Aberatia zilei
Moderator: anjin-san
aurolacul scrie:Daca l-ar eutanasia cu un ac nesterilizat, l-ar turba, shi daca cainele musca pe cineva, aceea personaa va trebuii sa fie eutanasiata cu un ac sterilizat, ca daca nu, acea persoana va deveni nebuna shi va infecta inca o persoana cu boala oamenilor nebuni. Deci vom avea o epidemie.

-
weed13 - Mesaje: 1868
Din ciclul "I'll be back" #-o
P.S: un Ionuzz stiu ca nu are voie sa dea exemplu alt Ionuzz, dar nu m-am putut aptine ;m
Aurolacul scrie:Service se zice mai amice, tin-te de popice shi nu mai veni aice.
P.S: un Ionuzz stiu ca nu are voie sa dea exemplu alt Ionuzz, dar nu m-am putut aptine ;m
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
da' voi atz vazut semnatura aurolacheului?
Arnold Schwarzenegger , 2004, Ohio: I'm going to pump you up!!!.
deci, fara cuvinte. deshi, creca mai inspirat era: ail bi bec.
Arnold Schwarzenegger , 2004, Ohio: I'm going to pump you up!!!.
deci, fara cuvinte. deshi, creca mai inspirat era: ail bi bec.
-
nocturna - Mesaje: 8725
tasica scrie:Asa vem noi oamenii o predilectie de a distruge
pacat ca unii distrug pana si muzica

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Aurolacul scrie: Am descoperit cu mirare ca tipu are sens de umor
in atentia viitorilor cantidati la eczamenul auto: eczista sens interzis, sens unic, sens giratoru, sens de umor...sa n-avem discutii apoi!!!
Aurolacul scrie:Tocmai ma uitam in oglinda, am impresia ca mi se micsoreaza bratzele

I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
DragosSuciu scrie:Bugs e si el un titan, la fel ca Duffy.
din ciclul, miraculoshi din titan: ie pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin de miraculoshi titanici. pazea! mare grija pe unde calcatz!
Dar cei care ma pun pe jos de ras sunt cocosul ala(Rooster Robcut)parca si in special Elmer Fudd.
nu vrem ca sa shtim cetz fac ei dupe ce te pun acolosha pe jos.
.... legendarul Porky Pig,
biensur, in duet cu legendarul hendrix.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Daca ai muri in cateva minute,care ar fi ultima dorinta?
no coment
Aurolacul scrie:As muri ar fii misto sa se stearga tot fanclubu shi sa fie banatzi toti userii
no coment
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Eh, deja ma apuca nostalgia de vremurile cand savuram cu placere posturile miraculoase:
Probabil in discutie au fost pomeniti si Geri Cault, Cour Bet...
ne relateaza OM: Vreo 50 de minute am discutat despre influentza lui Nicolae Labis asupra poeziei postbelice din Romania, despre opera celebrilor Renoir si De Lacroix
Probabil in discutie au fost pomeniti si Geri Cault, Cour Bet...
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
miraculosu scrie:Pai gata. Si sa stiti ca Titina nu este numa frumoasa...dar este si desteapta. Acum s-a dus sa citeasca pe Coolio ala de a scris Veronica se hotareste sa moara. Nu sta ca noi pe net.
nu mai punem la socoteala calitatzile in polishatul obectelor contondente purtate de masculi

Coolio ala trebe ca are muuulta minte de a scris asa bine incat este inteles pana si de o junioare masturbanta~p
ce nu shtiu io si ma macina e daca poseda si vrun Bru Eghel dala pe perete, vorba lui' fane

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
zoso scrie:am ajuns la capitolul 2, la asylum. dupa ce omor tot, ajung la parter, omor si acolo si ma invart de 2 zile ca nu mai am ce sa fac.
de aici incotro ?
preferabil sa ramai in azil si nu care cunva sa iesi pe strada
trebea macar sa lasi sora sefa in viata puate iti facea rost de frun medic stagiar

-
heartandmind scrie:americanii au ajuns shi pe luna shi pe marte ,sunt conditzii de viatza pe ambele planete
bine dracu ca la aia n-a iesit pesedeu plus pur(cb) ca maciuci conditii de viata
-
Aurolacul scrie:eu cu Vasile suntem prieteni buni zic eu, dar de cand sta el cu mine in aceeasi casa, ne este greu ca sa mai avem ceva de vorbit in comun, deoarece ne vedem in fiecare zi si subiectele de discutie devin epuizate.
Bre, subiectele astea are si ele mandria lor, nu intra asa la oricine in casa. Mai ales daca afla ca vrei sa le iepuizezi din prima noapte, pleaca si dupe aia mai si raspandeste vestea, de nu-ti mai calca nici o subiacta pragu.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
little miki scrie:haideti sa nu mai postam mesaje care nu contin cuvintele FLORIN CHILIAN, vreti? :love:
Deci da, e adevarat ca FLORIN CHILIAN va anunt cu intarziere, dar FLORIN CHILIAN da, io sunt de acord sa FLORIN CHILIAN adoptam aceasta regula nu numai FLORIN CHILIAN pe threadu cu FLORIN CHILIAN, ci si FLORIN CHILIAN pe alte threaduri de mare FLORIN CHILIAN angajeament. Ce FLORIN CHILIANU meu?
indescifrabil
-
deci nu pot sa dau copipast ca n-are haz da uitati-va la asta micu' care se cearta cu migu:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=330934#post330934
s-a deschis sezonu' de vanatoare la ionuzzzi, is multzi si betonantzi
====
ionuzzz numero due:
ca daca mel pt cel ar fi cov mhwgo ar fi ex si o mel orig, nu?
=============
petrecerea continua ...
prea intunecat e creierul copchiilor asta care nici de scoala n-au auzit, nici gura nu le pute.
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=330934#post330934

====
ionuzzz numero due:
seandreea scrie:
Pt I'm with you
Mel de la titaic (MHWGO) nu e un cover deci cea originala nu exista.
Mel a fost scrisa special pt Celine deci nu inteleg de unde ti-a venit tie ideea.
ca daca mel pt cel ar fi cov mhwgo ar fi ex si o mel orig, nu?
=============
petrecerea continua ...
trinity scrie:nu sunt nici pro nici contra[satanismului, n.m.)!fiekre e liber sa-si aleaga religia(dak asta se poate numi religie).qnosc satanisti adevarati,dar si pokemoni obositzi.aqm e la moda sa fii satanist. eu m-am interesat de "religia"asta si nu prea ma atrage.prea intunekt,prea dur.eu sunt ateu,dar aqm ktiva ani am avut niste influiente. m-am lamurit despre ce e vorba. nu-mi trebuie!
prea intunecat e creierul copchiilor asta care nici de scoala n-au auzit, nici gura nu le pute.
- gaga
mai nenea danone nu inteleg care e problema.
Chiar nu stiu la ce te referi: am spus clar : Melodia de la Titanic (numita My Heart Will Go On - adica MHWGO) este una singura cantata numai de Celine Dion. Daca vrei iti gasesc interviul unde cel care a scris melodia afirma lucrul asta.
Daca tot ma consideri inculta si ca nu am auzit de scoala macar explica si tu ca la prosti care e problema cu postul meu. Si te rog nu mai face afirmatii jignitoare inainte sa stii despre ce e vorba.
Chiar nu stiu la ce te referi: am spus clar : Melodia de la Titanic (numita My Heart Will Go On - adica MHWGO) este una singura cantata numai de Celine Dion. Daca vrei iti gasesc interviul unde cel care a scris melodia afirma lucrul asta.
Daca tot ma consideri inculta si ca nu am auzit de scoala macar explica si tu ca la prosti care e problema cu postul meu. Si te rog nu mai face afirmatii jignitoare inainte sa stii despre ce e vorba.
- seandreea
- Junior Member
~pseandreea scrie:mai nenea danone
Rock Chick scrie:nu am nimik nici cu Nastase shi nici cu Basescu,dar consider k mai bine cashtiga Nastase decat Basescu...
nivelu de maturitate politica de care fac dovada lutzele de pe fc e infricoshator

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
[Quote=Avrolake]Zicea ca s-ar putea sa faca alegerile din nou. Asta cum ar veni? Ar incepe iar cu turul intaii, sau ar amana turul doi cu vreo saptamana, doua shi nu ar mai repeta turul intaii? [/Quote]
Deci cum ie domle cu turele astea?Mai ie multe pana la finish?:j
Deci cum ie domle cu turele astea?Mai ie multe pana la finish?:j
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Nanuka scrie:CV-ul meu e aproape gol

stiam demult , nu trebuia sa subliniezi
-
veshnica tzatza scrie:o persoana ce abia a terminat un liceu

nanukulitzuca ie-n forma azi
in loc s-onghita , nanuka ne spune ca si liceul l-a terminat cu chiu cu vai. la cum posteaza nu-i de mirare
sunt curios daca si generala i-a creat aceleasi probleme

-
Din ciclul: da-o in m**tzii ei de oaie apartinand trilogiei de mare succes: "Beau o bericica" - "Ma lamentez uneori" - "Io-s cea mai tare si ma lepad de voi, romanii" azi, ca si in ultimele doua posturi de pe acest subiect, nanukutzulutzicutzlutyzka :p
De pe locomotive spicuim dintr-un post de mare angajament estetic si literar (ca sa nu mai spun de-o coerentza neobisnuita pt doamna in cauza) :
4 intrebari:
Was is das :
a/ superficial - ?
b/ iremediabil - ?
c/ snob - ?
d/ infatuata - ?
p.s: Hai mah, acum fiti sinceri, care din voi i-ati scris postul in cauza? zoso?
hai domne ca doar nu i l-a scris barbasu' 
De pe locomotive spicuim dintr-un post de mare angajament estetic si literar (ca sa nu mai spun de-o coerentza neobisnuita pt doamna in cauza) :
Imi pare sincer rau ca s-a ajuns la o asha situatie neplacuta. Caracterului meu superficial i-a facut pe unii dintre voi s-ajunga la concluzia ca sunt o persoana iremediabila, snoaba si infatuata
4 intrebari:
Was is das :
a/ superficial - ?
b/ iremediabil - ?
c/ snob - ?
d/ infatuata - ?
p.s: Hai mah, acum fiti sinceri, care din voi i-ati scris postul in cauza? zoso?

-
Love2Fly - Junior Member
Kayla scrie:si da, se pare ca kgb-ul ar avea reprezentanta aici.
Stii ce caut io de mult? Ierea niste tractorase din alea rusesti cu propulsie de un kinder putere si care avea niste pedale de plastic care se rupea repede da nu le gaseai pe nicaieri. Ce zici, are astia asa ceva? Si mai vreau si niste butoane de joc d-ala electronic cu "Nu, zaietz!"
indescifrabil
-
Ultima aberatie in tara : Nastase vrea sa scape de coruptie.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
din seria nu shtiu, nu cunosc, da postez:
~pTitina scrie:mel. "scandal" imi place f mult...in afara de mel. cunoscute de la shuie,nu prea cunosc altele...
aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
eyewitness scrie: criteriile....capacitatea de a face neshte calcule sinple si de a tine neshte clasamente. realizezi ca n-as fi putut sa-l propun pe auro lake
baixinho © scrie:ok. am inteles aluzia.
Aurolacul scrie:Ma ofer sa fiu eu cap de serie la o grupa.
fericiti cei saraci cu duhu :-"
(discusionu e in ordinea de mai sus, la interval de cateva minute )
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Aurolacul scrie:Eu am 1.74, nah, destul de medie inaltimea mea.
titina scrie:adica sunt pur shi simplu normala
senza parole
-
Mai bina da-mi o flegma shi o injuratura decat un fucking white van care incearca sa joace chicken cu tine shi sa te depaseasca in acelasi timp.
zise aurolacea intre doo genoflexiuni cauzatoare de intreruperi de curent la mansarda.
nush cine zicea ca e clona lu aiu si a nushcui, va zic io, atata incoerenta nu poate avea nici un cemeist, oricat de mult si-ar dori.
- gaga
Ma intreb de ce nu am batut azi 3 tiganusi cand m-am dus la dentist care mi-au cerut o tigara si dupa ce le-am zis ceva au si avut tupeul sa vina toti 3 pana la mine
)) .... Cred ca sunt prea bun si indulgent, trebuia sa le fut cate una, da-i in mortzii lor de tigani... se pare ca cu vorba nu rezolvi nimic.

In the middle of everlasting darkness...
-
ElMundo - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma