Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde h0va » Vin Ian 07, 2005 3:33 pm

titina scrie:so.....poze din Austria shi de revelion:
1. just me,mancand castane d'alea calde...super bune
2. tot eu...explicand nush ce la un restaurant din...cred ca din Munchen,nu mai shtiu

revelionu' s'a tzinut la hotelu Schick shi Viena, so pe undeva s'a strecurat o eroare..ma intreb pe unde.:-?

?!
h0va

Mesajde nocturna » Vin Ian 07, 2005 4:10 pm

alien scrie:Si inca ceva. Alegerile pot fi fraudate, viteza luminii poate fi depasita...

Alin

domnilor, anu asta se puarta alien usr ! adiox rigla de suflet, adiox cristina rock! adios deathkat! adios hampu! vremea lor a trecut. alienatu depasheshte orice limita, bate toate recordurile (creca shi la zuma+soliter), cum reusheshte iel sa imbine, sa conbine shi sa impace in acelash tinp fizica de gradinitza, cuantica de cresha cu logica de extraterestu ramane un mare mister pentru noi muritorii.

aci avetzi postu integral: http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=345607&postcount=1 evident, pentru cine ar rabdarea necesara.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cubu » Vin Ian 07, 2005 11:22 pm

Ce o enerveaza pe Titinica:
Titina scrie:faptul ca imi cam pulseaza capul...ma doare shi nush de la ce....

Io in locu tau m-as bucura, inseamna ca pana la urma misca ceva p-acolo...

Alta:

meaculpa scrie:nu-i confirmat ... dar e suta la suta sigur...

Si cand o sa fie confirmat, cat e? 137% sigur?
indescifrabil
cubu

Mesajde theOffender » Sâm Ian 08, 2005 11:50 am

sir: john, how's my cat?
john: sir, the cat is fine. she died last week. ~p

nu-i confirmat ... dar e suta la suta sigur...

nu shtiu daca voit shi neintentzionat s-a petrecut aceasta formidabila expunere logica. daca da, atunci mea culpa ;m
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 08, 2005 1:40 pm

supermouse scrie:Tu itzi dai seama ca te transformi in OM?

eyewitness, pentru noi
tu esti Moshu doi

:yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nodingat » Lun Ian 10, 2005 2:19 am

Aurolacul scrie:deci cubu poate fi fericit shi poate sa isi schimbe semnatura in: "Lui Aurolacul i-au crescut bratzele la loc." :rulz:

deci cubu vezi update.
nodingat

Mesajde nocturna » Lun Ian 10, 2005 9:46 am

v1n3ri scrie:Voltaj & Papa Junior - Asta-i viatza , desi e cam de prin '99 aprox., e un cover zic io reushit dupa Queen :).

ce le plezneshte la ashtia mintea de dimineatza ie ceva de speriat.

nocturna

Mesajde neatza » Lun Ian 10, 2005 3:26 pm

Aurolacul scrie: Eu nu sunt heterosexual, dar dupa din cate spui tu daca .......

vez bre aurolace de ce itz sugera lumea sa lashi dracu macar de doo ori pe luna fiarele alea shi sa mai pui mana pe cate-o carte ? in carte sa gaseshte nejte cuvinte pe care daca le foloseshti cu intzelesu lor care il intzelege tuata lumea, ai mai putzine shanse sa te faci de cacat.

unde mai pui ca cine shtie ce dracu mai spui vrand sa pari inteligent shi te mai trezeshti shi c-o shtanga-n cur.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nodingat » Lun Ian 10, 2005 10:02 pm

lost scrie:evolutie/involutie...tot aia e...

eşti pierdut...
nodingat

Mesajde catharsis » Lun Ian 10, 2005 10:17 pm

desi a mai scris nocturna inaintea mea:
v1n3ri scrie:Voltaj & Papa Junior - Asta-i viatza , desi e cam de prin '99 aprox., e un cover zic io reushit dupa Queen :).

si
toogood scrie:Asta (N.R. Media Pro Music) mi se pare mie cea mai serioasa casa de discuri. Principalul motiv este trupa ASIA, care exista de 6-7 ani pe piata romaneasca, si care, in ciuda schimbarilor de componenta, a beneficiat de o promovare intensa. Si al doilea motiv este Adrian Ordean, care scrie cantecele pentru majoritatea artistilor de acolo.

de unde apar ?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde nodingat » Lun Ian 10, 2005 11:56 pm

la subiectu' in care tre să spui ceva despre cel care a postat inaintea ta:
ValiEnte la 08-01-2005, 12:10 scrie:si-a schimbat avatarul...cel putin acu cateva zile avea altul

era vorba despre titina.
ceva mai tarziu, in aceeaş]si-a schimbat avatarul...[/QUOTE]

băiatu' ăsta e pătrunzător!

ps
shit! p-asta trebuia s-o scriu după o postare de-a dumisale.
nodingat

Mesajde Shaki » Mar Ian 11, 2005 1:07 pm

Invincible scrie:Daca nici acu n-ai priceput du-te la sertarul in care tii tu pistolul... nuuu.. nu pistolul cu apa ci ala care scuipa foc, ia-l in mana sanatoasa si du-l la tampla (a dreapta), pune destele alea de care te-am invatzat pe tragaci si strange din toate destele mainii sanatoase cat poti tu de tare ca o sa pricepi sigur...

auleu, invincibile, daca asha de clar le explici si la fetele alea saracele, imi imaginez rezultatu ~p
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

avem nejte litere. cum procedam ?

Mesajde neatza » Mar Ian 11, 2005 4:29 pm

deci cum devine asta ? adica bunioara ai un sujet greucean, cu ainshtaini, niutoni, fotoni shi mai shtiu eo ce chilu meu de moleculi shi bagi o cugetare de genu asta

Invincible scrie:Exista o teorie cf careia universul ar fi ciuruit de gauri de vierme de dimensiune fffff mica. in sprijinul ac teorii, vine afirmatia cf careia legile fizicii sunt aceleasi in tot universul. Deci... gaurile de vierme ar fi un fel de supape mai speciale.

Putem obtine o vit m mare ca a lumini folosind drept combustibil antimateria. Questia asta cica se obtine intr-un tp fff mare (Discovery)

dupe care vine un alt sujet de importantza macsima pentru popor, respectiv introducerea dejtului la bijbuaca. acolo tanarul nu se mai sperie de lungimea cuvintelor shi le lasa sa curga dupe bunul lor plac:

Invincible scrie:Noapteo, vad ca nu gasisi sertaru'.
Hai sa jucam ceva... fotbal american. Vrei?. Stii cum se joaca, nu? Ok, baiatu'! Brava!
Uite ce minge faina am... Ei, cum sa fie prea mica? ti se pare tie ca n-ai mai jucat de mult.... Nu, nu, nu e e sparta, e noua, uite, vezi inelul asta? aici era eticheta da am rupt-o ca am jucat ieri cu Tzapu'. Mama ce ne-am distrat... am facut amandoi febra musculara de-atata alergat. Tzapu' a picat la pat da eu am venit special sa ma joc cu tine. Apropos de febra musculara, vrei sa imi dai ceva mai mult tp sa ma departez ca ma cam dor picioarele? ok? Mama ce baiat de gasca esti... As avea nevoie de 12 secunde sa ma departez. Stii ce-s alea secunde? Nu stii? Eh, nu-i bai, nici eu nu stiam cand aveam 5 ani. Uite cum facem... numeri in gand pana la 10, apoi cand ajungi la 10, incepi sa numeri iar, da de data asta pana la 2 si apoi pasezi. Sa nu te grabesti cu numaratul ca te imbolnavesti si vine tanti aia care a venit si data trecuta, cand te-ai aruncat de la etaj ca sa probezi legea gravitatziei de ti-ai frant mana, si-ti face injectie! Ok? Ok! Sa-i dam drumu'. Gata? Ia mingea! Stai asa sa scot inelu' asta ca arata urat pe minge.

cst fnd zs, n pt dct s zc c plm !

neatza

Mesajde h0va » Mar Ian 11, 2005 11:18 pm

lilymalene scrie:Toti avem o doza de homosexualitate in noi si toti avem o doza de criminalitate in noi si o doza de toate porcariile lumii. E o energie potentiala negativa in noi, un blestem. Dar numai unii dintre noi vrem sa numim albul alb si negrul negru. Desigur ca ne poutem indragosti de unul de acelasi sex cu noi dar asa cum a zis cineva mai inainte nu e nevoie sa avem si sex cu acela

sunt perfect de acord cu ce a zis donshuara..deshi n'am prea intzeles ce zice..cu amendamentu ca nu ie energie potentziala, ie cinetica shi 2 (doi) nuj cum ie sa ai secs cu cineva..am mai auzit de cazuri in care 2 (doi) au avut copii impreuna..ce'i drept cazuri izolate..da' suptscriu la chestia cu dozele..intr'adevar unii dintre noi au chear mai multe doze in iei decat permite legea chear..uite de ezemplu donshuara are o doza de tanpenie mai mare decat are escape doza de omosecscualitate..

?!
h0va

Aberatzii despre neaberatzii

Mesajde Invincible » Mie Ian 12, 2005 2:59 am

ah! copii mici si rai ce sunteti... aici ma barfeatzi? barem sa fi avut ce barfi!...

draga shaki.. esplicatziile alea mura in gura erau special pt noaptea... ca el, saracu', nu prea pricepe... pur si simplu nu le mai are de cand a vrut sa prob. legea gravit. pe viu, sarind de la et. 3.
Pt. voi, astialaltzii mai dezghetz. am scris f. frum. in postarea aia lunga. Eu zic, ca am scris destul de tare si clar.

noapteo... vezi si tu ca in subiectu si chestiunea aia e vorba de viteze si scurtaturi, asa ca mi-am intrat in rol. Discutam si vorbeam cu un om a carui minte si cerebel merge si se deplaseaza asa de repede si rapid ca daca eram fatza in fatza cu el si rosteam primul cuvant al propozitiei, el ar fi stiut care ar fi fost urmatoarele cuvinte. Pentru tine, special si anume am scris cuvintele alea intregi si nevatamate, sa nu te incurci si incalcesti in ele si sa faci altfel si altminteri.
da ia zi-mi... de unde postezi? sper ca din spatiul 4D.

Al vostru preten ocrotitor...INVINCIBLE.
Invincible

Mesajde eyewitness » Mie Ian 12, 2005 8:05 am

invincible
avertisment pentru postare de comantarii pe tredu aberatia zilei. tredu de comentarii este alaturi si se intituleaza "io sunt mic nu jtiu nimic..."

post sters
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Ian 12, 2005 9:15 am

alien_usr scrie:Care era formula? Nu mai stiu exact. Parca: daca stai langa o fata frumoasa, o clipa incinsa iti va parea o eternitate iar daca stai, o clipa iti va parea o plita incinsa. Nu, nu, nu! Era altfel: daca stai o eternitate pe o fata incinsa, vei vedea o plita frumoasa. Nu, nu! Nici asta. Era altfel...
Ce aberatii! Numai si numai aberatii.
Pa!

daca stai langa o plita incinsa o clipa fata itzi va parea o eternitate frumuasa. ~p

adica omu recunoashte singurel shi cu manutza lui ca abereaza la greu. ce vretzi mai mult de atat?

pa shi tzie, nefericitule.

nocturna

Mesajde gaga » Mie Ian 12, 2005 9:23 am

georgiana atlan scrie: yeah , shure ,..., bleah , when pigs'll fly 'round ya' head

Buna ziua ,ca asha-i NAISSS cand intrii-n casa noua ...mda ashaaa:
Daaa... pai iata : SHI plecaciune SHI respectele mele SHI CU MANDRIE MA RECOMAND : 452 ,asha sa-mi ramaie numele de-acu' pentru posteritate ca va pupacesc de va merg fulgii pe totzi cei care va luatzi de zsz ... pana o sa va loveasca iubirea ,caci asta este ceea ce nu atzi intzeles voi , BRE , ca capodopera /bez mezicacofonia/ zdubilor consta in sufletele lor .Geniu sau nulitate sau undeva intre ...totzi suntem gunoaie daca nu avem dragoste ,capishi' ?

ps. Kantemire , shtiu de "sal , K" , ai grija , poarta-te frumos cu F ca eu il iubesc mult , comprende' ? see ya' on priv. as by now

BRE capishi da' cand o trupa are aparatori nu mai departe de balaceanca, apai ie si normal sa compuna piese cu 450 de oi, ca doar nu o sa compuna cu 450 de einsteini ~p
=========

aurolac scrie:Ocupat...

M-am dus cu masina pana in Deal la dentist, dupa aceea pana in Canterbury, dupa aceea la sala shi in sfarsit, acasa.

~p la categoria ce-ai facut azi, sectziunea: ma dusei in deal la stana ~p
bre cata treaba poa sa aiba unii, cum dom'le, sa te duci asa cu masina de colo colo...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde h0va » Mie Ian 12, 2005 10:08 am

lilymarlene scrie:Nu eshti un monstru sau mai shtiu eu ce. Shi daca va fi sa ajungi la Judecata Suprema stai calm ca vei fi judecat drept.
Daca prietenul tau se teme de pedeapsa... ma intreb ce ar fi trebuit sa simta Hitler sau George Bush ...etc.

omg ~p~p~p~

bre un lucru ie de esceptzie tre' sa recunuashtetzi..alaturarea celor doo nume..bravo, bravooo!!!

?!
h0va

Mesajde neatza » Mie Ian 12, 2005 12:26 pm

Invincible scrie:Apoi, eu discutam si vorbeam acolo cu un om humanoid

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

neatza

Mesajde cubu » Mie Ian 12, 2005 9:37 pm

Love2Fly scrie:In alta ordine de idei, bag seama ca vrei sa intrii in "anturajul" DOMNULUI Monk

In alta ordine de ideii, vad ca nu prea stiii sa scriii corecteste romaneste. Este?
indescifrabil
cubu

Mesajde nocturna » Joi Ian 13, 2005 9:18 am

iote acilea aberatzie:
Siver_ scrie: Din cap dau ca rockerii iar din picioare dau ca aialaltzii.

aialaltzii fiind ? calusharii sau dansatorii de step?
Siver_ scrie:Din camera asta razbate muzik hip-hop...Din cap dau ca rockerii iar din picioare dau ca aialaltzii.

asha. shi cum dau hiphoperii din picioare? ~p

nocturna

Mesajde Publius » Joi Ian 13, 2005 11:28 am

din seria 'cistigator prin abandon', astazi va prezentam:

Invincible scrie:Eu as vrea ca poponarii sa se inmulteasca. In felul asta mi-ar ramane mai multe femei.

mua-ha-ha.
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Publius
Junior Member

Mesajde Siver_ » Joi Ian 13, 2005 11:29 am

Daca trunchiezi postarile, orice poate fi luat ca aberatie.. de ce nu ai citat totul?
Siver_

Mesajde eyewitness » Joi Ian 13, 2005 11:35 am

siver avertisment pt post offtopic
citeste primul post de pe acest tred
eyewitness

Mesajde Siver_ » Joi Ian 13, 2005 11:35 am

Bah! unde mi-e postu'?
Siver_

Mesajde nocturna » Vin Ian 14, 2005 2:58 pm

m_mihai2000: voiam s-o seduc pe nocturna cu siver

~p shi presupun ca dupe voiai ca sa ma abandonezi, nu? nu, nu, nu... ~p ~p

irefutabile, data viitoare cand vrei ca sa agatzi ceva, orce, mai putzin o dovleaca, itz sugerez alta abordare: deci avem o iea shi tu la 123894385854 8954854689 km distantza de, shanume iea, ca alfel vazushi shi singur ce iese.

shi sa shtii ca tea mintzit dovleaca, chiar aratz najpa. ~p

nocturna

Mesajde h0va » Vin Ian 14, 2005 11:09 pm

inimi shi cutzite scrie:Oricum., saruturi,imbratisari, etc. ar trebui sa-i fie de ajuns...sau poate iti gasesti un baiat pt.care relatiile sexuale nu conteaza.

din ciclul: "mai bine scleroza'n placi decat o femeie ca ea", iata ce'o sfatueshte tanara pokemoana pe donshuara ce she'a surprins pretenu' cu mana'n pantaloni in fatza conpiutarului..bre iezista asfel de baietzi da' iei ori are 3-4 ani, ori ie paralizatzi de la brau in jos, ori are probleme grave la etaju' superior..

?!
h0va

Mesajde Catalánul » Sâm Ian 15, 2005 12:54 am

se pare ca dreamslave nu mai intrase de ceva timp pe forum si a vrut sa iasa cumva in evidenta :D

dreamslave scrie:Eu zic ca au fost verzi! (este vorba despre Adam si Eva) Au venit cu farfuria zburatoare de pe marte si s-au instalat in rai. Si cand i-a vazut dumnezeu asa urati i-a dat afara si i-a pedepsit sa ramana pe pamant pt totdeauna.
De-aia vrem noi atat de mult sa plecam pe marte...

~p ~p ~p
Catalánul

Mesajde h0va » Dum Ian 16, 2005 7:28 am

<burzum> scrie:Toate acestea datorita evreilor si a religiei LOR, crestinismul.

aham..sh'atuncea mozaismu' ce'i?

?!
h0va

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma