Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde Unregistered » Vin Sep 27, 2002 1:48 pm

Initial trimis de Unregistered

Ai cea mai mare dreptate...:)))Hai sa nu ofensam lumea...ca doar Nashu e un baiet super de treaba...asta ati putea sa va convingeti si voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Sunt de acord cu tine!Desi este un pic timid are un suflet mare si asta am sa i-o spun cu urmatoarea ocazie! astept sa imi mai scri ce parere ai desper el si despre ceilalti!
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde Unregistered » Mar Oct 01, 2002 4:21 pm

Sunt de acord cu tine!Desi este un pic timid are un suflet mare si asta am sa i-o spun cu urmatoarea ocazie! astept sa imi mai scri ce parere ai desper el si despre ceilalti!

Daca vrei sa mai vb de baietii spune-mi cine esti...daca te cunosc...si daca vrei iti dau adresa mea de mail....TE PUP!!!!
Unregistered

:)

Mesajde Lancelot » Mie Oct 02, 2002 12:46 pm

nu mai stiu daca mi am dat cu parerea la subiectul asta...
cu coverdale. cu pacino. cu sting. si cu multi altii, dar ar trebui sa lipsesc prea mult de acasa:)
Imprumuta-mi, te rog, visele tale pana maine
Lancelot
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde Unregistered » Mie Oct 02, 2002 2:01 pm

Daca vrei sa mai vb de baietii spune-mi cine esti...daca te cunosc...si daca vrei iti dau adresa mea de mail....TE PUP!!!!

Salut nu stiu daca ma cunosti dar sunt Sasa din fan-club cj!Tu cine esti?!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Vin Oct 04, 2002 7:17 am

Initial trimis de Jasmyna

Serban nu minte..NICIODATA!!

Corect...ai dreptate dar ce zici de unul de la sistem???
Unregistered

o noapte, o zi...

Mesajde Unregistered » Vin Oct 04, 2002 10:23 am

cineva spunea pe aici ca si-ar petrece o noapte cu Tarja Turunen-Nightwish...desi sunt fata hai sa nu zicem ca mi-as petrece o noapte, dar categoric mi-as dori sa-mi petrec o zi cu ea! :D si ca sa raman in acelasi cadru, noaptea mi-as petrece-o cu Tuomas Holopainen-Nightwish (si nu doar una...)
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde Unregistered » Vin Oct 04, 2002 1:18 pm

degeaba va agitatzi si va spargetzi in figuri
ca zoli are un cur...... sa-l pupi nu alta........ atata-i de bunoc de rupe.....da..nici cici nu se lasa mai prejos el ii mai special ii mai sexy si mai dulce
in orice caz shi robi ii iubirea mea cu ochi aia senzuali
de phlo are niste buze super framantabile
stov ii f.f. simpatic imi place parul
nashu este un om f.f.f.f.f.f. bun la .....suflet
ii iubesc pe toti dar toti sunt prizonieri in lumea femeilor.......!
cu drag.....
o fata nebuna.................dupa ei!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Oct 07, 2002 3:48 pm

Cici este cel mai futabil!Nu zic ,si Zoli ii fain mai ales fundul lui! Dar totusi nici unul nu se compara cu Phlo!
Toti is super!!!!!!!
Unregistered

Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte

Mesajde Unregistered » Lun Oct 07, 2002 6:38 pm

Mi-as petrece o noapte si chiar mai multe cu Dinu maxer de la AXXA. E cel mai sexy baiat
Unregistered

Mesajde aelyus » Lun Oct 07, 2002 8:30 pm

mda... ce intrebare buna. Cu cine sa incep? Si mie imi place tipa de la Nightwish, dar nici cu CAtherine Zetta-Jones nu mi-ar fi rusine. :)) . Si nici cu tipele de la Amadeus si nici cu tipa aia de la t-Short si mai sunt vreo cateva.Dar cred ca deja incep sa aberez...bye!!!
aelyus

Atentie, aberez!

Mesajde Pirtea Sorin » Mar Oct 08, 2002 7:36 am

Da' cu Daniela Gyorfi sau cu Mihaela Radulescu s-ar pune cineva? Sau cu Mihaela Tatu?

Sau cu... t.A.T.u. ...?
Pirtea Sorin

Atentie, aberez!

Mesajde Pirtea Sorin » Mar Oct 08, 2002 7:39 am

Am facut o greseala si nu m-am logat inainte de a trimite mesajul. Asa ca il repet:

Da' cu Daniela Gyorfi sau cu Mihaela Radulescu s-ar pune cineva? Sau cu Mihaela Tatu?

Sau cu... t.A.T.u. ...?:D
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde Unregistered » Mar Oct 08, 2002 11:39 am

degeaba va agitatzi si va spargetzi in figuri
ca zoli are un cur...... sa-l pupi nu alta........ atata-i de bunoc de rupe.....da..nici cici nu se lasa mai prejos el ii mai special ii mai sexy si mai dulce
in orice caz shi robi ii iubirea mea cu ochi aia senzuali
de phlo are niste buze super framantabile
stov ii f.f. simpatic imi place parul
nashu este un om f.f.f.f.f.f. bun la .....suflet
ii iubesc pe toti dar toti sunt prizonieri in lumea femeilor.......!
cu drag.....
o fata nebuna.................dupa ei!

Nu stiu cine esti,dar e super ce ai scris,am ras cu lacrimi,sunt total de acord cu tine!Zoli are un cur care ma obsedeaza,pe Phlo l-as tavali mai multe zile-n sir.......iar de Robi sa nu mai zic,il ador!!!De fapt toti sunt super fiecare in felul lui si ii iubesc la nebunie,nimic nu se compara cu ei!Esti super oricum,mi-ar placea sa stiu cum te cheama........Te pup dulce.
Unregistered

Mesajde Kayla » Mar Oct 08, 2002 2:40 pm

V-as ruga frumos sa nu mai discutati cu voi insiva, pentru ca toata lumea isi da seama, ok?
Kayla

Mesajde Unregistered » Mie Oct 09, 2002 12:03 pm

Initial trimis de Calypso
V-as ruga frumos sa nu mai discutati cu voi insiva, pentru ca toata lumea isi da seama, ok?

O spui din experienta?Nu te mai tot baga si lasa aburelile tale de doi bani.Cred ca singuracare poarta monologuri esti tu!
Unregistered

Mesajde Kayla » Joi Oct 10, 2002 3:52 pm

Bun. Deci am avut dreptate... Chiar eram curioasa. Dar nici nu ma mai obosesc sa raspund la astfel de posturi de kko.
Kayla

Mesajde Unregistered » Vin Oct 11, 2002 5:19 pm

ce va tot agitati tu vitelor?????? nu vedeti ca zoli ii cel mai frumos shi cel mai simtit sa va fie rusine.........nu stiti sa apreciati frumosul......
Unregistered

Mesajde sly » Vin Oct 11, 2002 9:26 pm

pai mi-as petrece o noapte cu monica barladianu shi mihaela radulescu!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Unregistered » Vin Oct 11, 2002 9:27 pm

ce va tot agitati tu vitelor?????? nu vedeti ca zoli ii cel mai frumos shi cel mai simtit sa va fie rusine.........nu stiti sa apreciati frumosul......

Vita esti tu!Si Calypso.Si cine a zis ca Zoli nu-i cel mai fain si mai simtit......?
Unregistered

Mesajde Kitty » Vin Oct 11, 2002 9:31 pm

Bai, e misto subiectu asta, Calypso(parca tu l-ai bagat). Pacat ca il strica o persoana care vad ca e cam nebagata in seama, de a ajuns sa vorbeasca singura despre "baietii de la sistem"
Ma rog, tot felu de specimene!
Kitty

Mesajde Kayla » Sâm Oct 12, 2002 4:51 pm

Nu a sustinut nimeni ca nu sunt draguti baietii de la Sistem, deci nu aveai de ce sa fii scandalizat/a. Multumesc Kitty.
Kayla

Mesajde Unregistered » Dum Oct 13, 2002 1:17 pm

[quote]Initial trimis de Kitty
[B]Bai, e misto subiectu asta, Calypso(parca tu l-ai bagat). Pacat ca il strica o persoana care vad ca e cam nebagata in seama, de a ajuns sa vorbeasca singura despre "baietii de la sistem"
Ma rog, tot felu de specimene!

Asculta aici tu expirato!!!!!!Poate tu si Calypso va cam simtiti nebagate in seama si complexate!!Ma bucur ca va tineti macar reciroc partea!!!!Daca nu va convine ca se scrie pe aici nu va mai bagati unde nu va fierbe oala!!!!!!!!!IDIOATELOR si INCULTELOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Dum Oct 13, 2002 1:19 pm

[quote]Initial trimis de Calypso
[B]Nu a sustinut nimeni ca nu sunt draguti baietii de la Sistem, deci nu aveai de ce sa fii scandalizat/a. Multumesc Kitty.

Atunci de ce te tot bagi ca musca-n lapte????????????FRAIERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde Decebal » Dum Oct 13, 2002 4:51 pm

[Si eu as petrece o noapte cu monica barladeanu...CEL PUTIN UNA
Decebal

Mesajde Kayla » Lun Oct 14, 2002 11:43 am

Atunci de ce te tot bagi ca musca-n lapte????????????FRAIERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mai, eu am spus "V-as ruga sa nu mai vb cu voi insiva". Nu ma adresam cuiva anume. Era pentru toata lumea. Daca te-ai simtit vizata, asta nu mai este problema mea. Si nu ma bag ca musca in lapte. Este subiectul meu si, ca toata lumea, imi doresc sa isi spuna fiecare opinia. Mesajul acela adresat lui Kitty arata ca nu prea stii sa rezolvi un conflict decat cu vorbe urate. De altfel, de vede asta si dupa cum ii caracterizezi pe baieti. Iti amintesc ca tu nu prea sti sa scrii, tu jignesti, nu alte persoane, deci cel mai bine ar fi sa incetezi si sa punem punct unei discutii atat de stupide ca aceasta. Ok?
Kayla

Mesajde Unregistered » Lun Oct 14, 2002 5:59 pm

Initial trimis de Calypso
Care era mama lu' Ceasca? Macar cum o chema? :a
Unregistered

Mesajde Kitty » Lun Oct 14, 2002 9:32 pm

OK., e bine ca ati schimbat subiectul. Mie imi place la nebunie Mel Gibson (in tinereti era super) , Brad Pitt mi se pare si el dragut ( cel putin ) si Eminem. So, daca ar fi sa-mi petrec o noapte cu o vedeta, ar fi unul din ei.
Sistem nu imi place in mod special , n-am nimic cu ei, dar vad ca au niste fani...de kkt! Oricum, n-are rost ...
Kitty

Mesajde Kayla » Mar Oct 15, 2002 4:44 pm

Mie imi placea de Tom Cruise cand era pusti. Sigur, lasand la o parte inaltimea... Dar era dragut.
Kayla

Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde Unregistered » Mar Oct 15, 2002 5:57 pm

Initial trimis de xAndra
Daca tot ai deschis acest subiect spune tu mai intai cu ce VIP ti-ai petrece o noapte si apoi ne vom spune parerea.
Unregistered

Andreea Antonescu

Mesajde Love2Fly » Mar Oct 15, 2002 11:45 pm

Cu cea de sus! Ce ziceti?
Love2Fly
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma