Aberatia zilei
Moderator: anjin-san
din categoria nick de lutza gandire de lemn,
[Quote=misht0karA]si peste tot aceeashi privire goala si plina de vid [/Quote]
deci hotarajtete ori ie guala ori ie plina?sau ie ca paharu,depinde din ce unghi il privejti?~p
[Quote=misht0karA]si peste tot aceeashi privire goala si plina de vid [/Quote]
deci hotarajtete ori ie guala ori ie plina?sau ie ca paharu,depinde din ce unghi il privejti?~p
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
[quote="Catalánul"]crede (Titina n.c.) ca vreau sa-i testez limba pe viu... dar stie ca nu este adevarat ]
Bre, stiam io ca incoerenta e una din calitatile lutesti ale lu Titina, da ca e molipsitoare si ca se ia prin anumite cavitati nu stiam.
Bre, stiam io ca incoerenta e una din calitatile lutesti ale lu Titina, da ca e molipsitoare si ca se ia prin anumite cavitati nu stiam.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Titina scrie:depeche,dragutze pozele....shi eu am un cosh pe frunte![]()
roc cic cic , sa ne spui si 9 cum s-a scoborat mosh cracila pe coshu tau sa lase cadoaiele.
fumega, fumega, ai?? ;D
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Tot nu a invatat acordurile gramaticale ..
bine cel putzin ca nu maghiara vorbeshte la ea

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
joanna_malfoy scrie:io am cititTOATE cartile (Harry Potter) in 1 saptamana.......pai asta a insemnat sa nu dorm decat 1 ora...

-
Catalánul - Mesaje: 625
thunder84 scrie: "Cel mai iubit dintre pamanteni"...e o carte super misto....asta in cazul in care iti plac dialogurile pe idei...
...sau tzurca pe etalatelea
peseu : bah frate...de unde le scuate-ti(cb) bre?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
astazi, din ciclul 'casetofoane identice si la fel, dar altfel', va prezentam:
Aurolacul scrie:Acuma si Vasile si-a luat un casetofon exact ca al meu, aceeasi marca, numai ca al lui e negru in timp ce al meu are culoaea argintie. Din pacate la mine nu se aude asa de fain ca la el, ca are 4 boxe in timp ce eu am numai 2.
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
ekoiza se intoarce si vrand sa dea prin groapa, aceasta a anticipat si s-a ferit din calea ei...
Asta spunea ia despre Depeche Mode:
Apoi continua, tot in acelasi prost, si tot pe Forumu DM, probabil dupa ce a citit ce s-a mai scris deasupra:
Adica ei vin la Stupize, numai ca sa-si faca o imagine proasta despre romani si ca sa afle de-acolo despre coloratzii care cersesc prin Anglia?
Asta spunea ia despre Depeche Mode:
Dar din pacate s-ar putea sa nu vedem un megaconcert ci sa fie invitati la Surprize-Surprize,precum Albano: 5min. playback la inceput si alte 5min. la sfarsit.
Apoi continua, tot in acelasi prost, si tot pe Forumu DM, probabil dupa ce a citit ce s-a mai scris deasupra:
Si apoi s-ar putea sa aiba o imagine chiar mai proasta despre romani decat despre afganistanieni,vazandu-i pe romanii brunetei care cersesc prin Londra si traiesc pe spinarea contribuabilului englez,acel roman jegos ce e scos de nenumarate ori impreuna cu satra lui din case unde n-ar avea voie sa stea de catre mascati,acel roman care din cele 200 de natii care traiesc in Londra e cel mai ostil si mai hot.
Adica ei vin la Stupize, numai ca sa-si faca o imagine proasta despre romani si ca sa afle de-acolo despre coloratzii care cersesc prin Anglia?
-
dEpEchEmIND - Junior Member
din ciclu "una pe zi de...vALIeNTE" sau "de la folbal la cinema conteaza duar prostia mea"
de la fuarte mediocru la extraordinar de mediocru , jim carey a reusit sa devina tare(cu co de 98 fara plumb) dupa ce in prealabil a fost extrem de regular(cu co de 95)
...si uite asa , incet, incet, naie cinefilu isi pierde painea
ValiEnte scrie:filmele f mediocre si bunicele intre 4,5 si 7,5
Jim Carey a fost regular,spre sfarsitul filmului a avut cateva fase unde a fost tare
de la fuarte mediocru la extraordinar de mediocru , jim carey a reusit sa devina tare(cu co de 98 fara plumb) dupa ce in prealabil a fost extrem de regular(cu co de 95)
...si uite asa , incet, incet, naie cinefilu isi pierde painea

-
meaculpa scrie:unul dintre cei mai imbecili avatari...
Imbecili avatarii astia, asa e, si face si urat la bautururi. Am auzit ca de mici ierea rai, tragea feturile de coduri la gradinita, nu asculta de oamele mari si fura jucariurile altora. Io zi cca ar trebui sa scoata parlamentii aia niste legiuri care sa-i mai potoleas caca azi maine incepe sa violeze baburi pe strada si sa dea in cap la copiuri sa le ia banii de inghetati.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
shi zice unul dintre mozii de pe cel mai select forum:
extraordinar !
cea mai tare aberatzie pe 2005, shi cand te gandeshti ca ie abia inceputul. are fata cuvintele de le juaca pe degetele de la picioare.
copii, cautatziva de cuvinte, inainte de a le atasha in posturi, shi daca navetz pe unde ca sa va cautatzi de iele, atuncea nu le mai folositzi. limitativa la onomatopee + emoticoane.
dEpEchEmIND scrie:O femeie ca mine ar vrea cam asa: un cearceaf, o perna, o patura sau o plapuma si o telecomanda ca sa schimbe canalele de la TV, in timp ce rancezeshte in pat.
extraordinar !

copii, cautatziva de cuvinte, inainte de a le atasha in posturi, shi daca navetz pe unde ca sa va cautatzi de iele, atuncea nu le mai folositzi. limitativa la onomatopee + emoticoane.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Trinnity scrie:Da, omu lu Dumnezeu. Din punctul meu de vedere,in Romania era mai bine pe vremea lu Ceasca. De fapt era si bine si rau. Romania era o tara mai dezvoltata si mai recunoscuta, dar oamenii nu o duceau asa de bine. Totusi, acum avem acces la mai multe informatii decat atunci. Cred ca daca Ceausescu nu ar fi fost impuscat, ar fi dejucat planurile lu' Iliescu si acum am fi trait mai bine.

bre, ma intreb de unde racoleaza xkranu tuate specimenele astea si le da branci pe fanclub. dementiala fata

-
eyewitness scrie:~p![]()
bre, ma intreb de unde racoleaza xkranu tuate specimenele astea si le da branci pe fanclub. dementiala fata
MERcI,merci! :lol:
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-
Trinnity - Mesaje: 657
aurolacea scrie: A durat vreo 3 ore ca sa ne-o faca, dar a meritat, ca atunci cand am scos-o din containerul ala in care se gatea, a avut un gust super tare, ca sa nu zic ca scotea aburi shi se topea unutul pe o felie foarte rapid. (paine, de paine zice)
IN Anglia e mai rar ca sa ai examen sambata, dar anul trecut o prietena (care era la mate) stiu ca mi-a zis ca o sa aiba examen sambata.
am sarit intentionat peste bratze brice si carice si m-am oprit la taria dementiala a gustului, intrebandu-ma daca untul ala se topea pe O felie rapid, pe celalalte se topea foarte steaua sau dinamo.
al doilea citat l-am dat pentru ca este extrem de palpitant. ca toate posturile susnumitului. nici nu stiu daca e de ras sau de un scuipat in san urmat de firescul "doamne fereste".
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
alien_usr scrie:
Am trimis o alta oferta "oriunde" in genul urmator. "Hai sa ajungem primii cat mai departe. Deoarece, inaintea oricarei organizatii politice, este dreptul nostru dat de Natura de a ajunge primii pe orice planeta din Univers. Am un sistem de propulsie revolutionar ce poate schimba complet sistemele actuale de propulsie. Zona 51 chiar daca exista, chiar daca nu exista este complet depasita de acest proiect. De exemplu, doriti sa vizitati (in persoana) fiecare planeta a sistemului nostru solar extrem de sigur, rapid si la costuri scazute? Este o intrebare foarte simpla. Daca da, contactati-ma!" Nici un raspuns

omg..am ras cu lacrimi..bre iel poa sa ne duca pe mer cur shi noi nu vrem..ie aptsolut strigator la cer ce i se intampla...
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
Aurolacul scrie:Mai spre seara am jucat cu maicamea un "Nu Te Supara Frate" la care am batut-o cu foarte mult noroc dupa ce ea avea totzii pionii scosi shi eu ii aveam totzi in casa shi era evident ca va castiga. Din fericire, zarurile au fost de partea mea. Am batut-o shi la Snakes & Ladders shi la Scrabble cu scorul de 193-154 shi am mai batut-o shi la Cribbage de vreo 6 ori, shi ea m-a batut doar odata.
bataie mare la aurolacu acasa
Aurolacul scrie:Era mai fain daca Stallone era rau shi omora pe Juliane shi fugea cu Banderas cu banii razand ca un maniac: Haha ]
acelashi aurolac, deomnstrand un viitor stralucit in industria cinematograficaAurolacul scrie:Ce frumos sccrie Necko in jurnal, pacat ca jurnalul meu nu e in aceeasi categorie ci e chiar plictisitor de multe ori, dar nu am ce face, asa e viatza mea
un moment de maxima sinceritate din partea aceluiash aurolacul
Float Like A Butterfly Sting Like A Bee
Your hand can't hit What ur eyes can't See
Now u see me And now u don't
You think u will But I know u won't
Your hand can't hit What ur eyes can't See
Now u see me And now u don't
You think u will But I know u won't
-
Einstein - Junior Member
Aberanta zilei
Multi aberanti traiesc in spatiul carpato-danubiano-pontic, dar ca Dark_Angel nu e alta sub soare. Iata mesajele ei (doar cele de azi) in ordinea aparitiei (sublinierile imi apartin; a se remarca inteligenta exprimare si profunzimea gandurilor):
ia o aspirina sau mai bine fa-ti seppuku
fara comentarii
de-ar sti romana, Kurt Cobain s-ar rasuci in mormant
eu inteleg, dar asta e problema mea
hmmm :-?
incep si eu sa cred ca e ceva psihologic...
Acestea fiind spuse declar acest izvor nesecat de aberatii "aberanta zilei" sau "regina aberatiilor". Sau sa-i dedic un thread?
...sati linistit k nu am nik cu tine....yo sunt d vine...am trecut printr-o situatie super naspa in ulyima vreme si ma km leg d toata lumea....soryy.....deci....c imi recomanzi?!
ia o aspirina sau mai bine fa-ti seppuku
...deasupra mea sta o vak impreuna cu scrofitele ei......
aaaaa....si clau'unu 'kra am, crescut yo...suntem k si fratii.......ne mankm kktii.....am glumit la ultima faza
....da'mai sunt dati knd sta si altcineva.......hmmmmmmmm....atunci mama mama c mai orgii...........
fara comentarii
....k....
promit k nu mai fac gafe in genu'
opropo...sunt o ea....
...iar voce deosebita ar mai avea solistu'd la savatage...kurt cobain...solistu'd la lake of tears.....vincent d la anathema...solistu'd la black majesty
...
si ar mai fi o multime....
de-ar sti romana, Kurt Cobain s-ar rasuci in mormant
....nu ma cred cine stie ce persomalitate dar presupun ca pot scrie cum vreau eu...mai ales atunci cand ma grabesc....nu am vazut nicaieri ceva spus de modul in care scriem...
...in plus nu inteleg ce nu ti-a convenit,baixinho
eu inteleg, dar asta e problema mea
....mey aveti ceva cu jurnalele in general?
cunosc persoane care nu au prieteni cu care sa poata purta o discutie si sa se descarce in felul asta....
...si mai sunt si alt gen de...care cred ca stiu asa de multe ca isi fac un jurnal ....si apoi il publica....mie una mi sa pare o imensa prostie...
hmmm :-?
....homosexualitatea nu cred k poate fi un pakt....asa a fost sa fie k omu'sa treak prin ceva bizar k sa-i schimbe orientarea....nu e ceva din nastere...cred k e ceva psihologic......
...iar "dumnezeu"....pt mine e un numic....apropo sunt ethee.....el e marele homosexial
incep si eu sa cred ca e ceva psihologic...
Acestea fiind spuse declar acest izvor nesecat de aberatii "aberanta zilei" sau "regina aberatiilor". Sau sa-i dedic un thread?
- sin ella
invazionist shi intr-o postura cat se poate de merluciana avem un nou inger pazitor pe forum care pe numele sau de dark angel bantuie cu strashnicia shi incapatzanarea unui cavaler jedi. cuvintele capata o esentza etereala (ethee, homosexial).
n-a scapat un subiect pana acuma
pertinentza observatziilor ne lasa ca la dentist, urland, incercand de a evada...
de zis, bineintzeles
....homosexualitatea nu cred k poate fi un pakt....asa a fost sa fie k omu'sa treak prin ceva bizar k sa-i schimbe orientarea....nu e ceva din nastere...cred k e ceva psihologic......
...iar "dumnezeu"....pt mine e un numic....apropo sunt ethee.....el e marele homosexial
n-a scapat un subiect pana acuma
....mey aveti ceva cu jurnalele in general?
cunosc persoane care nu au prieteni cu care sa poata purta o discutie si sa se descarce in felul asta....
...si mai sunt si alt gen de...care cred ca stiu asa de multe ca isi fac un jurnal ....si apoi il publica....mie una mi sa pare o imensa prostie...
pertinentza observatziilor ne lasa ca la dentist, urland, incercand de a evada...
si ar mai fi o multime....
de zis, bineintzeles
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma