deci da, lumea s-a imbogatit cu ganditori seculari desi departe de a fi octogenari, teenagerii nostri au atins cu degetul cea mai de sus treapta a intelepciunii, adica: l-au prins pe dumnezeu de un picior:
hotsuitmilc scrie:Si da si nu Zicea odata cineva fff detsept(da normal ca numai stiu cine):cred in d-zeul adevart,nu in d-zeul oamenilor !cam asa e si cu mine!cred in d-zeu,dar nu in cel aratat d biserica,cel care te pune sa tii post si sa mergi la biserik duminica d duminica si sa asculti niste popi cantand k sa nu ajungi in iad!!sau sa iti dai toti banii la saraci k sa fii mantuit!oricum c zice biserica vine in contradictie cu libertatea p car4e,tot ea zice ,k ne-a dat-o dumnezeu!!in plus e imposibil ca Dzeu sa stie ink de cand n nastem c vom face in viata!!dak ar fi asa nu ar mai exista pacate,dumnezeu nu cred k ne planuieste pacatele!!si aucm veti zice probabil k aici intervine diavolul.dar diavolul este totusi un inger,deci nu are atat putere ca d-zeu!!d c nu a distrus dumnezeu acesti ingeri rai??vedeti nu exista explicateie logik!!pana una alta:Crede si nu cerceta e o amre minciuna!!
adevaru' e ca cineva cu atatzia "f" de destept e imposibil de contrazis

nu prea am inteles io ce ie aia biseri
k unde nishte popi canta sa nu ajungi la dracu' da banui io ca e cluba ca aseara cantara acolo niste satanisti un rock metal d'ala si parca asa ceva ziceau.
biserica pe de alta parte, fata buna, zice ca a dat dzeu ala niste libertate, noroc ca nu citeste si biblia biserica asta, zice numa asa "luati bai oameni niste libertate, ajunge ioane? mai punem un kil si la tante maricica?"
si p'orma mai e si treaba aia, pai la naiba, adica de unde sa stie al de sus dinainte ca io nu o sa beau numai o vodka la popa prostu ci mi se face brusc asa, da foarte brusc, pofta de nijte beri ca si mai brusc sa dau iama in congelator sa ma intorc la vodka, pai ce naiba ie dzeu, mama omida?
dom'le atatea intrebari sa tulbure asa o existenta frageda ca era sa ma rastorn cu scaunu' de ras la faza cu ingerii rai

raspunsul i l-a dat fetei o persoana cu bune intentii ci cu ceva idei despre divinitate numai ca, a incheiat apoteotic:
ceea ce azi e considerat pacat, maine va fi o fapta buna. aici, in lumea fizica, totul este relativ.

mare om einstein asta, stia dinainte ca o sa se legalizeze omosecsualii~p