Hi-q noi - most stupid sau second best stupid?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde tre » Joi Iun 20, 2002 4:16 pm

Initial trimis de Zgubilici

e vorba de lipsa de bani si de sponsori, cand stai agatat de un firicel subtire, accepti un "ajutor" ca sa nu te duci la fund de tot.

observ ca iar sunt prost. era atomicul chiar asa de aproape de faliment pana sa-l relanseze 'regii manelelor'?

si..daca pana la urma muzica e-o afacere eu zic sa renunte la emisiuni ca 'rockada','metropolis' etc. si sa bage tot manele....
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Iun 20, 2002 4:57 pm

shmechere, incearca tu sa tii un an pe linia de plutire un post cu prezentatori ce nu au mai fost platiti de un an!
Nu e singura solutie, le-au facut o sectiune speciala, la o anumita ora...nu sunt difuzate in miezul zilei, incearca si tu sa ignori, la fel cum trebuie pe fanclub sa ignori forumurile care te deranjeaza ;)
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

of of

Mesajde Alexya » Joi Iun 20, 2002 8:52 pm

mie numi place sa barfesc shi nici sa ascult barfele.dar cred ca fiecare a exagerat aici!daca unuia ii place bug mafia,atunci bug mafia is cei mai buni,nu? hai so lasam dreq de treaba unii dintre voi sunteti cu vita de vie! pai daca voi comentati "okii verzi sunt bun la pat" pot shi eu sa zik uau ce inspirati "e iarna iar ce nam dreptate?" sau "vreau cu tine" sau ce dreq zice ca nu am prea ascultat.nu aveti dreptate! cat despre emisiune probabil ca iau invitat shi pe iris shi tacsi dar au refuzat sau nu au avut timp.
shi cum florin a putut sashi faca timp shi sa va raspunda voi imediat lati luat peste picior! ceea ce nui cinstit! florin va respectat shi cred ca merita shi el respect.zici ca sunteti vip!numa ce va convine voua e corect! GRESHIT!
Alexya
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Iun 20, 2002 8:59 pm

Ironic sau pur intamplator...versurile citate de tine care apartin Vita de Vie sunt de fapt parodii dupe trupe precum Hi-Q N&D si altii ca ei...aici nu vorbim de ce formatie e cea mai tare, ci despre emisiune care e mai jos decat penibil.
Zgubilici
Junior Member

Re: of of

Mesajde bhuttu » Joi Iun 20, 2002 10:35 pm

Initial trimis de Alexya
pai daca voi comentati "okii verzi sunt bun la pat" pot shi eu sa zik uau ce inspirati "e iarna iar ce nam dreptate?" sau "vreau cu tine" sau ce dreq zice ca nu am prea ascultat.nu aveti dreptate! GRESHIT!

Alexya, vi s-au facut rezervatii pe forumurile Hi-Q, AnimalX, etc. De ce iesiti de acolo? Copii fara minte!
Cred ca ai dat cel mai nefericit exemplu posibil! Daca voiai sa te iei de versuri VDV alegeai si tu un "Basul si cu toba mare", "Cantec despre un baiat", altceva! (zgubi stie ;)) Versurile la "Vinolamine" sunt mult prea inspirate, si pun pariu ca si tie ti-a placut melodia la vremea ei (nu-mi spune ca poti sa discerni in materie de muzica. Nu cred.)
Cat despre "ochii verzi sunt bun la pat", daca e vorba de continut, eu cred ca e umflatura, daca e vorba de forma, ia intreab-o pe onk, vezi ce zice! :D
Am mai zis, versul meu preferat di Hi-Q e "Sunt in pana de idei". Nimic mai adevarat!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde tre » Joi Iun 20, 2002 11:39 pm

shmechere, incearca tu sa tii un an pe linia de plutire un post cu prezentatori ce nu au mai fost platiti de un an!
Nu e singura solutie, le-au facut o sectiune speciala, la o anumita ora...nu sunt difuzate in miezul zilei, incearca si tu sa ignori, la fel cum trebuie pe fanclub sa ignori forumurile care te deranjeaza ;)

...nu-nteleg de ce aperi ca o leoaica atomicu asta... daca e pe-asa atunci sa-i ignoram si p-aia de asculta manele la coltu strazii, sa-i ignoram si p-aia de fac playback etc. conform logicii tale nici nu mai vad rostu forumului astuia.

eu intrebasem daca era chiar asa de falimentar atomicu incat sa fie nevoie de-un asemenea compromis. intr-adevar mi-ai raspuns dar...trebuia sa aperi cu atata patos atomicu? sau cumva esti unul din salariatii de-acolo?
tre
Junior Member

da ar trebui...

Mesajde dadius » Vin Iun 21, 2002 7:08 am

Initial trimis de tre cool

daca e pe-asa atunci sa-i ignoram si p-aia de asculta manele la coltu strazii, sa-i ignoram si p-aia de fac playback etc.

n-ar fi rau .daca i-ati ignora poate c-ar fi mai bine.cel putin zgubilici aia fierbe ca o lava.sunt curios de ce e asa de agresiva. te-a parasit iubitul sau crezi ca tu vei fi Judge Dred in muzica romaneasca?
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Zgubilici » Vin Iun 21, 2002 8:03 am

Panicati tare sunteti, spun chestiile astea pentru ca sunt adevarate. Atomic nu se compra cu mcm-ul in privinta cantitatii de muzica romaneasca difuzata. Un post care s-ar rezuma numai la muzica despre care spuneti voi intr-o tara precum Romania nu ar avea practic cum sa supravietuiasca, asa macar sa fie loc pentru toti...
Zgubilici
Junior Member

Mesajde tre » Vin Iun 21, 2002 9:43 pm

Panicati tare sunteti, spun chestiile astea pentru ca sunt adevarate. Atomic nu se compra cu mcm-ul in privinta cantitatii de muzica romaneasca difuzata. Un post care s-ar rezuma numai la muzica despre care spuneti voi intr-o tara precum Romania nu ar avea practic cum sa supravietuiasca, asa macar sa fie loc pentru toti...

nu murea romania daca n-ar fi existat atomic (protv, acasatv, otv etc. dar asta-i alta poveste) .... sa nu uitam cate posturi de radio avem ;).
tre
Junior Member

Mesajde dadius » Sâm Iun 22, 2002 8:01 am

spun chestiile astea pentru ca sunt adevarate.

de unde stii? si de ce ar fi ce spui tu adevarat si ce spunem noi ceilalti nu.Tu ai o problema de atitudine si asta e.Eu ,spre exemplu, de cand scriu aici nu am tinut sa te conving cu nimi.(mi-am spus parerea si atat) In schimb tu si inca cativa vrei sa ma convingi ca parerea mea e proasta.DE CE? supuneti-o si tu pe a ta si e ok.DAR NU TE LUA DE MINE. Mqa doare capul de toate trupele romanesti (sincer).Mai scriu si eu ce cred si ce simt si atata tot.Tu intotdeauna vrei sa ma convingi CA TU AI DREPTATE SI NU EU.Inca o data DE CE?.
dadius

Mesajde bhuttu » Sâm Iun 22, 2002 8:24 am

Zgubi, eu cred ca dadius te place! ;)
Nu vezi ce te tachineaza?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde tre » Sâm Iun 22, 2002 7:19 pm

bine-ati venit la emisiunea 'din dragoste'!
tre
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Sâm Iun 22, 2002 7:32 pm

si cand ma gandesc ca eu chiar ma intrebam cum a ajuns chestia asta la 7 pagini... :a
Josefine^
Junior Member

Mesajde tre » Sâm Iun 22, 2002 10:14 pm

Initial trimis de Josefine^
si cand ma gandesc ca eu chiar ma intrebam cum a ajuns chestia asta la 7 pagini... :a

este un subiect foarte complex aceasta emisiune/formatie/etc. dupa cum vezi se leaga prietenii sau chiar mari iubiri se intalnesc! :D :D :D :D :D .
tre
Junior Member

Mesajde CCMUSIC » Sâm Iun 22, 2002 11:03 pm

Ce parere v-a facut noua emisiune?Mi se pare foarte plictisitoare se pare ca n-au abandonat concursurile alea penibile pe care le-au promovat si in emisiunile anterioare.Pentru cei care ziceati ca Florin tine cont de fani si de public, va inselati. Ar fi facut-o cand i-am comunicat niste super idei in legatura cu noua emisiune dar pe care ,se pare ca le-a ignorat.Asa ca nu-i mai luati apararea.:)
MUSIC IS LOVE,LOVE IS MUSIC,MUSIC IS MY LIFE AND I LOVE MY LIFE
CCMUSIC
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Dum Iun 23, 2002 12:12 am

este un subiect foarte complex aceasta emisiune/formatie/etc. dupa cum vezi se leaga prietenii sau chiar mari iubiri se intalnesc! :D :D :D :D :D .

observ,observ....numai ca imi pare rau ca nu pot contribui si eu ce ceva la acest lucru... :a

ca sa nu se supere persoanele in cauza,ar trebui sa zic ceva on topic,despre emisiune..............atat am avut de spus...de mentionat ca nu am reusit sa vad frumoasa emisiune si dupa spusele unora,nici nu cred ca am pierdut mult lucru.este bine insa sa imi fac si eu o parere,sa-mi spuneti numa' cand tre' sa ma uit la tv... :D
Josefine^
Junior Member

Mesajde tre » Dum Iun 23, 2002 2:19 am

observ,observ....numai ca imi pare rau ca nu pot contribui si eu ce ceva la acest lucru... :a

ca sa nu se supere persoanele in cauza,ar trebui sa zic ceva on topic,despre emisiune..............atat am avut de spus...de mentionat ca nu am reusit sa vad frumoasa emisiune si dupa spusele unora,nici nu cred ca am pierdut mult lucru.este bine insa sa imi fac si eu o parere,sa-mi spuneti numa' cand tre' sa ma uit la tv... :D

mai bine ti-am spune cand sa nu te uiti la tv. asa am avea si noi ocupatie :D :D .
tre
Junior Member

Mesajde tre » Dum Iun 23, 2002 2:20 am

Initial trimis de CCMUSIC
Ce parere v-a facut noua emisiune?Mi se pare foarte plictisitoare se pare ca n-au abandonat concursurile alea penibile pe care le-au promovat si in emisiunile anterioare.Pentru cei care ziceati ca Florin tine cont de fani si de public, va inselati. Ar fi facut-o cand i-am comunicat niste super idei in legatura cu noua emisiune dar pe care ,se pare ca le-a ignorat.Asa ca nu-i mai luati apararea.:)

poate nu i-au placut ideile tale ;).
tre
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Dum Iun 23, 2002 11:43 am

mai bine ti-am spune cand sa nu te uiti la tv. asa am avea si noi ocupatie :D :D .

va angajez cu juma' de norma :p
Josefine^
Junior Member

Mesajde DarKside » Mar Iun 25, 2002 10:15 pm

Umila mea parere este ca hi-q a prins gustul succesului si s-a gandit sa fak bani si prin alte metode mai mult sau mai putin "sanatoase". nu-i putem condamna ....prea mult...dar poate si voi in locul lor a-ti fi facut la fel indiferent de genul de muzica pe care l-ati fi abordat .nu spun lucrul asta pt ca as fi fana a formatiei (pt ca NU sunt) dar e singura explicatie mai plauzibila si chiar eu am auzit-o pe Dana declarand ca banii sunt cam singurul lucru care o intereseaza.
DarKside

Mesajde dadius » Mie Iun 26, 2002 7:38 am

Initial trimis de DarKside
......dar e singura explicatie mai plauzibila si chiar eu am auzit-o pe Dana declarand ca banii sunt cam singurul lucru care o intereseaza.

Ma gandesc, ca-i place sa o si suga cateodata nu? cred ca-i "ridica" paru'n cap aluia de la Voltaj.
dadius

tot ii bagam in seama

Mesajde CriTIka_artei » Dum Iun 30, 2002 4:26 pm

Sal,frati in ale barfelor... ce mai faceti? Sau ce mai scrieti' sau la ce nu va mai uitati?
Mai, eu personal cred(asta intra la categoria ''PAREREA MEA'') CA intr-o tara cum e a noastra- cu gropi, cu caini, aurolaci,violatori si coruptie la tot pasu' muzik asta pare chiar... draguta!
Ce ati vrea sa se asculte in ultima tara din Europa? Ca ce zic unii-Barry White, Joe Cocker &company se asculta in tarile evoluate, nu p-aci, pa plaiuri mioritice unde prostia si inteligenta inca sunt -prima majoritara si a doua minoritara(dar nu ca ungurii sau tiganii-as vrea eu...)
aveti pretentia sa ascultati muzik buna?Cin' s-o faca? H-iq sau cum dreq se scrie?Pana vom asculta muzik rom de calitate asteptam invierea mortilor si ascultam cd-urile celor de prin alte tari mai evoluate
Atat... ma scuzati pt timpul rapit
CriTIka_artei
Junior Member

Mesajde axeandra » Lun Iul 01, 2002 1:17 am

se pare ca am dat peste un subiect complex....ceea ce ati vrut voi sa fie o critica asupra celor de la HI-q nu a fost decat o critica asupra muzicii romanesti in general....tocmai d-aia ati ajuns la 7 pagini de discutii asupra acestui subiect si tot din acelasi motiv a trebuit sa citesc eu atata amar de cuvinte :))
in fine....e inepuizabil subiectul asta...presupun ca nu va revolta numai hi-q ci mai degraba muzica asta "f buna" pe care o tot ascultam.....si daca tot am ajuns la capitolul muzica pls hai sa eliminam din vocabularul nostru expresii care sa contina in aceeasi propozitie "manele" si muzica.....maneaua nu este muzica si gata....dc trebuie sa le acordam asa o mare onoare numindu-i muzicieni? aici cred ca sunteti toti de acord cu mine...
cat despre hi-q...hmm sunt atinsi rau de boala celebritatii....vb aici doar despre comportamentul lor ca despre muzica lor ati tot vb voi...sunt plini de fite si pe micul ecran si la concerte...asa e....dar trebuie sa va spun ca au fost invitati la balul liceului meu si desi toata lumea a strambat din nas cand a auzit cine vine au reusit sa ridice o sala intreaga in picioare- fara exceptie.....absolut toti au apreciat jumatatea aia de ora cand au cantat alaturi de noi...
a fost excelent...au cantat si au dansat alaturi de ei rock-eri inraiti, persoane care nici nu deschid atomicul de frica porcariilor pe care le-ar putea gasi.......eu nu-i apar in nici un fel, nu am dc. voiam doar sa va arat fata pe care o arata pt un nr mic de persoane, la un mic bal al bobocilor, intr-un mic oras, intr-un loc fara nici o camera de filmat si cum au reusit sa distreze niste pusti care si-ar fi dorit la bal o muzica ceva mai buna...
axeandra
Junior Member

Mesajde tre » Lun Iul 01, 2002 1:25 am

axeandra pai e 'cam' grav daca rockeri inraiti au dansat alaturi de... ÃIA!
tre
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Lun Iul 01, 2002 5:32 am

Scuza-ma alexandra, dar nu cred ca gresesc cand spun ca intr-o situatie ca asta, orice trupa ar fi fost invitata, efectul ar fi fost acelasi.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde axeandra » Lun Iul 01, 2002 9:02 pm

asa o fi mai....nu vreau sa-i apar in nici un fel....nici mie nu-mi plac pt ca sunt mult prea comerciali.....asta e....
axeandra
Junior Member

cat de iritant!!!

Mesajde Zgubilici » Sâm Iul 13, 2002 5:07 pm

stau acum in fata a doua ecrane unul pe care scrie fanclub si altul langa pe care scrie antena 1 unde niste specimene vopsite in cap, cu ochelarii e soare de rigoare, de o parte patru papagali fara voci urati si prosti - Body&Soul, de alta parte trei dude imbecile numite Non Stop. Ambele echipe inculte, care nu stiu sa spuna nimic mai inteligent in fata microfonului decat "a...aaa", concursuri idioate, chiar nu vad care le e scopul.
Daca apuci sa vezi mai mult de 5 minute din emisiunea asta te ia cu durere de cap.
ALARMA! Bai fratilor opriti porcaria aia de emisiune, sau incercati sa o schimbati ca e dkk.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Dum Iul 14, 2002 5:56 pm

n-am avut onoarea sa urmaresc emisiunea...norocul meu ;)
sa-mi ziceti si mie la ce ora e,ca sa evit canalul....
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde tre » Lun Iul 15, 2002 2:31 am

n-am avut onoarea sa urmaresc emisiunea...norocul meu ;)
sa-mi ziceti si mie la ce ora e,ca sa evit canalul....

degeaba ca poate se mai dau si reluari cine stie cand :D .
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 15, 2002 1:23 pm

Dar cine dracu' i-a pus in televiziune?:confused:
Kayla

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma