Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde nocturna » Sâm Dec 11, 2004 12:42 am

din ciclul sfertodoctzia salveaza romania:
hova scrie:cum sa las demagogia?..makr in vorbe sa fiu un om bun dak in realitate nu se puate

~p shi daca tot esht asha bun, poate faci shi matale cinste co bere, macsim doo!

cam tarziu s-a consultat dexu, prea tarziu.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Love2Fly » Sâm Dec 11, 2004 1:26 pm

Zice Moshu'
Titina...pt. 100 mii te (???) unde vrei tu

Intrebarea e: te ce? :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Dum Dec 12, 2004 7:01 pm

om scrie:Normal ca am batut-o. Si a murit de oftica..si ea si un alt personaj recunoscut pentru oftica sa patologica.
I'm the man...cum ar zice k@tzy.

&

om scrie:In atasament..grafica realizata de televiziunea costa-ricana, care a transmis in direct ultimul meci jucat de Oribilul Mosh la campionatul mondial de biliard.

Unii traieste intr-o lume fara bucurii ... asa ca se bucura si ei la cate-o firimitura ce cade de la aia de sus . Aveti mila .. lasati-l sa castige , sa se bucure si el .. e mic saracu' , si plapadit ... si plin de spirit .. nesportiv
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde cubu » Lun Dec 13, 2004 11:56 am

wednesday scrie:[...]ce ascult io [...] gothique/psychedelique/atmospherique etc la greu

ce-mi place mie la miercuricaca asculta numa roque de calitate. Mai ales aia etc la greu am auzit ca e meseriasi...
indescifrabil
cubu

Mesajde theOffender » Lun Dec 13, 2004 12:26 pm

unLordOarecare scrie:implant pt refuz

unde? unde? cat costa?
da unu pt. bere au? da pentru gin?
da au reduceri?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde piskeshu » Lun Dec 13, 2004 12:29 pm

Offi, poti sa-mi traduci, ca p-asta n-am inteles-o deloc?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde theOffender » Lun Dec 13, 2004 12:42 pm

unLordOarecare scrie:implant pt refuz

unde? unde? cat costa?
da unu pt. bere au? da pentru gin?
da au reduceri?

keshule, ce vrei sa-tzi traduc?
الاميركيه تورى سبيلينج، نجمه مسلسل "بيفرلى هيلز " التلفزيونى الذى لاقى
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde h0va » Mar Dec 14, 2004 9:42 am

aiu scrie:incepand cu azi 14/12 orele 12.00 si pana maine 16/12 orele 08.00 se vor juca meciurile pentru stabilirea finalistilor cat si a ierarhiei finale a campionatului mondial forumistic de biliard , dupa urmatorul program

:-"

( )

edit by aiu : initial ierea 15/12 orele 20.00 si p-orma la o strofocare acerba a neuronului a rezultat ca n-ar strica sa prelunjesc termenu pana a doa zi de dimineata. apreciem insa vijilenta tanarului hova :D

?!
h0va

Mesajde supermouse » Mar Dec 14, 2004 11:57 am

Tanase scrie:La multi ani IUBI! Sa ne traieshti!

dar vezi sa nu cazi in rai. ramai pe pamant

Tasica ishi da pe fatza sentimentele...
Induioshator
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

........ceva despre viata pot sa zic.......

Mesajde papy_chulo » Mie Dec 15, 2004 1:40 am

"De ce sa ma leg la cap daca ma doate-n cot/
De ce sa imi bag p**a daca trebuie sa mi-o si scot/
De ce sa am un tel pe care nu-l pot atinge/
De ce sa concurez daca nu pot invinge"
papy_chulo
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Dec 15, 2004 11:05 am

tetina zice la Cel mai k-terincos user in 2004:
Titina scrie:moshu
parerea mea...eu nu ami pot de ras cand citesc "povestirile" lui dupa intalnirile forumiste

~p senza parole.

totush, ie parerea iei. in fond, miraculosu shea atins targetu.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde gaga » Mie Dec 15, 2004 1:55 pm

uenzdei strikes again

o voce non-heavy...desi s-ar putea ca danone sa-mi dea cu ceva in cap...pt ca e feminina...dar e masculina pana in maduva oaselor...angela gossow-arch enemy...
demonstrati-mi se simte vo urma de feminitate si imi retrag afirmatia...

deci acest post este pe "Voci masculine deosebite din rock"(cum e si normal la mintea lu tante uenzdei) ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

aberatie in 3 culori, pardon cuvinte

Mesajde sin ella » Mie Dec 15, 2004 3:06 pm

LoveVerde ne promite ca o sa ne distram de minune din 3 in 3 cuvinte:

[/QUOTE] Poveste din 3 cuvinte !!!
chestia asta o sa fie amuzanta

O sa incep cu 3 cuvinte iar dupa accea voi continuati cu cate 3 cuvinte fiecare care sa aiba legatura cu postul anterior, astfel incat va iesi o povestire dupa ideile tuturor care posteaza

reguli
1. NU postati decat daca continua povestea si sunt doar 3 cuvinte

Si dupa ce ne spune clar sa nu postam mai mult de 3 cuvinte ca altfel o bibim, LoveVerde incepe povestea in felul urmator:

Andrei a gasit o ....

iar apoi revine cu urmatorul post (tot din 3 cuvinte, bineinteles ~p )

dar a ajuns acasa ...
unu, cinci, patru, trei:-?
Tocmai mi-am adus aminte de o colega care a ramas repetenta in clasa intai... oare pe unde o fi?
sin ella

aberatie in 3 culori, pardon cuvinte

Mesajde sin ella » Mie Dec 15, 2004 3:09 pm

LoveVerde ne promite ca o sa ne distram de minune din 3 in 3 cuvinte:

"Poveste din 3 cuvinte !!!
chestia asta o sa fie amuzanta

O sa incep cu 3 cuvinte iar dupa accea voi continuati cu cate 3 cuvinte fiecare care sa aiba legatura cu postul anterior, astfel incat va iesi o povestire dupa ideile tuturor care posteaza

reguli
1. NU postati decat daca continua povestea si sunt doar 3 cuvinte"

Si dupa ce ne spune clar sa nu postam mai mult de 3 cuvinte ca altfel o bibim, LoveVerde incepe povestea in felul urmator:

Andrei a gasit o ....

iar apoi revine cu urmatorul post (tot din 3 cuvinte, bineinteles ~p )

dar a ajuns acasa ...
unu, cinci, patru, trei:-?

Tocmai mi-am adus aminte de o colega care a ramas repetenta in clasa intai... oare pe unde o fi?
sin ella

Mesajde Djinn » Mie Dec 15, 2004 4:02 pm

zoso scrie:io propun un treesome

~p invitati: treeunghiu, treecicleta si treeplarea :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde sin ella » Mie Dec 15, 2004 6:14 pm

userul Dummy, scuze (am gresit) Duffy scrie:

intre timp am invatat ca persoana care iti face rau o data, iti va face rau si a doua oara, si a treia..si-n cele din urma,tot eu aveam de suferit..

din cate inteleg eu este pe aici o persoana care imi face mie rau o data, de doua ori, de trei ori... si in cele din urma tot Duffy are de suferit :mad:

Pentru ca nu mi se pare corect ca Duffy sa sufere din cauza mea, tin sa precizez ca persoana respectiva imi face bine ;D
sin ella

Mesajde h0va » Joi Dec 16, 2004 11:04 am

chear dak postul e mai vechiutz..am dat peste el in timp ce citeam threadurile de pe Politic & Social..mi se pare aberant tocma' prin motivele expuse mai jos

supermouse scrie:In opinioa mea, dobitocul care a decis stabilirea statului Israel acolo o sa aiba pe conshtiintza un razboi mondial.Arabii nu se vor opri, shi ei sunt mai patriotzi shi mai determinatzi decat albii.
Ash mintzi daca ash spune ca nu mi-e frica.

saracu' Lord Balfour cre' ca se rasuceshte in mormant..aham..auzitzi buey fratzilor razbel mondial intre 5 mujahedini cu kalashu'n mana shi cu molotoavele in traista dand'ushi foc in peatza shi unchiu' Sam & Co care stau acasa shi apasa pe butoane shi se uita cum esplodeaza coliba din chirpici a lu' nea' Yasser palestinianu' descreierat..

bre ai vazut prea multe filme cu iranieni care construiesc bonba atomica in fabrica de sapun de pe malu Sefidrood'ului sau poze trucate de americani in care se optserva zeci de fiole cu gaz sarin gasite de plutonu' #000tz la Fallujah, in Irak..

shi appo..donshuara..nu'i vorba de patriotism..e vb de fanatism religios..acelashi care i'a "determinat" shi pe "creshtini" ca Torquemada sa uomoare dupa bunu' plac..sau puate vrei sa vorbim despre cruciade..cat despre rasa alba..jos palaria, doar din randul ei s'au ridicat doo dintre cele mai importante personalitatzi ale istoriei: Hitler shi Stalin care impreuna au omorat mai multzi uameni decat totzi arabetzii la un loc..shi dak tot vorbim despre uameni cu'adevarat importantzi..here's a link:http://www.junkscience.com/malaria_clock.htm..deci da..albii sunt mult mai determinatzii decat arabii shi mai is shi metodici..deci n'are de ce sa'tzi fie frica..incet shi sigur arabetzii o sa fie "linishtitzi" definitiv..

offtopic: me'a placut asta..m'a uns la suflet..
supermouse scrie:io am mai zis-o, planeta asta are nevoie de o catasrofa globala

hai good day ca am scris destul..

?!
h0va

Mesajde supermouse » Joi Dec 16, 2004 11:13 am

as usual, tinere iehova, vorbeshti sa nu adormi.
supermouse
Junior Member

Mesajde h0va » Joi Dec 16, 2004 11:16 am

aaaa..bun simtz..aaaa..shtii ce'i ala..aaa..http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=326622&postcount=1

?!
h0va

Mesajde supermouse » Joi Dec 16, 2004 11:27 am

apreciez faptul ca ai decis sa pui postul direct pe aberatzia zilei, , ca sa nu mai am nevoie sa dau linkuri
IO am mai zis-o- e rau sa fie omu incult. Tanarul iehova ne arata, fara putintza de tagada, ca imbecilitatea nu se gaseshte numai in statele roshii americane
saracu' Lord Balfour cre' ca se rasuceshte in mormant..aham..auzitzi buey fratzilor razbel mondial intre 5 mujahedini cu kalashu'n mana shi cu molotoavele in traista dand'ushi foc in peatza shi unchiu' Sam & Co care stau acasa shi apasa pe butoane shi se uita cum esplodeaza coliba din chirpici a lu' nea' Yasser palestinianu' descreierat..

TU ai aiuzit de 9/11, porumbelule??

shi appo..donshuara..nu'i vorba de patriotism..e vb de fanatism religios..acelashi care i'a "determinat" shi pe "creshtini" ca Torquemada sa uomoare dupa bunu' plac..

adica aia ishi apara tzara nu sunt patriotzi?
sau puate vrei sa vorbim despre cruciade..cat despre rasa alba..jos palaria, doar din randul ei s'au ridicat doo dintre cele mai importante personalitatzi ale istoriei: Hitler shi Stalin care impreuna au omorat mai multzi uameni decat totzi arabetzii la un loc..

fuarte relevante personalitatzile cu pricina
shi dak tot vorbim despre uameni cu'adevarat importantzi..here's a link:http://www.junkscience.com/malaria_clock.htm..deci da..albii sunt mult mai determinatzii decat arabii shi mai is shi metodici..deci n'are de ce sa'tzi fie frica..incet shi sigur arabetzii o sa fie "linishtitzi" definitiv..

tu in afara de rasism shi ignorantza gugalita mai ai ceva de zis?

hai good day ca am scris destul..

Shi numai tampenii. mai citeshte
supermouse
Junior Member

Mesajde h0va » Joi Dec 16, 2004 11:41 am

supermouse scrie:apreciez faptul ca ai decis sa pui postul direct pe aberatzia zilei, , ca sa nu mai am nevoie sa dau linkuri

1/analfabeta

supermouse scrie:TU ai aiuzit de 9/11, porumbelule??

2/ intamplator data aia coincide cu ziua mea de nashtere..aaaa..parca au murit fo' 3000 de uameni atuncea...cam cat omoara Stalin intre micu' dejun shi cina..a fost un accident

supermouse scrie:adica aia ishi apara tzara nu sunt patriotzi?

3/ aham..shi unde am zis eo asta?!!?

supermouse scrie:fuarte relevante personalitatzile cu pricina

4/ aici nu pot sa te contrazic..in contecstu discutiei chiar sunt..

supermouse scrie:tu in afara de rasism shi ignorantza gugalita mai ai ceva de zis?

5/ hai sictir..singurele informatzii valide sunt alea din cartzi?!?

supermouse scrie:Tanarul iehova ne arata, fara putintza de tagada, ca imbecilitatea nu se gaseshte numai in statele roshii americane

6/ adevar grait'ai..shi pe tine te'am ales drept exemplu..ptiu..ce neshansa..dintre zecile de rebuturi umane tocma pe tine a cazut beleaua..

?!
h0va

Mesajde eyewitness » Joi Dec 16, 2004 11:46 am

alooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

acest tread nu este loc de vendete personale . deci, supermauz si tanaru hova sunt rugati insistent sa-si mute replicile pe pemeie sau sa inceteze. ceea ce postati voi nu se incadreaza la aberatia zilei ci la hai sa ne bagam in seama

multumesc
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Dany_S » Joi Dec 16, 2004 11:48 am

printr-o replica de mare angajament, simpatica , ca de obicei Nocti ne invatza despre motoare

nocturna scrie:motor vechi cu reactzie intarziata.

aici referindu-se la un LS6. E bine ca ai inceput sa te pricepi si la motoare, mai ramane Superkitz sa dea niste lectii la acest capitol ! ~p ~p

Peseu - ce sa-i faci daca n-am bani de net rapid ca al matale, vin mai cu intarziere posturili
Dany_S
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Dec 16, 2004 11:52 am

y0ung_h0va scrie:parca au murit fo' 3000 de uameni atuncea...cam cat omoara Stalin intre micu' dejun shi cina..a fost un accident

Deci, dupa rationamentu tau, ce nu trece de numaru total de oameni omorati de Stalin sau Hitler nu are nici o importanta? Cre ca de acu pot sa ma apuc linistit sa dau in cap la oameni ca nu apuc io sa extermin atatia...
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Joi Dec 16, 2004 1:24 pm

neatza scrie: Mai ales ca bronshita asta incepe sa se manifeste inca din tinpu comvalescentzei, respectiv de cu seara.

sai zica cineva lu neatza ca, in general (mai exact, tot timpu fara esceptzie), comvalescentza asta vine dupe punctu culminant al bolii. adica daca o buala se manifesta dupe punctu culminant, ezista mari shanse ca pacientu sa fie gata mort. shi cum din prostiile de lea scris iel acolo eo am dedus ca se referea la inainte de punctu respectiv, ezista doo posibilitatz:

- or habarnare ce ie aia comvalescentza
- or a pus la nimereala un cuvant mai lung
- or nu shtie despre ce vorbeshte
- or ie varza in capu lui

deci data vituare cand mai incearca sa spuna tampenii, macar sa le spuna cu cuvintele lui, da ?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Publius » Joi Dec 16, 2004 1:41 pm

Neatza, in general (mai exact, tot timpu fara esceptzie), comvalescentza asta vine dupe punctu culminant al bolii. adica daca o buala se manifesta dupe punctu culminant, ezista mari shanse ca pacientu sa fie gata mort. shi cum din prostiile de leai scris tu acolo eo am dedus ca te refereai la inainte de punctu respectiv, ezista doo posibilitatz:

- or habarnai ce ie aia comvalescentza
- or ai pus la nimereala un cuvant mai lung
- or nu shtii despre ce vorbeshti
- or ie varza in capu tau

deci data vituare cand mai incerci sa spui tampenii, macar sa le spui cu cuvintele tale, da ?
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Publius
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Dec 21, 2004 9:24 pm

misht0karA scrie:eu vreau sa`mi aduka multa prostie ka sa nu mai imi pun atatea intrebari si sa fiu si eu multzumita de viatza asta si de lumea asta si eventual sa shi orbesk ... deci moshule te astept .. with arms wide open

mistocaro, Mos Cracila e batran si obosit, saracu, nu mai pricepe suptilitati din astea si dupe aia da cac rede ca il injuri te trezesti cachiar iti indeplineste dorinta.
indescifrabil
cubu

Mesajde Aliosha » Mie Dec 22, 2004 3:40 am

Crazy Babe scrie:...pe langa asta mi-as mai dori si un laptop nou ca a meu are deja 6 luni si deja da semne de oboseala...

.....
.....
......
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Publius » Mie Dec 22, 2004 9:42 am

din ciclul trans-sexualitatea la romani:

misht0karA scrie:eu nu am poze cu barbatzi celebri dar sper sa devin eu ... candva .. :)
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Publius
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Dec 22, 2004 1:10 pm

bre degeaba o scoateti la inaintare pe ex preferata vez doamne mijto6546545646cara ca il am pe heartandmind acilea, iote ce zice iel:

dar ma refer la Marea Evanghelie a lui Ioan,scrisa de Jakob Lorber!

saracu moise cat s-o chinuit iel cu tablele alea degeaba ca daca astepta pana in zilele noastre putea sa scrie direct la conp, si sa se reveleze online, plus ca isus putea da autografe electronice sub ochiul vigilent al webcamului ala care a dovedit si existenta nibiru.

bre da la ajtia nu li se balangane capatzanile de usoare ce-s?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma