Cine/ce ne calca pa nervi
Moderator: anjin-san
ma enerveaza ca desteapta de maicamea mi-o stricat patu nu inainte cu 5 minute..acuma sta langa mine sa merg sa dorm altundeva adik nu in camera la mine...''dute la culcareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee''..si acuma mi-o aruncat si hainele in cap...off..nervi..(ce grea-i viata)
tralallalalalallalaaaa
-
matzaa - Junior Member
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
vremea asta posomorata
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
ca maine luni, scarbici, ca maine luni, scarbici, ca maine luni, scarbici, ca maine luni, scarbici, ca maine luni, scarbici, ca maine luni, scarbici, ca maine luni, scarbici, ca maine luni, scarbici, ca maine luni, scarbici, ca maine luni, scarbici.
Mi se par 20 motive serioase...
Mi se par 20 motive serioase...
-
Love2Fly - Junior Member
de azi scarbici, de azi scarbici, de azi scarbici, de azi scarbici, de azi scarbici, de azi scarbici, de azi scarbici, de azi scarbici, de azi scarbici, de azi scarbici... de'asta ce zici love? 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
stiu stiu stiu stiu stiu stiu stiu stiu:D
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
semafuarele de la izvor care pana ajung la al doilea se face roshu la loc shi io ma grabesc, najpa
fostele colege de facultate precum shi ceilaltzi care atunci cand ma vad ma intreaba daca nu ma marit, bleah, mai bine ma facea in fatza tanpita
fostele colege de facultate precum shi ceilaltzi care atunci cand ma vad ma intreaba daca nu ma marit, bleah, mai bine ma facea in fatza tanpita
aliatzi, right? 

-
mai bine ma facea in fatza tanpita
preferi in spate?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
televizoru ca altceva inafara de uragan nu se mai zice:( si apoi verisoara mea ca mi-a dat virusu si-s bolnava
nici sa mananc nu mai am chef

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
n-am gasit tembelizuare in ratb, in schinb ie afishe cu ultima capodopera a lu paulica cuelio, care cik dragostea ie k o calatorie or somethin
urasc autobuzele
shi la poshta, s-a stricat programu de calculator chiar cand era randul meu (ievident) shi femeile alea au inceput sa bata canpii despre drivere
urasc poshta
urasc autobuzele
shi la poshta, s-a stricat programu de calculator chiar cand era randul meu (ievident) shi femeile alea au inceput sa bata canpii despre drivere
urasc poshta
aliatzi, right? 

-
uleiul care l-am pus in ureche ca ma durea acuma mai rau mi-e ca aud mono
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Uite, cate o asemenea femela ridicata in slava (pen' ce mama dreq? ca-i urata, vulgara, are voce najpa si-i place lui Floriiiiiiin Calinesculetzul): brrrrrr!
Si, dupa cum zice si semnatura fetei, mai e si fudula (femela, n-am zis de useritza cu pricina)
Si, dupa cum zice si semnatura fetei, mai e si fudula (femela, n-am zis de useritza cu pricina)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma