Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
am ajuns acasa dupa un drum cu autocarul de o zi si o noapte...i-am vazut pe ai mei..mi-am vazut prietenii si patu meu confortabil care nu am mai fost folosit de 2 sapt implinite..si am mancat in sfarshit mancare gatita...nu conserve nu mancare cu specific italian nu kebaba sau junk fooduri
tralallalalalallalaaaa
-
matzaa - Junior Member
faptul ca azi reincep munca, dupa doua saptamani de concediu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
iaca ce mi-a incantat mie sufletu (nu azi, acu fro doo zile):
Nunta mare, in fata unui bloc invecinat, rumanii mei (cum sunt romanii?) ardeau o hora, cu chiuiala, muzicanti, omu cu camera, tzoale festive, sarmalutze permanente-n capuri de cucuane (treaba care mi-a amintit de un alt epizod, cand, tot in fata unui bloc, scosesera rumanii un scaun si impodobeau - asa in public, stanjenind circulatia - mandra mireasa, cu lautari, cu oglinda si alte alea - fix ca la tzara, unde se face treaba in fata casei, IN CURTE, se ia iertare de la tata, de la muma, guzbai la gradina cu flori etc), sticle, tavi cu paharele si tot restul.
Am trecut p'acolo (ca ala era traseul), dar dupe cateva minute m-a ajuns caravana: masini (aproape toate cu nr de IT) cu baloane si cordele, claxoane stridente, flori lipite pe capote; s-a desprins un balon cu cordelutza lucioasa si s-a balanganit pe carosabil, atragand atentia unui plod de fro 6-7 ani. Se tot pregatea natangu sa se arunce dupa balon, dar masinile garla (nu doar nuntasi), cand (si asta e treaba care mi-a incantat mie simtzirea) un sofer milos a incetinit (chiar daca avea un carnatz de masini in urma), ca sa poata plodu sa ajunga balonul din urma.
Nunta mare, in fata unui bloc invecinat, rumanii mei (cum sunt romanii?) ardeau o hora, cu chiuiala, muzicanti, omu cu camera, tzoale festive, sarmalutze permanente-n capuri de cucuane (treaba care mi-a amintit de un alt epizod, cand, tot in fata unui bloc, scosesera rumanii un scaun si impodobeau - asa in public, stanjenind circulatia - mandra mireasa, cu lautari, cu oglinda si alte alea - fix ca la tzara, unde se face treaba in fata casei, IN CURTE, se ia iertare de la tata, de la muma, guzbai la gradina cu flori etc), sticle, tavi cu paharele si tot restul.
Am trecut p'acolo (ca ala era traseul), dar dupe cateva minute m-a ajuns caravana: masini (aproape toate cu nr de IT) cu baloane si cordele, claxoane stridente, flori lipite pe capote; s-a desprins un balon cu cordelutza lucioasa si s-a balanganit pe carosabil, atragand atentia unui plod de fro 6-7 ani. Se tot pregatea natangu sa se arunce dupa balon, dar masinile garla (nu doar nuntasi), cand (si asta e treaba care mi-a incantat mie simtzirea) un sofer milos a incetinit (chiar daca avea un carnatz de masini in urma), ca sa poata plodu sa ajunga balonul din urma.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
odata cu luna septembrie scap de aici de la caldura:) de abia astept sa dau zapada cu lopata in fiecare dimineata:))
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Chestia e ca am avut si o oribilitate de sex oral fortat si de atunci ma lasa rece. Fetele intradevar serioase gasesc alte modalitati de satisfacere a partenerului( sarutul pe buze, de ex).
simpatica, nu?

simpatica, nu?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Ma rog de prieteni sa iesim undeva la o plimbare in padure si nu e nici unul disponibil
ai incercat si la gigineshtecifre ?

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
fascinantul joc heroes III
ziua libera de la scarbici
ziua libera de la scarbici
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
-
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma