Rock Chick scrie:chiar,lala,acu ce stil abordatzi?ce a fost pana acum,sau e mai mult rock?k pana acum,no offence,da' a fost dance-pop
mai urmeaza ca o-zone sa ne cante metal si fetele de la banby industrial si sigur pe neatzu il internam la timis
Moderator: anjin-san
Rock Chick scrie:chiar,lala,acu ce stil abordatzi?ce a fost pana acum,sau e mai mult rock?k pana acum,no offence,da' a fost dance-pop
Rock Chick scrie:eram in pijamale acasa...lol...pregatita sa ma culc shi....peste cateva min ma trezesc aici
Tanase scrie:Ultima dorinta...ar fi sa mi se dea o chitara si sa cant la ea. Dar parca avea voie la trei. Apoi sa mi se aduca cea mai frumoasa femeie din lume si sa se uite in ochii mei, sa-mi spuna ca ma iubeste. Si-as mai vrea sa vad o data Brave Heart
Acum am vazut si eu linkul cu frecia antica.
uh... citind forumul am vazut ca nu la toti le place mai au unii dubiii . Haidetzi ma chiar asa... atunci ce va place voua?? Asta-i muzica sa nu va place.... ce ***** ****.... . Hai ca va las , scuze ca am postat in doua mesaje. pa!
Crazy Babe scrie:io cred ca incet incet va involua.. mai multa saracie.. tot mai multi tineri vor pleca din Romania pe unde apuca si pana in 2050 vor fi numai batrani ramasi..
aaa si datorita saraciei lumea va inceta sa mai aiba copii ca nu ar avea cu ce sa-i hraneasca si cu ce sa acopere marile cheltuieli... o sa fie rata de mortalitate mai mare..
SUNT PESIMISTA!
modestia mea-i doar una dintre multe calitatzi scrie: am crezut ca Alex te-a pus sa ma inviti aici. Dar acum stiu ca n-are el sensibilitatea-aia, auzi tu, ii vine o fata sexy pe thread si el se duce la intilnire cu nustiu-ce gropar, imediat dupa ce mai si promite asa si pe dincolo.
nanukulitzuca scrie:Acum mi-am recitit ultimile mesaje si cu parere de rau pot spune ca sunt scrise un pic aiurea
Ok, ma bucura faptul ca nu o iei in seros si totul ti se pare o gluma. Personal consider ca toate postarile ce vin din partea acelei persoane,nici pe de parte nu-si au scopul de a glumi sau a te distra, tot ce-a fost scris da dovada de-o mizerie crasa. Nu stiu cu cate persoane in lumea reala poti sa faci astfel de glume sau sa faci asmenea afirmatii incat sa nu te ia in serios si sa inceapa sa te judece. Nu stiu cati din Clasa Muncitoare si-ar permite sa faca astfel de glume cu Aiu de ex, ce hai sa zicem tot ca exemplu pleaca intr-un business trip insotit de o pers tot de sex masc (a fost un exemplu la intamplare), ash fi curioasa cam cati l-ar considera homosexual si cam cati ar scrie la modu cum au scris de moshu.
Eu stiu ca nu are prietena deocamdata, dar asta nu inseamna ca e pe invers, poate m-am tampit de fac caz prea mult pe treaba asta, dar ma deranjeaza sa tot fie luat mereu la mishto.
danone scrie:baicsiniu si neatza ie doi omosecsuali declaratz
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator