hova scrie:cum sa las demagogia?..makr in vorbe sa fiu un om bun dak in realitate nu se puate

cam tarziu s-a consultat dexu, prea tarziu.
Moderator: anjin-san
hova scrie:cum sa las demagogia?..makr in vorbe sa fiu un om bun dak in realitate nu se puate
om scrie:Normal ca am batut-o. Si a murit de oftica..si ea si un alt personaj recunoscut pentru oftica sa patologica.
I'm the man...cum ar zice k@tzy.
om scrie:In atasament..grafica realizata de televiziunea costa-ricana, care a transmis in direct ultimul meci jucat de Oribilul Mosh la campionatul mondial de biliard.
unLordOarecare scrie:implant pt refuz
unLordOarecare scrie:implant pt refuz
aiu scrie:incepand cu azi 14/12 orele 12.00 si pana maine 16/12 orele 08.00 se vor juca meciurile pentru stabilirea finalistilor cat si a ierarhiei finale a campionatului mondial forumistic de biliard , dupa urmatorul program
Tanase scrie:La multi ani IUBI! Sa ne traieshti!
dar vezi sa nu cazi in rai. ramai pe pamant
Titina scrie:moshu
parerea mea...eu nu ami pot de ras cand citesc "povestirile" lui dupa intalnirile forumiste
o voce non-heavy...desi s-ar putea ca danone sa-mi dea cu ceva in cap...pt ca e feminina...dar e masculina pana in maduva oaselor...angela gossow-arch enemy...
demonstrati-mi se simte vo urma de feminitate si imi retrag afirmatia...
unu, cinci, patru, trei:-?
Si dupa ce ne spune clar sa nu postam mai mult de 3 cuvinte ca altfel o bibim, LoveVerde incepe povestea in felul urmator:Andrei a gasit o ....
iar apoi revine cu urmatorul post (tot din 3 cuvinte, bineinteles)
dar a ajuns acasa ...
"Poveste din 3 cuvinte !!!
chestia asta o sa fie amuzanta
O sa incep cu 3 cuvinte iar dupa accea voi continuati cu cate 3 cuvinte fiecare care sa aiba legatura cu postul anterior, astfel incat va iesi o povestire dupa ideile tuturor care posteaza
reguli
1. NU postati decat daca continua povestea si sunt doar 3 cuvinte"
Andrei a gasit o ....
unu, cinci, patru, trei:-?dar a ajuns acasa ...
intre timp am invatat ca persoana care iti face rau o data, iti va face rau si a doua oara, si a treia..si-n cele din urma,tot eu aveam de suferit..
supermouse scrie:In opinioa mea, dobitocul care a decis stabilirea statului Israel acolo o sa aiba pe conshtiintza un razboi mondial.Arabii nu se vor opri, shi ei sunt mai patriotzi shi mai determinatzi decat albii.
Ash mintzi daca ash spune ca nu mi-e frica.
supermouse scrie:io am mai zis-o, planeta asta are nevoie de o catasrofa globala
saracu' Lord Balfour cre' ca se rasuceshte in mormant..aham..auzitzi buey fratzilor razbel mondial intre 5 mujahedini cu kalashu'n mana shi cu molotoavele in traista dand'ushi foc in peatza shi unchiu' Sam & Co care stau acasa shi apasa pe butoane shi se uita cum esplodeaza coliba din chirpici a lu' nea' Yasser palestinianu' descreierat..
shi appo..donshuara..nu'i vorba de patriotism..e vb de fanatism religios..acelashi care i'a "determinat" shi pe "creshtini" ca Torquemada sa uomoare dupa bunu' plac..
sau puate vrei sa vorbim despre cruciade..cat despre rasa alba..jos palaria, doar din randul ei s'au ridicat doo dintre cele mai importante personalitatzi ale istoriei: Hitler shi Stalin care impreuna au omorat mai multzi uameni decat totzi arabetzii la un loc..
shi dak tot vorbim despre uameni cu'adevarat importantzi..here's a link:http://www.junkscience.com/malaria_clock.htm..deci da..albii sunt mult mai determinatzii decat arabii shi mai is shi metodici..deci n'are de ce sa'tzi fie frica..incet shi sigur arabetzii o sa fie "linishtitzi" definitiv..
hai good day ca am scris destul..
supermouse scrie:fuarte relevante personalitatzile cu pricina
supermouse scrie:tu in afara de rasism shi ignorantza gugalita mai ai ceva de zis?
supermouse scrie:Tanarul iehova ne arata, fara putintza de tagada, ca imbecilitatea nu se gaseshte numai in statele roshii americane
nocturna scrie:motor vechi cu reactzie intarziata.
y0ung_h0va scrie:parca au murit fo' 3000 de uameni atuncea...cam cat omoara Stalin intre micu' dejun shi cina..a fost un accident
neatza scrie: Mai ales ca bronshita asta incepe sa se manifeste inca din tinpu comvalescentzei, respectiv de cu seara.
misht0karA scrie:eu vreau sa`mi aduka multa prostie ka sa nu mai imi pun atatea intrebari si sa fiu si eu multzumita de viatza asta si de lumea asta si eventual sa shi orbesk ... deci moshule te astept .. with arms wide open
dar ma refer la Marea Evanghelie a lui Ioan,scrisa de Jakob Lorber!
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator