dati un leu pentru jeleu
Moderator: anjin-san
Ayala scrie:deci: eu imi pot permite sa am pareri despre tine ca ti-ai expus viata pe forumuri dar tu nu stii despre mine nimic, asa ca fii isteata si scuteste-ma
pai nu, ca muia e sportu mintii tale
te-seli frumoaso. numai faptul ca scrii pe-aicea si ma face sa te cunosc destul. au tu crezi ca numai fizicu exprimat pe bloguri te face notorie?
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
- jl_rona
- Junior Member
ai citit tu toate posturile lui?1. shiva n-a spus nici o idiotie de cand a aparut pe-aici si e si mai la obiect ca tine.
uite cum sta treaba cu shiva : e un idiot ancorat in trecut, care a ajuns sa posteze prin clone pe aici. nici el nu cred ca stie la a cata clona a ajuns. userul lui principal a fost invincible (care acum cred ca e putin cam sters, e posibil sa ma insel). cand te documentezi mai bine mai vorbim.

Ayala rullz. Ayala vrei sa fim prieteni? sa iesim la cico in parc si sa ne tinem de manuta?

- cr3tz
Cr3tz, cr3zi ca rona isi mai amint3st3 d3 ac3a banca d3 la suptsolul lyc3ului pe car3 stat3a scris:
[INDENT]BRUCE DICKINSON[/INDENT]
[INDENT]ADRIAN SMITH[/INDENT]
[INDENT]DAVE MURRAY[/INDENT]
[INDENT]STEVE HARRIS[/INDENT]
NICKO MCBRAIN
?
[INDENT]BRUCE DICKINSON[/INDENT]
[INDENT]ADRIAN SMITH[/INDENT]
[INDENT]DAVE MURRAY[/INDENT]
[INDENT]STEVE HARRIS[/INDENT]
NICKO MCBRAIN
?
- ella87
- Junior Member
cr3tz scrie:ai citit tu toate posturile lui?
uite cum sta treaba cu shiva : e un idiot ancorat in trecut, care a ajuns sa posteze prin clone pe aici. nici el nu cred ca stie la a cata clona a ajuns. userul lui principal a fost invincible (care acum cred ca e putin cam sters, e posibil sa ma insel). cand te documentezi mai bine mai vorbim.![]()
Ayala rullz. Ayala vrei sa fim prieteni? sa iesim la cico in parc si sa ne tinem de manuta?
1. ayala e o idioata, dar probabil ca va potriviti. succes.
2. ce e aia "ancorat in trecut"? suna bine.
3. mie in liceu imi placea Michael Jackson.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
- jl_rona
- Junior Member
1. Atentie cu jignirile, aici nu e agip sau vreo crasma desucheata. Imediat te parasc!
2. Shiva are meciurile lui, pe care le-a pierdut din lipsa de logistica
3. (zice mama: ) Venise una de la Scanteia tineretului sa explice cum e cu Michael. De fapt cu Gorbacev, care tocmai fusese pus presedinte. Michael a fost suplimentul. Tii minte? In amfiteatru. De atunci pasiunea pentru presedintii rusi?
3. (zice mama: ) Venise una de la Scanteia tineretului sa explice cum e cu Michael. De fapt cu Gorbacev, care tocmai fusese pus presedinte. Michael a fost suplimentul. Tii minte? In amfiteatru. De atunci pasiunea pentru presedintii rusi?
- ella87
- Junior Member
shiva se "uita" la ocean - 13 (partea I) de cel putin 3 ore.
cretzolino, cand ma intorc desara, te calc pe coaie, idioato!
ce meciuri, elo?
gata, ma culc oficial.
cretzolino, cand ma intorc desara, te calc pe coaie, idioato!
ce meciuri, elo?
gata, ma culc oficial.

-
Invincible - Mesaje: 2145
vintzipilus, daca m-as apuca sa contorizez avertizarile pentru insulta (idiuato) or amenintari (te calc), la cat as fi ajuns? destul pentru un ban indelungat?
uite, lasa dusmanii deoparte si ocupate de jeleronski, ca vesco pus ochii pe tine; te apreciaza, avetz un sistem valoric apropiat (va place de vadimache, va preocua pijke etc) - puate nu se mai duce la varna dupa salvamari politicosh, ci se repede ici, apruape, la tine
sa vaza de ce ejt in stare, ca de laodat te laoz
uite, lasa dusmanii deoparte si ocupate de jeleronski, ca vesco pus ochii pe tine; te apreciaza, avetz un sistem valoric apropiat (va place de vadimache, va preocua pijke etc) - puate nu se mai duce la varna dupa salvamari politicosh, ci se repede ici, apruape, la tine
sa vaza de ce ejt in stare, ca de laodat te laoz
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
pai, evident, si-au dat seama cu ce gandesti.cr3tz scrie:la cat de mari le am, coaiele, multi incearca sa ma calce pe ele, pe coaie evident.
deci, cretzolino,am inteles greu talcul aiurelilor lu talica si-anume: la prima intalnire forumista, voi veni calare pe calul meu alb si te voi trage in protzap .
Daca esti nestiutor de carte, apoi ce vina am eu?
shiva te-ai mai dat tu tare in gura cam acum un an, ca la prima intalnire (???!!!????)bagi un drum la bucuresti si ma bati.
scrie bre, toate cuvintele care ti se strang in coae, ca nu am intotdeauna canalul "telepat" activat, sa-mi dau sama ce vrei sa spui.
in fine, atat timp cat te fac din cuvinte, nu este nevoie sa viu dupe tine; daca vrei sa ma-ntalnesti, zi-i lu emiroi sa te faca mod, apoi strege/modifica-mi postarile si baneaza-ma cand ti se scoala clitorisul.

-
ella87 scrie:1. Atentie cu jignirile, aici nu e agip sau vreo crasma desucheata. Imediat te parasc!
ella, in timp ce tu participai activ, vad, la cantarile acelor vremuri, eu scriam poezii in turnul cu ceas.
kantemire, omu nu e handicapat. vorbeste scurt si la obiect. compara-l si tu cu cretu in posturile de pe pagina asta. din pacate creca e mai departe decat salvamaru.

mai da si el gherle (cum ar fi ultima fraza - lunga si care nu are nimic de sugerat), da in general e normal baiatu. numa cand incearca sa pluseze o cam da in bara.
scurt shiva, cat mai scurt! ca sa suni piskeshcian.

- jl_rona
- Junior Member
scurt shiva, cat mai scurt! ca sa suni piskeshcian.
cu asta lai ars mai rau decat o sai placa lui
desi asemanari exista, intre el si pijke, sunt si diferente destule
(adica ambii au si bune, si rele; din iei doi, creca ai scoate un tzicnit mai de soi, ashea)
da' inainte de a lauda pe un om de care altii se declara satui, ia in calcul ca acei altii au vazut si priceput mai multe decat tine
io nas avea nica personal, cu niciunu dintre ijtia doi
da iaca, unu se lasa dus de manie si isi flutura, cu najustificata fudulie, manelsimele (si nu zic numa de ce asculta, ci de mult mai multe), iar celalalt se lasa purtat de obsesii si isi flutura, la fel de fudul, inchipuita invincibilitate si rasbunatorismu
ceea ce ma agaseaza - ca duar cazutz in cap nus niciunu
adica "nar fi"
iar cretzulache ie baet bun si sprintzar (nu ca nar avea pacate, ca ie si asta obositor uneori - nuntzelege ca daca nai cu cine mai bine renuntzi; dai treaba lui, pe mine personal nu monerfat decat de fro trei ori, ceea ce ie tolerabil; mai ales ca nu monerfat chear tare)
- kant emir
rono, sugereaza, iti spun eu, numai ca nu esti de-a casei sa-i "prinzi" talcul.rona:mai da si el gherle (cum ar fi ultima fraza - lunga si care nu are nimic de sugerat,
vezi ca noi suntem vechi pe-aici si ne-ntelegem "din priviri". uite exemplu:
emiroi:uite, lasa dusmanii deoparte si ocupate de jeleronski, ca vesco pus ochii pe tine; te apreciaza, avetz un sistem valoric apropiat (va place de vadimache, va preocua pijke etc) - puate nu se mai duce la varna dupa salvamari politicosh, ci se repede ici, apruape, la tine
cum bre, vrei sa-mi tradez orientarea sexo-forumistica? te faci ca nu stii ca is zoofil?

emiroi:iar celalalt se lasa purtat de obsesii si isi flutura, la fel de fudul, inchipuita invincibilitate si rasbunatorismu
obsesia ta ie aia ca ma vezi peste tot cu sataru-n mana. chiar si in ironii tu vezi amenintari

si da, is invincibil! nimeni nu-i suficient de drept sa steie inainte-mi. hmm.. parca ar fi cativa: Jim, NecSum, UserX, Dorobantzu, Kitzu, s.a.

-
am clan. ii zice "Cei 10 veri". asta e la nivel local.
la nivel de stat am unu' maaare...-ii zice "PD-L + PSD".
emiroi, ai fo la mare? te-ai dat imbarci?
la nivel de stat am unu' maaare...-ii zice "PD-L + PSD".
emiroi, ai fo la mare? te-ai dat imbarci?

-
adica io ma duc si ma intorc intr-o zi sau doua sau trei?ai fo la mare? te-ai dat imbarci?
am de gand sa stau acolo cateva saptamani
si poate trec si prin teritoriul celor 10 toamne, sa ma mir si sa manspaimant
- kant emir
emiroi, nu stiam ce sa cred bre, ca am vazut ca n-ai dat pe-aici o zi intreaga si-am zis c-asa o so tii timp de dua spatamani, cat sta de obicei clasa muncitoare la mare.
chiar ma gandeam: "doaua saptamani fara emiru, de eram persona non grata, parleam, otraveam si macelaream tot ce-mi iesea in cale."
amu bag de sama ce esti jmecher cu laptop si internet la purtator.
10 toamne? nu stiu cum sa interpretez.
adica stai acolo pana-n 10 de septembrie sa vezi valuri mari?
sau e vreo denumire mai aparte pt vreun loc. ca daca spui de mirat si spaimantat, mintea-mi fuge la Auschwitz.
----------
deci eu m-am roit la tzara ca s-a facut cucuruzu' numa bun de fiert si copt. lobenitza s-a copt, strugurii e pe vine, si mai stiu eu ce-o mai fi pe-acolo, ca n-am chef sa ma fandesc. zilele astea vreau sa am neuronii relaxatzi ca ai lu cretz.
uitam esentialul... ieri, azi si maine facem tzuica.
plecai!
chiar ma gandeam: "doaua saptamani fara emiru, de eram persona non grata, parleam, otraveam si macelaream tot ce-mi iesea in cale."
adica stai acolo pana-n 10 de septembrie sa vezi valuri mari?
sau e vreo denumire mai aparte pt vreun loc. ca daca spui de mirat si spaimantat, mintea-mi fuge la Auschwitz.
----------
deci eu m-am roit la tzara ca s-a facut cucuruzu' numa bun de fiert si copt. lobenitza s-a copt, strugurii e pe vine, si mai stiu eu ce-o mai fi pe-acolo, ca n-am chef sa ma fandesc. zilele astea vreau sa am neuronii relaxatzi ca ai lu cretz.
uitam esentialul... ieri, azi si maine facem tzuica.
plecai!

-
poi ce mare jme mai ie az netu pe mobil? si leptoapeles pe tuate gardurili
10 tuamne, 10 veri
d'astea
ca daca spui de mirat si spaimantat, mintea-mi fuge la Auschwitz.
glumeam
da' vatz mutat?
stai acolo pana-n 10 de septembrie
nu chiar pana pe 10
si, oricum, nam programu batut in cue; ma sucesc dupa pohte
- kant emir
shiva nu e prost, da nu e nici cine stie ce. in combinatie cu kantemir e dezastru.
ayalo, vezi c-am postat o costumatie decenta pe blog. sper sa-ti placa macar de data asta.
shivo, cati ani ai?
cretulin are o inteligenta sub mediocra care pe mine nu ma satisface si nu de azi, de ieri. daca pe kantemir il satisface, insemna ca cine se aseamana se intelege bine.
uite, din lipsa de timp si de kantemir v-am lasat mai singurei. ce s-a ales din FC? Praful.
Nici un subiect de discutie, nimic.
O sa iau io unul din loco pe care o sa-l comentez aici. Cica cate ore tre sa dormim ca sa ne simtim in regula sau ceva asa.
Toti isi dau cu presupusul acolo, dar nimeni nu face referire la un link ceva. pe mine asta ma uimeste si ma inspaimanta. pai suntem pe NET, fratilor, nu in padure. Asa discutii unde fiecare arunca cu vorba lui din capul deformat putem sa avem oriunde, chiar si in jurul unui gratar cu mici si cu bere, nu e nevoie sa stam in fatza calculatorului si sa ne iradiem.
Io daca as fi fost acolo, as fi facut referire la un experiment, ceva. E simplu.
Un link cat de mic.
http://www.webmd.com/content/Article/62/71838.htm
Dar pentru marea majoritate notiunea de documentare nu exista. D-aia zic io ca sunteti o adunatura de handicapati, ca sa nu va mai mirati alta data. Cand mi-oti veni cu linkuri aicea si cand o sa fiti in stare sa purtati o discutie ca pe net si nu ca in padurea cu mici si cu bere, o sa-mi retrag cuvintele.
pana atuncea ramaneti unde sunteti. la kilometrul zero.
d-aia si ayala e handicapata, d-aia si cretu e handicapat si piskeshu si mai toti de prin forumurile astea.
nu pentru ca nu ma gadilati cu vorbe frumoase (cu toate ca un minim de diplomatie ar trebui sa existe, sa nu ne jignim aiurea asa cum a facut-o cretu si care se vede ca nu e in stare sa faca diferenta dintre viata reala si internet - pai una e sa aberez aici si alta e sa cunosc omul de-adevaratelea. se schimba datele problemei. cu omul ala pot sa am o relatie adevarata, nu neaparat sexuala, ci si de orice alta natura, deci nu pot sa-mi permit sa mai vorbesc ca pe net.)
asa, ca sa revin, c-am inceput sa bat campii, ca nu stiu cum sa va explic.
nu barfa ieftina si jignirile ma deranjeaza cel mai mult, ci nivelul intelectual SCAZUT al forumurilor, de unde nu pot invata mai nimic.
Pai rostul unui forum adevarat e sa prinzi idei, sa le dezvolti, sa inveti de la altii si altii de la tine.
Da in momentul in care totul e o barfa ordinara cu luat ieftin la misto, n-ai ce invata. Io nu stiu, dar voua chiar nu va trece prin minte sa va culturalizati si voi? Sa mai invatati ceva? Fantastic!
ayalo, vezi c-am postat o costumatie decenta pe blog. sper sa-ti placa macar de data asta.
shivo, cati ani ai?
cretulin are o inteligenta sub mediocra care pe mine nu ma satisface si nu de azi, de ieri. daca pe kantemir il satisface, insemna ca cine se aseamana se intelege bine.
uite, din lipsa de timp si de kantemir v-am lasat mai singurei. ce s-a ales din FC? Praful.
Nici un subiect de discutie, nimic.
O sa iau io unul din loco pe care o sa-l comentez aici. Cica cate ore tre sa dormim ca sa ne simtim in regula sau ceva asa.
Toti isi dau cu presupusul acolo, dar nimeni nu face referire la un link ceva. pe mine asta ma uimeste si ma inspaimanta. pai suntem pe NET, fratilor, nu in padure. Asa discutii unde fiecare arunca cu vorba lui din capul deformat putem sa avem oriunde, chiar si in jurul unui gratar cu mici si cu bere, nu e nevoie sa stam in fatza calculatorului si sa ne iradiem.
Io daca as fi fost acolo, as fi facut referire la un experiment, ceva. E simplu.
Un link cat de mic.
http://www.webmd.com/content/Article/62/71838.htm
Dar pentru marea majoritate notiunea de documentare nu exista. D-aia zic io ca sunteti o adunatura de handicapati, ca sa nu va mai mirati alta data. Cand mi-oti veni cu linkuri aicea si cand o sa fiti in stare sa purtati o discutie ca pe net si nu ca in padurea cu mici si cu bere, o sa-mi retrag cuvintele.
pana atuncea ramaneti unde sunteti. la kilometrul zero.
d-aia si ayala e handicapata, d-aia si cretu e handicapat si piskeshu si mai toti de prin forumurile astea.
nu pentru ca nu ma gadilati cu vorbe frumoase (cu toate ca un minim de diplomatie ar trebui sa existe, sa nu ne jignim aiurea asa cum a facut-o cretu si care se vede ca nu e in stare sa faca diferenta dintre viata reala si internet - pai una e sa aberez aici si alta e sa cunosc omul de-adevaratelea. se schimba datele problemei. cu omul ala pot sa am o relatie adevarata, nu neaparat sexuala, ci si de orice alta natura, deci nu pot sa-mi permit sa mai vorbesc ca pe net.)
asa, ca sa revin, c-am inceput sa bat campii, ca nu stiu cum sa va explic.
nu barfa ieftina si jignirile ma deranjeaza cel mai mult, ci nivelul intelectual SCAZUT al forumurilor, de unde nu pot invata mai nimic.
Pai rostul unui forum adevarat e sa prinzi idei, sa le dezvolti, sa inveti de la altii si altii de la tine.
Da in momentul in care totul e o barfa ordinara cu luat ieftin la misto, n-ai ce invata. Io nu stiu, dar voua chiar nu va trece prin minte sa va culturalizati si voi? Sa mai invatati ceva? Fantastic!
- jl_rona
- Junior Member
daca tu te bazezi pe posturile de pe merluc, loco si fc, iti urez numai bine.cretulin are o inteligenta sub mediocra care pe mine nu ma satisface si nu de azi, de ieri. daca pe kantemir il satisface, insemna ca cine se aseamana se intelege bine.
uite ca inteligenta asta "sub mediocra" a reusit sa ma duca in acel loc de bunastare sufleteasca si materiala pe care multi il doresc. noi sa fim sanatosi si sa facem sex (fie el si in bulgaria cu un salvamar).
- cr3tz
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma