Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
hmm astazi ma incanta si pe mine acelasi lucru... chiar ca nimic nu e intamplator, oricat de iluzoriu ar parea
-
Daimon - Mesaje: 5074
am mancat pe gratis !
+ 4 gume horbit
+ 2 pixe ,dar unul l-am dat inapoi ca era spart si zicea aia ca scrie mishto ,etc

+ 4 gume horbit
+ 2 pixe ,dar unul l-am dat inapoi ca era spart si zicea aia ca scrie mishto ,etc
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
faptul ca dupa ce am fost primul de la taxa , la facultate ,dupa admitere,acum s-a retras careva (sa-i dea D-zeu noroc si sanatate) si am urcat la buget.radeti de mine ca-s zgarcioman si ma plang,stiu.erau totusi 600 de euro.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
ma incanta gandul ca azi e vineri de unde rezulta ca mai e doar o saptamana pana plec acasa
ma asteapta 3 saptamani de huzur (nici nu mai conteaza ca una va fi pe un pat de spital atat timp cat e un spital de acasa)

Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
azi am avut fluturasi in burtika
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma