Fuck School

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

School...

what`s the point of going to school
7
10%
sucks
18
26%
it`s okay
19
28%
am uitat unde e situata( nu trec pe la scoala )
8
12%
chiulesc, chiulesc si iar chiulesc, cine zice ca in baruri nu poti invatza :D
16
24%

Voturi totale : 68

Mesajde supermouse » Joi Dec 09, 2004 8:41 pm

intr-o zi, o sa va trezitzi voi pe la 20 de ani, cu Cvul gol vorba cuiva, fara nici o abilitate care sa va ajute sa va sustzinetzi singuri, fara nici o sperantza... Atunci ash vrea sa va aud cum e cu "fuck school"
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Dec 09, 2004 11:52 pm

n-o sa apucam vremurile alea, joricioaico, ne vor determina comunistii astia sa ne sinucidem. specia nu se va perpetua... ne pare rau, veti muri singuri. :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Titina » Vin Dec 10, 2004 6:01 pm

80% sunt de acord cu Supermouse,dar accentu` de-acum incolo tre sa-l punem fiecare pe materia care ne intereseaza,din care sa ne cladim un viitor...nici eu nu sunt de-acord cu "Fuck school",ca daca n-ar mai exista shcoala....nush ce-am mai avea noi in cap(vb in general).Nici n-am mai putea comunica intre noi cred ~p
d ex pe mine ma doare undeva de istorie,biologie,sport(care nici nu-l fac :D ) shi alte materii care nu ma intereseaza asha tare ptr viitor.Dar fiecare ar trebui sa aibe o materie preferata,nu ca toti cei care zic ca materia lor preferata e pauza sau mai shtiu io ce...dirigentie...lol...c'mon,asta ziceam in cls a4a,nu acum :|
Titina
Junior Member

Mesajde supermouse » Vin Dec 10, 2004 6:27 pm

banuiesc ca asta cam are sens. magaria e ca mai ie o treaba numita bac
supermouse
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Dec 10, 2004 6:52 pm

da,shtiu...da la bac ai posibilitatea totushi sa-ti alegi materiile la care te pricepi cel mai bine,deci...nu e asha o mare problema.
Titina
Junior Member

Mesajde river » Vin Dec 10, 2004 6:52 pm

si nu numa treaba numita bac... io de ezemplu detestam in liceu, ca si titina, istoria si altele cum ar fi geografia sau matematica si iote na pozna! ca la facultatea pe care mi-am dorit-o si pe care am si urmat-o, taman istoria mi-o trebuit cel mai mult si geografia, bashca matematica pe la obiectul numit sociologie, sau map sau... unde aveam de-a face cu statistici si cu alte trebi din astea :)
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde nbm » Vin Dec 10, 2004 6:56 pm

Titina scrie:d ex pe mine ma doare undeva de istorie,biologie,sport(care nici nu-l fac :D )

nu cumva te doare undeva si de limba romana? se zice "pe care nici nu-l fac". nu mai zic ca sportul nu prea se face, se practica...
dar what the fuck (school)?
nbm

Mesajde Titina » Vin Dec 10, 2004 7:00 pm

uite ca de limba romana nu ma doare undeva...
Titina
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Dec 10, 2004 7:14 pm

ce mi se pare mie cel mai trist la colegii mei e cand imi dau seama ca tot ce acumuleaza ei e brut, netrecut printr-un filtru al propriului rationament. si ce e cel mai trist e cand se trezesc cu o diploma de bac si fara capacitatea de a avea niste opinii personale.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde river » Vin Dec 10, 2004 7:48 pm

ooo, stai linistit, asta se intampla si cu oamenii mari... :D
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Dum Dec 12, 2004 12:53 pm

k@tzy scrie:oooda, 5 la fizica:yD
shi pentru asta nu'mi fac griji, deshi e cea mai mica nota luata pana acum la liceu.

e foarte frumoasa viata de liceu,dar totodata foarte grea.Oricum,pana acum ma pot mandri ca n-am impushcat nici un 4 ,dar mai am timp pana saptamana viitoare ca imi aduce teza la mate pe care am dat-o alba ca zapada. ;P
Catzelusha

Mesajde kahlan » Dum Dec 12, 2004 1:58 pm

Am aflat , uitandu'ma mai atent la teza la mate, ca profa nu mi'a dat puctaju pentru un subiect pe car l'am facut bine. Deshi mi'a trecut nota, nu am ce face, maine ma duc la ea sa ii arat, puate scap shi eu cu o medie onorabila.
In alta ordine de idei(a devenit tic) mai este o saptamana de shcuala, alea doo zile nu cred ca se pun. Vine vacantza. Cica in aceasta vacantza voi incerca sa invatz, nu mi'e decat de faptu ca voi face ca in fiecare vacantza, voi spune ca invatz, shi ma trezesc in duminica inainte de prima zi sde shcuala cu o gruaza de teme pe cap!
Anu asta, m'am prostit. Au fost shi materiile mai dificile, unele fiind noi, altele ca structura sau ca profi, dar nici eu nu cred ca am dat la fel de multa importatnza. Faaza nasuala e ca , deshi realizez asta, mare lucru nu voi face, sau puate voi face, dar pentru o perioada scurta de vreme.
kahlan
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Dec 12, 2004 8:25 pm

da` dc vrei sa invetzi in vacantza? :D eu abia ashtept sa vina,ca sa scap de stresul istoriei shi profei de romana :)
Titina
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Dec 12, 2004 8:41 pm

Inca o saptamana de scoala si iau vacanta... 3 saptamani! \:/ Mi-am aflat si mediile pe primul trimestru... N-am nici o nota sub B- (adicalea 8) .
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Riana » Lun Dec 13, 2004 1:56 am

Uneori mi-e dor de liceu..Imi amintesc cu drag cum era prin clasa a X-a cand n-aveam nici o grija,chiuleam de la ore,mergeam prin bucuresti in fiecare weekend..Dar imi amintesc si ca pe vremea aia imi doream foarte mult sa termin liceul si sa intru la facultate.Clasa a XII-a a fost un chin,nu mai aveam timp de nimic.
Nu pot spune ca facultatea m-a dezamagit.E frumos si acum.Dar cand ma gandesc ca se apropie sesiunea,ca nu ma pot bucura de vacanta,ca n-o sa ajung acasa de sarbatori(cel putin nu cred) mi se face dor de liceu.Plus ca am plecat din Ploiesti si mi-am lasat prietenii si familia in urma.
Sfatul meu este sa va bucurati de anii de liceu si sa-i traiti din plin.
Riana
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Mar Dec 14, 2004 3:57 pm

K@tzy,cu astel de situatii m-am confruntat si eu pe parcursul a 9 ani de scoala.Cel mai recent caz a fost cel de anul asta,cand proful de logica mi-a trecut in teza in loc de 9,8.Fuck it!Si cand ma gandesc ca mi-am sacrificat un week-end intreg pentru un nenorocit de 8,mor de ciuda!
Catzelusha

Mesajde Catzelusha » Mar Dec 14, 2004 4:08 pm

K@tzy,cu astel de situatii m-am confruntat si eu pe parcursul a 9 ani de scoala.Cel mai recent caz a fost cel de anul asta,cand proful de logica mi-a trecut in teza in loc de 9,8.Fuck it!Si cand ma gandesc ca mi-am sacrificat un week-end intreg pentru un nenorocit de 8,mor de ciuda!
Catzelusha

Mesajde piskeshu » Mar Dec 14, 2004 4:35 pm

Un uichend intreg ai invatat la lojica? Ai da poola mea ce pierdere de timp. In loc sa inveti cum sa faci felatii cu frisca.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde supermouse » Mar Dec 14, 2004 5:13 pm

pai puate vrea sa-i dai lectzii
supermouse
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Dec 14, 2004 6:41 pm

of, of, of ... inca trei zile de calvar si ne relaxam si noi. viata merge inainte...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde kahlan » Mar Dec 14, 2004 6:54 pm

Astazi la drept(precizez ca nu fac asha shi la alte materii, numa aici ie cazu'):

-Cine este X?
-Eu dom'profesor!
-Fetitza, ce ie cu tini?
-Pai ce ie?
-Tu nu ai dat nici uo lucrare fetitza?
-Ba da dom'profesor, am dat una!
-Nu e adevarat, nu ai dat'o, nu o ai trecuta.
-Pai, daca nu e trecuta, asta e altceva.
-Shi a dooa?
-Priima dom' profesor, pe prima n'am dat'o!
-De ce n'ai dat'o?
-Pai am fost la cardiolog.
-De ce?
-Pai am probleme.
-Ce probleme?
-Cu inima tov..dom'profesor
-Bini atunci, o sa'tzi trec la prima un 8, shi la a dooa un noo, ca nu cred ca ai facut mai mult de atat, shi itzi iese noo. Vezi sa nu se mai intample!
-Da, dom'profesor! Saru'mana!
kahlan
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Dec 14, 2004 7:28 pm

fizica:

- Gabi...
- Da...( ridicandu-ma )
- Hai zi!
- Aaaah... potentialul electric.. ba nu! Ah! tensiunea electrica este diferenta de potential dintre a si b la deplasarea lucrului mecanic.
- Mai ai un 8...acum 7. Stai jos.
- Saru'mana, doamna!
- Sa cresti mare!

~p

p.s. precizez ca daca s-ar intampla asa la toate materiile reale pe care le fac as fi fericit :D

later:
ah, si mai e una.

o materie total antipatica.
- Am doi de 4 si un 5. Ca toata clasa.
- Stiu.
- Credeti ca se mai poate sa iau un 5? (avand expresia fetei care sugera 'fara sa invat ceva in mod deosebit')
- Pe lumea asta... totul e posibil .

~p ~p ~p
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Titina » Mar Dec 14, 2004 7:58 pm

eu sunt fericita ca azi mi-am indreptat nush` cate medii....la romana,chimie,franca,etc...shi al fizica...adik acu imi iese 10 shi nu 9 :D
iar media pe sem. asta ca fi intre 9 shi 9.31 :) isn't that nice?shi sunt a doua din cls...prima fiind una care are 9.55 ..
Titina
Junior Member

Mesajde usualflow » Dum Dec 19, 2004 10:15 pm

Titina, sa nu te superi ca iti atrag atentia, dar nbm a fost indreptatit/a sa te intrebe pe ce plan situezi limba romana... am sesizat si eu greselile tale, insa sunt greseli frecvente in limba, deci nu trebuie sa iti faci probleme; dar e bine sa stii cum e corect. Asadar,"sa aibe" e de fapt forma gresita de la "sa aiba"; regula de pronuntie si ortografiere a ramas neschimbata de la Revolutia Academica din 1955, so... hai sa traim in prezent.

Ar mai fi o greseala, dar nu am de gand sa te corectez, intrucat nu sunt de acord cu acceptiunea oficiala a cuvantului respectiv si nu consider gresit modul in care l-ai utilizat. :)

Incearca totusi sa fii foarte atenta pe viitor la modul in care intrebuintezi "care" si "pe care", am observat ca din ce in ce mai multa lume greseste in directia asta si e deranjant,cu atat mai mult cu cat majoritatea celor care fac frecvent greseala asta sunt persoane publice... probabil de la ei invatza "poporul tanar" sa vorbeasca. In conditiile astea se duce de rapa limba romana.

Duffy are dreptate... am si eu o poveste de spus in sensul asta... le-o dedic celor "certati" cu scoala, celor revoltati ce cred cu vehementza in cuvintele lui Bacovia - "Liceul - cimitirul tineretii mele"...

De ceva timp imi amintesc cu drag de momentele petrecute in primii ani de liceu... ma amuza revoltele din perioada respectiva, defectele (umane, de altfel) ale unor profesori, obsesiile si fixatiile altora... O sa imi amintesc toata viata de diriga mea, o femeie extraordinara al carei singur "pacat" a fost ca ne-a iubit prea mult si s-a implicat uneori prea profund in vietile noastre; dar acum (privind in urma) NU am ce sa ii reprosez. N-am cunoscut profesor mai dedicat si mai fericit in sanul meseriei (destul de nesatisfacatoare, daca e sa privim mai ales partea baneasca) pe care o practica. Si nu am cunoscut profesor mai apropiat de elevii sai... si asta spune multe despre un om care a facut tot ce i-a stat in putere pentru a face numai lucruri bune. :)

De asemenea o sa zambesc de fiecare data cand ma voi gandi la colegi, la momentul respectiv buni si rai, acum doar siluete simpatice care se individualizeaza prin personalitati puternice si preocupari din cele mai diverse.

Clasa a 12-a... Ce pot zice? Am fost nevoita sa-mi schimb liceul, pentru ca m-am mutat in alt oras... Ce am intalnit aici mi-a lasat un dezgust pe care nu stiu cum sa il transpun mai fidel in cuvinte. Dezamagirea mea cea mai mare a venit insa din partea mea, pentru ca m-am pacalit. Pentru cateva saptamani chiar am avut impresia ca e mai fain ca in fostul liceu, oamenii erau foarte amabili si (aparent) calzi si binevoitori... cine a spus ca aparentele insala nu s-a inselat.

Am ajuns sa simt lucruri atat de amare, incat am crezut ca ma transform intr-un mizantrop si ca redevin copilul singuratic si inchis in el care eram cu ani de zile in urma. Am aflat in sfarsit ca nu e prea rau sa nu fii om, sa fii prea om e crima. Si-uite asa a picurat un pic de negru in esenta mea, pentru ca noii colegi nu dadeau doi bani pe decenta mea... Oameni interesati care dupa ce iti iau ce ai mai bun (material sau spiritual), iti dau un sut in fund si te scuipa in batjocora. Niste hiene de colegi, niste limitazti care abia asteapta sa mushte din tine,.. barfe si inventii nejustificate, ipocrizie cu carul, zambete schimonosite care ascund rautatzi exacerbate... pe scurt, colegii mei din clasa a 12-a. :cry: N-am intentionat nici o clipa sa fiu o intrusa, nu mi-am propus sa le iau vreun statut, insa ei s-au simtit amenintzati de mine, probabil de mediile mele (in primitivismul lor), desi ale lor nefiind mult mai prejos, de muzica pe care o ascult, nemaiauzita de ei pana la momentul aparitiei mele in mijlocul lor, de atitudinea mea directa, de faptul ca mereu spun ce gandesc... nu stiu... poate ca pur si simplu nu le-a convenit ca nu sunt ca ei.

Apelativul favorit al baietilor ("mari rapperi" ;e , care se imbraca larg si merg saltat :D ca shmecherii, dar n-au auzit in viata lor de Mos Def sau cel putin de autohtonul Vexxatu): "zdreantza!"(pentru orice fiintza de sex feminin); fetele - niste pipitze imature care ma atentionau pe mine sa am grija ca ma asculta la religie (la rugaciune, lol). Si eu pana intr-a 11-a facusem Istoria Religiilor, obiect de studiu f misto cu materie bine structurata, cu lucrari, ascultari si note "pe bune". Si ele se panicau la religie, cu popa!!! HILAR.
Una si-a facut dreadlocks, dar cand am intrebat-o "de unde si pana unde..." habar n-avea de Rastafari, de Etiopia, de faptul ca noul ei look se cheama cum se cheama, de unde provine, NIMIC! Vazuse la TV si a zis sa isi faca si ea. E jenant. Lipsa totala de cultura si interes... Daca e la moda... Si multe alte detalii de care prefer sa nu imi amintesc... ;a

Bine, sa spunem ca pe colegi i-am dat la o parte, am invatzat sa ii ignor, insa acum urmeaza partea cu profesorii... Doamne fereste ce specimene, unul mai sonat ca altul! O profesoara de franceza pe jumatate senila si pe cealalta jumatate patetica... ea care ma intreaba pe mine "ce INSEMNEAZA" (lol) verbul cutare, "ce INSEMNEAZA" ~p expresia cutarica... Mi-e rau cu greatza... Femeie care m-a tratat ca pe o retardata, in conditiile in care eu am invatat 11 ani in sistem bilingv pe linie de franceza... M-am revoltat, am plecat de la ora ei trantind usa... asta la inceput. Apoi mi-am dat seama ca nu are rost sa ma consum, eu fiind o persoana super calma pana la momentul respectiv... A fost o proba de foc pentru nervii mei, trebuie sa recunosc. Am invatat sa o ignor si pe ea, la fel cum pana la urma i-am ignorat pe toti, repetandu-mi mereu ca mai am doar cateva luni de suportat si ca toate trec... Si am inceput sa ma amuz.

Am ajuns la un moment-dat sa ma simt de parca as fi fost un personaj din Liceenii... avand o diriginta comunista, fosta membra de partid, o barfitoare obsedata de "ordine si disciplina", de ideea de ingradire a libertatii elevului, pe care mereu l-a obligat sa poarte uniforma infecta (confectionata dintr-un material de doi lei), amenintand constant cu scaderea mediei la purtare, cerandu-ti carnetul de elev pentru a trece "informatii" pentru parinti, ce trebuiau semnate de catre acestia etc... Clasa a 12-a. De kkt... Comparativ cu tot ce am trait pana sa ajung in acest "minunat" colegiu national. Si ma mai mir de gradul de inapoiere al colegilor. Cand profesorii sunt cum sunt, la ce sa te astepti de la elevi? In nici un caz la emancipare punctuala.

Eu privesc partea buna a lucrurilor, pentru ca mereu exista una. Am capatat bursa de merit, mi-am vazut de treaba si cel mai important - am invatat sa pretuiesc anii din urma, care mi se par extrordinar de luminosi in comparatie cu ultimul an de liceu... Poate daca as fi terminat liceul acolo unde l-am inceput nu as fi realizat cat de bine mi-a fost in scoala aia care mi-a "mancat" cei mai frumosi ani :) si care nu m-a facut sa simt pe propria-mi piele ce inseamna prostitutia intelectuala. Apreciez si nu regret nimic.

Inchei povestioara mea citandu-l pe Jhivago, pentru ca eu nu as fi putut s-o spun mai bine ca el:

"Multe-au fost, multe s-au dus,/multe-au mai ramas de spus.../si-o sa le spun./Nu trece o zi fara sa am pretentia sa fiu mai bun./Incerc sa nu-mi doresc sa ma razbun."

Pace tuturor, vacanta placuta si nu uitati sa fiti copii! Sa aveti parte de fericire si sa invatati sa o pretuiti la timp. Fiti constienti ca e imprumutata! ;)

Jah bless.
usualflow
Junior Member

Mesajde Catalánul » Dum Dec 19, 2004 10:50 pm

School SUCKS :rulz: ce bine e in vacanta \:/ pacat ca peste 3 sapt. incepe iar ''calvarul'' (:| dar mai bine nu ma gandesc la asta :ham:
Catalánul

Mesajde kahlan » Dum Dec 19, 2004 10:56 pm

Noi mai avem doo zile cica. Tre sa venim, deshi avem mediile incheiate de joi. Maaaaaare prostie! Singuru motiv pentru care mergem este faptu ca vine directa in control shi daca nu ne gaseshte, ne scade nota la purtare pe semestrul II, shi ii shtiu in stare. Deci, maine merg, shi poimaine...huaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
kahlan
Junior Member

Mesajde ValiEnte » Dum Dec 19, 2004 10:58 pm

la scoala e super.... ~y
partea proasta: profesori pe care ii am sunt... \:/
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde Catalánul » Dum Dec 19, 2004 11:04 pm

ValiEnte scrie:partea proasta...
...este ca trebuie sa ne trezim de dimineata X-( lucru` pe care il detest cel mai mult :D plus ca martzia si joia am cate 2 ore de dupa-amiaza :bleah:
Catalánul

Mesajde gabuba » Dum Dec 19, 2004 11:22 pm

usual, :*

eu maine ma duc la scoala de la ora 15, sa duc si sa iau oareshce lucruri. nu facem ore.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde dreamslave » Mie Dec 22, 2004 12:35 am

Acum ceva timp, profesorul meu de lb romana ne-a spus o mare minunatie: ca cica astia, adica profesorii, ar trebui sa ne invete pe noi la scoala sa fim oameni.
Si stau eu si ma intreb acum ce fel de oameni ar trebui sa ne invete sa fim? Asa ca el? Din inspector judetean a ajuns director si dupa ce ne-a torturat vreo doi ani i-au luat astia si fuctia si l-au dat si afara din psedeu ca cica avea un ditamai dosarul de reclamatii pe la inspectorat, ca a cheltui banii de la fondul scolii nu se stie pe ce si ca a luat si mita la bac....
Ma enerveaza ca unii profesori ne considera atat de prosti si chiar cred ca noi inghitim toate minciunile lor. De parca noi n-am gandi!
dreamslave
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma