Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
buna dimineatza copii somnoroshi !!! nu v a trezit inca mirosul de la cafea??? ~) sa va savuratzi in cel mai placut mod cafelutza shi o ziulika cat mai bunicika sa avetzi....v am pupat dulcik necko, k@tzy, weet weet, supemouce (te ashtept la o zacusca
), samy, shaki.....etc ca lista i lunga..... *p

sunt atat de putzin dotata pt a trai ....incat simt ca ma pot realiza prin moarte...am fara indoiala mai multe aptitudini sa fiu moarta decat vie....
-
tedytza - Junior Member
Buna dimineata, copii!
baut doo cesti cafea, facut 268 $ la solitaire, zic la multi ani micilor si marilor Marii si Mariani si va urez o zi de sarbatoare minunata tuturor !
10x, tedytzo, si tie la fel
baut doo cesti cafea, facut 268 $ la solitaire, zic la multi ani micilor si marilor Marii si Mariani si va urez o zi de sarbatoare minunata tuturor !
10x, tedytzo, si tie la fel

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
mi-e fuame
mi-e fuame
mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuamemi-e fuamemi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuamemi-e fuame mi-e fuame
mi-e fuame
mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuamemi-e fuamemi-e fuame mi-e fuame mi-e fuame mi-e fuamemi-e fuame mi-e fuame
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Buna dimineatza(sau mai bine buna seara) Teditza,Necko,Rock Chick,Supermouse,K@tzy,Weet-Weet,etc.Trebuia sa spun asta mai devreme,da' nu mi-a mers internetu'...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
Buna seara Samy
e bine oricind. voiam sa-ti spun ca parerile tale de pe "ucigasii de copii" mi s-au parut foarte pertinente si la obiect. sunt de acord cu tine in tot ce ai spus.
mausica, vezi ca ti-am pregatit masa pe cm.

mausica, vezi ca ti-am pregatit masa pe cm.
aizzz&co
-
multsm fain
n-am mancat nimica 24 de ore shi cand am ajuns acasa am ras tot ce am gasit la indemana
n-am mancat nimica 24 de ore shi cand am ajuns acasa am ras tot ce am gasit la indemana

riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Necko scrie:Buna seara Samye bine oricind. voiam sa-ti spun ca parerile tale de pe "ucigasii de copii" mi s-au parut foarte pertinente si la obiect. sunt de acord cu tine in tot ce ai spus.
Mersi!!!Poate ca asta este din cauza ca nici eu nu sunt prea mare shi atunci m-am gandit cum ar fi fost sa fiu shi eu pe acolo.
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
mai pui de piatra ... asta roc cic care esti ... stii ca mesajele astea se dau de diminatza ... automat ban ca e off topic ...
lol ...
Necko ia hai tu pe YM .. ca nu am mai vb de multa vreme
lol ...
Necko ia hai tu pe YM .. ca nu am mai vb de multa vreme

-
monk - Mesaje: 2747
io va zic acu buna dimineatza...k oricum e deja alta zi de juma de ora
lol....so...ce mai facetzi?buna dimineatza,oameni buni....oricum maine n-am timp dimineatza sa va salut.......ce zi insorita e azi...doar uitatzi-va afara un pic 

- Titina
- Junior Member
Neatza dragilor ! Fir-ar bratele care dor sa fie :cry: nu mai poate dormi omu' ca trebe sa doara ! Uf ! O sa merg iar la somn , dar astept sa va treziti . Cafeaua ( pentru Necko , Super , Delphy si K@tzy ), ceaiul ( pentru mine si cine mai vrea ), nessul ( pentru Shaki , Eye si Weed ) , ciocolata ( pentru Scorpy ), laptele ( pentru Alex ) sunt gata ! Cine vrea ceva din lista de mai sus , sa se serveasca , nu e o lista exclusiva *p
Am si fructe : kiwi , grapefruit , struguri ( chiar si compot de struguri ) si piersici .
Tigari n-am , Scorpy si Alex sunt responsabili la capitolul asta
Sa aveti o zi frumoasa !
Am si fructe : kiwi , grapefruit , struguri ( chiar si compot de struguri ) si piersici .
Tigari n-am , Scorpy si Alex sunt responsabili la capitolul asta

Sa aveti o zi frumoasa !
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Buna dimineata, copii de noapte!
Uite la ei cum se joaca noaptea, se distreaza, mai putin Weet-weet care munceste din greu sa ne lase micul dejun pregatit, dau trezirea la 1 noaptea si, uitindu-se le bec, vad soarele stralucind ! si acum precis dorm ca niste puisori mici si pufosi ce sunt... acum ar trebui sa le dau eu TREZIREEEEEEEA !
Weet-weet, 10x pentru tot. am baut deja o ceasca de cafea.
neatza, 7vies! mai stai?
Uite la ei cum se joaca noaptea, se distreaza, mai putin Weet-weet care munceste din greu sa ne lase micul dejun pregatit, dau trezirea la 1 noaptea si, uitindu-se le bec, vad soarele stralucind ! si acum precis dorm ca niste puisori mici si pufosi ce sunt... acum ar trebui sa le dau eu TREZIREEEEEEEA !
Weet-weet, 10x pentru tot. am baut deja o ceasca de cafea.
neatza, 7vies! mai stai?
aizzz&co
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma