Top Useri

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde darkshines » Lun Mai 13, 2002 10:03 pm

Initial trimis de Gabytu

restul v-ar interesa parerea mea despre un anume user.

pe unii nu prea ne intereseaza . dar cand avem nevoie de inveselire iti citim posturile :D

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde bhuttu » Lun Mai 13, 2002 10:54 pm

Ce-mi place cand vorbiti despre mine... Si mai ales cand ma laudati! :D
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Bagheera » Lun Mai 13, 2002 10:59 pm

Nu ma mai bag in nici un scandal pentru ca am avut unul cu fostul Acid Jazz actualul Mig 29 si mi-a ajuns. oricum observ ca usor usor aproape toate thread-urile devin subiecte de polemica la adresa vreunui utilizator al forumului si nu mi se pare deloc normal. Oricum asta este doar umila mea parere.
Bagheera
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Mai 13, 2002 11:13 pm

Initial trimis de darkshines

pe unii nu prea ne intereseaza . dar cand avem nevoie de inveselire iti citim posturile :D

:rolleyes: iar in concluzie si raspundeti.... da da da... am inteles cum functioneaza sistemul.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Mirela » Lun Mai 13, 2002 11:22 pm

Initial trimis de Joao
respectele mele pt bhuttu(ciudat username,is tare curios de unde dreacu vine!)!

chiar de unde o fi venind??
mie numele lui bhuttu imi inspira o noapte neagra neagra in care se aude tipatul jalnic al unei bufnite(sau bufniti?)batrane si morbide....asa cum l-am si numit pe aici pe undeva...

right...ce mai vroiam sa spun??ah,da!!threadu'asta a fost facut sa ne dam cu parerea despre useri...fie ca e parere buna sau rea,ca altii o aproba sau nu!
mi se pare mie ca am luat-o si aici ca si pe muzica sau pe cinema: ce inseamna o parere de calitate??ce inseamna un USER de calitate??hai mah lasati-o moarta...cu totii avem cate un raspunds,dar la cati oameni-atatea pareri si e normal sa nu fiti de acord cu ele dar lasati omu'(ie gabytu) sa-si zica parerea si sa se racoreasca,doar de asta e threadu',nu??[cam incoerenta la ora asta...]
hmmm....Nu credeam sa-nvat a-l apara vreodata...pe-acest user care mai da pe forum roata....(rasuceste-te frate de pe o parte pe alta ca in seara asta nu mai ai somnul lin...)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde MiG29 » Lun Mai 13, 2002 11:29 pm

Daca tot ma pomenea Bhuttu mai sus shi zicea ceva de raspopire...pun shi io k tot omu de buna credintza(oare?0 o intrebare?Costasilviu omu care cand a venit a provocat haos shi cand a plecat nu a provocat nimica ....acest user pe unde mai e?shi de ce nu mai posteaza?(chiar ma roade k vroiam sa ii vad parerile pe anumite subiecte)
Shi in legatura cu nick-ul lui bhuttu ...poa o fii scris hi omu la nimerala niste litere acolo de umplutura....:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Aliosha » Mar Mai 14, 2002 4:18 am

costas si-a luat la revedere pentru o perioada pentru ca probabil s-a mutat in alt oras. Nu cred ca avea o viata usoara oricum. Sa-i dam ceva timp sa se acomodeze, sa isi gaseasca rostul dupa care sa speram ca va reveni cu forte noi sa se certe si sa va ia la misto pe literatura. Foarte bun MC baiatul asta, a animat un forum intreg cu posturile si amintirile lui de la curve.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde MiG29 » Mar Mai 14, 2002 2:21 pm

Pai il astept cu nerabdare....
MiG29

Mesajde SOD » Mar Mai 14, 2002 8:47 pm

sa mor daca va mint,da' am o matusa,profa de romana,domnisoara batrana,care era sa se casatoreasca de cel putin 25 de ori cu acelasi om.stiti,marea dragoste!cum il chema pe domnu' in cauza? bhuttu!era prof de pian,mare muzician.asa ca o fi si bhuttu a nostru vreun mare muzician ca si-asa stie sa presteze la xilofon.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 14, 2002 10:54 pm

Joao...arata-mi unde iau userii de sus ! Si daca ai dreptate..eu renuntz la toate posturile de moderator din fanclub...ba chiar si la a mai scrie vreodata la fanclub !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

moshule

Mesajde Joao » Mar Mai 14, 2002 10:59 pm

fara nici o suparare il ameninti pe unu ca daca mai raspunde cu qote isi ia avertisment!
tu consideri asta o actiune democratica? Daca e optiune de qoute,de ce sa n-o foloseasca?
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 14, 2002 11:23 pm

Pentru ca administratorul acestui forum...ne-a rugat sa cerem userilor acest lucru..sa nu foloseasca quote ! Si eu sunt singurul...care am citit regulile de moderare...si care le folosesc !

Vreau ordine unde moderez eu...nu abrambureala !

Daca nu itzi convine ce scriu,cum moderez si ce pareri am...e treaba ta...nu a mea ! Pana unu alta..nu te mai lua nefondat de mine !
Eu te respect si imi face placere sa schimb pareri cu tine.....dar ma enervez cumplit cand sunt acuzat pe nedrept !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bagheera » Mar Mai 14, 2002 11:56 pm

Moshule sper sa nu te supei pe mine (stii ca te respect) dar vad ca esti foarte nervos in seara asta. Mai gresim si noi , nu te supara si tu asa tare.
Bagheera
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Mai 15, 2002 12:01 am

Io zic ca baietzii (de baietzi) de pa BUG mafia poa sa candideze la premiu de obscenitate...unii din ei is tari de tot(de cap)...
MiG29

Mesajde Bagheera » Mie Mai 15, 2002 12:03 am

Ai mare dreptate Mig. Chiar azi am facut si eu o reclamatie. mi se pare inadmisibil sa citesti sute de posturi care contin numai injuraturi. Chiar am incercat sa port o discutie cu neamtzu dar m-am lasat pagubas... e inutil!
Bagheera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 15, 2002 12:03 am

Nu ma supar,o Bagheera...pantera mea credincioasa.
M-au intristat putin cuvintele lui Joao...care ma acuzau pe nedrept ! De acum..nu o sa mai fac glume cu voi..ca ma intelegetzi gresit !
Vreaiu doar ordine...caci ordinea aduce progres ! (Ordem e progresso)
Daca..Joao..intelege aiurea...e treaba lui ! Sa raspunda cu quote la mesaje si sa faca ce doreste..pana va fi banat de Sopra !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bagheera » Mie Mai 15, 2002 12:08 am

Nici o problema Moshule, poate si eu sunt un pic obosit de atata alergat prin jungla si te-am inteles gresit. :). Ma bucur ca totul este in regula.
Bagheera
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Mai 15, 2002 12:10 am

mosule...ordem e progreso ai?Am trecut azi pe langa o unitate militara de jandarmi shi acolo scria lex et ordem...shi ma-m gandit la tine...:)
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 15, 2002 12:13 am

Ma bucur..ca Regele Maimutza si Pantera Neagra..sunt alaturi de Kaa....si se gandesc la el ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Mai 15, 2002 12:26 am

Maimutza shi cu Pantera face shi ele ce poate ....io o propun pe Baghera la un premiu ceva...postu ala in care il citeaza pe Iordanescu e tare de tot:D Io ii ofer daca vrea o juma de banana(e criza shi de aia)

P.S.Pantero sper k ai sa iei asta k pe o gluma...nu iti dau nici o banana:D:D:D
MiG29

Mesajde Bagheera » Mie Mai 15, 2002 12:30 am

Asa e maimutele rele si pacaleste pe celelalte animale. Le amageste si le zice ca le da banane dar de fapt le pacaleste. Nu-i nimic panterele tine minte toate lucrurile astea si o sa prinda o maimuta la cotitura si o sa o manance. :D
Bagheera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 15, 2002 12:31 am

Da..ii dau premiu. De fapt itzi dau si tzie Maimutza !
Cate o bere rece la amandoi..sa va racoritzi dupa o zi calduroasa in jungla !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bagheera » Mie Mai 15, 2002 12:33 am

Saru'mana boierule si recunostinta noastra vesnica. Ai castigat increderea bietelor dobitoace. Adica eu si Mig :D
Bagheera
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Mai 15, 2002 12:38 am

Scriu asta cu o singura mana...cu ailalta ma tzin de burta k mor de ras....lool...acuma propun sa cantam ceva tare...un oldie but goldie....shake,rattle and roll...ceva de genu asta:):):)
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 15, 2002 12:51 am

Mai bine sa o cantam..totzi 3..pe aia cu in the jungle,the mighty jungle...the lion sleeps tonight !
Si sa ne oprim aici...cu postatul pe Top Users...ca totusi e un subiect serios..nu unul de k-terinca !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bagheera » Mie Mai 15, 2002 12:56 am

De abia m-am inscris pe acest forum si imi place foarte mult. Am 14 ani, sunt o fata din Suceava, iubesc formatia Andre (in special pe Andreea Antonescu) imi plac baietii mai mari ca mine si as vrea sa-l propun pe Oribilul Mosh ca cel mai "tare" user al acestui portal si forum! :D :D :D

E bine Moshule? Gata promit ca asta e ultimul post cu iz de caterinca aici! :D
Bagheera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 15, 2002 1:08 am

HA HA HA ! Da-ma-n pula mea ! Rad cu lacrimi in acest moment !
Itzi merge mintea,nu gluma !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mie Mai 15, 2002 2:36 am

Initial trimis de SOD
sa mor daca va mint,da' am o matusa,profa de romana,domnisoara batrana,care era sa se casatoreasca de cel putin 25 de ori cu acelasi om.stiti,marea dragoste!cum il chema pe domnu' in cauza? bhuttu!era prof de pian,mare muzician.asa ca o fi si bhuttu a nostru vreun mare muzician ca si-asa stie sa presteze la xilofon.

Cum ba SOD sa-l cheme bhuttu? Cum sa-l cheme ba bhuttu? Ce ba bhuttu e nume sa-l pui la un om? Pai tu-ti dai seama ce-ai facut? Ai negat insasi esenta existentei mele: unicitatea! Mi-ai rapit placerea de a fi si de a avea nick-ul care-l am si pe care l-am transformat in renume! Sa speram c-a fost o gluma proasta! Pai stii ce-ti urez pentru chestia asta? Sa dea Neaga numai cate 2 goluri/meci, sa-ti arate ce valoare e si ce nerecunoscatori sunt unii! Si sa dea 4 cu dinamo cand si-or fura-o acu' in Ghencea(ca daca nu ajungem dracu' de rasu' la toate javrele!)

Avem in postu' asta 2 mentiuni speciale: una pentru SOD fiindca e unde e, face ce face, e super-baiat, e stelist. A doua pentru stefanp ca stie multe rau despre Beatles.

Alta treaba de mentionat: sedintele gastii de pe Y!M, care au cristalizat grupurile:
- Sopra (the one-man army. Suficient de-al dracu' incat sa faca singur un grup, doar ca asa vor muschii lui!)
- tovarasii mei: Mirela(Moshule, ;e ca te pun chiar langa ea), Moshu'(vezi?), darky(ciutanca cea nebuna, pe care o iubim cu totii), zgubilici, Kgula, Aliosha si SOD (toti astia-s good guys)
- bad guys: deedee, gabitu, andrei
- botii: xkran si Yahoo!Helper(care nu dispare nici de-al dracu' de unde e!)

Iar despre sedinte: "Se lasa cu furtuna cand vine crema societatii/ Toti coboara din Perozzi/ Culcat femeie ca vin gotii!" (Kgula, scuza-ma ca l-am mancat pe Henderson!)

Revin!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 15, 2002 2:54 am

Bhuttu..cand ai enumerat tovarashii tai....in ce ordine i-ai enumerat ? ca alfabetica nu e ! sa inteleg ca in ordinea preferintzelor tale,nu ?...din moment ce ai inceput cu Mirela !:mad:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mie Mai 15, 2002 3:05 am

Moshule.. cand am enumerat tovarasii mei, nu i-am pus intr-o asemenea ordine in care fiecare sa creada ce vrea! I-am pus ca fiecare sa creada ce vreau eu!
Daca n-ai inteles pana aici, repeta citirea!
bhuttu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma