Va place Marius Moga ? :-)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Unregistered » Mar Mai 13, 2003 4:52 pm

pai...mie imi place de moga...cum arata...sinecer....e dragutz....muzica....imi place sa zburam spre cer.....dar...mi se pare genial copiluil asta...chit ca nu face o muzica extraordinara....si e totdeauna deschis la ceva nou..si e dispus sa accepte si altceva decat stilul pe care il face el....si bravo lui...nu va inchipuiti cati bani scoate !!!!...o gramada.....si mai e si bun pe deasupra!
Unregistered

Sigur...

Mesajde Aurolacul » Mar Mai 13, 2003 6:28 pm

Si mai si plagiaza pe deasupra. Ia bani de la fraierii care nu isi dau seama. Cheap.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Re: Sigur...

Mesajde Bortzianu' » Mar Mai 13, 2003 10:48 pm

Si totusi nu-mi raspunde nimeni la intrebare??
..Moguta ilustrul de ce nu stie ce e ala "ambitus"????

..la cul tura-vura lui muzicala ..ar cam trebui...
Bortzianu'
Junior Member

go fish!

Mesajde Lorena_1506 » Sâm Mai 17, 2003 3:53 pm

HA HA , CATA INSPIRATIE...intreaba-l pe el. nu e treaba mea.pe mine doar m-a enervat exprimarea...

Initial trimis de Bortzianu'

..te bagasi ca CArameaua-n musca care zbura fericita... hai-hui.

..oricum..lasa

..imi raspunde moguta la intrebare, totusi?
Lorena_1506
Junior Member

sa zicem ca e bun in ceea ce face

Mesajde kheikoa » Sâm Mai 17, 2003 6:02 pm

nu cred ca e vr.un sex simbol marius moga dar este bun intr.adevar ....insa mai e pana sa ajunga un sex simbol cu toata ca am vazut o gramada de fete moarte dupa acest baiat ...hehe
kheikoa

cata publicitate

Mesajde kheikoa » Sâm Mai 17, 2003 11:01 pm

majoritatea de pe aici se pare ca nu il sufera pe aecst marius moga....am avut rabdarea sa citesc vreo 5 foi cu o gramada de pareri..multa rabdare am avut pt ca in majoritate sunt numai tampenii
sincera sa fiu eu nu shtiam cine e acest marius moga pana la popstars pe care tot din gresheala l.am vazut...
marius moga ishi face treaba asha cum shtie el...are succes are cum sa se descurce...si mai oameni buni daca nu este excelent acum mai invata ca doar nu are 180 de ani ...asha e orice inceput...
ziceti ca nu va place muzica pe care o scoate ca e comeriala...interesant faptul asta mai ales ca romanii sar in sus iin discoteci pe muzica asta atat de urata cum ziceti voi...exista etape si etape...si unii sunt la inceput ..asta ar trebui voi sa intelegetzi ...
mie una nu imi place muzica romaneasca dar asta nu inseamna ca nu o aud ...si comerialul are scopul lui nu?
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
kheikoa
Junior Member

Re: cata publicitate

Mesajde Bortzianu' » Dum Mai 18, 2003 12:21 am

Initial trimis de kheikoa

mie una nu imi place muzica romaneasca dar asta nu inseamna ca nu o aud ...si comerialul are scopul lui nu?

da: sa se vanda bine si mai ales sa nu-l intereseze ca pe tine te tampeste...
Bortzianu'
Junior Member

Re: cata publicitate

Mesajde kheikoa » Dum Mai 18, 2003 5:09 pm

[asha cum am mai spus mie nu imi place muzica pe care o scoate el sau altul...nu imi place muzica romaneasca ....insa repet daca nu s.ar cumpara nu s.ar mai face...!omu face ce publicul ii cere ...
iar la faza cu tampitu mai citeste o data ce am scris eu...era o parere obiectiva
kheikoa
Junior Member

Mesajde creieru » Mar Mai 20, 2003 11:23 pm

marius moga? un arici pansat original care se rupe in basini pe unde apare. daca aia e muzica ma duc si-mi arunc combina la ratze. hm! de ce pierd eu vremea totusi cu un subiect stupid despre un cacatzel puturos?
creieru

Mesajde unregistered » Vin Mai 23, 2003 10:11 am

Initial trimis de creieru
marius moga? un arici pansat original care se rupe in basini pe unde apare. daca aia e muzica ma duc si-mi arunc combina la ratze. hm! de ce pierd eu vremea totusi cu un subiect stupid despre un cacatzel puturos?

ce rost are sa vorbiti asa de bietul baiat...nu zice nimeni nici chiar el ca face muzica buna....dar afce ce se cere in atra asta nimic mai mult
nu inteleg de ce va luati toti de el...prost nu e deloc e chiar destept si stie foarte bine ce face
unregistered

Mesajde cubu » Vin Mai 23, 2003 12:32 pm

Tocmai asta e problema, ca stie ce face... Indobitoceste cu buna stiinta pustii si pustioaicele, ca sa ce? Sa faca bani... Chiar nu o avea constiinta incarcata?
indescifrabil
cubu

Re: Re: C*c*t Comercial !

Mesajde Piciulika » Lun Iun 02, 2003 10:46 am

...DAca imi explica CAreva de ce Moga la varsta lui/experienta masiva/geniul muzical turbat pe care il are ...deci daca imi explica careva de ce Moga nu stie ce e ala "ambitus" .... ma dau batut (a se vedea Popstars ...de vineri 9 mai ) ..Saracul a incurcat "ambitusul" cu completarea in armonice ...

..nasol de el ..dar poate a cam chiulit de la scoala ..

bafta

Asa...uite am discutat cu moga...Elsis, regret sa te anunt ca baietelul stie foarte bine ce e ala ambitus, precum si multe alte chestii de teorie muzicala...mi-a zapacit creierul cu explicatii....ideea e ca el il intreba pe Teicu, profesor de canto, cum sta una dintre concurente cu ambitus-ul, ca deh, nu avea el de unde sa stie, ca nu o "testase" el (la canto....) :p Nu imi amintesc sa fi incurcat cu completarea in armonice....In fine, asta conteaza mai putin, n-o sa ii iau eu apararea, mai ales ca Mogogutzu m-a dezamagit la capitolul "Cultura muzicala"....ii cam lipseste "marelui compozitor". Se indoieste careva?
Piciulika

Mesajde Unregistered » Sâm Iun 07, 2003 6:42 pm

pai...revenind la intrebarea cu moga zic... da, da, da, da imi place MM, il ado
Unregistered

moga rullzzz...

Mesajde andreea » Sâm Iun 07, 2003 8:07 pm

Imi place ffffff mult de marius si sper ca ii va convige pe totzi de calitatzile lui muzicale, cu primul album solo. In legatura cu ce s-a scris pe acest forum despre el....aberatzii (scuze daca am suparat pe cineva, dar asta e parerea mea). Inainte sa critici pe cineva cred ca ar trebui sa cunosti persoana respectiva sau cel putzin sa potzi face mai mult decat ceea ce critici la acea persoana (in cazul lui moga muzica). El a compus f multe genuri si nu oricine poate face asta (de fapt aproape nimeni). Daca nu ii place cuiva muzica lui e liber sa nu asculte, dar nu ar trebui sa-l injure. Pa!
andreea

Mesajde Unregistered » Sâm Iun 07, 2003 8:13 pm

http://www.rhp.ro/mariusmoga/
pentru toti fanii lui si nu numai. bafta!
Unregistered

Mesajde xtina_dirty@email.ro » Sâm Iun 07, 2003 8:18 pm

Moga e cel mai tare si mai lasati ma criticile ca nu ii ajungeti la MOGA nici la degetul mic de la piciorul drept .Mai MOGA e cel mai tare asa ca sa mai taceti din gura
xtina_dirty@email.ro

Re: Re: Sigur...

Mesajde Unregistered » Sâm Iun 07, 2003 8:45 pm

Si totusi nu-mi raspunde nimeni la intrebare??
..Moguta ilustrul de ce nu stie ce e ala "ambitus"????
no lasa ma ca esti tu mai destept

..la cul tura-vura lui muzicala ..ar cam trebui...
Unregistered

Re: moga rullzzz...

Mesajde Piciulika » Vin Iun 13, 2003 11:26 am

Initial trimis de andreea
Imi place ffffff mult de marius si sper ca ii va convige pe totzi de calitatzile lui muzicale, cu primul album solo. In legatura cu ce s-a scris pe acest forum despre el....aberatzii (scuze daca am suparat pe cineva, dar asta e parerea mea). Inainte sa critici pe cineva cred ca ar trebui sa cunosti persoana respectiva sau cel putzin sa potzi face mai mult decat ceea ce critici la acea persoana (in cazul lui moga muzica). El a compus f multe genuri si nu oricine poate face asta (de fapt aproape nimeni). Daca nu ii place cuiva muzica lui e liber sa nu asculte, dar nu ar trebui sa-l injure. Pa!

Te contrazic....nu s-au spus NUMAI aberatii despre mogaciu'... S-au spus si lucruri adevarate si rautati, unii si-au afisat adulatia, altii invidia, altii ura etc.

Si ce anume te face sa crezi ca tu, de exemplu, il cunosti mai bine decat mine, sa zicem...?

Anyway, U have a point. Spui lucruri logice.
Piciulika

Mesajde adishor » Mar Iul 22, 2003 1:32 pm

salutare mai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce mai faceti:?
am o propunere de afaceri pt marius moga
sa ma contacteze la adrian.gavrila@personal.ro
am un talent pt el.......
nu o sa regrete......
adishor
Junior Member

Mesajde happy_angel » Mar Iul 22, 2003 3:10 pm

Mie imi place moga pt ceea ce produce.E cool si foarte creativ.Keep cool marius!
happy_angel
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Iul 23, 2003 1:39 pm

Initial trimis de creieru

PE CINE FACI TU "CACATZEL PUTUROS"?
daca nu-ti place subiectul, nu te implica si tine-ti "parerea" pentru tine ca sa nu-i infectezi si pe altii cu ea!
Unregistered

Mesajde F|y! » Mie Iul 23, 2003 3:54 pm

Initial trimis de xtina_dirty@email.ro
Moga e cel mai tare si mai lasati ma criticile ca nu ii ajungeti la MOGA nici la degetul mic de la piciorul drept .Mai MOGA e cel mai tare asa ca sa mai taceti din gura

MMDA...dar te-ai intrebat daca vrea cineva sa ii ajunga la degetul mik??? :con: eu cred ca mai toti pot sa il "ia" pe MOGA...o avea el talent, dar cred ca nu stie sa il foloseasca...an u know (cel putin, ar trebui)---> talentul nevalorificat, se pierdeeee ;) Iar daca Moga va continua sa produca "trupe" (GOD!!!...) de duzina, cu siguranta va ajunge la sapa de lemn...asta in cazul in care voi, "fanii" ;f (no ofense) nu mai cumparati ceea ce face el...:bleah:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Mie Iul 23, 2003 4:10 pm

Hmmmmm... Pana nu de mult, ma enerva la culme tipul... mi ales cand l-am vazut la premiile MTV in ce tinuta a aparut...parca era din ala cu "Tiiiiiingiiiiiiiiiiiiirrrriiiiiiiiiii spoooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm, hainiiiiiii veeeeeechiii, sticliiiiiiiiiii goaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii".. Si melodiile compuse de el mi se pareau enervante.Dar de curand am aflat ca el a compus melodia Paulei Seling-"Timpul". Sincer, nu ma asteptam... uite ca se poate totusi...
Dreamy_Girl

Re: Sigur...

Mesajde The Baby Girl » Joi Iul 24, 2003 10:33 pm

Initial trimis de Aurolacul
Si mai si plagiaza pe deasupra. Ia bani de la fraierii care nu isi dau seama. Cheap.

Da, frate. si daca ia bani la fraieri ce? Cine e fraier? in nici un caz el...El ia banii...Cred ca esti invidios...Esti si tu compozitoro-sunetist..
Si acum, parerea mea: compune comercial...De multe ori se pare ca nu are cu cine lucra...Sa nu dam exemple de artisti...

In al doilea rand...arata bine baiatu...La un moment dat cineva mi-a spus ca nu o sa ramana in umbra Moga din cauza lok0ului..Ma rog o artista...Dar iata-l pe piata muzicala...nu arata deloc rau...dimpotriva...Ma rog, dar asta-i parere de fata...
PA...
The Baby Girl
Junior Member

Mesajde usualflow » Vin Aug 08, 2003 11:54 pm

....cata lume vorbeste aiurea..... nimeni nu se gandeste si la Marius Moga OMUL...Nimeni nu vede ce e esential: omul e corect, muncitor, exigent, pretentios..... :( in fine.....
e incredibil cate tampenii spun unii doar asa, sa se afle in treaba...

Judecati ca prostii ceea ce niciodata nu veti putea atinge.
E mare lucru cand un om face CEEA CE II FACE PLACERE, depune pasiune si castiga si o multime de bani.... alaturi de invidiile unor ratati :P

Stie sa fie bun prieten Moga asta, cam certaretz, dar exagerat de sincer si UMAN.... baga-l-as in p**** masii..... :D
Il vorbeste lumea, deci exista! :)

'hai noroc! :a
usualflow
Junior Member

Re: Re: intrebare

Mesajde usualflow » Sâm Aug 09, 2003 12:06 am

Initial trimis de Dr. Oguri

ai ascultat albumul UNU? este cel mai bun album scos la noi in tara si vor mai trece 3-4 ani cand cineva va putea face altul mai bun. acest album este produs de mof records, deci Marius Moga este unul dintre producatori, daca nu chiar singurul. acum ai inteles despre ce este vorba? ti-am dat exemplu nu 2 piese ci un album intreg. si mai sunt destule piese bune produse de el. melodia lu` SIMPLU feat. MM este una dintre ele. so............. muzica nu se asculta, muzica se aude.

K-gula.

Trebuie sa te contrazic un pic.... In afara de versurile si linia melodica a piesei "Lumea Viseaza", Marius Moga nu are NICI O LEGATURA cu proiectul Unu', nici o contribuitie la realizarea materialului (cu exceptia faptului ca a participat si el ca inginer de sunet la vreo doua piese... Iar asta nu spune nimic).

Cat despre Simplu, sunt de acord cu tine :)

Muzica se aude :)
usualflow
Junior Member

Mesajde north_york » Sâm Aug 09, 2003 5:27 am

Marius Moga...imi suna cunoscut...Nu e cumva ala care si-o trage cu celalalt poponar, 'Dada' ala de la COCKtail?
north_york

Re: Va place Marius Moga ? :-)

Mesajde FLixandru » Lun Aug 11, 2003 12:43 pm

Initial trimis de AnDrEi
Ha ? Astept raspunsurile voastre fetelor ;-)

NNNNNUUUUUUUUUU CATEGORIC!!!! Il prefer pe Horia Moculescu!
FLixandru
Junior Member

Mesajde punct » Lun Aug 11, 2003 2:06 pm

Initial trimis de LIL^Angel

Iar daca Moga va continua sa produca "trupe" (GOD!!!...) de duzina, cu siguranta va ajunge la sapa de lemn...;f

in nici un caz nu va ajunge la sapa de lemn daca continua in ritmul asta :) . nu ascult nimic compus de el, dar se pare ca are potential. chiar daca nu imi place, cel putin il respect pentru ceea ce a facut pana acum. ( paula seling- timpul)
X
punct
Junior Member

Marius Moga?

Mesajde Muzicutza » Mar Aug 12, 2003 9:05 am

Hm! Parerea mea este ca Marius Moga compune in stilul romanesc al anilor '80, dar foloseste metode moderne pentru orchestratie. Astfel poate sa induca in eroare orice necunoscator de muzica, pacalindu-l ca are potential.
:a
Muzicutza
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma