32 pm

din iepopeia tasiana, infinita sursa de aberatzie si caterinca zilnica ~p
Apare cineva. O rog sa faca ceva pentru mine. pentru ca eu nu pot. eu vreau sa fac ceva dar n-am destula putere in mine. Sa faca in locul meu. Refuza, tot eu trebuie sa gasesc puterea.

are you thinkin' what I'm thinkin'? ~p ~p

rocpurcic nu imi dai si mie meilu' lu' tata tau?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde balrogu' » Mar Sep 14, 2004 1:42 pm

si uite asa se indesesc petele pe chilotzeii unora! scuturatu' ie o problema! ca io la asta m-am gandit ca n-avea putere sa faca! alte activitati ie mai elaborate si necesita neste trebi'!
bau
balrogu'
Junior Member

Mesajde supermouse » Mar Sep 14, 2004 4:30 pm

Rock Chick scrie:n-am mancat ... poola de caine ,

nu e prea tarziu....
supermouse
Junior Member

Mesajde Titina » Mar Sep 14, 2004 4:38 pm

shtiu k nu e prea tarziu :D o sa mananc,n-ai tu grija...
Titina
Junior Member

Mesajde Tanase » Mar Sep 14, 2004 5:57 pm

danone scrie:din iepopeia tasiana, infinita sursa de aberatzie si caterinca zilnica ~p

are you thinkin' what I'm thinkin'? ~p ~p

rocpurcic nu imi dai si mie meilu' lu' tata tau?

danone, nu totul in viata are conotatie sexuala.
Tanase

Mesajde Titina » Mar Sep 14, 2004 6:01 pm

pey deh,ce sa-i faci,dak numai asta ii vine in minte,la orice expresie/propozitie/fraza/cuvant... ~p shi crede k shi cei din jur gandesc la fel..
Titina
Junior Member

Mesajde weed13 » Mar Sep 14, 2004 6:01 pm

dam pariu? :D
weed13

Mesajde Titina » Mar Sep 14, 2004 8:37 pm

scris d Sherban:
mi se pare absurd sa multumesti lui Dzeu ori de cate ori ti se intampla ceva bun, frumos, nemaipomenit

~p da,mai....loool...tzine-o tot asha,k nu se shtie unde vei ajunge... ~p in final o sa tzi se para absurd tot ceea ce faci shi ceea ce traieshti ~p
Titina
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Sep 15, 2004 9:42 am

hm...sarmalele mie-mi plac...da' nu pot suferi tocanitzele....ma enerveaza la culme...

se ia una bucata pushtuaica, care se masturbeaza de la 7 ani, negandindu-se la secs duamne fereshte ci probabil la pooli de caini care nu ie duamne fereshte secsuase si se pune in conversatzie cu una tocanitza cu care discuta de la egal la egal si ... plici, o inerveaza. duamne fereshte ce tzie si cu tocanitzele din ziua de az, creca rateaza sash bage (nesecsual) sharpele intre piciuare.

rocpurcic, da si mie mail la tata tau ca am auzit ca ashchia nu sare departe de trunchi si vreau santreb care ie distantza adeca iei so masturbat la 2, 3, 4 ... 5 ani, langa rude de gradu' unu doi sau trei? ca de cand cu intrebarile astea (nesecsuale), nu pot pentru ca sa dorm nuaptea.

o sa tzi se para absurd tot ceea ce faci shi ceea ce traieshti

ecsperientza de viatza, deh, de la 7 la 15 e nishte ani multzi si plini de invatzaminte, cultura, civilizatzii (probabil ecstraterestre)

peseu: ~p ma bucur obor mult cand cei ce scriu p'aci direct ma scutesc de oboseala copipastulrilor, senchiu cildren.
gaga

Mesajde weed13 » Mie Sep 15, 2004 10:25 pm

pisica muarta scrie:mah,Dane,facem altfel:ma lashi inapoi pe'rock'si io nu mai comentez nimic pina nu apar 'dovezile'.oki?

~p deci danone, adica dane, pardon, ieu am vrut sa aduc aici postu la matza muarta, ca sa jtii ce o vrut sa zica ia.
weed13

Mesajde nocturna » Joi Sep 16, 2004 11:08 am

RalucaB scrie:melodia alora de la Planete Moldova- Alimentara
Au si mel mishto.. de ex La redactie

~p shi ce mai melodie. pentru cine shtie shi cunoashte, melodia La redactzie este deosebit de...melodiuasa, cantata pe tonuri cand juase, cand inalte.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde nae cinefil » Joi Sep 16, 2004 11:13 am

pentru cine nu jtie shi nu cunoashte, solou` de bass dupe a dooa strofa ie dementzieal!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Sep 16, 2004 11:15 am

De abia astept sa-i vad prietenul in dres. *looool*

http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=12572&page=2
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde supermouse » Joi Sep 16, 2004 11:45 am

.
Anda nu stiu acum la ce te referi, la dresuri nylon sau la cele normale ce vin peste slip??...

ca alea de vin peste slip nu is de nylon....
Daca vrei sa fi extrem de sexy in fata partenerului porti fara chilotzei de preferintza nylon, aceia ce se muleaza pana sus la pulpa si raman fix pe picior....[/QUOTE]

acilea m-a pierdut in ceatza- ce sa puarte fara chilotzei???mister adanc

.
Mishto nu mi se pare sa porti dresul normal fara slip,ti-o spun pe fatza, tie ca fata iti place mai ales intr-un loc inchis,de ex la discoteca dupa ce consumi ceva bere, sa-ti vina sa faci pipi si sa stii ca n-ai un chilotzel pe tine??....

da puate la gagica i-o place sa foloseasca tualeta cand ii vina sa faca pipi, la asta te-ai gandit?

.
fiecare femeie se stie ca are secretii, e normal, plus ca urina e acida....mi se pare f urat sa lashi dresul care e sintetic sa se-nbibe cu aceste lucruri.
puate-i zice careva ca s-a inventat hartia igienica lu tanti suptmarina[/C

.
Un ex clar sunt diferentele dintre bumbac(ce face pielea sa respire) si lycra ...se stie ca daca te imbraci in ceva sintetic,glandele sudoripare isi maresc activitatea stimuland aparitia transpirartiei si inclusiv a mirosului urat. (acelashi lucru este identic consider si cu dresul pe care-l porti fara chilotzel)
Acum depinde de femeie la femeie. Pe mine una m-ar deranja, tin f mult la igiena corporala:) .

~p

.[quote]
Nu o lua ca pe-o ofenda, ce-o fi aia fratzilor, ca pe romaneshte se zice ofensa.... sau se ia de nea ofendaru?? RUSHINIKA!!
a fost un mic sfat si sper sa-ti fie bine venit.
supermouse
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Joi Sep 16, 2004 12:05 pm

deci ie grotesc! nush` cine m-a pus sa citesc shi sa-mi mai shi inchipui cum urina acida topeshte plasticu` í£la shi se intrezareshte...o gaura! shi cand zic gaura, sa fie clar ca ma refer la gaura produsa in materialu shela de-i zice lycra!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde supermouse » Joi Sep 16, 2004 12:58 pm

naie, tu shtii de cand ashteptam io o duma de asta rotunda shi mare? sa le dea dumnezeu sanatate lu anda shi lu burtuka ca imi luminara ziua!!
supermouse
Junior Member

Mesajde theOffender » Joi Sep 16, 2004 1:49 pm

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=319035&postcount=43

pentru acei care nu se vor descurca cu citirea la vederea acestui postului sus mentzionat ~p
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Nanuka » Vin Sep 17, 2004 6:40 am

supermouse scrie:naie, tu shtii de cand ashteptam io o duma de asta rotunda shi mare? !
.

Asta e parerea ta.

Orice femeie stie ca un dres nu este recomandat sa-l porti fara un slip sau un absorbant:). Gestul tau de a-mi pune mesajul pe Aberatii, a fost unul destul de rautacios. Pe forumul Totul despre sex, se discuta liber despre tot ce tine de latura intima si sexuala a individului iar mesajul meu adresat Andei a fost bine plasat pe threadul respectiv.

Cat despre pozele acestei fete, nu am nimic de comentat, nu a deranjat pe nimeni si nu si-a bagat nasul in discutii interesante pe alte forumuri cum ar fi Social, Scoala veche sau Stiinte, deci ar trebui sa nu fie luata la mishto, isi vede de-ale ei pe Sex si-atat.

Supermouse, de cand ai fost admisa in CM, ti-ai luat nasul la purtare si iti cam permiti cu ushurinta sa iei lumea la mishto. Ai trecut peste 2000 de postari, fara sa zici ceva concret, interesant.

Consider ca s-a facut o greseala mare ca tu sa faci parte din grupul cemeist, acesti oameni cu toate ca iau peste picior lutzele si postarile copilaresti, si-au dat silintza s-arate lumii la ce nivel de inteligenta sunt. Fac threaduri pe shtiintza, se ocupa de Literatura, se fac concursuri de cunostintze generale. In schimb tu ce faci??..nu faci nimic, pandeshti persoanele ce nu-ti sunt tie in gratii, ca sa-i iei ori de cate ori ai ocazia la mishto.

Nu vreau sa creez nici un razboi, sa ma cert iar cu lumea, dar te-ash ruga Simona sa ma eviti. Eu nu te pun la ignore dar voi incerca sa nu-ti mai dau atentie.

Daca te-ai uita un pic la pozele tale ti-ai da seama ca nu eshti una perfecta, sa-si permita sa-i spuna altei persoane ca e burtoasa sau mai stiu eu ce, eu nu te-am jigint si nu te voi jigni niciodata pt aspectul tau fizic, la o adik fiecare avem defecte si trebuie sa ne acceptam asha cum suntem.

Imi cer scuze pt cuvantul ofensa dar sincer m-am obishnuit cu termenul din engleza offend.
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde gaga » Vin Sep 17, 2004 8:22 am

hehe, nu pot sa lipsesc o zi ca imediat sare lumea la bataie. eniuei, am deschis doo pagini care mi s-au parut kishatoare si anume aici zice unu' cum e cu rocotecile vietzii.

un mic magazin de unde rockerii sa isi poata cumpara tricouri si alte ustensile

adeca cum ar veni tricou' si picameru mai mai ... of of ....

postu' ie aici http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=318743#post318743 pe rock

imi amintesc cu drag de trupa Moloz care s-a transformat in molozopurroy, una din cele mai jenibile proiecte "rock" si cred ca unul din membrii isi manifesta incoerentza aici:

inseamna ca trebuie sa umblu in blugi negri cu tricou cu Black Sabbath si sa-mi la plete?...

eo zic sa si do plete ca ie mai cul ~p

(peseu: comentarii potzi sa faci la orice, daca nu am picioatre nu inseamna ca toate ccelelalte picioare de pe lume is superbe ... think again antescriitorule)
gaga

Mesajde eyewitness » Vin Sep 17, 2004 8:22 am

azi din ciclu "io pup poala popii popa pupa poala mea" marele ganditor tasica ne propune un purtpuriu de aberatii la care cred ca si dornica ar pali iar nanuka ar jubila

Tanase scrie:Limbajul a aparut pentru a exprima gandurile si ideile si faptele. Dar gandurile incep sa-si piarda din insemnatate atunci cand vorbesti prea mult. Ce frumos e sa taci langa cineva. Ce frumos e sa taca cineva langa tine. ce frumos e unori sa comunici fara sa vorbesti. E frumos sa taci si sa-ti auzi gandurile. Uneori tacerea e galagioasa, pentru ca tocmai atunci gandurile tale toate ies la suprafata. Daca tu taci asta nu inseamna ca si cei din jur vor tacea o data cu tine. Dar macar s-ar putea sa gasesti pe cineva care sa taca cu tine un pic lasandu-si gandurile sa-i vorbeasca. Poti sa asculti muzica si sa taci. Poti sa-ti trimiti gandurile departe. Sau poti sa le tii aproape. Important e ca, din cand in cand sa te lasi coplesit de tacere de galagia sau de linistea tacerii. E o stare frumoasa. Mie imi place.

tasica, iejti demential bre, da-mi si mie reteta. cum poti bre sa scrii atatea fraze si sa nu spui nimic?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde supermouse » Vin Sep 17, 2004 8:25 am

Mult iubit shi stimat suptmarin nauc:

1. ceea ce n-ai intzeles nici tu shi nici personajul care te ajuta sa scrii postul de mai sus este ca eu faceam mishto de forma in care te-ai exprimat, nu de contzinut. mai invatza romaneshte, shi fara faze cu "am plecat e mult din tzara shi am uitat limba" ca nu tzine.
2. ar fi frumos din partea ta sa-tzi scrii posturile fara ajutor din partea altora
3. daca tzii musai sa itzi pui pozele pe fanclub, te potzi ashtepta la tuate criticile posibile. Spre deosebire de tine eu nu m-am laudat cu aspectul meu fizic shi nici n-am votat cu jdemii de clone pe miss fanclub TU ai facut-o, shi cum realitatea nu se pupa cu poveshtile tale- bineintzeles ca ti-ai luat-o.
4. eu fac mishto de toata lumea, shi am facut mishto de tine shi de creatura care tzi-a scris postul asta shi inainte de a fi invitata pe cm, shi am intentzia sa continui.

in aceste conditzii itzi urez o zi buna, indopare placuta shi tot ce mai doreshti matale. Shi salutari lu' miraculosu' sper ca l-ai rasplatit pentru ajutorul pecare tzi l-a dat in a te mai face de stamba inca o data.
supermouse
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Sep 17, 2004 8:45 am

Daca tu taci asta nu inseamna ca si cei din jur vor tacea o data cu tine.

bre aiule gand la gand cu bucurie ~p
ar fi mijtoaca si reciproca gandirii de mai sus si anume daca tase zghiara pe scena sa ii tzina toata sala isonu'. poate asha se lasa de "cantat". ~p
gaga

Mesajde gaga » Vin Sep 17, 2004 12:11 pm

aoleu...chiar...voi avetzi uniforma??? doamne,bine k n-am intrat la Kretzulescu,k era shi ala pus lista noi n-avem al Monnet....

no coMMent, noroc ca muri bietu jean ~p
gaga

Mesajde supermouse » Vin Sep 17, 2004 2:32 pm

dovleacu subacvatic scrie:Gaseste-ti placerile si exibitzionismul pe alte siteuri, aici sunt oameni normali si serioshi.

uamenii normali shi serioshi.... ~p ~p ~p
supermouse
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Sep 17, 2004 3:40 pm

din ciclu "TriNitroToluenu ie mai bun ca arielu" roccica ne dezvaluie :

Rock Chick scrie:chiar,lala,acu ce stil abordatzi?ce a fost pana acum,sau e mai mult rock?k pana acum,no offence,da' a fost dance-pop

mai urmeaza ca o-zone sa ne cante metal si fetele de la banby industrial si sigur pe neatzu il internam la timis
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma