Imaginea ta e o arma mortala

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Invincible » Vin Oct 06, 2006 7:31 pm

Sică scrie:shiva, te iei de shaki inseamna ca te iei de mine asa ca bajti la mumica ta in bratze si mai suge putin. (de supt poti sa suji si de la tata, ce imi pasa mie ~p)

Sicule, aka Soarbe Zama, ala care suge e ala care si-a dat seama ca sunt impotent. Mai stii?
Atunci cand mi-ai pus diagnosticul s-a intamplat sa fie frig in boscheti, de-aia.....

Mereu vei fi "sub", asa ca bejti in plm si-n pllm! Esti prea usor de pus la pamant si nu ma incurc cu liliputani.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde OvidiuBufnila » Dum Mar 04, 2007 11:11 am

superbiggy scrie:ce legatura are imaginea cu o arma?,... ciudat joc de cuvinte ti-ai ales . un sfat, daca ai nevoie de o arma cumpara-ti una! si nu te baza pe imaginea ta. imaginea conteaza dar aparentele inseala.
cum hainele nu il fac pe om, ne ramane sa slefuim ce ne-a dat natura si sa ne prelucram personalitatea. probabil tu despre asta doresti sa discuti.
despre imagine iti pot spune ca poate deveni o arma mortala,...insa cu doua taisuri ,... pe viitor incearca sa iti faci ordine in idei si apoi sa te apuci de postat thread-uri.

Tigrule, povestea asta imi tot timpul de peste 30 de ani...Imaginea, Imagologia sunt arme inca din cele mai vechi timpuri...Acum tocmai a izbucnit Brand War. Stii unde e campul de lupta in acest razboi general al Brandurilor, nclusiv al Brandurilor Personale?
OvidiuBufnila
Junior Member

Mesajde ZOROX » Dum Mar 04, 2007 4:10 pm

ovitza ,da`le dracu de brand war ,zi`mi si mie cum sa`mi fac imaginea sa agatz 10 pizde si sa le fut deodata ,io cu imaginea mea intr-un hal de orgie valurita. fi si tu punctual in pula mea ,da si tu o tehnica ,zi si tu o marlanie ,un model de manipulare, mai da`le dracu de halucinatzii frate ,lasa jos pastilele in pula mea .
ZOROX
Junior Member

Mesajde OvidiuBufnila » Dum Mai 20, 2007 7:29 pm

...nishte lovele, o freza meseriasa, o decapotabila bengoasa, ambitz, o berushca, un pic de vrajeala...ce sa fie mai mult...aku, daca vrei sa bagi niste filing, pe bune, n-ar strica, fetele au nevoie si de filing...si nu merita oare si luna de pe cer, tigrule?
OvidiuBufnila
Junior Member

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma