deci cum devine asta ? adica bunioara ai un sujet greucean, cu ainshtaini, niutoni, fotoni shi mai shtiu eo ce chilu meu de moleculi shi bagi o cugetare de genu asta
Invincible scrie:Exista o teorie cf careia universul ar fi ciuruit de gauri de vierme de dimensiune fffff mica. in sprijinul ac teorii, vine afirmatia cf careia legile fizicii sunt aceleasi in tot universul. Deci... gaurile de vierme ar fi un fel de supape mai speciale.
Putem obtine o vit m mare ca a lumini folosind drept combustibil antimateria. Questia asta cica se obtine intr-un tp fff mare (Discovery)
dupe care vine un alt sujet de importantza macsima pentru popor, respectiv introducerea dejtului la bijbuaca. acolo tanarul nu se mai sperie de lungimea cuvintelor shi le lasa sa curga dupe bunul lor plac:
Invincible scrie:Noapteo, vad ca nu gasisi sertaru'.
Hai sa jucam ceva... fotbal american. Vrei?. Stii cum se joaca, nu? Ok, baiatu'! Brava!
Uite ce minge faina am... Ei, cum sa fie prea mica? ti se pare tie ca n-ai mai jucat de mult.... Nu, nu, nu e e sparta, e noua, uite, vezi inelul asta? aici era eticheta da am rupt-o ca am jucat ieri cu Tzapu'. Mama ce ne-am distrat... am facut amandoi febra musculara de-atata alergat. Tzapu' a picat la pat da eu am venit special sa ma joc cu tine. Apropos de febra musculara, vrei sa imi dai ceva mai mult tp sa ma departez ca ma cam dor picioarele? ok? Mama ce baiat de gasca esti... As avea nevoie de 12 secunde sa ma departez. Stii ce-s alea secunde? Nu stii? Eh, nu-i bai, nici eu nu stiam cand aveam 5 ani. Uite cum facem... numeri in gand pana la 10, apoi cand ajungi la 10, incepi sa numeri iar, da de data asta pana la 2 si apoi pasezi. Sa nu te grabesti cu numaratul ca te imbolnavesti si vine tanti aia care a venit si data trecuta, cand te-ai aruncat de la etaj ca sa probezi legea gravitatziei de ti-ai frant mana, si-ti face injectie! Ok? Ok! Sa-i dam drumu'. Gata? Ia mingea! Stai asa sa scot inelu' asta ca arata urat pe minge.
cst fnd zs, n pt dct s zc c plm !