tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde kant emir » Mie Noi 11, 2009 7:52 pm

si daca n-ai afla, te-ar durea ceva?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Alchimistul » Mie Noi 11, 2009 8:02 pm

uokei
Ia ziceti-mi mai bine ce parere aveti : se poate anticipa viitorul? In ce masura poti "ghici" ce urmeaza in existenta ta?
Alchimistul
Junior Member

Mesajde viXen » Mie Noi 11, 2009 8:03 pm

nu, pentru ca stiu ca tu n-ai nik impotriva mea personal. chiar daca nu stiu sa dau multi quote...
doar ca n-am inteles daca n-am gresit ceva

Alchimistul scrie:uokei
Ia ziceti-mi mai bine ce parere aveti : se poate anticipa viitorul? In ce masura poti "ghici" ce urmeaza in existenta ta?

in mare parte se poate anticipa, dar nu pe ici pe colo in partile esentiale cum ar veni!

adica de exemplu, eu nu pot anticipa daca te vei rasturna cu masina, sau o sa fii talharit pe strada, ca mie mi s-a intamplat.

dar daca-mi spui ce te framanta, as putea da cu o marja de precizie de 60 pana la 95% in functie de experienta mea in cauza si de inspiratia momentului si empatia mea cu tine, o estimare destul de cinstita.

si in rest e factorul hazard, despre care nu pot face anticipari. si acum trebuie sa ma gandesc cum lipesc io postul asta de celalalt... am reusit
viXen
Junior Member

Mesajde viXen » Mie Noi 11, 2009 8:07 pm

Alchimistul scrie:uokei

in mare parte se poate anticipa, dar nu pe ici pe colo in partile esentiale cum ar veni!

adica de exemplu, eu nu pot anticipa daca te vei rasturna cu masina, sau o sa fii talharit pe strada, ca mie mi s-a intamplat.

dar daca-mi spui ce te framanta, as putea da cu o marja de precizie de 60 pana la 95% in functie de experienta mea in cauza si de inspiratia momentului si empatia mea cu tine, o estimare destul de cinstita.

si in rest e factorul hazard, despre care nu pot face anticipari.
viXen
Junior Member

Mesajde Alchimistul » Mie Noi 11, 2009 8:54 pm

hihihihi, esti tare, vixen! Pai 60 -95 %, wow

Ia zi-mi, o sa am noroc in dragoste?!
Aaaa, nu, stai! am gresit intrebarea!
O sa castig la 6 / 49 in viitorul apropiat? ca daca da, atunci nosocul in dragoste mi-l fac singur!
:D
Alchimistul
Junior Member

Mesajde helga » Mie Noi 11, 2009 9:40 pm

si voi aveti rude asa de [color="LemonChiffon"](nesuferiterautacioasebestiifalseprofitoareafaceristenerecunoscatoarenepasatoare)[/color]... ne-rude?

sau numa io m-am impiedicat de norocu asta?
helga

Mesajde kant emir » Mie Noi 11, 2009 11:20 pm

numa tu

pentru ca meriti
kant emir

Mesajde helga » Mie Noi 11, 2009 11:26 pm

l'oreal. :D
helga

Mesajde kant emir » Mie Noi 11, 2009 11:33 pm

neamurile tale cele de opshpe etnii
kant emir

Mesajde Daimon » Mie Noi 11, 2009 11:42 pm

asta e sanatos pt fondul genetic.
Daimon

Mesajde eliana » Joi Noi 12, 2009 9:24 am

si nesanatos pt ala psihic. :D:

lasa elgu ca pleci si scapi. :D
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

Imagine
eliana
Administrator

Custom user title: αλαξανδρα

Mesajde viXen » Joi Noi 12, 2009 9:51 am

neatza

si o am optshpe etnii prin neam. sa inteleg caa sta explica unele chestii:)
viXen
Junior Member

Mesajde Alchimistul » Joi Noi 12, 2009 2:45 pm

neatza de pranz!
Am sentimentul acut ca tre'i sa va zic simultan si "la revedere" pentru ca mereu ma descopar cumva in afara subiectului. De la vulpi mici, la par roscat, locuri mai calde si multe etnii in neam, e cam mare distanta, sau n-am eu mijlocul de locomotie ca s-o strabat.
In astfel de conditii si in absenta lui anjin care e principalul artizan al aterizarii mele in zona, va salut din mers.
N-are a face cu voi. Are a face cu "ce caut eu aici"?
Alchimistul
Junior Member

Mesajde helga » Joi Noi 12, 2009 2:48 pm

foarte nesanatos pentru fondu psihic! si enervant. si daca ma gandesc bine nu-i chiar asa de greu sa te hotarasti sa masacrezi o haita de rude...:D

bine te-am gasit alchi.
helga

Mesajde viXen » Joi Noi 12, 2009 3:09 pm

Alchimistul scrie:neatza de pranz!
Am sentimentul acut ca tre'i sa va zic simultan si "la revedere" pentru ca mereu ma descopar cumva in afara subiectului. De la vulpi mici, la par roscat, locuri mai calde si multe etnii in neam, e cam mare distanta, sau n-am eu mijlocul de locomotie ca s-o strabat.
In astfel de conditii si in absenta lui anjin care e principalul artizan al aterizarii mele in zona, va salut din mers.
N-are a face cu voi. Are a face cu "ce caut eu aici"?

ia termina matale cu aberatiile, ie loc pentru toti, daca la mine in neam e loc pentru vreo optshpe etnii!
anjin o sa revina dupa ce-i trece frun motiv actual pentru care ne ocoleste, sau doar are treabaaaaa!
daca pleci undeva bazat pe vulpi mici, par roscat, locuri foarte calde si multe etnii in neam, io o iau personal si ma ofusc!!!
nu-i mai bine sa nu te sperii?? uite imi sterg avatarul, etniile din neam cum sa le sterg!
viXen
Junior Member

Mesajde Alchimistul » Joi Noi 12, 2009 3:10 pm

merci, helga, da' io tocmai plecam

No, vixen, n-are legatura cu voi ca personaje virtuale. Are legatura cu sentimentul ca voi sunteti o comunitate in care eu ma aflu cam ca a-5-a roata la trotineta. Nimic personal sau direct, ceva gen filatelist nimerit la sedinta asociatiatiei vanatorilor si pescarilor amatori. Asta era ideea.
Plus ca, intamplator, aflu ca cineva "imi vrea capul". Si ma tot gandesc daca, in compensatie sa i-l vreau si eu pe al lui, da' infipt in par, ca tot se poarta pe aici.
Alchimistul
Junior Member

Mesajde viXen » Joi Noi 12, 2009 3:17 pm

tu nauzi sa nu pleci?? dar daca vrei...
viXen
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Noi 12, 2009 3:21 pm

ce-ai alhimistule, ce nu-ti iese din retorta?
kant emir

Mesajde eliana » Joi Noi 12, 2009 3:32 pm

Alchimistul scrie: Are legatura cu sentimentul ca voi sunteti o comunitate in care eu ma aflu cam ca a-5-a roata la trotineta.

daca ai sti de cand cautam un alchimist...:-:

si tu vrei sa o stergi. pai e frumooooooooooooooos?
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

Imagine
eliana
Administrator

Mesajde Alchimistul » Joi Noi 12, 2009 3:35 pm

adica vreti trotineta cu 5 roti?!!!!

Reinventati papamobilul, sau ce?!

pai, nah, pot sa plec si fara s-o sterg! Da' e urata prafuita...
Alchimistul
Junior Member

Mesajde helga » Joi Noi 12, 2009 3:55 pm

alchi, mie mi se pare ca nui chiar ca treaba cu nuca-n perete... bine, e drept ca eu trec pe aici, citesc doua-trei posturi , zic un neata cand nu mi-i prea lene, poate ma mai si plang de ceva, apoi plec iar si poate imi scapa ce vrei sa zici, dar oricum, esti baiat de treaba si eu cel putin, n-am impresia ca te-ai bate cap in cap cu aceasta comunitate...

eu sper sa incepi cat de curand sa te simti mai bine aici...
helga

Mesajde kant emir » Joi Noi 12, 2009 3:55 pm

fara s-o sterg! Da' e urata prafuita...
lustruiete-o pre dansa
kant emir

Mesajde Alchimistul » Joi Noi 12, 2009 4:27 pm

Helga, da' cine zice ca se simte rau?! Ma simt strain, nu rau. Un american la Paris, nah! Sau un francez in New York.

Saru' mana Eliana. Idem Vixen si Helga.
Sunteti niste scumpe, chestie pe care am remarcat-o din prima zi.

Si baietii sunt salon. Toata stima, domnilor!

Emire, dupa ce o lustruiesc am voie sa plec? Se presupune ca uscheala ar fi in conditii civilizate si decente.
Alchimistul
Junior Member

Mesajde eliana » Joi Noi 12, 2009 4:35 pm

aidi bre...termina. cauta o bucata de forum, care sa-ti placa, cu subiecte la indemana, si promit ca iti raspund io la obiect. :D

Imagine
eliana
Administrator

Mesajde viXen » Joi Noi 12, 2009 4:39 pm

Alchimistul scrie:Helga, da' cine zice ca se simte rau?! Ma simt strain, nu rau. Un american la Paris, nah! Sau un francez in New York.

Saru' mana Eliana. Idem Vixen si Helga.
Sunteti niste scumpe, chestie pe care am remarcat-o din prima zi.

Si baietii sunt salon. Toata stima, domnilor!

Emire, dupa ce o lustruiesc am voie sa plec? Se presupune ca uscheala ar fi in conditii civilizate si decente.

daca pleci pe undeva itzi dau in freza patruzeci de poze cu vulpitze mici si roscate!
stei asa, ca mergem la o bere, viata nu e asa de naspa, iti povestesc si io una alta, nu te supara, ca e pacat!
viXen
Junior Member

Mesajde Alchimistul » Joi Noi 12, 2009 4:48 pm

Offf, bine, bre, soacrelor!
Ai rostit cuvantul magic: "bere"...asa ca ma las de buna voie. Fara opozitie.

vulpitzele imi plac, aia nu-i amenintare, sa stii! Cu vulpoii am unele probleme, dar sunt pasagere, asa ca...nu ma nimeresti!
Alchimistul
Junior Member

Mesajde helga » Joi Noi 12, 2009 4:52 pm

soacra esti tu! io-s numa nevasta, da?!? :D
helga

Mesajde Alchimistul » Joi Noi 12, 2009 5:01 pm

ai,ai,ai...soacra cui?
(mare invarteala asta cu nevesteala!)
Io's mormon, nah! =))
Alchimistul
Junior Member

Mesajde eliana » Joi Noi 12, 2009 5:07 pm

la mormoni, numa barbatii sunt mormoni. :D:

femeile nu.

Imagine
eliana
Administrator

Mesajde Alchimistul » Joi Noi 12, 2009 5:21 pm

si ce, nu mi-ai zarit "pistolu'"?!

(banc: schimb de experienta intre CIA si KGB ca prim pas al unei viitoare conlucrari amiabile si plina de solicitudine. Se decid s-o inceapa "usurel" trimitandu-si reciproc cate o secretara, obligatoriu neinarmata, sa lucreze la partea adversa, pentru 6 luni. Americanii trimit o blonda superba, inteligenta, sexi, eleganta, fusta nu era mai lunga de 15 cm...Cunostea 10 limbi, dactilografia tzaspe cuv pe minut, stia sa gateasca "musaca", cunostea karate si kung fu, tir cu arcul, pistolu', bazooka, pilota avioane, vapoare etc...si era gata sa moara oricand pt seful ei.
Vine si randul rusilor sa trimita si "shok", toate secretarele KGB-iste aveau 1.80, 110kg, fustele le ajungeau pana laglezne ca sa nu li se vada parul de pe picioare, aveau cashketa pe ochi ca sa nu li se vada parul din nas, fumau mahoarca, sforaiau ca barbatii, beau de stingeau si puteau ca porcii. Era exclus sa trimita vreuna la CIA. Si...ce sa faca ei, cauta un agent mai frumusel, il machiaza, il epileaza, il dascalesc si...il prezinta sefului ca sa-si dea acordul. Il vede seful kgb-ist, ii place, da' i se pare ca are fusta prea lunga, asa ca da ordin sa i-o scurteze. Se executa aia, iar il vede, iar i se pare lunga fusta, iar vrea s-o scurteze, in fine, se repeta povestea pana cand, biata "secretara" se apropie de sef si-i sopteste aratandu-si "dedesubturile": Sefu', daca mai taiem din fusta, o sa se vada cum imi atarna..."pistolul"!)
Alchimistul
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma