Discutii ale oamenilor din popor despre votare

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde gabuba » Lun Dec 06, 2004 6:51 pm

io nu mai stiu unde am dat de linkul asta, insa cred ca e bine-venit, poate pentru cei care nu au citit inca (laico, laicutza mea...):
http://www.expres.ro/topstory/?news_id=173284&PHPSESSID=b211ad4d2828fb45f325ac8e66061569
valabil si pt chestia astaea:
http://www.expres.ro/topstory/?news_id=173200&PHPSESSID=5f7fa3833840ce0448b7421f39c0102d
http://www.evz.ro/topstory/?news_id=173117&PHPSESSID=a09b8918c15094ec8282104822363da3

si ca sa ne mai destinendem putin:
nastachio :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde monk » Lun Dec 06, 2004 7:54 pm

http://www.evenimentulzilei.ro/topstory/?news_id=173200&PHPSESSID=434dc10b47b0d1b40c169b244350039a

apropo de ce zicea layka ca cica nu se implica pe vremea comunistilor adrian nastase...

ce a zis sorin oprescu lu taica-tu, ca tot sunt colegi si vorbesc de la aproape la aproape.... dosaru lu nastase nu vor sa il puplice ? asa sa il compare cu a lu basescu .
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde tre » Mar Dec 07, 2004 4:58 am

multam fain de chestiile legate de flota, n-aveam nici cea mai vaga idee de cum stau lucrurile.

astaz mult indragita rubrica de raspunsuri la scrisori ie in format redus ca deja orele ieste inaintate:

Kayla scrie:tre, la chestia cu intelectualii am raspuns intr-un mesaj mai sus.

bre dati-mi link ca eu-s mai blond si n-am gasit postu cu pricina.

de la sorin oprescu (coleg de scoala timp de 12 ani cu tata)

ia sa vedem daca poate ecarii sa afle care ie tata lu kayla.

psd voia sa dea publicitatii dosarul ultra detaliat al lui basescu, dar se pare ca au amanat chestia (probabil ca sa nu faca infarct batranii care au votat cu base

ti-am mai zis da vad ca... nu vrei sa-ntelegi (ca sa nu zic alfel) draga kayla. pesedeu' nu 'amana' daca are un cat de mic fir de ata de care sa se lege.

asta cu materialismul... sunt din ce in ce mai multi care se casatoresc din interes, deci nu e un delict sau ceva atat de grav.

m-am straduit din rasputeri sa mentin dialogul un cadru cat de cat ielevat da tu ma supui la fuarte grele incercari. a, am inteles esti pentru legalizarea casatoriilor intre curvi si curve nu?

am sa caut si dosarul lu' nastase. deocamdata am o problema (aparuta azi-noapte) cu motoarele de cautare, da incerc sa o rezolv.

ca sa-tz mearga motoru de cautare tre sa torni nitica benzina-n calcolator ca alfel n-are cum sa mearga.

are probleme cu motoarele de cautare da le rezolva ea, auzi. :D :D :D
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Dec 07, 2004 12:16 pm

kaila, mai fac o rugaminte la parintzii tai intelectoali: cum devine treaba asta de mai jos ?

articolu se gaseshte aici http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=10493&s=21&ss=-1 dar pentru leneshi am copipeistat

Politica

25 noiembrie 1989: Nastase, avocatul lui Nicolae Ceausescu

In noiembrie 1989, in zilele in care la Bucuresti se desfasura al XIV-lea si ultimul Congres al PCR, Adrian Nastase participa la a V-a Reuniune a prieteniei tinerilor din R.S. Romania si URSS, manifestare la care au participat 75 de tineri activisti.

Un articol intitulat “Drumul romanesc spre Fujiamaâ€Â
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Mar Dec 07, 2004 12:42 pm

bre uameni, voi va datz seama ca melutza asta laiaka sau cum a botezato, ie un copchil razgaiat care se plitiseshte in fatza monitorului? shi mai mult decat atat, sufera de o dedublare de personalitate shi ii asha mitomana ce nai vazut.

draga nuastra manuela (parca asha, nu?), itz mai aduci aminte de asta http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=6093&highlight=calypso ? nici noi.

deci, copila, cand se satura de lego shi shotron shi observa ca nu mai are ce face ish face de facut in tribuna uamenilor mari. io zic sa potolitzi fluxul de litere, cuvinte, propozitzii, fraze, penca se prea poate sa avetz surpriza ca sorin oprescu ala sa fie defabt un fost pasnic pe la semnatuarea s.a. shi treaba despre dosaru lu basescu sa fie la fel de reala ca prietenii iei imaginari.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cubu » Mar Dec 07, 2004 12:50 pm

lol bre, invidia, ardelenii, aipiurile si motoarele de cautare... ~p
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Mar Dec 07, 2004 12:52 pm

PS: shi dupe ca le citeshti parintzilor tai intelectoali treaba de mai sus, intreaba-i din partea mea daca nu cumva onorabilul domn adrian nastase vorbeshte despre acelashi comunism din cauza caruia au ajuns in pushcarie pentru o gramada de ani urmatorii "infractori impotriva securitatzii statului": Radu Gyr, Constantin Noica, Nichifor Crainic, Parintele Staniloaie, Parintele Galeriu, Corneliu Coposu, Ion Mihalache, Iuliu Maniu, Paul Goma, Petre Tutea, shi, din pacate, lista se intinde pe parcursu a mii de nume. Nu se puate sa nu fi auzit de iei. Unii au fost ridicatzi la rang de bulevard.

neatza

Mesajde UnCopilutz » Mar Dec 07, 2004 7:28 pm

Pe 28 noiembrie in Romania au fost alegeri.
Organizate de psd. Si in final furate de psd.
Ei au la dispozitie 90% din presa tiparita, 95% din posturile de radio si 100% din posturile de televiziune.
Noi avem la dispozitie doar internetul.

Viziteaza http://www.iesecinetrebe.com ca sa afli ce poti face.

Voteaza in 12 decembrie!
Spune ceea ce gandesti!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Dec 07, 2004 11:13 pm

nocturna scrie:draga nuastra manuela (parca asha, nu?), itz mai aduci aminte de asta http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=6093&highlight=calypso ?

nu. si nu, nu e manuela. daca tot ai facut efortul sa cauti porcaria aia de mesaj, cauta si ce am spus despre el: nu eu l-am scris. la mine in casa stateau 7 persoane (la vremea mesajului), deci faptul ca eu scriam deja pe acest forum nu ma incrimineaza. asa ca mai bine las-o balta daca habar nu ai despre ce e vorba. si nu, nu sunt mitomana, nici nu sufar de dedublare a personalitatii. daca as fi fost asa, probabil tineam cu basescu.

tre, sa stii ca in legatura cu tata n-ai ce lucruri grave sa afli. analog la ce am zis mai sus, faptul ca au fost colegi nu il face membru psd sau ceva de genul.
monk, nu am zis decat ca basescu era turnator, de aditza nu am zis nimic, deci te rog nu interpreta prost. si termina cu prostia aia de inversare de litere, ca devii obositor.

am sa raspund mai incolo celorlalti, acum sunt tezele, olimpiadele si alte porcarii scolare si nu am timp de net. multumesc pentru intelegere.
Kayla

Mesajde cubu » Mar Dec 07, 2004 11:50 pm

Kayla scrie:la mine in casa stateau 7 persoane (la vremea mesajului)

Hauleo, pa de ce nu zasasi de la hanceput purodeoaico, acu se hecsplica totu, ca cand ai ceaunu pa foc colosa han debara, puradeii urla ca vrea tzatza si mai tre sa hantorci ovazu la calu dan sofragerie nu mai ai cum sa verifici cine humbla la computator. ~p
indescifrabil
cubu

Mesajde Kayla » Mar Dec 07, 2004 11:58 pm

misto comentariu, dar cam nelalocul lui. 7=2 parinti,3copii,2veri care stateau temporar
Kayla

Mesajde cubu » Mie Dec 08, 2004 12:03 am

O familie da hentelectoali. ~p
indescifrabil
cubu

Mesajde tre » Mie Dec 08, 2004 12:27 am

Kayla scrie:tre, sa stii ca in legatura cu tata n-ai ce lucruri grave sa afli.

kelu-si pune mana-n cap.

draga domnisuara kayla eu am zis ca puate afla careva cine-i tata-tau, mai fato! vezi daca citesti prin sondaj?
daca te rog frumos posa repeti raspunsu la ce intelegi tu prin 'intelectual' ca nu gasesc de nici o culoare postu?

afghadfsgh: http://www.carcotasii.ro cica a fost hacuit.
tre
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Dec 08, 2004 12:45 am

LOL, astia e cu Pruteanu...

Grupul de Hackeri Bautori de Bere Ieftina saluta Cronica Carcotasilor!

Deface by #illusion channel on undernet.org !
@Xarian @ANDRA_20 @Gabriel @ePc @Tormenter @CARLOSS @no`Limits @Chucky @|Gabriel @redman493 @Terror- @KS @Obscurity @|Mihai @SeaQuEsT @|razv @jNr @Cez @|sT @paispica @TheTerror @[Espy] @katana @Luciffere @faith @NRG`Off @x527 @Crist|na @fysonnlec @Rammste|n @_MoRRiS @LoneLiest @Image @insoMnia @jabricke @Teh`Master @unqfester @X

"Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies.Tot ceea ce gandesc devine romanesc" de Petre Tutea

"Cei doi pescuiesc uneori gafe reale sau momente ridicole (dar si atunci umorul lor mi se pare, adesea, grotesc-pueril, cu prea multe strambaturi), iar cand n-au, le "inventeaza", le "trag de par", spre a obtine un haz gros. Nu e nevoie sa-mi fiti avocat, atunci cand obraznicia apare si depaseste o anumita limita, stiu si pot sa ma apar singur. Batjocura, spuneti? Batjocura celor lipsiti de inteligenta nu ma atinge si nu ma afecteaza mai mult decat latratul unui catel sau mugetul unui vitel, la alegere. Dar nimeni nu va impiedica sa va manifestati si sa atacati ce credeti de cuviinta. Sa va mai spun ceva: Gradina Domnului e mare si in ea sunt multe flori frumoase. Din pacate, mult mai mari sunt maidanele Domnului..." 26.02.04 de Pruteanu

Top Rusinica:
1. Curcanu
2. Huiduitu
3. PrimaTV

P.S. Dupa 3 ani pe sticla acum sunt altii in locul vostru pe internet! :P RUSINICA!!!
indescifrabil
cubu

Mesajde nocturna » Mie Dec 08, 2004 9:32 am

Kayla scrie:deci faptul ca eu scriam deja pe acest forum nu ma incrimineaza.

sa crape marmota de ciuda shi satz ramaie tzie ciocolata?

am sa raspund mai incolo celorlalti, acum sunt tezele, olimpiadele si alte porcarii scolare si nu am timp de net.

~p ~p
ai auzit neatzo? acuma ie tezele bre, olimbiadele la educatzie fizica shi purtare. problemele expuse de matale mai poa ca sa ashtepte, mai incolosha, cam peste fo 10 ani. :D

manuelo, lasaneeeeeeeee shi intoarcete la copiii din fatza blocului sa le esplici in continuare ce bun, curat shi uscat ie nastase. mare grija la aia mai norocoshi care na fost tratatz de oprescu.

nocturna

Mesajde neatza » Mie Dec 08, 2004 10:40 am

shi daca tot a dat-o cubu pe Tutea, ia loatz d'acilea ce zicea dansul in 90 dupa ce FSN obtzinuse 90% din voturi:

[B]“Tot ce se spune impotriva Frontului, ca sunt pederasti toti, eu cred. Ca sunt hoti de buzunare, eu cred. Ca mi-au furat mie banii, desi nu mi-au furat, eu cred.
Ca sunt prosti, turci si cretini si ca le curg balele, cred. Eu m-am gandit, de pilda, sa scriu un pamflet anticomunist si m-am gandit sa iau anticii si modernii, cei mai mari pamfletari pe care ii intalnesc si sa iau de acolo cele mai acidulate imagini sau figuri de stil. Si m-am convins ca e un travaliu odios, gratuit, nu face trei parale. Si am ajuns la o intuitie mult mai corecta pentru a defini orice miscare comunista. Iau un Cod Penal cu trihotomia, tripartita diviziune a infractorilor: crime, delicte si contraventii. Definesc crimele pe rand, delictele pe rand, contraventiile pe rand si scriu dedesubt: comunismul e infractor la ordinea universala, naturala prezenta in acest Cod Penal. Ei sunt infractori, comunistii, nu sunt oameni politici.â€Â

neatza

Mesajde cubu » Mie Dec 08, 2004 10:44 am

N-am dat-o io pe Tutea bre, io am dat copy/paste la ce aparea azi noapte daca intrai pe site-ul carcotasilor. Si nu am dat aiurea asa, stiam ca pana dimineata dispare si majoritatea nu apucati sa vadeti.
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Mie Dec 08, 2004 10:52 am

eh, atuncia spune c-am dat-o eo

neatza

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Dec 08, 2004 10:18 pm

Ma uit si eu la Nastase vs. Basescu pe Tvr1...am lasat si Champhions League si tot...si m-am umplut de nervi !

Multa mu*e Cristian Tudor Popescu ! Sper sa iasa Basescu presedinte si sa iti introduca penisul in cavitatea bucala !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Dec 08, 2004 11:32 pm

nocturna scrie:ai auzit neatzo? acuma ie tezele bre, olimbiadele la educatzie fizica shi purtare. problemele expuse de matale mai poa ca sa ashtepte, mai incolosha, cam peste fo 10 ani. :D

manuelo, lasaneeeeeeeee shi intoarcete la copiii din fatza blocului sa le esplici in continuare ce bun, curat shi uscat ie nastase. mare grija la aia mai norocoshi care na fost tratatz de oprescu.

nu stiu ce vrei tu sa demonstrezi, nici nu imi pasa, dar atata iti spun: vezi-ti de treaba ta si lasa-ma pe mine sa-mi vad de a mea. scuteste-ma de alte aberatii.
Kayla

Mesajde wwritza » Joi Dec 09, 2004 1:29 am

Threadu asta parca se chema 'discutii ale lu' oameni despre votare'!!
si s-a ajuns sa abereze o kindara fara surprize despre ce zice tata, unchiu lu verii care stateau la ea in casa, sa se bata cu pumnu in plaman ce bun e adishor si ce fraieri e aia de voteaza cu base...alea alea. Cah!!
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde tre » Joi Dec 09, 2004 2:53 am

mda, din ce-am vazut la tv imi schimb parerea. avem de ales intre un candidat slabut si unul bun(icel).
cam in primele 2/3 ale emisiunii base a fost net superior fata de nastase, dominandu-l chiar si pe vesnicul trist si suparat ctp care, nu stiu de ce, dar a tinut cu tot dinadinsu sa se compromita (in fata telectualilor evident), dar nu ctp candideaza asa ca da-l dracu.

un oarecare declin al lui basescu a inceput la asa-zisul momentul de sinceritate, sau putin inainte - in orice caz, aproape de acel moment s-a simtit o 'inmuiere' a lui basescu. a fost o miscare neinspirata nu datorita faptului ca a avut acel moment (fapt ce, poate, demonstreaza ca crede ceea ce zice) ci datorita faptului ca l-a avut de fata cu nastase, nastase care l-a speculat si a prins ceva curaj in dialogu direct.

in rest, nastase zicea orce numa la intrebare nu raspundea in timp ce base a fost exact opusul, chiar cerand sa fie lasat nastase sa termine ce avea sa-i zica. au fost 2 momente in care nastase a evitat sa raspunda la intrebari ale lui base, fiind 'salvat de clopotel' desi intrebarile cereau raspunsuri foarte scurte. + momentul in care, dupa ce ctp terminase citatu din romania mare, basescu s-a simtit oarecum jignit/rusinat (sau a dat dovada de fair-play) de ce anume citase ctp legat de nastase, incercand sa intervina. de asemenea simtu umorului l-a avantajat pe base, avand chiar interventii oarecum hazlii in timp ce nastase vorbea si a dat dovada de un sarcasm fin. ironiile lui nastase au fost lipsite de sens sau neinspirate, ca sa nu zic altfel.

a avut ceva scapari basescu, fiind pus in dificultate de ceva intrbari legate de afirmatiile facute, dar, cel putin o data, a avut puterea sa recunoasca clar ca a gresit. + ca a facut cateva greseli gramaticale care nu puteau fi datorate stresului sau neatentiei.

da, sunt 70-80% convins ca basescu e omul potrivit si nu doar varianta nu chiar asa rea.

felicitari si respect pentru traian basescu, sper din tot sufletu sa castige.
tre
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Dec 09, 2004 9:16 am

Kayla scrie:lasa-ma pe mine sa-mi vad de a mea.

shi cam care ar fi treaba ta, mimoza? bineintzeles, excluzand scobitul in nas shi pupacitu in rect a lu domn nastase.

nocturna

Mesajde Kayla » Joi Dec 09, 2004 9:43 am

ma indoiesc ca te priveste.
wwrita, crede-ma ca daca era dupa mine subiectu ramanea la tema initiala. dar exista persoane de pe forum care prefera sa-si bata joc de altii numai pe motivul ca sunt minori si nu tin cu acelasi partid politic. tocmai de aceea eu ma retrag din discutie (cam tarziu, dar asta este) si va urez convorbire placuta in continuare.
Kayla

Mesajde neatza » Joi Dec 09, 2004 11:32 am

Kayla scrie:numai pe motivul ca sunt minori si nu tin cu acelasi partid politic.

da motivu ca sunt refuzatzi de gandire de ce il omitzi ?

neatza

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 12, 2004 3:28 pm

cubu : ai votat cu Nastase, nu?
oribilul_mosh: da
oribilul_mosh: cu Ilie Nastase
oribilul_mosh: tu ?
cubu : cu Tiriac
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde old lord » Dum Dec 12, 2004 8:59 pm

dupa sondajul de la ora 19.00 basescu si nastase sunt la egalitate
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 12, 2004 9:16 pm

Bucurestiul ca intotdeauna...n-a dezamagit :D
Peste 60 % cu nea Traian !
in schimn moldovenii...l-au votat pe Bombo peste 55 %.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Dum Dec 12, 2004 9:18 pm

Adriane nici nu stii, cat de mic incepi sa fii ! ....

cuvintele lui basescu ... sa speram ca asa e .....
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 12, 2004 9:19 pm

Simpatizantii lu Bela au votat peste 75 % cu Nastase ~(

Afara, afara...cu b******* din tzara ! (doar aia de l-au votat pe Bombo. restu imi sunt dragi.... )
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma