LOL, astia e cu Pruteanu...
Grupul de Hackeri Bautori de Bere Ieftina saluta Cronica Carcotasilor!
Deface by #illusion channel on undernet.org !
@Xarian @ANDRA_20 @Gabriel @ePc @Tormenter @CARLOSS @no`Limits @Chucky @|Gabriel @redman493 @Terror- @KS @Obscurity @|Mihai @SeaQuEsT @|razv @jNr @Cez @|sT @paispica @TheTerror @[Espy] @katana @Luciffere @faith @NRG`Off @x527 @Crist|na @fysonnlec @Rammste|n @_MoRRiS @LoneLiest @Image @insoMnia @jabricke @Teh`Master @unqfester @X
"Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies.Tot ceea ce gandesc devine romanesc" de Petre Tutea
"Cei doi pescuiesc uneori gafe reale sau momente ridicole (dar si atunci umorul lor mi se pare, adesea, grotesc-pueril, cu prea multe strambaturi), iar cand n-au, le "inventeaza", le "trag de par", spre a obtine un haz gros. Nu e nevoie sa-mi fiti avocat, atunci cand obraznicia apare si depaseste o anumita limita, stiu si pot sa ma apar singur. Batjocura, spuneti? Batjocura celor lipsiti de inteligenta nu ma atinge si nu ma afecteaza mai mult decat latratul unui catel sau mugetul unui vitel, la alegere. Dar nimeni nu va impiedica sa va manifestati si sa atacati ce credeti de cuviinta. Sa va mai spun ceva: Gradina Domnului e mare si in ea sunt multe flori frumoase. Din pacate, mult mai mari sunt maidanele Domnului..." 26.02.04 de Pruteanu
Top Rusinica:
1. Curcanu
2. Huiduitu
3. PrimaTV
P.S. Dupa 3 ani pe sticla acum sunt altii in locul vostru pe internet!

RUSINICA!!!