de baixinho© » Dum Dec 22, 2002 3:22 pm
Mai, eu vin de Revelion in Backstage doar daca o sa am ocazia sa mananc ceafa de porc insotita de cartofi prajitzi, plachie de macrou cu ceapa prajita pe deasupra si cu orez, icre de hering, pizza de la Pizza Hut, "shawarma din Pinocho", ciorba de porc, ciorba de burta, ciorba "de perisioare", clatite cu dulceatza de visine, dulceatza de trandafiri, magiun de prune, peltea de caise, file de hering in sos tomat, pastrav prajit cu mujdei de usturoi pe el, mucenici moldovenesti sau d'aia clasici (ciorba), fasole pastai, mazare verde (fara carne, doar cu marar) cu friganele (adica paine date prin lapte si ou si prajita), fasole batuta cu multa ceapa prajita pe deasupra, branza telemea cu paine + tuica, ciorba de gaina (gaina, morcovi, fidea, pastarnac, patrunjel, apa, sare) - gaina d'aia de curte...chiar daca are carnea tare....are multe vitamine si proteine, pilaf cu pulpa de gaina (tot de curte) ...pilaf d'ala gras si gustos, garnitura de salata verde + ceapa verde & ridichi, vin rosu de tzara, friptura de miel, stufat, drob de miel, "pasca ca" desert, cozonac, conserva de shprot in sos caro (morcovi + mazare), parizer de Tulcea (cu eticheta pe care sa fie desenat un cap de porc care rade), ardei umplutzi cu smantana, salata de ardei coptzi in otzet, souvlaki cu sos tsatsiki (parca asa ii zicea) - o inedita combinatzie intre carne fripta, castravetzi si iaurt - sau pastrama de oaie facutala tigaie. Altfel, nu stiu, am senzatia ca nu ma satur!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)