Fumatul

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Fumezi

da
98
49%
nu, n-am incercat niciodata
50
25%
foarte rar
23
12%
m-am lasat
27
14%

Voturi totale : 198

Mesajde Love2Fly » Sâm Iul 24, 2004 3:51 am

Eh nu exista, teribilism, te face mai matur, iti da incredere, iti da ceva de facut atunci cand nu ai ce face, fumeaza si altii, cand esti la o masa si discutii trebuie sa gesticulezi si cu tigara in mana si sa mai expiri fumul in sus. plus atatea alte si alte vrajeli.....
Love2Fly
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Lun Aug 02, 2004 10:13 am

Am fumat aproape 4 ani, dar acum m-am lasat. Nu mi-a fost greu sa ma las pentru ca nu am fost dependent chimic de nicotina. Pur si simplu am fumat un cartus de Cartier intr-o saptamana, dupa care am zis ca s-a terminat cu tutunul.

De atunci au trecut aproape 2 luni si nici n-am mai atins un pachet de tigari.
Ii compatimesc pe cei care vor sa se lase si atunci cand nu fumeaza ii apuca tremuratul (maica-mea pasteste asa).
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde baixinho© » Lun Aug 02, 2004 11:55 am

am vrut intr-o perioada sa ma las de fumat (acum 3-4 ani), dar am zis sa nu ma las brusc. incepusem sa fumez viceroy ultrausoare (pachetele erau gri). n-a tinut. am zis ca daca tot fumez, sa ma dau pe viceroy usoare (alea albastre). cu timpul, am revenit la viceroy rosii. in concediul din ianuarie anu asta am zis ca daca tot stau acasa si fumez mai rar, hai sa vad cum este marlboro. acum am trecut la marlboro lung. interesanta metoda de a ma lasa de fumat, nu? :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Tanase » Lun Aug 02, 2004 12:16 pm

Si eu ma lasasem de fumat. Am rezisat cateva zile bune. Bine, eram irascibil, nervos.....acum fumez 3 pachete de tigari pe zi
Tanase

Mesajde piskeshu » Lun Aug 02, 2004 12:27 pm

Tanase, tu glumesti? Fumezi 60 de tigari pe zi? Adica 2,5 tigari pe ora, presupunand ca dormi 8 ore asta inseamna 3,75 tigari pe ora, ceea ce inseamna desigur ca nu scotzi tzigara din gura.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Tanase » Lun Aug 02, 2004 12:34 pm

Cat ai avut la matematica Piskeshule? Fumez cam din 5 in cinci minute
Tanase

Mesajde CrAsh0v3r » Lun Aug 02, 2004 12:36 pm

piskeshu scrie:Tanase, tu glumesti? Fumezi 60 de tigari pe zi? Adica 2,5 tigari pe ora, presupunand ca dormi 8 ore asta inseamna 3,75 tigari pe ora, ceea ce inseamna desigur ca nu scotzi tzigara din gura.

nu neaparat... dureaza cam 5 minute (maxim) k sa fumezi o tigare, inmultit cu 4 tigari (maxim) pe ora = 20 de minute fumate... asta inseamna ca ii mai raman inca 40 de minute pentru alte activitati ;)
CrAsh0v3r

Mesajde Tanase » Lun Aug 02, 2004 12:48 pm

cam 7 la aia care fumeaza normal. Aia care trag fum dupa fum ca mine ajung la 4 minute cinci - o tigara. Si fumez cam la 5-10 minute dupe ce am fumat-o pe precedenta. Viata de rocker
Tanase

Mesajde piskeshu » Lun Aug 02, 2004 12:57 pm

Deci am avut dreptate.
piskeshu
banned

Mesajde CrAsh0v3r » Lun Aug 02, 2004 1:00 pm

piskeshu scrie:Deci am avut dreptate.

right, if you say so...
CrAsh0v3r

Mesajde Tanase » Lun Aug 02, 2004 1:16 pm

Nu ai avut dreptate, pentru ca ai zis ca fumez trei tigari virgula 75 pe ora...ori eu fumez doar tigari intregi nu sferturi. Plus ca fumez vreo 4-5 tigari pe ora. Which reminds me. Imi mai aprind una.
Tanase

Mesajde piskeshu » Lun Aug 02, 2004 1:24 pm

Am avut numa 10 la mate, faceam 10-12 h pe saptamana de mate. Deci am avut dreptate!
piskeshu
banned

Mesajde Tanase » Lun Aug 02, 2004 1:31 pm

In cinstea ta Piskeshule si a matematicii tale fumez inca o tigara.
Tanase

Mesajde piskeshu » Lun Aug 02, 2004 1:35 pm

smoke like shit and f..k virgins Asta ie oarecum on topic! :D hehehe, ce destept is!
piskeshu
banned

Mesajde Tanase » Lun Aug 02, 2004 1:37 pm

Ce si tu vrei virgine? NU mai sunt. s-au epuizat :) DA' tu cate tigari fumezi pe zi?
Tanase

Mesajde piskeshu » Lun Aug 02, 2004 1:45 pm

Intre 5 si 10 buc. de Winchester Lights necartonat, cand nu-s foarte stresat.
piskeshu
banned

Mesajde Titina » Dum Aug 15, 2004 10:52 pm

nu fumez shi nici nu cred k-o sa fumez vreodata..dak e,doar o sa incerc,in viitor...asta cred k sigur se va intampla,dar doar atat..

dar nici n-am ceva impotriva fumului de tzigara,cum au unii...fumul chiar imi cam place :D...shi n-am nimik nici impotriva celor care fumeaza..sa fumeze..dc sa ma intereseze pe mine de ei,dak o sa traiasca mai putzin cu "5 ani"..sau cum naiba se zice :)
Titina
Junior Member

Mesajde Tanase » Lun Aug 16, 2004 12:51 pm

ce conteaza cativa ani in plus sau in minus de viatza? Asa ca fumez.
Tanase

Mesajde Titina » Lun Aug 16, 2004 3:23 pm

hm..e shi asta o gandire..k cik shi Cola iti face rau,shi cafeaua shi mai shtiu eu ce...pe naiba..ma doare undeva dak-mi face rau...dar park la tutun e alta chestie..nu k la Cola..lolza
Titina
Junior Member

Mesajde Cristy » Mar Aug 17, 2004 10:21 pm

yeah .. I'm addicted to cola ..
bauturi nu prea beau .. rareori .. doar sa gust cate ceva misto
si nu fumez :D
Moved away.
Cristy

Mesajde Wild Rose » Mie Aug 18, 2004 12:43 am

Lupta mea impotriva tutunului a inceput astazi... Am scazut brusc de la 2 pachete/zi (cam atat fumam la mare) la vreo 6 tig/zi . Peste cateva minute urmeaza sa mai savurez una bucata tigara...
In ritmu' asta, poate pana pe 1 ian 2005 ma las si eu de fumat :)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Asassinu » Joi Aug 19, 2004 3:40 pm

Ma da ce va ingrijorati voi de fumat.....stiti expresia "dupa o masa canceroasa o tigara sanatoasa"? Ei, nu e chiara asa, dar oricum, si cu alcoolu e nasol(cica) si face parte din viata de zi cu zi a multora dintre noi. Acuma probabil ca tre sa alegem raul mai putin rau....lol
Iar pentru aia care sunt impotriva tutunului, mai, nu vreti, nu fumati...asta e. Si ce nu inteleg ei despre tigari...de fapt nu inteleg nimik. Nu gustul e cel mai important pana la urma, e normal sa ti se para nasol prima data, dar senzatia care o ai cand tragi in plamani....Ma, voi ati fost vreodata la munte, aer curat, bla bla? Ia inspirati un pic aer adanc in plamani....sa vedeti ce simtiti....Poate e cam proasta comparatia, but this is what I feel.
Pace
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde Asassinu » Joi Aug 19, 2004 3:40 pm

Ma da ce va ingrijorati voi de fumat.....stiti expresia "dupa o masa canceroasa o tigara sanatoasa"? Ei, nu e chiara asa, dar oricum, si cu alcoolu e nasol(cica) si face parte din viata de zi cu zi a multora dintre noi. Acuma probabil ca tre sa alegem raul mai putin rau....lol
Iar pentru aia care sunt impotriva tutunului, mai, nu vreti, nu fumati...asta e. Si ce nu inteleg ei despre tigari...de fapt nu inteleg nimik. Nu gustul e cel mai important pana la urma, e normal sa ti se para nasol prima data, dar senzatia care o ai cand tragi in plamani....Ma, voi ati fost vreodata la munte, aer curat, bla bla? Ia inspirati un pic aer adanc in plamani....sa vedeti ce simtiti....Poate e cam proasta comparatia, but this is what I feel.
Pace
Asassinu
Junior Member

Mesajde Asassinu » Joi Aug 19, 2004 3:42 pm

Ups, am postat de 2 ori acelasi lucru. Sorry. Sper sa nu imi iau ban
Asassinu
Junior Member

Mesajde IrC » Mie Aug 25, 2004 12:13 am

Eu nu fumez, k n-am bani de dat pe tigari si mi se pare si pierdere de vreme. dar dak mi-ar cumpara cineva tigari, nimic nu m-ar opri......
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde Asassinu » Mie Aug 25, 2004 12:22 am

IrC, bine zici tu cand te referi la bani. Daca ai sti cati bani se duc pe tigari, mai ales daca esti fumator profesionist:) Si partea mai naspa, desi fumez ca lumea, tre sa recunosc ca nu e sanatos. dar ca orice viciu, odata ce te-a prins e mai greu sa scapi de el. Deci pentru cine inca n-a incercat, il sfatuiesc sa nu faca ca mine:)
Cat despre "pierderea de vreme" sa stii ca nu e asa. Fumatul are loc in cele mai obisnuite activitati(simultan). Daca ai putea sa faci si sex atunci cand fumezi ar fi o chestie:)
Asassinu
Junior Member

Mesajde IrC » Mie Aug 25, 2004 12:50 am

Cand am spus de pierdere de vreme, ma gandeam la aia, care scot, capul pe geam si fumeaza.
peseu Incearca sa fumezi si sa joci Counter.Parca ochesti mai bine.
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
IrC
Junior Member

Mesajde Asassinu » Mie Aug 25, 2004 1:21 am

Pai si eu scot capul pe geam si fumez. In fiecare dimineata, imi beau cafeaua si fumez cateva tigari pe geam.....asta pana ma trezesc.si de-abia pe urma imi incep activitatile:)
in rest fumez pe strada mult. Bine ca nu am masina, ca altfel cred ca m-as fi descurcat mai prost cu condusul fumand tigara dupa tigara:) Dar una peste alta, intre doua fumuri, mai fac si eu o pauza ca merit:D
Asassinu
Junior Member

Mesajde IrC » Mie Aug 25, 2004 1:41 am

Si nu te plictisesti, stand pe geam si fumand?
Inteligente
Rime
Compun
IrC
Junior Member

Mesajde J'adore » Mie Aug 25, 2004 2:21 am

Umm Fumez din februarie 2004. Eram inebunita sa slabesc, si auzisem ca tigarile te ajuta sa slabesc, la inceput nu imi placea deloc sa fumez, dar mintea mea debila imi zicea sa fumez, pt. a slabii si ca dupa ma pot lasa, dupa vro 2 luni in care ma lua ameteala cand fumam, am inceput sa simt gustul tigarii daca pot sa zic ca are un gust anume. Cei drept acum pot face diferenta intre Marlboro, Kent, Winston sau alte marci de tigari. Toata familia mea stie ca fumez, iar acum daca mama intra in camera iarasi o sa imi spuna ca fumez prea mult, si asa e.
P.S. Cel mai mult imi place Kentul 8 si Marlboro(ala made in america, marlboro`ul din ro nu imi place deloc)
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma