Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
-
Daimon - Mesaje: 5074
Vanzatoarea de la "gogoasha infuriata" :
- Vreau si eu o infuriata cu ciocolata
- sigur, mai doriti si un suc?
- nu, multzumesc
[...]
- Nici macar un frappe sa va mai racoritzi?
- Nu, multzumesc
- Gogoasha o vreti cu zahar sau simpla?
- Cu zahar!
- Sigur, nu vreti si un frappe?
- Nu, multzumesc
- Ok, uitati gogoasha d-voastra, o zi buna va doresc!
(tot dialogul cu zambetul pe buze)
Asha da....sa tot cumperi. Daca si functionarii statului s-ar comporta asha....ehe...
- Vreau si eu o infuriata cu ciocolata
- sigur, mai doriti si un suc?
- nu, multzumesc
[...]
- Nici macar un frappe sa va mai racoritzi?
- Nu, multzumesc
- Gogoasha o vreti cu zahar sau simpla?
- Cu zahar!
- Sigur, nu vreti si un frappe?
- Nu, multzumesc
- Ok, uitati gogoasha d-voastra, o zi buna va doresc!
(tot dialogul cu zambetul pe buze)
Asha da....sa tot cumperi. Daca si functionarii statului s-ar comporta asha....ehe...
-
Love2Fly - Junior Member
mi-a zis cineva foarte important ceva.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
sa va spui despre ieri ca despre azi nu prea poci sa va spui nimic ca deh, deabea incepu ziua!
deci, da. o bere, un pachet de tigari, bisicu', zambetul ei spre final si... am revazut un prieten vechi. printre altele.
deci, da. o bere, un pachet de tigari, bisicu', zambetul ei spre final si... am revazut un prieten vechi. printre altele.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
-
Daimon - Mesaje: 5074
m-am obisnuit cu gandu' ca sunt major 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Din ciclul minunile Sf.Anton: l-am intalnit la bus pe batranul rocker cu agendutza, greu l-am facut sa shi-o ia inapoi, nu am scris in ea, o aveam lintr-un buzunar daca l-as fi intalnit. A scos de la pept autografele smulse, pliate, sa-mi arate ca au supravietuit generozitatii lui, de la Cristi - IRIS isi luase guzbai.
-
sol - Junior Member
mesaj la rateu pemeu
Vorbeam pe pemeu despre Steinhardt, am tastat Steinhardt repede acolo sus, mi-a zburat mailu, l-am rescris, cand sa zboare iar primesc mesaj: user steinhardt not found, nu-mi amintesc in ce limba, inca imi sterg lacrimile de ras.
-
sol - Junior Member
amintirea concertului cu megadet de alaltaieri seara
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-noi de fapt incercam sa demonstram ca iese fum fara foc
adicalea la faza asta io am facut o criza de ras. v-as explica da' ie o faza din aia mistocara pe care o intelegi numai daca esti de fata.
si da.
- hai iubita, trezeste-te.
adicalea la faza asta io am facut o criza de ras. v-as explica da' ie o faza din aia mistocara pe care o intelegi numai daca esti de fata.
si da.
- hai iubita, trezeste-te.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
faptul ca lu aiu i-a incantat sufletul concertul lui Megadeth de miercuri seara.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Faptul ca am aflat ca ma voi angaja 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma