Ce ne-a incantat sufletul astazi....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde bhuttu » Sâm Iun 15, 2002 1:05 am

Acu' ma incanta zgubilici, ca imi pune partizan pe voice chat pe Yahoo! Mesenger
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde MiG29 » Sâm Iun 15, 2002 1:43 am

faptu k am fost in portu tomis la o bere shi am stat pe malu apei shia fost frumos.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Iun 15, 2002 12:53 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Astazi ,fiind vineri,m-am dus pana la Mega Image pentru obisnuitele cumparaturi dinaintea week-end-ului.
Pe drum,fiind incheierea anului scolar,o gramada de liceene.

Am vazut bulane marfa si tzatze bengoase. Ce frumoase sunt fetele la 17 ani !
Ajuns acasa m-am asezat in fatza calculatorului...si am redevenit acelashi rinocer morocanos,din totdeauna !

asta cam asa e, dupa ce au dat caldurile cam toate o fac in ciuda p*** :cry:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Iun 15, 2002 1:03 pm

Sopra, eu pentru postul asta ti-as da ban! :p Controleaza-ta, ce dracu'!
bhuttu

Mesajde bhuttu » Sâm Iun 15, 2002 4:37 pm

Acu' sunt incantat de faptu' ca mi-am reparat netu' si ca o sa stau pe fanclub cat si cand vrea muschiu' meu in saptamana asta de-o mai stau in Bucuresti. Si m-a incantat si meciu' dintre Anglia si Danemarca, un meci placut, cu trei goluri, nu ca japca aia de victorie chinuita a nemtilor.
bhuttu

Mesajde Dee Dee » Sâm Iun 15, 2002 9:57 pm

faptul ca e sambata seara si stau acasa in fata ccalculatorului, manand chipsuri si band coca cola cu cea mai bunabuna pretena a mea care are capacitate ...este un adevarat prilej de bcurie...
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Iun 15, 2002 10:20 pm

Initial trimis de bhuttu
Sopra, eu pentru postul asta ti-as da ban! :p Controleaza-ta, ce dracu'!
ok, hai ca imi dau avertisment pentru faptul ca sunt obsedat :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde lucianus » Sâm Iun 15, 2002 10:30 pm

sopra iti dai advertisment singur?! :D
glumesti ,nu?! :confused:
No Comment
lucianus
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Iun 15, 2002 11:12 pm

azi ma incanta stimabilul mosnegut oribil ca e cam suparacios si nu tine la glume.cica nu-i plac mustele!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde angus » Lun Iun 17, 2002 2:59 pm

Azi inca n-a apucat inca nimic sa-mi incante sufletul la parametrii ceruti, dar ma pastrez pentru mai tarziu, ca mai e vreme, da' ieri am petrecut pe strand niste minunate ore...D-abia astept week-end-ul viitor.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Iun 17, 2002 3:55 pm

Pe mine m-a incantat aseara baia care am facut-o in Dambovita dupa bauta cu rockerii.
bhuttu

Mesajde MiG29 » Lun Iun 17, 2002 10:22 pm

Pai in primu shi in primu rand faptu k dupa indelungi chinuri am reusit sa imi aiu carnetu de sofer shi k in curand o sa conduc,apoi faptu k a batut Brazilia ,k mi-am luat tricou cu Dinamo shi k maine am examne...ups...asta nu trebuia sa fie aici:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Dee Dee » Lun Iun 17, 2002 10:35 pm

tocmai mi-a incantat sufletzelul capshuna pe care tocmai am mancat-o .....mi-a indulcit viatza un pic :) ...foarte buna a fost ....
la fel ca si cele dinaintea ei ...:)

si in acelasi timp si cu aceasi intentate imi incanta sufletzelul vocea calda si suava a lui Craig david care se aude din boxe ....
hm.. "rendez-vous into my place ..." :p
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mar Iun 18, 2002 1:01 am

deedee
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 18, 2002 8:03 am

deedee ...si in cazul meu ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Mar Iun 18, 2002 8:10 am

Moshu, ca si-a schimbat semnatura, asa, dis-de-dimineata. Bravo, Moshule, stiam eu ca poti mai mult!
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mar Iun 18, 2002 4:48 pm

deedee ...si in cazul meu ! :p

Sincer sa fiu pe minema mai incanta si Mirela din cand in cand, asa... :D (Legenda: sunt deprimat, am chef de caterinca. Viata e de cacat! Live on!)
bhuttu

Mesajde Mirela » Mar Iun 18, 2002 9:35 pm

cu ce suflet incantat am intrat astazi pe net....

in primul rand catedrala Sagrada Famí­lia m-a adus intr-o stare de fascinare totala...si mi-a testat nervii si puterea de a ma tine pe picioare...cand oi avea timp sa intru pe turism va povestesc si voua.
apoi m-a bucurat privelistea din Casa Milí 
niste diapozitive cu Bacelona anilor 1905-1929...ce super!!!
Antoni Gaudí­(sau ma rog,what he stands for)
ziua calduroasa si insorita de azi si faptul ca m-am plimbat pana am simtit ca-mi iau foc picioarele prin adidasi
o inghetata buuuna cu alune
melodia care imi canta acum 2 minute,din coloana sonora a filmului Disney "The Lion King"
si m-a mai incanatat sa vad lumea care trecea pe langa mine,zgomotul de pe srazi care debordeaza de viata si de energie si ma cuprinde si pe mine in invalmaseala sa
ah...si 2 tipi cu chitarile in mijlocul trotuarului
si cateva pagini din "Alchimistul" lui Coelho.

ma intreb....cu ce i-oi fi incantat eu sufletul lui bhuttu??hmmm....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 18, 2002 9:42 pm

Astazi,sufletul meu a fost incantat de o plimbare cu taxiul prin Bucurestiu cel iubit.
Chiar daca am mers in taxi alaturi de un gras imbracat intr-un trening oribil.....tot a fost frumos. :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mie Iun 19, 2002 12:28 am

Pe seara asta am fost incantat de pozele cu Kpital de la SOD, de gandul ca sunt unicul posesor al acestora si de baia de noapte din Dambovita cea mizerabila.
bhuttu

Mesajde Aliosha » Mie Iun 19, 2002 1:41 am

Eu nu inteleg cum puteti sa faceti baie in apa aia mizerabila...
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde bhuttu » Mie Iun 19, 2002 10:17 am

Pai vino cu o alternativa viabila si mai vorbim. Ce sa-i fac, daca Basescu n-a vrut s-o curete... :(
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 19, 2002 4:17 pm

Astazi sufletul mi-a fost incantat de Zgubilici ! Mie imi place de fata asta. Joc cu ea biliard pe internet,imi pune muzica pe yahoo messanger.....cica la toamna o sa bem zilnic beri impreuna ! ;)

Si ca sa va convingetzi cat este de incantatoare Zgubilici..iata un fragment din ceea ce tocmai am discutat cu ea pe yahoo !

vitadevie: numai pentru tampenii deschideti voi subiecte
vitadevie: si tot n-am inteles pe cine deranja
vitadevie: ca trebuie sa deranjeze ca sa fie sters
oribilul_mosh: pe mine ! eu sunt bolnav psihic..si ma deranjeaza multe lucruri
vitadevie: ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
vitadevie: daca esti bolnav nu trebuie sa fii moderator
vitadevie: ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Cam asta e fragmentul ! :D

Pt. cei ce inca nu au inteles..Zgubi facuse de dimineatza un subiect..in care noi trebuia sa zicem un numar intre 1 si 99.....ca sa rezolve ea subiecte pt. bacul de romana !
F. inteligent,nu-i asa !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Stormy Lady » Mie Iun 19, 2002 6:58 pm

Pai da-tzi intalnire cu el in vacantza..daca ti-a placut atat de mult ! ;)

:))))))
O fi el dragut,dar cand devine fraier ma scoate din sarite....M-am saturat sa am eu initiativa...chiar nu stiu de ce imi place un baietas timid...nici nu mai raspunde la bip-uri...totusi sper ca mai are nr. meu in memorie...whatever....

Mah,uite ca nu-mi amintesc ce m-a incantat azi...A,ba da!
A cumparat mami visine si am mancat linistita toata ziua....pana acum lua numai cirese,de care nu ma atingeam pt. ca au groaza de viermi!Traiasca fructele acrisoare!!!
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
Stormy Lady
Junior Member

postul 2800

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 19, 2002 9:09 pm

Pai nu mai ii da beep-uri ! Da-i direct telefon si invita-l la o amandina ! ;)
Mult succes,Stormy Lady !

................
M-a incantat..ca am mai adaugat la lista cunoscutzilor mei..inca un membru fanclub ! ;)
Pana acum am cunoscut in realitate ....6 useri ! Si cu Aliosha 7...dar pe Aliosha nu l-am cunoscut pe fanclub...ci in bodegile ieftine din Balta Alba !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Iun 20, 2002 6:40 am

Initial trimis de bhuttu
Pai vino cu o alternativa viabila si mai vorbim. Ce sa-i fac, daca Basescu n-a vrut s-o curete... :(

Pai la strand. Macar acolo cica ar turna si clor in ea...
Aliosha

Mesajde Aliosha » Joi Iun 20, 2002 6:43 am

vitadevie: numai pentru tampenii deschideti voi subiecte
vitadevie: si tot n-am inteles pe cine deranja
vitadevie: ca trebuie sa deranjeze ca sa fie sters
oribilul_mosh: pe mine ! eu sunt bolnav psihic..si ma deranjeaza multe lucruri
vitadevie: vitadevie: daca esti bolnav nu trebuie sa fii moderator
vitadevie: ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ha ha am ras cu lacrimi cand am citit asta. Mai era tare si aia cu: "voi sunteti comunisti". "Da sunem sovietici..." sau cum era...
Aliosha

Mesajde Zgubilici » Joi Iun 20, 2002 8:56 am

Ma bucur de bucuria dumneavoastra domnule Aliosha, se pare ca starea dumneavoastra de platitudine este direct proportionala cu dizgratia mea pentru forum care S-A STRICAT!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde bhuttu » Joi Iun 20, 2002 9:43 am

Initial trimis de Aliosha

Pai la strand. Macar acolo cica ar turna si clor in ea...

Da, si cel mai apropiat strand e la mama dracu', pe cand garla e la 5 metri! Promit ca la prima boala de piele ma las de bai in Dambovita!
bhuttu

Re: postul 2800

Mesajde Stormy Lady » Joi Iun 20, 2002 10:44 am

Pai nu mai ii da beep-uri ! Da-i direct telefon si invita-l la o amandina ! ;)
Mult succes,Stormy Lady !

................
M-a incantat..ca am mai adaugat la lista cunoscutzilor mei..inca un membru fanclub ! ;)
Pana acum am cunoscut in realitate ....6 useri ! Si cu Aliosha 7...dar pe Aliosha nu l-am cunoscut pe fanclub...ci in bodegile ieftine din Balta Alba !

:D L-am sunat inainte de vacanta,a fost misto discutia,aveam si un pretext bun,dar sunt prea orgolioasa....stiu,asta e marele meu defect...Nu vreau sa zica tipu' ca ma tin dupa el.Da'las'c-am io un plan...il chem intr-un club(merge,nu suna a intalnire) ;) :p
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
Stormy Lady
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma