Rock Chick scrie:io una nu ma gandesc la nimik
lasatzi-o mey, nu vedetzi k are o scuza?

Moderator: anjin-san
Oribilul Mosh scrie:Pay It Forward . 8/10 (6.7 pe imdb)
O frumoasa fabula despre o eventuala lume mai buna cu un Kevin Spacey impecabil ca intotdeauna si cu pustiul Haley Joel Osment facand un rol foarte bun
Daimon scrie:rock... de la Metallica, Deep Purple sau mai spre gothic, Pink Floyd,
miraculosu scrie:2.Predeal - 3 Brazi (cu Hades) viteza maxima atinsa = 140 km/h
Soyuz scrie:se foloseste extrem de des termenul "a intors" x nanograme particule cu sensul de a adus inapoi.
mylord scrie:nu stiu daca procedez corect sa deschid aici acest thread
l-am deschis aici pentru ca aici am postat mai mult
voi posta toate posturile pe care le am pe adresa de yahoo ,si care au fost sterse, poate pe unii ii intereseaza
eu nu voi citi ce postez ,voi da copy si paste ,atat asa ca nu va suparati daca devine plictisitor (...) nu am timp sa postez
bei omule , tine`ti gura daca nu ejti in cunojtintza de cauza ... si daca ar fi adevarat nu esti prea fara buca sa insultzi intr`un mod aja grafic pe cineva .. aj putea zice aceleasi lucruri despre tine si parerea ta ...
nu cunojti nici pe rocca nici pe robert ... nu`ti da nimeni nici un drept sa vorbejti ampoolea de ei fara sa stii ... daca tu n`ai teluri sau rost pe lume nu te lua tu de ideea lui robert cu scoala ... si trust me ca in ceea ce fac , domnii ai experientza si talent ... nu intereseaza pe nmeni ca rocca a fost prea subtil si ti`a dat peste bot si tu te`ai ales doar cu parerea ca ... hai sa zic ceva najpa ca oricum nu`l inteleg ... ia mai lasa`te de meserie ...
bei ce ma ovtika lumea care vorbesc fara sa stie ...
firma sunt printre utine trupe de rock din romania care au talent / ceva de zis / inteligentza ori in muzica ori in versuri ...
punct si de la capat ..
Nah, trebuia sa zic ca trebuie sa bagi intaii toate bilele rosii, cu un interval intre unde trebuie sa bagi o bila de alta culoare, dupa aceea bagi bilele celelalte(nu alea rosii) in ordinea in care l-ea zis baicsu.
Nanuka scrie: Va fi o perioada de training, stiu ca voi fi platita cu un salariu mic, dar nu ma derajneaza..tot ce vreau e sa capat experientza si sa-mi improvizez cunostintele bine de limba franceza.
Nanuka scrie:Aurolac,
Ia zi-mi, steroizii nu sunt daunatori pt organism??...cum merge cu jucaria?:D
mtz scrie: Imi placea de un baiat si am pus pe cineva sa-l intrebe din partea mea, a zis ca se mai gandeste, intre timp, in aceeashi zi, vine un coleg sa-mi spuna ca unui tip ii place de mine si daca as vrea sa fiu cu el. Am zis ca ma mai gandesc, pana la sfarsitul orelor, primul tip se gandise, nu in favoarea mea, iar al doilea se razgandise.
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator